Stalker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 Παιδιά καλησπέρα, νέος στο φόρουμ. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Είπα να ξεκινήσω και εγώ αυτό το θέμα, για να συζητήσουμε και να με βοηθήσετε όσο γίνεται σε μερικούς προβληματισμούς που έχω. Σκέφτομαι καιρό τώρα, και το αποφάσισα τελικά να αγοράσω μια μοτοσυκλέτα μετά από χρόνια αποχής. Είχα μεγάλη δυσκολία στο να αποφασίσω τύπο - μοντέλο. Αφού ταλαντεύτηκα αρκετά μεταξύ V-Strom 650 και Tiger 800, για διάφορους λόγους νομίζω η T800 είναι η σωστή επιλογή. Το θέμα είναι ο,τι ακούω από τους πάντες γύρω μου (σχετικούς και άσχετους) οτι τα Triumph βγάζουν θέματα. Η αλήθεια είναι πως δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία ΌΜΩΣ πρόσφατα συνάντησα στον δρόμο έναν κάτοχο που ήταν πρόθυμος να ανταλλάξουμε απόψεις για λίγο. Ο τύπος την έχει κανα 2 χρόνια ή λίγο λιγότερο τη μοτοσυκλέτα και εκείνη την ημέρα πήγαινε να την πουλήσει. Με αποθάρρυνε αρκετά να αλλάξω γνώμη, του έχει βγάλει ήδη 3 φορές πρόβλημα στη μίζα. Από κατανάλωση μου έδειξε στην οθόνη 8,3lt/100km !!!! Βέβαια είχε εξάτμιση χωρίς καταλύτη και φαντάζομαι με προγραμμα κλπ. Το θέμα της μίζας το έχω ακούσει και από άλλους ιδιοκτήτες. Ένα ακόμα θέμα που με απασχολεί είναι η ζέστη που βγάζει η μοτοσυκλέτα στα πόδια του οδηγού από τη δεξια πλευρά. Όταν έκανα τεστ ράιντ, τον χειμώνα, δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα ακόμα, ενόψη καλοκαιριού. Θέλω να είμαι σίγουρος για την επιλογή μου γιατί τη μοτοσυκλέτα θα τη χρειάζομαι για τις καθημερινές μου μετακινήσεις (50-100χλμ/μέρα εντός και εκτός πόλης). Και βέβαια για αναψυχή, δικάβαλος και φορτωμένος... Κάθε σκέψη καλοδεχούμενη. Παρακαλούνται οι κάτοχοι να δώσουν τα φώτα τους γιατί είμαι αρκετά προβληματισμένος! Σας ευχαριστώ πολύ όλους :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε μαλάκα έπεσες. Ποιός ξέρει τι βασανιστήρια έκανε ο άνοιωθος στην μίζα του... Πρόβλημα στην μίζα-κομπλερ, βγάλανε τα 1050 μοτέρ, όχι το 800, το οποίο σαν μοτέρ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το 1050, και δεν έχει ακουστεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Φαντάσου πόσο ''σχετικοί'' ήταν όλοι αυτοί που σε...σχετίσανε, όταν τους είπες τράιουμφ 800 και αυτοί σου απάντησαν βάζοντας όλα γενικά τα τράιουμφ στο ίδιο τσουβάλι για κάτι που ακούσανε στην ράδιο αρβύλα της καφετέριας για ΑΛΛΟ ΜΟΤΕΡ από αυτό που ρώτησες. Επίσης είσαι σε λάθος φόρουμ για αυτά που ρωτάς, μπες, διάβασε σχετικά θέματα, και ρώτα εδώ www.forumtriumph.gr Ενημερωτικά, είχα street triple 675 και πρόβλημα ΚΑΝΕΝΑ. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2013 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 και εγω μικροπροβληματα ειχα ακούσει για το 1050, με το 800 οσους ειχα ρωτήσει μου ειπαν οτι δεν ειχαν κανένα θεμα εκτός από την κατανάλωση, τωρα ή εκείνοι το τρέχανε ή όντος καίει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Κάτοχος Tiger 800 ABS 2011, αγορασμένο καινούριο πριν από 2 χρόνια και 2 μήνες. Χιλιόμετρα μέχρι σήμερα 18.000. Χρήση αποκλειστικά εκτός πόλεως (βόλτες 300+ χλμ. & ταξίδια). Από την μέρα που την παρέλαβα φοράει την εργοστασιακή extra ARROW με το πρόγραμμα της Triumph. Με τη μαμά εξάτμιση δεν έχει δουλέψει ούτε ρελαντί. Προβλήματα 0 (μηδέν - zip - null κ.λ.π). Service όλα στη Triumph Θεσσαλονίκης (από όπου και αγοράστηκε) με άριστη εξυπηρέτηση από Παναγιώτη & Γιάννη. Το μοτέρ βγάζει ζέστη όταν κινείσαι εντός πόλεως (το είδα στη Αθήνα π.χ που κατέβηκα για το φετινό 36ωρο) ΑΛΛΑ αν φοράς παντελόνι και μπότες δεν ενοχλεί. Αν φοράς φερμούδα & σαγιονάρα θα σε κάψει γιατί το βεντιλατέρ στέλνει τον αέρα προς τις γάμπες (και μάλλον δεν θα ήθελα να έχω σπαταλήσει το χρόνο μου για κάποιον που κυκλοφορεί έτσι). Ξαναλέω, εγώ που φοράω ΠΑΝΤΑ εξοπλισμό (μπότες - παντελόνι μηχανής ή έστω τζιν αν τύχει κάτι και χρειαστεί να πάω με τη μηχανή κάπου εντός) δεν έχω πρόβλημα. Κατανάλωση (με την ARROW πάντα) 5.6 - 6.2 στις βόλτες μου & στα ταξίδια. Αν πας από 160km/h και πάνω στην Εθνική π.χ βλέπεις 6,5-7,2. Εντός πόλεως δεν έχω άποψη (γαιτί δεν έκανα ποτέ χιλιόμετρα) αλλά σίγουρα καίει παραπάνω από 6.5 (στιγμιαίες καταναλώσεις στο trip computer). Και αν το πούλαγα πάλι TIGER 800 θα έπερνα :) (αλλά για τη χρήση που του κάνω ΕΓΩ). 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 το μηχανακι ειναι μια χαρα !!! για την μιζα ισχυει κ ειμαι παθων (στα 28000 χλμ), αλλωστε φοραει την ιδια μιζα με το street triple κ αν το εχει για καθημερινο τοτε η καταπονηση ειναι τεραστια κ ναι την παιρνεις στα χερια, ειδικα για τα μοντελα του 11. κατα τα αλλα οπως ειπε κ ο φιλτατος shadow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bogart 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Το μόνο αρνητικό που γνωρίζω για την εν λόγω μηχανή είναι ότι δεν έχει υποπλαίσιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι δεν εχει? Πάντως εχει πολυ ωραίο κινητήρα, με ΤΡΟΜΕΡΟ ήχο που σε τσιτωνει να το πας σβελτα, άρα ίσως η κατανάλωση ανεβαίνει και για αυτο! Πολυ σταθερό στα πολλά και φόρτωνεται άνετα. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2013 από τον tsak8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Παιδιά καλησπέρα, Η αλήθεια είναι πως δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία ΌΜΩΣ πρόσφατα συνάντησα στον δρόμο έναν κάτοχο που ήταν πρόθυμος να ανταλλάξουμε απόψεις για λίγο. Ο τύπος την έχει κανα 2 χρόνια ή λίγο λιγότερο τη μοτοσυκλέτα και εκείνη την ημέρα πήγαινε να την πουλήσει. Με αποθάρρυνε αρκετά να αλλάξω γνώμη, του έχει βγάλει ήδη 3 φορές πρόβλημα στη μίζα. Στην Καλαμάτα έγινε αυτός ο διάλογος; Σε μαλάκα έπεσες. Ποιός ξέρει τι βασανιστήρια έκανε ο άνοιωθος στην μίζα του... Πρόβλημα στην μίζα-κομπλερ, βγάλανε τα 1050 μοτέρ, όχι το 800, το οποίο σαν μοτέρ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το 1050, και δεν έχει ακουστεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Μην το λες. Φίλος μου καλός και γνώστης έμεινε στα κρύα του λουτρού όταν πήγε να βάλει μπρος το 800 του μετά από δίωρη στάση σε μια εκδρομή στο Ταίναρο. Με το πάτημα του μπουτόν τού έδειξε reset στα όργανα και την επόμενη στιγμή νέκρωσαν κι αυτά,σα να μην είχε μπαταρία. Συνδέσαμε μια άλλη,τα ίδια. Του βάλαμε πάλι τη δική του και κάποια στιγμή εδέησαν τα όργανα και άναψαν αλλά όχι και η μίζα. Τελικά το βάλαμε μπρος σπρωχτά και το παιδί γύρισε Καλαμάτα χωρίς να σβήσει καθόλου. Any way επαφές με τον τοπικό αντιπρόσωπο,του άλλαξαν τη μίζα διαβεβαιώνοντάς τον ότι όλα είναι πλέον ΟΚ. Αμ δε, στο μήνα επάνω του το ξανάκανε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Στην Καλαμάτα έγινε αυτός ο διάλογος; Μην το λες. Φίλος μου καλός και γνώστης έμεινε στα κρύα του λουτρού όταν πήγε να βάλει μπρος το 800 του μετά από δίωρη στάση σε μια εκδρομή στο Ταίναρο. Με το πάτημα του μπουτόν τού έδειξε reset στα όργανα και την επόμενη στιγμή νέκρωσαν κι αυτά,σα να μην είχε μπαταρία. Συνδέσαμε μια άλλη,τα ίδια. Του βάλαμε πάλι τη δική του και κάποια στιγμή εδέησαν τα όργανα και άναψαν αλλά όχι και η μίζα. Τελικά το βάλαμε μπρος σπρωχτά και το παιδί γύρισε Καλαμάτα χωρίς να σβήσει καθόλου. Any way επαφές με τον τοπικό αντιπρόσωπο,του άλλαξαν τη μίζα διαβεβαιώνοντάς τον ότι όλα είναι πλέον ΟΚ. Αμ δε, στο μήνα επάνω του το ξανάκανε! κ παλι θα πω οτι τα 11ρια ειχαν θεμα με την μιζα την αλλαξαμε στην εγγυηση κ τερμα, η περιπτωση του φιλου επειδη την ξερουμε ολοι ειναι αυτο που λεμε μη σου τυχει, κ μεχρι τωρα ειναι ΕΝΑΣ μονο με τοσα προβληματα (κ ολοι αναρωτιομαστε αν φταιει το μηχανακι η ο ιδιος η το συνεργειο που το παει) μη λεμε κ οτι να νε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Επίσης είσαι σε λάθος φόρουμ για αυτά που ρωτάς, μπες, διάβασε σχετικά θέματα, και ρώτα εδώ www.forumtriumph.gr δεν υπάρχει λάθος φόρουμ μοτοσυκλέτας, αλλά μέλη με λάθος απόψεις, και τέτοια βρίσκονται σε όλα τα forum 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 κ παλι θα πω οτι τα 11ρια ειχαν θεμα με την μιζα την αλλαξαμε στην εγγυηση κ τερμα, η περιπτωση του φιλου επειδη την ξερουμε ολοι ειναι αυτο που λεμε μη σου τυχει, κ μεχρι τωρα ειναι ΕΝΑΣ μονο με τοσα προβληματα (κ ολοι αναρωτιομαστε αν φταιει το μηχανακι η ο ιδιος η το συνεργειο που το παει) μη λεμε κ οτι να νε..... Δηλαδή στον ίδιο αναφερόμαστε; Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό το μηχανάκι ανέκαθεν μου άρεσε και μια-δυο φορές που το οδήγησα με κέρδισε. Αλλά ακούγοντας αυτή την ιστορία ξενέρωσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stalker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Παιδιά, καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας. Η περίπτωση που ανέφερα εγώ δεν έχει να κάνει με καλαμάτα. Ο διάλογος έγινε στον Πειραιά. Τώρα στο θέμα τον προβληματων, η αλήθεια είμαι οτι δεν τα πιστεύω όλα. Η τράιουμφ ως μικρή μικρή εταιρεία, με περιοδους αποχης είναι και λίγο παρεξηγημενη. Απο 'κει και πέρα βλέπω πως γενικότερα ίσως και να υπάρχει ενα θέμα μιζας που είναι κυριολεκτικα ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ. Σχετικά με την κατανάλωση, τι έχετε να πείτε; Πόσο σας κάει πάνω κάτω η καλή σας; έχει αυτονομια 300χλμ; Από ζέστη;.τώρα που ο καιρός έσφιξε, διαμαρτυρονται οι γάμπες; Δεν κυκλοφορω ούτε στο σπίτι μου με σορτς-βερμουδες. Πάντα σωστά ντυμένος ΑΛΛΑ ένα fazer που είχα στα χέρια μου περυσι για κανένα μήνα τον Ιούλιο, με έβρασε αρκετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Κατοχος tiger 800 εδω και 2 χρονια με 14.000 χλμ και ουτε κιχ.!!!!!!!!! Φοραει ΑROOW φιλτρο Κ Ν και δεν ειχα ουτε μια φορα υποψια σβησιματος. Τωρα για την ζεστη του μοτερ μονο μεσα στην πολη θα καταλαβεις απο δεξια λιγο ζεστη(σιγα το πραμα. Σερβις ολα κανονικοτατα οτι λεει η τραιουμφ. Για μενα στην κατηγορια του εινα κορυφη! Βουρ για το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stalker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 takos, από καταναλωσεις και αυτονομια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Φιλε stalker για να σου πω την αληθεια εγω μονο το δεικτη βενζινας κοιταω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Τα 300 χλμ τα έχεις άνετα... σε ταξίδι, το περισσότερο που έχω δει, είναι 6,2.... συνήθως κάπου στο 5,6 αλλά και χαμηλότερα... τέλος πάντων, είναι πόσο σε τρώει το χέρι σου... άμα το πας τάπα, θα κάψει... μέσα στην πόλη, έχω δει και 8,5!!! αλλά!!! 1η-2η-3η σπασμένες και μετά φανάρι... και ξανά μανά τα ίδια... όσον αφορά την μίζα.... το δουλεύω κάθε μέρα, χειμώνα καλοκαίρι, παπί ένα πράμα... δεν έχει κάνει κιχ.... από ζέστη... έχει.... αλλά την παλεύεις... σε ταξίδι πάντως με 40άρια, δεν κατάλαβα και πολλά... αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indiann 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Για καθημερινη χρηση , ειδικα σε συνθηκες πολης ειναι κουραστικο; Αυτο το θεμα με την ζεστη , δεν μπορεις να κατσεις 10-20 λεπτα με βερμουδα το καλοκαιρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) κ με βερμουδα κ με διχαλο κ αν θες στεινεις κ ομπρελα, αφου εισαι καρφωτος για ΤΜΑΧ εσυ τι το λιβανιζεις ? κ αντε να σου απαντησω αφου το κυκλοφορω παντου, ναι ειναι κ για βερμουδα αλλα οπως ολα τα μοτοσακα πανω απο 600 ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΕ !!! η ροη του αερα χτυπαει στα δεξια κ ναι νιωθεις αβολα καποιες φορες !!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2013 από τον Doufe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indiann 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 κ με βερμουδα κ με διχαλο κ αν θες στεινεις κ ομπρελα, αφου εισαι καρφωτος για ΤΜΑΧ εσυ τι το λιβανιζεις ? κ αντε να σου απαντησω αφου το κυκλοφορω παντου, ναι ειναι κ για βερμουδα αλλα οπως ολα τα μοτοσακα πανω απο 600 ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΕ !!! η ροη του αερα χτυπαει στα δεξια κ ναι νιωθεις αβολα καποιες φορες !!! Το γιατι ειμαι το βρηκες μια χαρα πρεπει ναχεις σπουδασει στη μεγαλη του νοστραδαμου σχολη ε; ή μαλλον απο τις μυριαδες εμπειριες που εχεις απτην ζωη σου μπορει να κρινεις αβιαστα. τεσπα δε θελω να δωδω συνεχεια μιας κ δεν ειμαι τοσο συνειδητοποιημενος ωστε να φοραω στολη για να παω στο σουπερμαρκετ. παρολαυτα οφειλω να σε ευχαριστησω που καταδεχτηκες να απαντησεις και στην ουσια του ερωτηματος μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 οφειλω να ομολογησω κ να παραδεχθω οτι ημουν τεζα ειρωνικος κ λαθος στο απο πανω, κ ζητω συγνωμη γι'αυτο !!! δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση οθτε για ηλικιες οθτε σε θεμα εμπειριας, αν ξαναδιαβασεις το θεμα οι περισοτερες απορειες σου εχουν απαωτηθει, επισης το καλυτερο ποθ μπορεις να κανεις ειναι (αν εισαι απο αθηνα η καπου κεντρικα) να πας σε μια αντιπροσωπεια κ να κανεις ενα test ride, ΜΟΝΟ ετσι θα βγαλεις ακρη στα ερωτηματα σου, κ αν δν το εχουν ε συναντιομαστε να κανεις μια βολτα το δικο μου αν καιγεσαι τοσο πολυ !!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 οφειλω να ομολογησω κ να παραδεχθω οτι ημουν τεζα ειρωνικος κ λαθος στο απο πανω, κ ζητω συγνωμη γι'αυτο !!! .............................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) παρολαυτα οφειλω να σε ευχαριστησω που καταδεχτηκες να απαντησεις και στην ουσια του ερωτηματος μου. οφειλω να ομολογησω κ να παραδεχθω οτι ημουν τεζα ειρωνικος κ λαθος στο απο πανω, κ ζητω συγνωμη γι'αυτο !!! [ .... καπως ετσι λυνονται οι παρεξηγησεις.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indiann 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Κανενα προβλημα doufe. Φυσικα κ θα κανω τεστ ride , απλος ειμαι σε αρχικο σταδιο επιλογης , μου αρεσουν αρκετα μοτορια και προσπαθω να κανω μια αρχικη επιλογη αν με βολευουν και για την χρηση που θελω, καθημερινη χρηση εντος πολης ,σ/κ καμια βολτα 100χλμ , και καλο θα ειναι το καλοκαιρι να μπορω να κανω κανα πιο μακρινο ταξιδακι. Η tiger 800 ειναι μια απο τις επιλογες που τα καλυπτει αυτα αλλα δεν ξερω ποσο κουραστικη ειναι στην πολη για καθημερινη χρηση ή πρεπει να διαλεξω κατι αλλο πιο ευελικτο και να ξεχασω τα πιο μακρινα ταξιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Να πω δύο κουβέντες κυρίως οδηγικά και όχι για αξιοπιστία/κόστος/καθημερινή χρήση, αφού δεν έχω (ούτε είχα) στην κατοχή μου αυτό το ωραίο μηχανάκι! Είναι γενικά μανιτζέβελο και ευχάριστο στο δρόμο. Σε συνθήκες πόλης ή περιαστικών διαδρομών δε θα προβληματίσει τον αναβάτη. Κόβει πολύ το τιμόνι, έχει γεμάτο μοτέρακι με άριστο άρπαγμα από χαμηλά, ελαφριά αίσθηση και καλή θέση οδήγησης. Γενικά η ανθρωπομετρία της είναι καλή και με βόλεψε άνετα! Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερα όργανα, πιο ευδιάκριτα. Το στροφόμετρο είναι μια χαρά, αλλά η LCD είναι μικρή για τα γούστα μου! Και για να συνεχίσω με τα αρνητικά, θα ήθελα σίγουρα καλύτερη αίσθηση στη μανέτα του μπροστινού φρένου. Ενώ έχει δύναμη και αντοχή, θα φρενάρει άριστα και με διάρκεια, χάνει σε αίσθηση και απαιτεί παραπάνω δύναμη στα δάκτυλα . Θα χρειαστεί δύο δάκτυλα στη μανέτα στα δύσκολα και στο αρχικό δάγκωμα παρουσιάζει μια ασάφεια. Μια ακτινική τρομπίτσα θα την σκεφτόμουν σίγουρα. Α....και μια εξατμισούλα επίσης. Όταν διάβαζα στα περιοδικά για ήχο ποπ-κορν γελούσα. Τελικά είναι έτσι. Όταν κλείνεις το γκάζι νομίζεις πως στο φιλτρόκουτο υπάρχει μηχανή του ποπ-κορν!!!! Τελειώσαμε με τα μείον (ή για να είμαι ειλικρινής, με τα λιγότερο καλά. Δεν είναι αρνητικά όσα ανέφερα) Πάμε στα πλεονεκτήματα..... Το μοτεράκι του ξυρίζει. Ανεβάζει ηλεκτρικά (έχει όμως και ξεσπασματάκι) και με ελάχιστους κραδασμούς. Γενικά ακούει στις εντολές του δεξιού καρπού, άμεσα και εύστροφα. Ψηλά δε λαχανιάζει και μάλλον δείχνει τις sport καταβολές του. Είναι γενικά (συνολικά, σαν μοτέρ και στήσιμο) πολύ παιχνιδιάρικο (αναμενόμενο και πάλι λόγω λογικού βάρους) και οι αναρτήσεις του έχουν περισσότερο αθλητικό προσανατολισμό (πάντα σε σχέση με τούς αντίζηλους της κατηγορίας). Κάνεις το στροφιλίκι σου αλλά ταυτόχρονα πας και το ταξίδι σου άνετος αφού έχει καλή προστασία από τον αέρα, χωρίς στροβιλισμούς τουλάχιστον μέχρι τα 190±km/h. (για να μην παρεξηγηθώ. Η προστασία αέρα που αναφέρω δεν είναι επιπέδου πχ GTR/FJR κοκ. Αλλά για μένα το σημαντικό είναι ναι μεν να έρχεται αέρας στον αναβάτη αλλά ομογενοποιημένος, με λογικής έντασης και μεγέθους στροβιλισμούς. Ναι, το 800άρι είναι καλό). Χώρους για 2 έχει άνετους, συμπαγή αίσθηση δίνει στα χέρια, γενικά το θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή μοτοσυκλέτας! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 το καθημερινη χρηση εχει πολλες παραμετρους, απλα το αναβεις απο το σημειο Α στο Β κ τουμπαλην ? αν ειναι ετσι δεν θα εχεις προβλημα κανενα τωρα αν το θελεις να το εχεις φουλ κεντρο αναψε σβησε περα δωθε συνεχεια κ χωρις σταματημο, τοτε ναι θα σε κουρασει οπως σχεδον ολα στην κατηγορια του. (εδω κολλαει μονο σκουτερακι) εγω καθημερινα κανω πειραια-μαρουσι κ το αντιθετο ειναι ωρες που απλα δεν παλευεται (ελπιζω να συμφωνουν κ οι υπολοιποι στον τυπο κ τα κυβικα αυτα) απο εκει κ μετα η μηχανη ειναι ονειρο, θες απο ΗΧΟ ? θες απο ανεση σελας κτλ κτλ ταξιδια με δικαβαλα κ τα ρεστα φορτωνεις οτι θες κ πας. θες να το στιψεις κ στριψεις ? εκει ειναι που αφηνει μεγαλα χαμογελα κ σε ορισμενους αποριες με την πιο συνιθισμενη ρεεε αυτο στριβει εχχεχεε δυναμη παντου απ τις 2500 στροφες με 6τη δεν εχεις κανενα απολυτως σκορτσαρισμα (εδω βοηθαει κ η ροπη αλλα κ το γραναζωμα ποθ ειναι καθαρο εντουρο φιλοσοφιας με αποτελεσμα ομως να μην εχεις τρελλη τελικη (210)) κ αυτο βοηθαει στη πολη βεβαιως βεβαιως, εγω κατεβαζω ταχυτητα μονο οταν φτανω σε φαναρι. οτι κ να παρεις θα ειναι πλεον χαρτι καθως τις παιδικες αρρωστιες τις περασε οποτε δεν εχεις να φοβασαι τπτ. καταναλωσεις τωρα αυτο ειναι αναλογως το χερι σου κ διαθεση σου, εγω πολη εχω 6.1 με 6.7 με γκαζιες κ τα ρεστα (δεν ειμαι κ κανα καλο παιδι) εξω εθνικη εχω με ρυθμο δικο μου 150+ βλεπω απο 6.8 με 7.0+ (θυμισου τι ειπαμε για το γραναζωμα) με ρυθμο τουριστικο 120-130 βλεπω 6.1-6.4 +- με ρυθμο χελωνοτουριστικο 70-80-βαρια 100 παιζει απο 4,7 με 5.8 μια διαδρομη που κανω συνεχεια αν σε βοηθαει ειναι το πειραιας - σπετσες με φουλ χωσιματα στα στροφιλικια εχω 6.4 καταναλωση ΠΑΝΤΑ !!!! αλλες φορες συχτιριζω στην πολη αλλα φιλε μου οταν βγω εξω εκει με αποζημιωνει, 40000 χλμ απο το 7/2011 κ ακομα με εκπλησει !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες