Jump to content
Whatevier

Το 36ωρο μεσα από τα ματια ενός πιτσιρικα/νιουφι..

Recommended Posts

Προετοιμασια:

img5251a.jpg

Οκ μαστορα, αποφασισαμε να το κανουμε, καλα τα λογια, για να τα δουμε στην πραξη όμως.

Ξεψαχνισμα λοιπον στα φορουμ του 36ωρου και σε ιστοριες παλιοτερων. Εχουμε πλεον μια καλη ιδεα του τι παιζει κ τι θα χρειαστουμε.

Βγαινει και το οικονομικο πλανο που ελεγε πανω κατω «μαλανγκα φωτη μη βγεις απ’ το σπιτι για τους επομενους τρεις μηνες».

Το πλανο φυσικης καταστασης ηταν πιο ευχαριστο τουλαχιστον, 3ς προπονησουλες τη βδομαδα, κανα εξτρα τρεξιματακι, κομπλε ειμαστε.

Στιγμιοτυπα της προπονησης μου εδώ: :boxing:

Βγαινει και το πλανο της συντηρησης στο μηχανακι και οι μερες περνανε βασανιστικα αργα.

Λιγο πριν το πασχα κανουμε το σερβις των 15,000 στο μηχανακι, σχετικα κομπλε όλα εκτος από τακακια πισω που δεν ειχε μεινει υποψια παστας,

αλυσιδα/γραναζια ερχοταν ο καιρος τους αλλα ειχαν ακομα ψωμι.

Ριχνουμε και ένα πλυσιματακι, μια βολτα στο χωριο το πασχα για ένα τσεκ ότι όλα καλα, κλειδωμα στο γκαραζ και μετραμε αντιστροφα..

Στα γενεθλια μου στις 10 Απριλιου εχω ετοιμασει τα χαρτια και εχω τα λεφτα για την καταθεση. Χαπι μπερθντει του μι λοιπον και we’re officially in. :D

36wrhdhlwsh.jpg

Κανα 2 βδομαδες πριν το 36ωρο αρχιζουν να σκανε δουλειες από παντου.. τρεξιμο σαν τον βεγγο, εκανες μια δουλεια φυτρωνανε δυο..

περνανε οι μερες αερας και εχει φτασει αισιως η βδομαδα πριν το 36ωρο και οι προετοιμασιες εχουν μεινει πισω.. αρχιζει ο μαραθωνιος.. :bash:

Τεταρτη δεν γινοταν να ανεβω αθηνα καθώς ημουν αγκαλια με ένα μια στιβα βιβλια, κοκκινα ματια και προσπαθουσα να προλαβω ένα deadline για τις 8 το πρωι..

Τουλαχιστον ειδα το live stream, επαιζε και η ενημερωση της παρασκευης για τους εκτος αθηνων οποτε όλα οκ..

Κατά τις 6,30 το πρωι ειχα ξεμπερδεψει με τις αναθεματισμενες εργασιες και στις 9 ημουν στο δρομο ψαχνωντας για τακακια..

αυτά που ηθελα δεν παιζανε εκεινη την ωρα αλλα την εναλλακτικη λυση την εδωσε ο συμφορουμιτης vtecpatra

και οντας κεφατος γυριζω απ΄το βεροπουλο, εχοντας ψωνισει και τα τελευταια πραγματα (χαρτες/φαστ/tire wrap κτλπ) πηγα για μαθημα..

10-12 το πρωτο μαθημα, στο διαλλειμα αλλαξαμε τακακια τσακα τσακα, ριξαμε και μια αλλαγη στα υγρα φρενων και μια εξαερωσουλα ετσι για το καλο

και ξανα τα κεφαλια μεσα για μαθημα.. σπιτι για φαι, φορτωμα των πραγματων σε 2 σχολικες τσαντες μιας κ

δεν εβγαινε το budget φετος για tankbag/tailbag η κατι αντιστοιχο, δεσιματακι και αθενς χιαρ αι καμ.

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Athens Calling..

Όταν περιμενεις κατι με τοση ανυπομονησια και φτανει σιγα σιγα η ωρα, είναι πολύ περιεργα τα συναισθηματα.

Και το 36ωρο το περιμενα οσο τιποτα. Το περιμενα αναμεσα στις ατελειωτες ωρες σχολης, συνελευσεων, διαβασματος, τρεξιματος, προπονησεων.

Κατι σαν στοχος, ώστε να αντλεις ενεργεια να την παλεψεις με την απαλευτη καθημερινοτητα. Επιτελους ειχε φτασει η ωρα.

Στην ενημερωση της παρασκευης λιγος κοσμος γενικα, αλλα αναμεσα τους 2 γνωστα προσωπα.

Ο Βασιλης (Shadowhunter) και η Μαριλυ, οπου και με τους δυο ειχαμε βρεθει αρκετο καιρο πριν σε μια κοπη πιτας του mybike στην Αμφιλοχια..

Ο Βασιλης μας ειπε για την ατυχια και τις περιπετειες του εμπειρου κοζανιτικου team και σφιχτηκα, καθώς το πραγμα που φοβομουν περισσοτερο ηταν μια μηχανικη βλαβη.

Δυστυχως η κακοτυχια τους δεν θα περιοριζοταν μονο εκει, αλλα δεν μασησαν.

Η Μαριλυ μας ειπε πώς να γλυτωσουμε την κατσαδα απο τον ορθοπαιδικο μας, λεγοντας του ότι μια βολτιτσα τοση δα είναι το 36ωρο :secret:

Δυστυχως ο χρονος για κουβεντα δεν είναι ποτε αρκετος και καληνυχτιστηκαμε σχετικα γρηγορα..

Μετα την ενημερωση, ειχαμε βγει μια βολτα με την παρεα να ξεχαστω λιγακι από το αγχος, τους αφηνω σχετικα νωρις για να δω μια φιλη..

Η φιλη θα πηγανε και σε ένα παρτι κοντα στο σπιτι που θα εμενα, το πλανο ηταν να παμε προς τα εκει και να χωρισουμε εγω για υπνο και η φιλη για το παρτυ.

Ας πουμε ότι τα πραγματα δεν πηγαν ακριβως according to plan.. αντι να παω για υπνο, καταληγω να παρταρω..

Περνουσα τοσο καλα που μεχρι να αποφασισω να φυγω (για την ακριβεια μεχρι να με αρχισει στην κατσαδα η Κατερινα και να με διωξει, γιατι ηξερε τι επρεπε να κανω αυριο) ειχε παει 4ς το πρωι..

Πρωτοκοσμικα προβληματα, να μην ξερεις που να πρωτοπερασεις καλα..

Με βαρια καρδια γυριζω προς το σπιτι..Μεχρι να φτασω και να κανω ένα μπανιο η ωρα είναι ηδη 5.

Το γκρουπ μου ξεκινουσε στις 8 παρα τεταρτο, οποτε 7 επρεπε να κατεβω να φορτωσω και να ειμαι στο δρομο..

Ηξερα ότι δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να κοιμηθω με τοσα που ειχα στο μυαλο μου, οποτε αραγμα ανασκελα, mp3 στο αυτι και μουσικη να ξεχαστουμε λιγακι..

Είναι πλεον 7 και let’s hit the road jack..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απάλευτος ! :mB_kalo_e:

Ρε θηρίο, ξενύχτησες κιόλας ? :shock:

Βουδιστής λέει......laugh.png

Χωσε πράμα, Φώτη ! :shoot:

υγ. Να τι εστί 36ωρο ! 5 άτομα, 5 τόπικ-ιστορίες με διαφορετικές συντεταγμένες η καθεμιά, αλλά πάνω στην ίδια διαδρομή. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββατο – Εκκινηση

Φτανω στο χωρο του Terra Verde χωρις να χαθω (αντιθετα με την παρασκευη οπου εξερευνησα το μισο Ρουφ), σκαγανε μηχανακια από παντου.

Παρκαρω στη θεση που μας εχει δωθει και αρχιζω να χαζευω τα μηχανακια γυρω μου.. Ο πιο απειρος οδηγος πρεπει να ειχε τουλαχιστον 10 φορες τα χιλιομετρα μου..

Αυτοκολλητα από καμποσες χωρες, αυτοκολλητα από 5+ 36ωρα, χαρτες, GPS, βαλιτσες..

Πιο πιθανο ηταν να ημουν παιδι καποιου από αυτους που ειχε ερθει να ευχηθει καλο ταξιδι, παρα άλλος ενας από τους 200+ 36ωριτες.

Η σκεψη που πηγες και εμπλεξες ρε καραμητρο με τους τρελους επαιζε αρκετη ωρα στο κεφαλι μου.. :unsure:

Ημουν τοσο ανασκουμπομενος που ανταλλαξα ελαχιστες κουβεντες. Καποιες από αυτές με τον Βασιλη (?) με το καφε τζακετ αλλα πιλοτος Β’ παγκοσιμου.

Μετα από λιγο ηρθε η σειρα μου να παρω υπογραφη για εκκινηση και επειτα καμαρωτος καμαρωτος στη ραμπα για τη φωτογραφια..

asdsaz.jpg

Το αγχος και ο τρομος ειχαν πλεον κρυφτει πισω απ΄τη φιμε ζελατινα, ο κανιβαλος ειχε αρχισει να γουργουριζει και η αναμονη ειχε πλεον τελειωσει. :_rock-on:

Εθνικη οδος μεχρι την εξοδο Θηβας-Λιβαδειας ελεγε το roadbook και το post it που ειχα πανω στο ντεποζιτο.

Δεν χαλαμε το στυλ μας πανω από όλα, οποτε δεν εβγαλα το φτερακι του κρανους. Αποτελεσμα?

Το ένα χερι να κραταει το γεισο του κρανους και το άλλο το γκαζι, ώστε να μην ξεριζωθει ο σβερκος μου.

Αφου δεν μπορουμε με το γυμνο να χαρουμε την εθνικη, πιασαμε ψιλοδεξια και ξεδωσαμε στο τραγουδι. Ειχε δωσει πονο και ο DJ χτες.

Εδώ να προσθεσω ότι ανηκω σε αυτή την κατηγορια, οπου η φωνη μου είναι χειροτερη από οποιοδηποτε προβλημα με απασχολει,

το οποιο είναι εξαιρετικο ψυχοθεραπευτικο. Μετα από καμια ωρα τελειωσε επιτελους η εθνικη και αρχισαν οι επαρχιακοι.

Εχω την εντυπωση ότι δεν ηταν κατι ιδιαιτερο αυτό το κομματι, αλλα μετα από μια ωρα εθνικη ηταν παραδεισος.

Στη διαδρομη ειμασταν μαζι με ένα πανεμορφο κοκκινο/ασπρο monster. Κατά τις 10 φτασαμε στην 1η φωτογραφια της ημερας.

Στα γρηγορα μια φωτογραφια και συνεχιζουμε παρακατω οσο ειμασταν ακομα ξεκουραστοι..

Στα αριστερα το πανεμορφο monster που λεγαμε..

123123jk.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απάλευτος ! :mB_kalo_e:

Ρε θηρίο, ξενύχτησες κιόλας ? :shock:

Βουδιστής λέει...... :lol:

Χωσε πράμα, Φώτη ! :shoot:

υγ. Να τι εστί 36ωρο ! 5 άτομα, 5 τόπικ-ιστορίες με διαφορετικές συντεταγμένες η καθεμιά, αλλά πάνω στην ίδια διαδρομή. :afro:

Απαλευτος is my middle name :lol:

Ειναι οντως εντυπωσιακο το πως ειχαμε ολοι αυτη τη διαθεση να γινουμε για λιγακι συγγραφεις και να πουμε την ιστορια μας..

Εχω γραψει αρκετα κομματια ακομα, αλλα πρεπει να καταφερω να τα συνδεσω για να εχουν μια ροη..

Πρεπει να την ξανακανω για σχολη σε λιγο, υποσχομαι οτι θα το συνεχισω το βραδακι..

εξ' αλλου ειπαμε, ο υπνος ειναι χαμμενος χρονος :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επομενο κομματι αραχωβα/πολυδροσο/ανεβασμα για χιονοδρομικο Παρνασσου. Πολύ ωραιο κομματι, τοσο οδηγικα οσο και στο ματι.

Εκεινο το σαββατο γινοταν και το το ιστορικο ραλλι ακροπολις. Δεν σκαμπαζω από μοντελα τετρατροχων (ποσο μαλλον τετοιας χρονολογιας) αλλα τα χαζευα καθώς τα περνουσαμε.

Μια φωτο δανεισμενη απο το historicacropolisrally.gr να παρετε μια ιδεα.

img2255sa.jpg

Σε κάποια φαση εφτασα έναν ωραιο τυπα που το πλασσαρε στα πεταλα και εδινε αρκετο γκαζι. Ωραιο ηχο ειχε το ατιμο.

Εμεινα πισω του για λιγη ωρα να τον φχαριστηθω και μετα ξανανοιξα τον ρυθμο μου μπριζωμενος από τον ηχο.

Πιανω τον εαυτο μου να τραγουδαει Dubrovniks και να πιανει λιγο πιο ροκ ρυθμους στο ανεβασμα.. Μια καμερουλα στο κρανος θα εδινε ωραια πλανα εκει, τελως παντων.

Μετα από λιγο φτανουμε στο τελος του regularity του ραλλυ ακροπολις και αρχιζει το κατεβασμα.

Καπου εκει εχω την εντυπωση ότι πηρα λαθος διασταυρωση γιατι για καποια ωρα δεν πετυχα κανενα μηχανακι ενώ φτανοντας στη 2η φωτογραφια της ημερας

ξαναπετυχα μπροστα μου αρκετα αυτοκινητα που ειχα περασει. Χωρια ότι χαθηκα και πριν την εκκλησια και βρηκα σε καποιον άλλο ναο.

Καπου εκει ηταν το πρωτο σημαδι ότι πλοηγηση με post it δεν είναι και ο καλυτερος τροπος.

Κάθε χασιμο μετραει διπλα στο χρονο, αφου θες άλλη τοση ωρα να γυρισεις πισω, ενώ μερικα μικρα χασιματακια γρηγορα μαζευονται και μενεις πισω.

Παρ’ όλα αυτα 12:15 τραβηξα τη 2η φωτογραφια και αραξα λιγακι να καθαρισω τη μασκα κ να πιω νερο, καθώς η θερμοκρασια ειχε αρχισει ηδη να ανεβαινει.

Όταν η ζεστη είναι ενοχλητικη στις 12 πανω στο βουνο, στις 3 στον καμπο τα πραγματα μαλλον προμηνυονται (ατσααα τι λεξη εγραψα ορθογραφημενα κιολλας ο ατιμος) δυσκολα.

H 2η φωτο στην Ιερα Μονη Δαδιου..

asdasdaht.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]

.. Χωρια ότι το 36ωρο δεν είναι απλα ένα διημερο, αλλα μηνες αναμονης, ατελειωτες ωρες σε φορουμ, πανω από χαρτες

και πανω απ’ όλα οι σχεσεις και το δεσιμο με τη μηχανή σου και με ανθρωπους που μοιραζεστε την ιδια τρελα...

Τα είπες όλα τώρα. :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κατασκοποι μου με πληροφορησαν οτι η Ελινα παει να ξαπλαρει οποτε ηρθε η ωρα να της κλεψω καναν αναγνωστη :tooth:

Εδωωω το καλο πραμα , παρε κοσμε, στο τελος του τοπικ ενας υπερτυχερος ποστερ θα κερδισει και τη μπροσουρα μου με συμβουλες για το

"πως να γινεται συνοδοιπορος της Ελινας σε 36ωρο χωρις να σας βρουν πεταγμενο σε ενα γκρεμο κ να σας κατασπαραξουν οι αρκουδες"

Επομενο κομματι Γοργοπόταμο - Λουτρά Υπάτης - Υπάτη - Κωσταλεξη- Καποταδες- Συκα -Άγ. Σωστη- Καστρι- Γραμμενη,

ειχα αρχισει να βλαστημαω σιγα σιγα από τη ζεστη. Κατι και το ξενυχτι της προηγουμενης μερας και η αφυδατωση απ΄το ποτο, :drunk:

κατι οι κορντουρες που αναθεμα αν αφηναν μια σταλα αερα να περασει, ενιωθα ένα ποταμι να ξεκιναει απ΄την πλατη μου και να καταληγει στις μποτες.

Αν και φιλοτιμηθηκα να βαλω το roadbook στο ντεποζιτο μου ηταν σχεδον αδυνατο να το διαβαζω εν κινησει λογω του γεισου,

φανταστειτε ότι πρεπει να σκυψω για να δω το κοντερ μου, οποτε το roadbook που ηταν μερικους ποντους απ΄τον εχμ.. καβαλο μου δεν διαβαζοταν με τιποτα.

Οποτε ειχα παλι μερικα χαζοχασιματα. Παλι καλα σε εκεινο το σημειο πετυχα των ηρωα :respekt: Τζιμη με το παπι και τον αδερφο του (αν δεν κανω λαθος) με το V-strom του και τους ακολουθουσα.

Το Vstrom εδειχνε τη διαδρομη, ο παπιος επιβεβαιωνε και εγω.. εε.. εγω συμφωνουσα.

Σε κάποια φαση σταματησα για βενζινη και εχασα παλι τους πλοηγους μου.

Με τα πολλα εφτασε η ωρα του πρωτου παιχνιδιου: το «κινεζικο» roadbook και η χρονομετρημενη μεση ωριαια.

Για περιπου 10 χιλιομετρα επρεπε να κρατησουμε μωτ 42 χιλιομετρων ενώ παραλληλα επρεπε να χρησιμοποιησουμε το κινεζικο roadbook για πλοηγηση.

10 χιλιομετρα με 42 μωτ μας κανει ένα τεταρτακι πανω κατω. Ένα τεταρτο κατω από τον καυτο ηλιο με 40 χιλιομετρα? :nono:

Ζητημα αν αντεξα 10 δευτερολεπτα και μετα εδωσα γκαζι να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα..

περασα το σημειο του χρονομετρημενου και συνεχισα στο παιχνιδι του κινεζικου roadbook. Καπου εκει τα παιδια που ειμασταν μαζι στριβουν λαθος στον κομβο.

Τους προλαβαινω λιγο πιο κατω και γυρναμε παρεα προς τη σωστη πορεια. Μετα από λιγο χανομαστε ξανα.

Η πρωτη σελιδα του "κινεζικου" roadbook βγηκε κομπλε. Στη δευτερη καπου τα εκανα μανταρα..

Για τις επομενες 2 ωρες γυριζα στον καμπο σαν χαμμενος ταξιδιωτης στην ερημο.

Σε κάποια φαση, μετα από 100 δρομους που φανταζαν ιδιοι, 5 διακλαδωσεις σε κάθε δρομο, έναν καμπο που δεν σου εδινε κανενα σημειο προσανατολισμου

και τη ζεστη να με κανει να χανω δυο λιτρα ιδρωτα ανα πενταλεπτο βγηκα σε κατι φυλακες.

Αιωρουμενος για λιγη ωρα μακρυα από το σωμα μου ακριβως ετσι μου φανταζε η σκηνη.

Μονο που η Ντολλυ εβγαινε σε εκδοση με 2 εξατμισεις και ο Λουκι εμοιαζε πιο πολυ σε power ranger.

hqdefaultot.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχασα να πω εδώ, ότι στην ερημο γκομπι (εε στον καμπο) τοση ωρα ψαχναμε μια αποθηκη με σκουριασμενες πορτες

η οποια ειχε ένα χαρακτηριστικο σπρει απειρου καλους που εγραφε «ψηφο στο πασοκ». :uglystupid2:

Εκει μου ηρθε η φανταστικη ιδεα να παω στη φυλακη να ρωτησω μηπως ξερουν που είναι αυτή η αποθηκη.

Ελα μου ντε που ειχε γινει μια ληστεια κανα 2 μερες πριν στην περιοχη και ηταν ολοι στην τσιτα. :_zorro:

Δυστυχως δεν ειχαν ιδεα που ηταν αυτή η αποθηκη, τους ευχαριστησα που δεν με γεμισαν μολυβι και ξαναπηγα προς την ερημ.. τον καμπο ειπαμε,

για να βρω την αποθηκη και να παρω την πολυποθητη τριτη φωτογραφια.

Άλλη μια ωρα πανω κατω στον καμπο, αφυδατωση σε βαθμο λιποθυμιας και λεω ως εδώ,

παω προς φαρσαλα και μετα φαρκαδονα να παρω το roadbook της υπολοιπης μερας.

Στο δρομο πετυχαινω το γκρουπακι των παιδιων με το Cbr 250 και με τον Βασιλη με το Breva και τους ακολουθω.

Μετα από λιγη ωρα σκαμε στην αποθηκη.. εδω κρυβοσουν τοση ωρα παναθεμα σε..

Ελα ντε που ο Βασιλης δεν την περνει ειδηση και φευγει μπροστα!

Κορνες χαμος, τον κυνηγαει ένα ΚΤΜ από πισω αλλα δεν τον προλαβε..

Τον ξαναπετυχα στη Φαρκαδωνα όταν περναμε το άλλο μισο του roadbook και τοτε πηρε ειδηση τι ειχε γινει..

Εδώ η πολυποθητη 3η φωτογραφια στις 4:10 . Ζητω το Πασοκ λοιπον.

img5221l.jpg

Κατευθυνση προς Φαρσαλα/Φαρκαδωνα. Αν δεν κανω λαθος σε εκεινο το σημειο ηταν το κρυφο checkpoint.

Ειδα ένα μαγαζι με αρκετα μηχανακια σταματημενα απ΄εξω και σημαιες των guzzαιων, αλλα απ΄το χαζεμα ουτε που σκεφτηκα να σταματησω.

Με τα πολλα φτανω στα Φαρσαλα. Σταματαω στην πλατεια να παρω λιγο νερακι και με το που βλεπω ένα γκρουπ να περναει τρεχω σα μουρλος να ξανανεβω στο μηχανακι.

Το παιχνιδι του πηγαινω μονος και προσπαθω να βρω την πορεια μου δεν φανταζε καθολου διασκεδαστικο πλεον.

Στο κομματι Φαρσαλα-Φαρκαδωνα ηταν η μοναδικη φαση που σκεφτηκα πολύ σοβαρα να τα παρατησω. :unsure:

Το κομματι του καμπου με ειχε ταλαιπωρησει, οδηγικα ειχα να διασκεδασω από το πρωι στον Παρνασσο και ηξερα ότι ειχα μεινει αρκετα πισω

πραγμα που σημαινε ότι θα με επιανε η νυχτα στο δρομο.

Επιπροσθετα, αν και ειχα μεταφερει το σωμα μου μερικες εκατονταδες χιλιομετρα μακρια απ΄την αθηνα, το μυαλο μου ειχε μεινει στο παρτυ της προηγουμενης βραδιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε κάτι έκανες εσύ το προηγούμενο βράδυ στο πάρτυ και δε το λες!

Τέτοιο σκάλωμα με τόσο χιλιόμετρο να κάνεις, καταντάει ύποπτο :pimp:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Φαρκαδωνα πηρα το 2ο μερος του roadbook από τον Τασσο και αραξα στον ισκιο για καμποση ωρα..

Πολλα μηχανακια μαζεμενα με κλαταρισμενους οδηγους που προσπαθουσαν να συνελθουν..

Καποιοι το ριξανε και στο φαι και οι ψητομυρωδιες μας σπασανε τη μυτη..

αλλοι κλαταραμε στα γκαζον γυρω γυρω..

(φωτο από guzzαιους)

886047018063f1c56984b.jpg

Ηξερα ότι αν αρχιζα το φαι θα ξεμενα εδώ, οποτε εφαγα τα κρουασανακια μου και ηπια κοντα 2 λιτρα νερο μεχρι να συνελθω..

Το γεγονος ότι η ωρα κοντευε 6 και ειχα ακομα 2 φωτογραφιες μπροστα μου ηταν τρομακτικο.

Σκεφτηκα ότι αφου προλαβα το 2ο roadbook εχοντας χαθει καμποσες φορες και εχοντας περασει τα ανοιχτα κομματια στα οποια υστερουσε το μηχανακι μου,

μαλλον ειχε ερθει η ωρα να παρουμε το αιμα μας πισω.

Επισης, για καποιο λογο το να παω από εθνικη στο ξενοδοχειο φανταζε χειροτερο απ΄το να κυνηγιεμαι με τους λυκους στα βουνα νυχτιατικα.

Ξαπλαρω στη σκια και αρχιζω να μελεταω το roadook. Ειστε ωραιοι (φτου μη μας ματιασω ) και εχετε ακομα 5:30 ωρες καθαρης οδηγησης εγραφε.

5.30. 5.30 ωρες ακομα πρακτικα σημαινε ενα 7αρι. 6+7=13= 1 το βραδι. Χμ, δεν ακουγεται και τοσο ασχημο σκεφτηκα.

Στις 2 θα εχουμε φαει και θα αραζουμε στο κρεββατακι μας.

Εκει μου σκαει πρωτη φορα η σκεψη ότι το 36ωρο εχει και Κυριακη. Και υποτιθεται το Σαββατο ηταν το ευκολο κομματι.

Θα ανησυχησω για αυτό αργοτερα σκεφτηκα και διεγραψα με τη μια τη σκεψη. Ανοιγμα του χαρτη να δουμε πως διαολο παμε παρακατω.

Καπου εκει σκανε μυτη 2 Xr. Την Μαριλυ την ειχα δει στην εκκινηση, ενώ την Ελινα δεν την ειχα πετυχει καθολου ολη τη μερα.

Τι να πρωτοπεις για την Vael.

Χαιρετιομαστε και την ρωταω αν εχει σκοπο να το κανει ολο κανονικα. Δεν θυμαμαι τα λογια της, αλλα ο τσαμπουκας στο βλεμμα της τα ειπε όλα.

Εδώ ειμαστε λεω, μολις βρηκαμε παρεα και δεν θα μας κοψει τιποτα.

Η Μαριλυ μας δινει συμβουλες για τη διαδρομη και τα βενζιναδικα και μας αποχαιρετα καθώς θα επεστρεφε από άλλο δρομο στο ξενοδοχειο.

Περνουμε λιγες ακομα ανασες ξεκουρασης πριν ξαναβρεθουμε στο δρομο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

:blush2:

:blush2:

Πυλη Τρικαλων-Ελατη-Περτουλι ηταν η επομενη διαδρομη. Ολη η ταλαιπωρια και τα βασανιστηρια του κοσμου αξιζαν για αυτό που θα βλεπαμε.

Με διαφορα το ομορφοτερο κομματι στο οποιο εχω οδηγησει ως τωρα. Τυχερος οποιος το εχει σε αποσταση εκδρομης.

Ξαφνικα εξαφανιστηκε ολη η κουραση. Ηταν η διαδρομη? Ηταν ότι πλεον δεν ταξιδευα μονος? Και τα δυο μαζι?

Οποιος αποφασισε να παει καρφι ξενοδοχειο εκανε το σωστο, αλλα στην πρωτη ευκαιρια να βαλει σαν προορισμο το συγκεκριμενο κομματι,

είναι κριμα να συμμετειχε στο 36ωρο και να μην περασει από εκει..

Το Xr μπροστα να δινει ρυθμο, και κάθε δευτερολεπτο καθε εικονα, να είναι βγαλμενη απ΄το πιο εξωτικο ταξιδιωτικο.

Το οδηγικο στυλ της Ελινας ομαλο και γλυκο χωρις να χανει σε σβελταδα.

Σε κάποια φαση μου σκαει συνδυασμος του επικου ασματος των 90’ς «Asi a gusta mi» και της υπογραφης της Vael στο mybike.. :P

Τσικι ταν τσικι τσικι ταν και τουμ παμ παμ και ντουμ παμ και ντουμ μαπ και πεπεπεπεμ και ντουμ παμ παμ και ντουμ παμ και πεμ..

Xrση! ecsta no! :dance:

Ειχα αρχισει ένα μουσικοχορευτικο show πισω (παλι καλα δεν πρεπει να με πηρε ειδηση κανεις) και ειχα πεθανει στο γελιο..

επιτελους μετα από πολύ ωρα ειχα αρχισει ξανα να το ευχαριστιεμαι.. :yahoo:

Ηταν και το μονο σημειο στο διημερο στο οποιο σταματησαμε για φωτογραφια.. οσο και αν βιαζομασταν δεν αντεξαμε..

7:41 εγραφε το ρολοι..

Η δεσποινης Vaelsod.. (που να' ναι αυτη η ψυχη ο μανωλης?)

img5222jp.jpg

Και η αφεντια μου..

dsc00640xg.jpg

στο επομενο επεισοδειο:

-θα προλαβουν οι πρωταγωνιστες μας να φτασουν ξενοδοχειο πριν τους φανε οι λυκοι?

-τα φωτα του Χr φωτιζουν περισσοτερο απο κερακι στην ανασταση?

-ειναι ο whatevier φυτοφαγος ή αδικα επιτεθηκε σε μια συσταδα θαμνους?

-μπαμπαστρουμφ εχει πολυ ακομα?

Stay tuned...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα αριστερα το πανεμορφο monster που λεγαμε..

123123jk.jpg

Δεν νομιζω Τακη (Φωτη δλδ) ....ΑΥΤΟ να μην ειναι guzzi.

Eισαι ωραιος.... δεν εκατσε να γνωριστουμε :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι χαζός είμαι και εχασα τέτοια φαση........ Γ@μ!#!@#!@$#@$#$@%#$%#%#$%#$%#$%#$%#%#%#$%#$%$#%#$%$#%@#@ :kaaaala:

Μπραβο ρε μάγκα μου!!! Ζωγραφίζεις.... :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εχασες ρε Μανωλακη....αχ βαχ...Φωτη απεκτησες εναν ορκισμενο οχτρο...θα πεσουνε κορμια λεμε... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έρως, κρουασάν και πολλά περιπετειώδη χιλιόμετρα μετά μουσικής, best seller λέμε!!!

:_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρουασάν και πολλά περιπετειώδη χιλιόμετρα μετά μουσικής, best seller λέμε!!!

:_rock-on:

Αν μπορεις κανε edit το πρωτο γιατι θα εχω ενα θεματακι :bop:

Το αλλο το ξερεις ε? Του χρονου δεν εχεις καμια δικαιολογια :winking:

Απο endurance θα το μετατρεψουμε σε enduro το event..

Τα είπες όλα τώρα. :worshippy:

Οχι εσυ τα ειπες.

Οχι επιμενω.

Εσυ τα ειπες.

Οχι εγω.

Εσυ.

Κλωτσομπουνιδι.

14452549illustrationofa.jpg

Καλα και οι δυο τα ειπαμε :cheers:

Τι εχασες ρε Μανωλακη....αχ βαχ...Φωτη απεκτησες εναν ορκισμενο οχτρο...θα πεσουνε κορμια λεμε...

Θα σκανε τωρα τα απειλητικα pm..

Ειδα και ενα grafiti κατω απ΄το σπιτι μου χτες που ελεγε "το νου σου"

Μανωλακη? :_innocent:

πωωωωω δεν σου παρέδωσα άδικα την πένα χθες βράδυ... ζωγράφισες λέμε!!!

Ειχα και τα καλυτερα μοντελα να ποζαρουν :yes:

ωραίος ρε φώτη! πολύ ωραία περιγραφή!!

Να σαι καλα Βασιλη!

Ε τον μπούστη :wub: ζωγραφίζει

Ε τοσο καιρο ειχα καλο δασκαλο..

Μου λειψες ρε ζορζ..

Τι χαζός είμαι και εχασα τέτοια φαση........ Γ@μ!#!@#!@$#@$#$@%#$%#%#$%#$%#$%#$%#%#%#$%#$%$#%#$%$#%@#@

Μπραβο ρε μάγκα μου!!! Ζωγραφίζεις....

Δεν ηταν το πρωτο ουτε το τελευταιο :punk:

36 ωρο needs you

tumblrlt0xbhdyny1qafa6n.png

Δεν νομιζω Τακη (Φωτη δλδ) ....ΑΥΤΟ να μην ειναι guzzi.

Eισαι ωραιος.... δεν εκατσε να γνωριστουμε :waycon1:

Το πιθανοτερο ειναι να εχεις δικιο!

Αν καταφερω να ανεβω απονομη θα εχουμε την ευκαιρια..

Και το δικο μου παραπονο ειναι οτι με πολυ λιγο κοσμο καταφερα να ανταλλαξω μια κουβεντα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μαζέψτε τις γκόμενες, θα μας φάνε τον Φώτη λάχανο.

Qfala τύφλα να έχει ο Σάκης, ο Ρουβάς ντε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις κανε edit το πρωτο γιατι θα εχω ενα θεματακι :bop:

Το αλλο το ξερεις ε? Του χρονου δεν εχεις καμια δικαιολογια :winking:

Απο endurance θα το μετατρεψουμε σε enduro το event..

Με έχετε ψήσει πάρα πολύ με την συμμετοχή σας αμφότεροι ψηλόφτεροι. Περιμένω πως και πως να δω τι έχουν να πουν τα οπίσθια σας από όλη αυτή την περιπέτεια.

Προσωπικά δεν με χαλάει να δοκιμάσω να βγάλω και το 36ωρο κυρίως όρθιος, σαν ένα ασφάλτινο μίνι Ντακάρ περίπου.

ΥΓ. Έκανα έντιτ αλλά αν δεν κάνεις κι εσύ στο δικό σου μήνυμα τότε θα έχεις μόνο τον εαυτό σου να κατηγορείς όταν θα τις αρπάζεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... Περιμένω πως και πως να δω τι έχουν να πουν τα οπίσθια σας από όλη αυτή την περιπέτεια.

προσωπικά μιλώντας, κόκκινες περιοχές που έτσουζαν στα σημεία που ακουμπούσε το κάτω και έσω μέρος των γλουτών στη σέλα (συγκάηκα δλδ!)

1 βδομάδα μετά έφυγε η κοκκινίλα και το τσούξιμο, έχει μείνει σαγρέ το δέρμα και ψιλοπονάει όταν κάθομαι πολύ ώρα...

αα υπάρχουν και άλλα σημεία του σώματος που την άκουσαν λιγάκι...

αυτά, μόνο!

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οπισθια ημουν κομπλε εγω.. Βεβαια μπροστα στη σελα του Xr η δικια μου ειναι θρονος..

Απο τοτε που εχω βαλει λιγο πιο εντονη γυμναστικη στο προγραμμα δεν με εχει ενοχλησει η μεση/πλατη..

Εκει που πεθανα ηταν στα γονατα.. Το 630 εχει λιγο μια εργονομια για μακρυα χερια κοντα ποδια και εχω ακριβως τις αντιθετες αναλογιες..

Πρεπει να κατεβασω κι αλλο τα μαρσπιε κατω, αλλα θελει να κοψω δικες μου βασεις ή να παρω απο εξω και εχει παγωσει εδω και καιρο το σχεδιο..

Επισης ο καρπος μου εχει ακομα σημαδια :vava:

Παω να συνεχισω το μπιρι μπιρι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα