Jump to content
MikeGr

βοηθεια....

Recommended Posts

Διαβάζετε ρε σεις, τα νέα μέλη (ξέρω μιλάει ο "καραβανάς" αλλα δεν βαριέστε :crazy: ) Καταρχήν:

-Ασχετο όνομα στο θέμα (μη κατατοπιστικό) :sopase:

-Ασχετη κατηγορία

-Μη επαρκή περιγραφή

Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε, έτσι γίνεται... :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το θέμα μετακινήθηκε στην ''σωστή'' κατηγορία.

Θέλει πολυ τρέξιμο για να γίνει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειμαι ο πιο σχετικος σε τετοια θεματα,αλλα απο οτι ξερω η διαφορα διχρονου με τετραχρονο ειναι πως η κινηση του πιστονιου στο ενα γινεται σε 2 χρονους ενω στο αλλο σε 4.επισης οτι τα διχρονα καινε και λαδι υπο φυσιολογικες ομως συνθηκες σε αντιθεση με τα τετραχρονα γιαυτο εχουν και δυο δοχεια λαδιου και οχι ενα οπως τα τετραχρονα.οποτε λογικα και να γινεται θα θελει πολυ πολυ δουλεια.αλλα ποιος ο λογος για μι τετοια αλλαγη?ξαναλεω οτι οι γνωσεις μου σε τετοια θεματα ειναι σχετικα περιορισμενες οποτε μη με "κραξετε" αν ειπα κατι λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραείναι πολλές οι διαφορές μεταξύ των κινητήρων. Υπεραπλουστευμένο παράδειγμα: τα 4χρονα έχουν βαλβίδες στην κεφαλή από όπου γίνεται η εισαγωγή του μίγματος (καύσιμο) και η εξαγωγή του καυσαερίου, τα 2χρονα έχουν απλά μια τρύπα απ'όπου βγαινει το καυσαέριο όταν το πιστόνι τα σπρώχνει με την κίνησή του (οπότε πετάει και μια μικρή ποσότητα άκαφτα) κλπ.

Με λίγα λόγια και να γίνεται θα είναι τόσο ακριβό που δεν πιστεύω να αξίζει τον κόπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα laptop που το πήρα πρίν τρία χρόνια 300 ευρώ και κάηκε η μητρική. Ανταλλακτικό 150 ευρώ και εργασία 100. Καινούργιο το παίρνω 250.

Όπως και στην ερώτησή σου λοιπόν, τεχνικά γίνεται. Δύκολα αλλά γίνεται. Ποιός θα το έκανε όμως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο με βάπτιση γίνεται αυτό , το πάμε εκκλησία και το βαφτίζει ο πάτερ ότι θέλουμε .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο με βάπτιση γίνεται αυτό , το πάμε εκκλησία και το βαφτίζει ο πάτερ ότι θέλουμε .

0α0χα0χαχ0α

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα