jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Δεν το ανέφερα διότι δεν το έχουν παντού και δεν είναι στα χρώματά των ΔΙΑΣ (άσπρο)..! το έχω δει πολλές φορες και μάλιστα άσπρο με ολα τα αξεσουάρ της αστυνομίας όπως στις υπόλοιπες μηχανές αλλα έχεις δίκαιο οτι δεν το εχουν παντου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmitsiakis900 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 μην παμε να το ξεχειλωσουμε το ποστ.\ αλλο ρωταει το παιδι. οχι που συχναζουν οι ΔΙΑΣ. ουτε ποσο σουζα τραβανε....αν και του δινουν και καταλαβαινει. τα μηχανακια της ΔΙΑΣ ειναι στοκ εταιριων κυριως. χονδρικη και αφορολογητα και να σου στολος απο μηχανακια. ειχε ακουστει και για TIGER 1050...και ευτυχως δεν επηλθε συμφωνια γιατι το ''Σ'' στο ΔΙΑΣ θα σημαινε 'Σουζα'. -dorsoduro....ακυρο για δικαβαλο...πιστολι για μονοκαβαλο. θα ταιριαζε περισσοτερο στα παιδια της Ζ παρα της ΔΙΑΣ. -xtx 660r... εντελως ακυρο γιαυτο και τωρα τελευταια τα χρησιμοποιουν περισσοτερο για προπομπους της ΔΕΛΤΑ. -Aprilia Mana 850. To προτιμουνε αρκετοι γιατι κακα τα ψεμματα τα ευρωπαικα μηχανακαι εχουν απαιχτα περιφερειακα πρωτης τοποθετησης. Ανετο στην πολη και σε δικαβαλο οπου δεν ταλαιπωρει οδηγο και συνοδηγο. -ΤDM900. γνωστη ποσοτητα το καγκουρομηχανο οπου επιβεβαιωνει την φημη του μια και εχουν παρατηρηθει κανα 2 με hexagon και akrapovic.Παραμενει ομως ανετο-γρηγορο-αποτελεσματικο. καποιοι αλλαξανε τιμονια και σωθηκανε. -Vstrom 650. Aνετο σε υπερθετικο βαθμο απλα ...οχι για βαρβατιλες μια και 2καβαλο γινεται δυστροπο. -F800 gs. ισως το καλυτερο μηχανακι για αυτη τη δουλεια. πολυ ανετο και πολιτισμενο καθως και πολυ γρηγορο στην πολη. -Τransalp 700 . αδιαφορο και ακουσα σχολια απο πολλους του τυπου...'αν δεν ηταν τοσο ανετο...'. για χαλαρες περιπολιες αλλα τα εχει κανει και τα κατεβασματα του στα χερια εμπειρων. -Versys 650. προσωπικα μου ειναι αδιαφορο σαν κατασκευη. πολλα παιδια το θελουν αλλα εχω ακουσει και παραπονα για ασαφειες μπροστινου ...αν και επειδη ειναι πολυ κοντο το μεταξονιο του μαλλον ειναι ελλειψη εμπειριας γιατι σαν μηχανακι ειναι αρκετα στιβαρο και με παρα πολυ καλα φρενα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 για πειτε,για πειτε,αν ειναι κανας ΔΙΑΣ απο πειραιας θα με ξερει,απο τις απειρες φορες που με σταματανε,προχτες μου κανουν σημα να σταματησω,κανω δεξια και τους βλεπω να φευγουν,του λεω τι εγινε?φυγε φυγε σε χουμε σταματησει πολλες φορες λεει :D :Dτωρα για το ποια ειναι η καλυτερη μηχανη εξαρταται απο το τι θελει ο καθενας 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Εδώ στην Πάτρα έχουν (ακόμα) και GSX 750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Εδώ στην Πάτρα έχουν (ακόμα) και GSX 750 Παντού έχουν GSX 750 αλλά όχι οι ΔΙΑΣ.. Οι ζητάδες τα έχουν τα GSX..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Τα καλύτερα θα ήταν Africa και Transalp :P Transalp έχουν ήδη άρα πάμε για Africa :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εμένα μου αρέσουν αυτά τα μπλε led που έχουν!!!! Φωτίζουν τρομερά! Από που τα παίρνουν; Δεν ξέρω αλλα νομιζω πως ειναι παρανομο να τα βαλεις.... καθως επισης και κοκκινα γτ τα εχει η πυροσβεστικη. Ειχα πετυχει πριν λιγο καιρο ενα παλικαρι με V strom που ειχε βαλει λευκα strobo μπροστα κατω απο την μασκα, και μου ελεγε οτι κανανε τρομερη δουλεια στην κινηση.... "Σε βλεπουν τα αμαξια απο τους καθρευτες και ανοιγουν χωρο οπως μια πουτ@ν@ τα ποδια της", ηταν το σχόλιό του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harilaos 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 σωστός Ντονατς και καφε? Δεν ειναι πολυ Αμερικανια? Μου φαινεται οτι πρεπει να ανοιξει νεο θεμα... Κανονικα για μενα η Ελληνικη εκδοση θα επρεπε να τρωει πιτα με γυρο απο ολα, τζατζικι στο μουστακι και ρεψιμο με Loux Cola. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 -xtx 660r... εντελως ακυρο γιαυτο και τωρα τελευταια τα χρησιμοποιουν περισσοτερο για προπομπους της ΔΕΛΤΑ. Οι παλιότεροι θα σου έλεγαν άλλα. http://img30.imageshack.us/img30/2877/motouploaded2004.jpg http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNrtCF5J_clGETuBoR4WPcA6mrceJfWai99cNj2lB4mHqRfr22 Το θέμα είναι κυρίως η αλλαγή χρήσης. Το μονοκάβαλο δεν έχει καμία σχέση με το δικάβαλο. Και δεν μιλάμε για απλή βόλτα μεχρι τα everest, μιλάμε για συνθήκες στρες και υπηρεσιακής ετοιμοτητας οι οποίες αλλάζουν από το πιο χαλαρό στο πιο ακραίο μέσα σε δευτερόλεπτα. Αν λοιπόν μιλάμε για δικάβαλο, το strom ειναι μονόδρομος, για συνθήκες πόλης. Αν μιλάμε για μονοκάβαλο, το xt ει ναι επίσης μονόδρομος, επαναλαμβάνω για συνθήκες πόλης. Όλοι όσοι κινείστε σε πόλη καταλαβαινετε τι σημαινει το τελευταίο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 vstromvesrystransalp 700f800gsaprilia manaf800rdorsodurotdm900xt660xaprilia pegaso strada Suzuki Hayabusa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Νομίζω πως τα tdm θα είναι τα καλύτερα, Αρκετά άνετα, αρκετά γρήγορα και αξιόπιστα. Θα έλεγα τα ΜΑΝΑ αλλά αυτό το σέρβις του κιβωτίου κάθε 20000 ποιος το πληρώνει άραγε... Λυπάμε τα περισσότερα μιας και δεν υπάρχει άνθρωπος να ρυθμίσει τις αναρτήσεις τους (sag προφορτήσεις) και τα βλέπεις όλα να μοιάζουν σαν να ακουμπάνε υποπλαίσιο με ρόδα. Αρχικά ακούγαμε και για καμιά ληστεία που απετράπει. Πλέον μόνο για τσεκαρίσματα σε περιεργά οχήματα τους βλέπω, (όπου σκουρόχρωμος και σε έλεγχο) και να σταματάνε παπάκια για έλεγχο στοιχείων. Μα να με έχουν σταματήσει 15 φορές σε τρείς μήνες. Αφού σε λίγο θα τους καλέσω για καφέ! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 γιατι ειναι καλο παιδι!πανω απ ολα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 να και τα 650αρια που σας ελεγα πιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Απο ολα αυτα ομως ποια εχουν αντεξει και κυκλοφορουν ακομα??? Μετα απο τοσες αγορες προσωπικα βλεπω να γυρνανε ακομα με Versys, Transalp και V-Strom. Εχω καιρο να δω ΔΙΑΣ με Dorsoduro και BMW. Τα TDM ακουσα τα εχουν ταραξει στις σουζες και καθε τρεις και λιγο ειναι μεσα για επισκευες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 παιδια υπαρχουν πολλα μηχανακια οπως και περιπολικα τα οποια σκουριαζουν σε παρκινγκ της αστυνομιας μεσα στη βροχη και στον ηλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Τα περισσότερα BMW είναι off, με το παραμικρό πρόβλημα δεν πάνε στην αντιπροσωπεία αλλά σε μηχανικούς της αστυνομίας και είναι μανίκι στο φτιάξιμο, άσε που δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά, το τελευταίο ισχύει σχεδόν για όλες τις μηχανές. Η καταλληλότερη μηχανή απ'όλες αυτές για αυτή την δουλειά είναι κατά την γνώμη μου τα Versys, τα κάνει όλα, όλα όσα χρειάζονται δλδ κ τίποτα παραπάνω. Μετά τα Versys θα έβαζα τα Vstrom αν κ λίγο κουμούτσες. Τα TDM δεν είναι για δικάβαλους ελιγμούς στην πόλη, και πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα το μηχανάκι δεινοπαθεί, άσε που δεν στρίβει κιόλας. Τα transalp καλούτσικα για το χειμώνα και τα κρύα μια και είναι πηγή θερμότητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Ότι αντέχει μένει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 οι 11 στους 10 ειναι σιχαμενοι ειτε ειναι Δ ειτε ειναι Ζ ειτε ειναι Η.ψευτομαγκιες,υφακι οσοι δεν φορουν full face και βλεπεις τις μαπες τους και πεσιματα σε πιτσιρικαδες και μεταναστες.χαιρομαι που δεν γνωριζω κανεναν τετοιο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 οι 11 στους 10 ειναι σιχαμενοι ειτε ειναι Δ ειτε ειναι Ζ ειτε ειναι Η.ψευτομαγκιες,υφακι οσοι δεν φορουν full face και βλεπεις τις μαπες τους και πεσιματα σε πιτσιρικαδες και μεταναστες.χαιρομαι που δεν γνωριζω κανεναν τετοιο. Ε αφού Παοκ είσαι ρε...! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 crypton x? FZ 750? GSX 750? ΧJ 750 ? CB? Νομίζω ότι παλαιότερα είχαν και Motto guzzi και Harley... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Tα crypton-x που ειχα πετυχει στην Αλεξανδρας με θηκη για φραπε (χ2) θα τα θυμαμαι για μια ζωη.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Τα περισσότερα BMW είναι off, με το παραμικρό πρόβλημα δεν πάνε στην αντιπροσωπεία αλλά σε μηχανικούς της αστυνομίας και είναι μανίκι στο φτιάξιμο, άσε που δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά, το τελευταίο ισχύει σχεδόν για όλες τις μηχανές. Η καταλληλότερη μηχανή απ'όλες αυτές για αυτή την δουλειά είναι κατά την γνώμη μου τα Versys, τα κάνει όλα, όλα όσα χρειάζονται δλδ κ τίποτα παραπάνω. Μετά τα Versys θα έβαζα τα Vstrom αν κ λίγο κουμούτσες. Τα TDM δεν είναι για δικάβαλους ελιγμούς στην πόλη, και πρώτη δευτέρα πρώτη δευτέρα το μηχανάκι δεινοπαθεί, άσε που δεν στρίβει κιόλας. Τα transalp καλούτσικα για το χειμώνα και τα κρύα μια και είναι πηγή θερμότητας. Δε τα πανε σε μηχανικους της αστυνομιας. Ειναι μια απριλια εδω που μενω και ειναι μονιμα γεματος με της αστυνομιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Ομοιως και εδω μια καβασακι. Μια φορα τον χρονο φερνουν και κανα βερσυς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Meanwhile in the distant past.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmitsiakis900 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 To Tdm ετσι και του αλλαξεις τιμονι γινεται παιχνιδι. Ισως ειναι και το μονο που αν αλλαξεις αμεσως αλλαζεις και γνωμη ηια το ιδιο το μηχανακι. Εγω π.χ μολις εβαλα τιμονι απο vstrom (50€) ...νομιζα οτι αλλαξα και μοντελο. Ειδικα σε δικαβαλο ειχα και εχω πολυ πολυ καλυτερη θεση οδηγησης . Τωρα οσο αφορα το οτι οι 11 στους 10 ειναι σιχαμενοι...να τονισω οτι με εχουν σταματησει κανα 6-7 φορες. Ολες τις φορες η πρωτη μου κουβεντα ηταν "καλημερα σας " η κατι παρομοιο και απλα μου ζητηθηκε η ταυτοτητα και τα χαρτια φυσικα. Μολις βλεπανε υπηρεσιακη ταυτοτητα μου λεγανε..."γιατι δεν λες οτι εισαι συναδελφος βρε αδερφε";; -"γιατι κανεις την δουλεια σου και δεν θελω να σε εκθεσω η να σε φερω σε δυσκολη θεση" ...ηταν η απαντηση. Ολες μα ολες τις φορες ρε παιδια ετσι εγινε. Δεν λεω...μ@λ@κες υπαρχουν παντου αλλα αν η πρωτη κουβεντα ειναι ..."εμενα βρηκες να σταματησεις" ή κανετε καγουριες ...ε τοτε μην σας χαλαει που θα σας "ξεβρακωσουνε" 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες