barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Λοιπόν, έχω το εξής θεματάκι και φαντάζομαι όχι μόνο εγώ. Πέρυσι το καλοκαίρι την πάλεψα με το hjc, πολύς ιδρώτας όμως στην πόλη. Φέτος ήδη έχω αρχίσει να σκάω και έλεγα μήπως να άφηνα το hjc για τις εξορμήσεις και να πάρω κάτι άλλο να φοράω στην πόλη, είτε jet, είτε σπαστό... Σπαστό με αγχώνει λίγο το βάρος του και στο jet δεν ξέρω κατά πόσο προστατεύει. Εσείς αλλάζετε κράνος το καλοκαίρι στην πόλη ή ένα και καλό και απλά υπομονή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Συγγνώμη που θα στο πω αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ σπαστό ή jet κράνος γενικά! Full face και υπομονή! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 full face παντα...απο το να μην φορας καθολου παντως αν δεν την παλευεις, παρε ενα jet... αποφυγε το σπαστο λογω βαρους και λογω οτι θα το εχεις σιγουρα μονιμα ανοικτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 εγω φιλαρακο, επειδη κινουμε πολυ μεσα στην πολη ειχα full face, κ επειδη δεν την παλευα, δε φοραγα καθολου καλοκαιρι, χτυπησα ενα jet, μακρια απο εμασ το ατυχημα, αλλα απο το να μη φοραω καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Full face και ας ιδρώνω.. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 full face παντα...απο το να μην φορας καθολου παντως αν δεν την παλευεις, παρε ενα jet... αποφυγε το σπαστο λογω βαρους και λογω οτι θα το εχεις σιγουρα μονιμα ανοικτο... Καλά, το ενδεχόμενο να μην φοράω καθόλου δεν παίζει, απλά κουβέντα να γίνεται... Τα σπαστά κι εγώ δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά σε ένα jet δεν θα έλεγα όχι... Επίσης στο site της sharp δεν έχει καθόλου test για jet κράνη... Γιατί προστατεύουν όλα λίγο, ή γιατί δεν προστατεύουν καθόλου και είναι περιττό το τεστ; Κάποιες προδιαγραφές πληρούν κι αυτά φαντάζομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Καλά, το ενδεχόμενο να μην φοράω καθόλου δεν παίζει, απλά κουβέντα να γίνεται... Τα σπαστά κι εγώ δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά σε ένα jet δεν θα έλεγα όχι... Επίσης στο site της sharp δεν έχει καθόλου test για jet κράνη... Γιατί προστατεύουν όλα λίγο, ή γιατί δεν προστατεύουν καθόλου και είναι περιττό το τεστ; Κάποιες προδιαγραφές πληρούν κι αυτά φαντάζομαι... Ναι για την μέρη της άνω κεφαλής και για της πίσω κεφαλής καλύπτουν...τώρα πόσο...who knows! Για το σαγονάκι το καημένο που θα φύγει από την θέση του δεν ξέρω τι προδιαγραφές έχουν ακόμα και τα "καλύτερα" jet! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 το jet δεν θα προστατεψει προσωπο και σαγονι, αλλα θα προστατεψει το πανω και πλαινο μερος του κεφαλιου σου, αρα απο το να μην φορας καθολου ειναι σιγουρα καλυτερο ενα jet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) βρες ένα σπαστό ή full face με εσωτερική ζελατίνα. θα έχεις την εξωτερική πάνω και την εσωτερική κατεβασμένη[για μέσα στην πόλη] μπαίνει αρκετός αέρας έτσι. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2013 από τον yamahito 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Full face ... Συνήθεια είναι..... Υπομονή..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Μια λυση ειναι αυτη αλλα κοστιζει.http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/motorradhelme-Helmets/Schuberth-Helmets/Schuberth-J1-Helmets Η δευτερη λυση ειναι cool max μπαλακλαβα μεσα απο το full face. Ιδρωνεις βεβαια αλλα ειναι ειναι πολυ ανετο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παίδες μην μου βάζετε σαν επιλογή το "καλύτερα jet από το να μην φοράω κράνος"! Τι κάνετε δηλαδή τώρα?Χαιδεύεται τα αυτιά σας και εφησυχάζεστε? No helmet is not an option! Ναι όλοι ξέρουμε ότι από το να μην φοράς κράνος καλύτερα είναι ακόμα και ένα jet! Δηλαδή εσείς με αυτό οδηγείτε ήσυχα?Έχοντας κάνει έκπτωση στην προστασία σας με το να πείτε "ε δεν πειράζει από το να μην φοράω ας φορέσω το jet"? Εδώ δεν μιλάμε για "καλύτερα από το τίποτα ένα jet κράνος" αλλά μιλάμε να μην κάνουμε εκπτώσεις από την επιλογή που ασφαλίζει το κεφάλι μας στο μέγιστο(full face κράνος) και να πάμε στην κατώτατη προστασία! Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2013 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 C3 shuberth .Δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου ενα χρονο που το φοραω.Πολυ ελαφρυ και αθορυβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Μιά φορά δοκίμασα τζετ, αισθανόμουν "γυμνός" και το έδωσα. Η λύση για το καλοκαίρι είναι οι μπαντάνες μέσα από το κράνος. Καθημερινά ιδρώνω δυο - τρείς. Πλύσιμο και την άλλη μέρα είναι έτοιμες ξανά προς χρήση. Έτσι κρατάς και το κρανάκι καθαρό και το κεφάλι δροσερό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Χωρίς συζήτηση, full face. Μπορείς να βρεις κάποιο πολλούς αεραγωγούς και ανοικτό σαγόνι. Θα περνάει πολύ παραπάνω αέρας απ' ότι στο HJC. Εν ανάγκη, αγόρασε κάνα τέτοιο, όπου σίγουρα μπαίνει πολύς αέρας. Ως επόμενη λύση, σου προτείνω το σπαστό. Ένα ακριβούτσικο μάλιστα ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια (που ποτέ δεν θα φτάνει τα επίπεδα των foul face). Όταν νιώθεις ανασφάλεια το κλείνεις και "ησυχάζεις".... Tα jet είναι μονίμως ανοικτά. Μετά τα 70χαω σου κολλάει η ζελατίνα (εάν έχει) στην μύτη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Παίδες να το ξαναπώ, δεν τρελαίνομαι για να πάρω jet, απλά σκέψη έκανα. Βλέπω και τριγύρω ειδικά τελευταίες μέρες που έχει πολύ ζέστη, τους περισσότερους ακράνωτους, λίγα fullface και χαμός από jet και λέω λες;;;; Πάντως και το σπαστό όταν είναι ανοιχτό δεν ξέρω πόσο παραπάνω μπορεί να σε προστατέψει από ένα jet (και δεν εννοώ τα made in china των 20-30 ευρώ που πουλάνε διάφοροι έμποροι και απορώ πως τα πουλάνε αφού δεν έχουν την παραμικρή πιστοποίηση...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 C3 shuberth .Δεν το βγαζω απο το κεφαλι μου ενα χρονο που το φοραω.Πολυ ελαφρυ και αθορυβο 1570 - 1650 gr και το λες ελαφρύ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 1570 - 1650 gr και το λες ελαφρύ; At that time, Schuberth claimed that the C3 would be "The world's quietest flip-front helmet" at 84 dB at 60 MPH. Just for good measure, they also claimed that the C3 would be "The world's lightest flip-front helmet" at 1,550 grams (but without specifying a size). http://www.webbikewo...t/schuberth-c3/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 ειναι το πιο ελαφρυ flip up κρανος (εκτος των carbon και το roof boxer) http://www.webbikewo...met-weights.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 At that time, Schuberth claimed that the C3 would be "The world's quietest flip-front helmet" at 84 dB at 60 MPH. Just for good measure, they also claimed that the C3 would be "The world's lightest flip-front helmet" at 1,550 grams (but without specifying a size). http://www.webbikewo...t/schuberth-c3/ Μάλλον αδυνάτισε (λιγάκι) από τότε που θυμόμουν τα βάρη που έγραψα παραπάνω: ............................. Βάρος το Large: 1570 gram XL: 1650 gram ................................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Full face, ανοιχτοί αεραγωγοί και στην ανάγκη και η ζελατίνα για μέσα στην πόλη. Αισθάνομαι ξεβράκωτος αν δεν καλύπτει σαγόνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 full face με καλοκαιρινή μπαλακλάβα από μέσα ή κανένα buff μαντήλι κλπ με τέρμα ανοιχτούς αεραγωγούς - ζελατίνα κλπ τα υπόλοιπα είναι σίγουρα καλύτερα από το τίποτα αλλά σίγουρα χειρότερα από το full face. Η επιλογή δική σου :P Εγώ πάντως φοράω full face αλλά ούτε σε μεγάλη πόλη ζω ούτε κάνω πολλά χιλιόμετρα ΜΕΣΑ στην πόλη σε συνθηκες κίνησης κλπ οπότε δεν είμαι καλός κριτής σε αυτά. Στην περίπτωση του full face, τα εσωτερικά τα βγάζω και τα πλένω πολύ συχνά ( κάθε δύο εμβδομάδες το καλοκαίρι ίσως και πιο συχνά - αν χρειαστεί έχω και ένα δεύτερο full face, όχι τόσο καλό αλλά τη δουλειά μου την κάνω για μέσα στην πόλη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Εγω με το σκουτερακι εχω ενα φλιπ απ. Σπαστο,αλλιως δεν παλευεται. Με το Ερ παντα το φουλ φεις. Απλα δεν βγαινω καθολου στην κινηση με το Ερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Full face και υπομονή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2013 Πάρε ένα flip up για να το έχεις ανοιχτό στη ζέστη μεσα στην πόλη και να μπορείς μετά να το έχεις σαν full face. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες