ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μακάρι να μπορούσα Σάββα. Δεν πειράζει φίλε μου, άλλη φορά γεροί νάμαστε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 περασαμε πολυ ωραια, βολταραμε μεσα σε απιθανη φυση, γελασαμε, φαγαμε, γκαζωσαμε...ολα σουπερ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μια εικόνα 1000 λέξεις Uploaded with ImageShack.us 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 ......... Όλα πήγαν κατε 'υχην και εκτός απο 2 κλαταρισματα..................... Κάνε ρε κάνα ευχέλαιο σΕ λέω.............. Ωραίοι παίδες, άντε και στην επόμενη, ακόμα πιο μαζικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Κάνε ρε κάνα ευχέλαιο σΕ λέω.............. Ωραίοι παίδες, άντε και στην επόμενη, ακόμα πιο μαζικά. +1......Hμαρτον ρε πστη μου.....τι γινεται με αυτα τα λαστιχα πια ??? Θειο Ντενη..........περιμενουμε ''αξιολογηση'' και ''κρισεις'' .......... Ποιος προβιβαστηκε απο κουλος σε ημι-κουλος,ποιος διεπρεψε,ποιος ηταν ο πιο hot, κλπ κλπ ....... Ο αντι-κοφτης των VFR ηρθε απο Γερμανια τελικα ???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ένα βιντεάκι για ζέσταμα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον DimitrisK72 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μπραβο σε ολους μας,απιστευτο παρεακι, κεφι, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,απιστευτα τοπια εξωφρενικη μασα,γελια,πειραγματα, χαβαλες,αλλα και οργανωση με απιστευτο συντονισμο σε καθε μας εξορμηση. Χαρηκα που γνωρισα τον θωμα, και τον σαββα,οπως και τα αλλα παιδια απο τα νοτια,τον ξουραφακο τον απολαυσα τι αλλο να ζητησει κανεις απο μια τοσο μαζικη βολτα(30 μοτο μετρησα καποιες στιγμες).Δεν θυμαμαι καποιος να γκρινιαξε για το παραμικρο...........ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! Σας ευχαριστω ολους σας για την απιστευτη εμπειρια που μοιραστηκαμε. Να ειμαστε γεροι,τα καλυτερα ερχονται. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μπραβο σε ολους μας,απιστευτο παρεακι, κεφι, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,απιστευτα τοπια εξωφρενικη μασα,γελια,πειραγματα, χαβαλες,αλλα και οργανωση με απιστευτο συντονισμο σε καθε μας εξορμηση. Χαρηκα που γνωρισα τον θωμα, και τον σαββα,οπως και τα αλλα παιδια απο τα νοτια,τον ξουραφακο τον απολαυσα τι αλλο να ζητησει κανεις απο μια τοσο μαζικη βολτα(30 μοτο μετρησα καποιες στιγμες).Δεν θυμαμαι καποιος να γκρινιαξε για το παραμικρο...........ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! Σας ευχαριστω ολους σας για την απιστευτη εμπειρια που μοιραστηκαμε. Να ειμαστε γεροι,τα καλυτερα ερχονται. Υπέροχα ήταν όντως Ντένη ! Και σε άλλα με υγεία σύντροχε ! Βίντεο ανεβαίνουν συνέχεια.......όταν θάναι έτοιμα θα πέσουν με την αντίστοιχη περιγραφή εκτός άμα τα θέλετε σταδιακά, διαλέγετε και παίρνετε ! Εύχομαι ολόψυχα στο Βόρειο παρεάκι νάχει πάντα τέτοια ωραία σβέλτα στριφτερά ταξιδιωτικά χιλιόμετρα μέχρι την άκρη του κόσμου ! Το PAPOUDI TEAM πάντως το καταυχαριστήθηκε ! :_thumbsup: :vv: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μπραβο σε ολους μας,απιστευτο παρεακι, κεφι, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,.Δεν θυμαμαι καποιος να γκρινιαξε για το παραμικρο...........ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! Να ειμαστε γεροι,τα καλυτερα ερχονται. Αυτο ειναι που μετραει...οτιδηποτε κανουμε να ειναι πηγη απολαυσης και ευτυχιας.Μπραβο παιδια,καλα να ειμαστε και θα κατσει και βολτιτσα να τα πουμε κι απο κοντα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ομολογουμενως απο τις πολυ πετυχημενες εξορμησεις μας.... Απο που να αρχισω? , Απο την απιστευτη ομορφια που αντικρυσαμε? Ακομα προσπαθει ο εγκεφαλος μου να επεξεργαστει ολες αυτες τις εκατονταδες εικονες! Παρα πολυ φαι.....Αν και τρωγαμε μια φορα την ημερα Η παρεα ακομα καλυτερη! Θεωρω πως αν ελειπε εστω και ενας δεν θα περνουσαμε τοσο καλα! Επισης πολυ καλη οργανωση, στην οποια βοηθησε και η καλη θεληση απο ολους μας! Οτι και να προσπαθησω να πω για να αποτυπωσω το ποσο καλα περασαμε θα ειναι λιγο! Εξαλλου δεν ειμαι καλος στα λογια.... Κλεινοντας ενα μεγαλο μπραβο στον Σπυρο (Kalejaios), ο οποιος για ακομη μια φορα απεδειξε οτι μονο η ορεξη αρκει Υ.Γ. Δεν βγαινουν τα χιλιομετρα.....Οσοι ειδαν το χαρτη γελουσαν! Αααααααααααααααααααασε ρε! Ομολογουμενως απο τις πολυ πετυχημενες εξορμησεις μας.... Απο που να αρχισω? , Απο την απιστευτη ομορφια που αντικρυσαμε? Ακομα προσπαθει ο εγκεφαλος μου να επεξεργαστει ολες αυτες τις εκατονταδες εικονες! Παρα πολυ φαι.....Αν και τρωγαμε μια φορα την ημερα Η παρεα ακομα καλυτερη! Θεωρω πως αν ελειπε εστω και ενας δεν θα περνουσαμε τοσο καλα! Επισης πολυ καλη οργανωση, στην οποια βοηθησε και η καλη θεληση απο ολους μας! Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα τους Νοτιους! Ολοι τους υπεροχα παιδια.....Ελπιζω να τα ξαναπουμε! Οτι και να προσπαθησω να πω για να αποτυπωσω το ποσο καλα περασαμε θα ειναι λιγο! Εξαλλου δεν ειμαι καλος στα λογια.... Κλεινοντας ενα μεγαλο μπραβο στον Σπυρο (Kalejaios), ο οποιος για ακομη μια φορα απεδειξε οτι μονο η ορεξη αρκει Υ.Γ. Ποτε ξαναφευγουμε? Υ.Γ.2 Δεν βγαινουν τα χιλιομετρα.....Οσοι ειδαν το χαρτη γελουσαν! Αααααααααααααααααααασε ρε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Όποιος γράψει ότι δεν βγαίνουν τα χιλιόμετρα θα του πάρω το μοτοσακό ! :crazy: 1047 χιλιομετράκια έβγαλε το σκουτερόπαπο αξιοπρεπέστατα νομίζω ! Μη το ξαναπείτε θα βγάλω χέρι από την οθόνη σας και θα σας μπουγελώσω ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Που πας ρε θειο-Μητσο στην Ελασσονα χωρις ροπη ????? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Που πας ρε θειο-Μητσο στην Ελασσονα χωρις ροπη ????? Εγω παντως που ΕΧΩ ροπη.............. :lipssealed: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον Captain Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Εγω παντως που ΕΧΩ ροπη.............. :lipssealed: Για λεγε....για λεγε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Επιτέλους εξοικονόμησα λίγο χρόνο να δω τα πεπραγμένα, και έχω να δηλώσω τα εξής…. Παιδάκια του βορά, του χιονιού, και του κρύου, χάρηκα που σας γνώρισα εκ του σύνεγγυς, είστε δυνατό παρεακι, κεφάτο, συντονισμένο και σε ικανοποιητικό βαθμό πειθαρχημένο. Από πολλού χρόνου είχα να αντικρίσω τα περάσματα, είχαν αρχίσει και ξέφτιζαν στη μνήμη μου και χάρηκα ιδιαιτέρως που ανανέωσα τις διαδρομές ξανά μαζί σας. Ο συγχρονισμός ενός τέτοιου μεγάλου μηχανοκίνητου σχηματισμού, με έναν τόσο σβέλτο ρυθμό σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον που περιλαμβάνει στενούς ορεινούς δρόμους με συνεχή και επαναλαμβανόμενα S με συχνές εναλλαγές στην ποιότητα του ασφαλτοτάπητα είναι εντυπωσιακός από μονός του. Είχα τη χαρά να οδηγήσω μαζί σας και να σας απολαυσω από κοντά στην πραξη, και δεν διστάζω να πω ότι είστε γερά τιμόνια όλοι σας. (εξαιρείτε ο Θπυράκοθ , αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του, και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο μέσος νους δεν πρέπει να του επιτραπεί ποτέ και για κανένα λόγο να πάρει μηχανή μεγαλύτερη από 250cc για ευνόητους λόγους). Θα χαρώ εξαιρετικά, της ευκαιρίας δοθείσης να συμπλεύσουμε ξανά σύντομα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Όποιος γράψει ότι δεν βγαίνουν τα χιλιόμετρα θα του πάρω το μοτοσακό ! :crazy: 1047 χιλιομετράκια έβγαλε το σκουτερόπαπο αξιοπρεπέστατα νομίζω ! Μη το ξαναπείτε θα βγάλω χέρι από την οθόνη σας και θα σας μπουγελώσω ! o bilakos εννοει τα χιλιομετρα της πρωτης μερας που καναμε μαζι εγω και αλλοι 7 διασχυζοντας την μιση Ελλαδα μεσα απο δασικους ορεινους δρομους.Ολυμπο-Ελασσονα-Δεσκατι-Καρπερο-ΠυληΕλατη-Μουζακι-Κεδρο-Φουρνα-Καρπενηση.510 χιλιομετρ.Ξεκνησαμε 10:30 το πρωι.Με αγχωσανε τα ραμαλια πως δεν βγαινουν τα χιλιομετρα κ πως επρεπε να αλλαξουμε διαδρομη αλλα εγω επεμενα.Τελικα στις 7 βρισκομασταν ηδη στο ξενοδοχειο.Πηγαμε τρενο σε ολη την διαδρομη.Μπραβο στα παιδια.Οι δυο επομενες μερες μπροστα στην πρωτη ηταν πραγματικα παιχνιδακι. Που πας ρε θειο-Μητσο στην Ελασσονα χωρις ροπη ????? Τον βλεπεις εσυ βρε Κωστη να παει;Δεν ειδες πως κρεμουσε το μοτερ του vfr και κατεβαζε συνεχως ταχυτητες;Στο τελος τον λυπηθηκα .Ηθελα να τοκανω κανα πατιρακι μπας και φτασουμε Ελασσονα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ωραία φάση κρίμα που δούλευα το Σάββατο, αλλιώς θα ερχόμουν από το πρωί σε εσάς και μετά το απόγευμα θα την έκανα για Γαλαξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπραβο ρε αγορινες. Ωραιες φωτογραφιες και φαινεται ωραιο παρεακι ! Κριμα που δεν μπορουσα να ανηφορησω μεχρι εκει πανω να δω τις μουτσουνες σας. :D ΥΓ. Αυτα τα γΛηγορα τιμονια πρεπει να τα δω και εγω καμια φορα ναουμε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ωραία φάση κρίμα που δούλευα το Σάββατο, αλλιώς θα ερχόμουν από το πρωί σε εσάς και μετά το απόγευμα θα την έκανα για Γαλαξίδι. Ε μα κύριε φεουδάρχα μου έχετε γίνει εξαιρετικά δυσθεώρητος τελευταία. Ούτε η πέστροφα του Μόρνου να ήσασταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ξεκινά λοιπόν σταδιακά η αναμετάδοση μιας και έχω κάποια έτοιμα. Αφού είδαμε τους φίλους του Νοτιά στο Γαλαξίδι, ξεπεράσαμε και την ώρα μας κατά πολύ και έτσι βάλαμε μπρός τα μοτοσακά μας και χωρίς να κοιτάξουμε πίσω ξαναπήραμε το δρόμο για Καρπενήσι αυτή τη φορά. Μερικά στιγμιότυπα από τη διαδρομή προς Καρπενήσι όσο είχε ακόμα φώς, συνέλαβε και ο φακός : [flash(425,350)] Φυσικά μας έπιασε η μαύρη νύχτα πάνω στα βουνά..... Η οδήγηση δύσκολη....τα στροφιλίκια τόσο σφιχτά που για να δείς έπρεπε να πατάς συνέχεια το σινιάλο ούτως ώστε να μεγαλώνει η δέσμη ! Παρόλα αυτά ο ρυθμός μας άψογος ! Κάναμε και 3 στάσεις στο απόλυτο σκοτάδι......... Θεέ μου ! Τι ομορφιά είναι αυτή? Πώς φαίνεται έτσι ο ουρανός στο απόλυτο σκοτάδι? Τόχα ξαναδεί βέβαια αλλά μιας και είχα καιρό να το δώ, θυμήθηκα ξανά αυτή την ομορφιά! Αποκορύφωμα? Ένα σημείο που σταματήσαμε και θα το δείτε ημέρα στη συνέχεια της περιγραφής και στα επόμενα βίντεο αλλά τη νύχτα ήταν ακόμα επιβλητικότερο ! Βράχοι να υψώνονται .......να ακούγεται το κελάρυσμα του νερού και ο ουρανός ο γεμάτος από αστέρια να φαίνεται σαν μία λωρίδα ανάμεσα στην κορφή των βράχων.......απίστευτες εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου ! Ναι ναι ναι αξίζει.........ναι αυτό ήθελα να δω και αυτά τα αισθήματα να νιώσω..... Νάναι καλά ο σύντροχός μου που με συντροφεύει αγόγγυστα σε τέτοια μέρη ! :ok-: :thankyou: Θωμά ! Φθάνουμε λοιπόν στο Καρπενήσι. Πρώτα αναγνώριση του ξενοδοχείου. Το βρίσκουμε και η ευγενέστατη Κυρία που τόχει μας εξυπηρετεί άψογα και διαλέγουμε όποιο δωμάτιο μας αρέσει. Ο Θωμάκος με βάζει να κοιμηθώ ως γεροντότερος είπε :wheelchair: σε αυτοκρατορικό κρεββάτι διπλό και αυτός διαλέγει το μονό των κάτω διαζωμάτων ! Καλά λόγο θα έβγαζα απόκεί πάνω?:lolnb: :lolnb: :lolnb: Τακτοποιούμαστε και τηλέφωνο στα Βόρεια παιδιά. Πού είστε? Σε ταβερνείο στο χωριό Βούτυρο κανά 8άρι χλμ έξω από το Καρπενήσι... Ξανά καβάλα και τους συναντούμε. Η υποδοχή τους άψογη και αισθανόμαστε ότι γνωριζόμαστε χρόνια με τα παιδιά, νάναι καλά ! Βόρειοι βρεεεε με θερμά αισθήματα και πάντα καλοί άνθρωποι ! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Εγώ έφαγα ένα στεγνό μπιφτεκάκι σκέτο που τελικά όταν πήγα να πληρώσω μου τόχανε κεράσει τα παιδιά και τους ευχαριστώ και πάλι, ο Θωμάκος από την άλλη αυτοσυγκράτηση τρομερή γιατί πήρε κιλά λέει, δεν τρώει τίποτα ! :Suicide: ! Κανονίζουμε με τα παιδιά τι θα κάνουμε αύριο και αφού τους λέμε εμείς τι θα κάνουμε αποφασίζουν να έρθουν και αυτοί μαζί μας στο δρομολόγιο πούχε σχεδιάσει ο Θωμάκος ! :_thumbsup: :_thumbsup: Καταπληκτικά ! Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο και ξεραινόμαστε ! Ήταν μια μεγάλη και υπέροχη μέρα ! ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠ 2013. Δεν έχει ξημερώσει ακόμα......... Σκοτάδι έξω αλλά μετά τη συμπλήρωση 5 ωρών ύπνου ξύπνησα ως συνήθως κατά τις 06.00. Ρίχνω μια ματιά στο Θωμάκο, κοιμάται σαν πουλάκι!:D Σιγά σιγά μαζεύω τα αναγκαία και βούρ για πρωινό ντουζάκι για ξύπνημα με προτίμηση στο δροσερό νεράκι ! Μπρρρ (είχε φούλ ζεστό αλλά η μούρλια θέλει κρύο) !:anigrin: :tooth: Κάνω το μπανάκι μου βγαίνω, φτού σου ακόμα νωρίς......... Ξυπνά και ο Θωμάκος, ανοίγουμε την μπαλκονόπορτα και αρχίζουμε τα χαχανητά οπότε μας παίρνει πρέφα η Κυρία από πάνω και κατεβαίνει και ανοίγει το χώρο του προγεύματος. Τρώμε τον άπακο.......η βόλτα και το βουνό ανοίγουν την ορεξούλα είπαμε και αφού την τυλώσαμε ντυνόμαστε και βούρ για το Χωριό Βούτυρο πούναι οι Βόρειοι φίλοι και είπαμε ότι κατά τις 10.00 θάχει εκκίνηση. Άψογα τα παιδιά, με αυτοπειθαρχία όλοι είναι έτοιμοι ! Η διαδρομή μας σήμερα έχει υπέροχα μέρη που φαίνονται εδώ : Και ξεκινάμε την υπέροχη αυτή βόλτα της οποίας η αναμετάδοση είναι λεπτομερής και θα τη δείτε στα επόμενα βίντεο.Ελάτε λοιπόν μαζί μας και στρίψτε φούλ : [flash(425,350)] [flash(425,350)] [flash(425,350)] Συνεχίζεται........ 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μήτσο το βίντεο της ξεκουλαμάρας παρακαλώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) .... Φίλε μου Σάββα, αν μου επιτρέπεις βέβαια. όλα καλά και ώραια. Όλα όμορφα και οι περιγραφεές άψογες. Αλλά ειλικρινά, είσαι ο μόνος που βάζω να δω βίντεο σου και καταλήγω να τα ακουώ στην τσίτα προσπαθώντας να τα δω ανάμεσα απο σπαστικά κουνήματα της κεφαλής παν κάτ (κοινός ) Πολύ σε πάω :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον MentalRay 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Φίλε μου Σάββα, αν μου επιτρέπεις βέβαια. όλα καλά και ώραια. Όλα όμορφα και οι περιγραφεές άψογες. Αλλά ειλικρινά, είσαι ο μόνος που βάζω να δω βίντεο σου και καταλήγω να τα ακουώ στην τσίτα προσπαθώντας να τα δω ανάμεσα απο σπαστικά κουνήματα της κεφαλής παν κάτ (κοινός ) Πολύ σε πάω :D Έχει καλή συνέχεια, περίμενε ........ :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Και άλλο φρεσκοφουρνιστό.......... Κάπου εδώ να πώ σε όλους τους φίλους ότι κατεβλήθη προσπάθεια να έχουν όλοι τα πλάνα τους. Ελπίζω να τα κατάφερα αλλά αν όχι δεν έγινε εκ προθέσεως αλλά αντικειμενικής αδυναμίας λόγο μικρού κυβισμού διαφορετικά θάχε περάσματα και θα φαινόσασταν όλοι. Συνεχίζουμε λοιπόν κατά διαστήματα : Here I 'm on the road again............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 το πρωτο απο εμενα... φραγκιστα - καρπενησι :shoot: 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες