TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο και ακέραιο και να το χαίρεσαι πολλά χρόνια και η μόνη επαφή του με την άσφαλτο να είναι απο τα λάστιχα, άντε και κάνας μαρσπιές στα πολλά γλέντια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Βασιλάκη στα είπα στο πμ στα λέω και τώρα. Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος με το καινούριο εργαλείο! Πιστός Καβασάκιας και πάλι ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Κατσιούλι = μικρό παιχνιδιάρικο γατάκι. οχι και μικρος, τωρα ειμαι νεος και ωραιος γατος! χαχαχα Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο και ακέραιο και να το χαίρεσαι πολλά χρόνια και η μόνη επαφή του με την άσφαλτο να είναι απο τα λάστιχα, άντε και κάνας μαρσπιές στα πολλά γλέντια.. μακαρι μακαρι! μαρσπιε ε;;;; εν κακη ιδεα εν κακη.... Βασιλάκη στα είπα στο πμ στα λέω και τώρα. Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος με το καινούριο εργαλείο! Πιστός Καβασάκιας και πάλι ε; τι να κανουμε; αν η καβα βγαζει υπεροχες μοτοσυκλετες λογικο να συνεχισω με αυτην!!! Να στε καλα παιδακια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 καλορίζικο και καλοτάξιδο Billy!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Μπιλακο καλοταξιδο φιλε κ παντα ορθιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 αν και δεν ακουω Ελληνικα ιδιετερα Κιαμο ομως τον τιμω! χαχα https://www.youtube.com/watch?v=oIaz5XIriAg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Kαλοριζικο και καλοταξιδο ! Ειναι κουκλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Καύλα λέμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 --> Kawa λεμε <-- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Kaw(λ)asaki 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Καλορίζικο και απο μένα. Μου αρέσει σε λευκό το συγκεκριμένο μοντέλο. Και μακρυά απο τις κακοτυχίες A7XBilly θυμάμαι το θέμα που είχες ανοίξει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 μεγια μπιλ !!!καλα χιλιομετρα και καλες βολτες !! το παλιο το ερ τι εγινε ? για κανονισε και καμια συναντηση στην ραφηνα για να το δουμε και απο κοντα ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Σε λιγες ωρες θα εχω και το 1ο μου onboard βιντεο με το er6n στον δυονισο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Μπράβο μάγκα μου καλά ξηγήθηκες, γουστάρω που ξαναπήρες [περίπου] το ίδιο. Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν χάρηκες το άλλο και λίγο ακόμα περισσότερο! Το άσπρο πράγματι τα σπάει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Καλοτάξιδο το εργαλείο φιλαράκι! Μόνο χαρές να σου προσφέρει!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 Δε ξέρω αν θυμάσαι πάντως όταν είχε γίνει το ατύχημα αρκετοί σου έλεγαν "Πάρε αυτό" "Όχι πάρε αυτό" κλπ Εγώ σου είχα πει να ξαναπάρεις ER γιατί πραγματικά το ήθελες! Και να που το πήρες πάλι! Καλορίζικο, καλά χιλιόμετρα, πάντα όρθιος και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά μια μέρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Ναι το θυμαμε, ο μονος ησουν βασικα! χαχα Να στε καλα παιδια.... και εγω ομως θα σας ξεπληρώσω με βιντεο σε 1080p βολτουλας! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχω και αυτο Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2013 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Μπιλ πόσο το τσίμπησες; Γύρω στα 4000 παίζουν του '10; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Μπιλ ωραια τα βιντεακια!! Αλλα ρε συ, Red Bull (ή Monster energy) να πινεις μονο εσυ που οδηγας οχι και αυτος που κραταει την καμερα!! :P Σε αυτον δινε κανα χαμομηλι! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Μπιλ ωραια τα βιντεακια!! Αλλα ρε συ, Red Bull (ή Monster energy) να πινεις μονο εσυ που οδηγας οχι και αυτος που κραταει την καμερα!! :P Σε αυτον δινε κανα χαμομηλι! :lol: :lol: :lol: :lol: O καμεραμαν ειναι ο γνωστος καγκουρας με το περτικαλι χρεπι ?? :P :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 ε να μην πω τα ίδια αγαπητέ.....σωστά???? να πω το εξής απλό!!! να σου χαρίζει ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ χαμόγελα! είτε μονοκάβαλος είτε δικάβαλος! ;) είτε βλέπεις την πινακίδα άλλου είτε βλέπει ο "άλλος" τη δική σου πινακίδα....;) :P (εγώ δεν ξέρω τίποτα....μικρό κι αθώο είμαι....) εγώ θα κερνάω τα νεράκια στον πικραμένο, όποιος κι αν είναι αυτός, να του πέφτει η πίεση.....χιχιχιχιχιχιχιιχι :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Καλα βρε κουλαδι, παλι το ιδιο πηγες και πηρες? Καλα χλμ να εχεις μαζι του και αυτη την φορα να το δωσεις επειδη το θες εσυ και οχι καποιος αλλος. Ομορφο ειναι σε ασπρο χρωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 ε να μην πω τα ίδια αγαπητέ.....σωστά???? να πω το εξής απλό!!! να σου χαρίζει ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ χαμόγελα! είτε μονοκάβαλος είτε δικάβαλος! ;) είτε βλέπεις την πινακίδα άλλου είτε βλέπει ο "άλλος" τη δική σου πινακίδα....;) :P (εγώ δεν ξέρω τίποτα....μικρό κι αθώο είμαι....) εγώ θα κερνάω τα νεράκια στον πικραμένο, όποιος κι αν είναι αυτός, να του πέφτει η πίεση.....χιχιχιχιχιχιχιιχι :P Σε ευχαριστω πολυ καλη μου νεραιδα για τα καλα σου λογια!!! Για τους πικραμενους ονοματα δεν λεμε οικογενιες δεν θίγουμε :crazy: Μαζι με τα νερακια δωσε και φακελακια με αλατι :crazy: Καλα βρε κουλαδι, παλι το ιδιο πηγες και πηρες? Καλα χλμ να εχεις μαζι του και αυτη την φορα να το δωσεις επειδη το θες εσυ και οχι καποιος αλλος. Ομορφο ειναι σε ασπρο χρωμα.. Το ΙΔΙΟ που το βλεπεις;;;; να σε καλα αγορινα!!! μολις ξεμπλεξω παμε βολτα βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2013 Σε ευχαριστω πολυ καλη μου νεραιδα για τα καλα σου λογια!!! Για τους πικραμενους ονοματα δεν λεμε οικογενιες δεν θίγουμε :crazy: Μαζι με τα νερακια δωσε και φακελακια με αλατι :crazy: Εγω εθιξα δυο ενδεχομενα αγαπητε στριφτομηχανουλη...αλλα μην ανησυχειτε καλα μου παιδια,φακελακια με αλατακι εχω φερει μπολικα,εκ Παρισιου βεβαιως βεβαιως...με αλλη χαρη!!!! Χαχαχα Το ΙΔΙΟ που το βλεπεις;;;; να σε καλα αγορινα!!! μολις ξεμπλεξω παμε βολτα βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες