gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχεις δίκιο σε αυτό. Απλά μια «κοινωνία» με όλα της τα στραβά και τα ανάποδα, και όπως την φαντάζεται κανεις, αν θες να πεις οτι κάνει σωστά τη δουλειά της σημαίνει πως προλαμβάνει καταστάσεις. Είτε με τη σωστή παιδεία σε οδήγηση και όχι μόνο, είτε με την παραδειγματική τιμωρία. Και πάλι, αν διαφωνούμε στα πρόστιμα η άλλη λύση εμένα μου αρέσει: Οδηγεί ξεκράνωτος; Πάρτου το δίπλωμα για 6 μηνες. Το ξανακάνει; Πάρτου το μόνιμα να ξαναδώσει εξετάσεις. Καλα εδω κυκλοφορουν ανασφαλιστοι, χωρις/με καλυμενες πινακιδες...στο διπλωμα θα κωλωσει? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2013 από τον gilles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Οδηγεί ξεκράνωτος; Πάρτου το δίπλωμα για 6 μηνες μαζι με χρηματικο προστιμο ανω των 1000 ευρω,την δευτερη φορα που θα πιαστει με την ιδια παραβαση παρτου δια παντος το διπλωμα να μην μπορει να ξαναβγαλει και να εχει και φυλακιση,να δεις θα ξανακυκλοφορησει ακρανωτος. ο ελληνας μονο με βουρδουλα καταλαβαινει :whip: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TasMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Δε συμφωνω απολυτα με ενα συμφορουμιτη πιο πανω που εγραψε οτι αν θελει να φαει το κεφαλι του ας το φαει. Γιατι αν οντως το φαει τελειωτικα το κεφαλι του, οκ (χτυπα ξυλο - και πραγματικα ανατριχιαζω τωρα που το γραφω γιατι δεν ειναι σωστο για κανενα να λεμε οτι αξιζει να πεθανει). Δεν εχει κανενα ομως δικαιωμα αν καταληξει στη μοναδα εντατικης θεραπειας με βαριες κρανιοεγκεφαλικες να απαιτει απο ολους τους υπολοιπους πολιτες να τον πληρωνουν 5-7000 € ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (τοσο κοστιζει η νοσηλεια στη ΜΕΘ). Θες φιλε μου να κυκλοφορεις χωρις την παραμικρη προστασια; Κανενα προβλημα, δεν ειναι το κρατος ο μπαμπας σου να σε προσεχει. Θα αναλαβεις ομως ΟΛΕΣ τις ευθυνες μονος σου απο εκει και περα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Πόσο ωραία θα ήταν να γινόταν μόδα η χρήση του κράνους......;;;;; Ποσο πιο ωραιο ειναι ενα ωραιο καλοσχεδιασμενο κρανος.... ποσο πιο στυλατο και κουλ απο ενα κεφαλη στον αερα;; ακομα και αν αυτο το κεφαλη φοραει το υπεργαματο γυαλι ηλιου, σκουλαρικι και τατουαζ στο λαιμο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Οδηγεί ξεκράνωτος; Πάρτου το δίπλωμα για 6 μηνες μαζι με χρηματικο προστιμο ανω των 1000 ευρω,την δευτερη φορα που θα πιαστει με την ιδια παραβαση παρτου δια παντος το διπλωμα να μην μπορει να ξαναβγαλει και να εχει και φυλακιση,να δεις θα ξανακυκλοφορησει ακρανωτος. ο ελληνας μονο με βουρδουλα καταλαβαινει :whip: εδω συνετιστηκαν οι αγγλοι χουλιγαν με το βουρδουλα δε θα συνετιστουμε εμεις,που ειμαστε κ κοτες...(βλ. τα νεα μετρα μια χαρα τα ανεχτικαμε) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Γιατι ασχολειστε ρε παιδια? Εδω δεν ξερουν να ψηφισουν, θα ξερουν και να προστατευθουν? ΟΙΝΚ ΟΙΝΚ, μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να τραγουδησει, χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι Θελουν μπαλακλαβες, μπακλαβαδες και αερα στο μαλλι? ΣΤΑ @@ ΜΟΥ, οι περισσοτεροι ειναι 30+ μαντραχαλοι, εγω θα τους βαλω μυαλο? Ποιος φταιει εντελει για την γενικη κατασταση στην Ελλαδα, ο Μανολιος ο μπηχτης? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Καλα εδω κυκλοφορουν ανασφαλιστοι, χωρις/με καλυμενες πινακιδες...στο διπλωμα θα κωλωσει? Φιλαρακι αν σε αυτην την περιπτωση τους πηγαιναν αυτοφορο και κατευθειαν εισαγγελεα θα σου λεγα μετα αν κυκλοφορουσαν ανασφαλιστοι χωρις διπλωμα και πινακιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Φιλαρακι αν σε αυτην την περιπτωση τους πηγαιναν αυτοφορο και κατευθειαν εισαγγελεα θα σου λεγα μετα αν κυκλοφορουσαν ανασφαλιστοι χωρις διπλωμα και πινακιδες. Ναι, αλλα μετα θα ειμαστε Χουντα και αυτοι που τους υποδεικνυουν ρουφιανοι...αστο, φιλικα... Απλα δεν υπαρχει ελπιδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Ναι, αλλα μετα θα ειμαστε Χουντα και αυτοι που τους υποδεικνυουν ρουφιανοι...αστο, φιλικα... Απλα δεν υπαρχει ελπιδα. Εγω δεν μιλησα ουτε για χουντα ουτε για καταδοτες,εγω αυτο που ενοουσα ηταν οταν πιαστουν σε μπλοκο να πανε αυτοφορο και εισαγγελεας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-noob 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Δε συμφωνω απολυτα με ενα συμφορουμιτη πιο πανω που εγραψε οτι αν θελει να φαει το κεφαλι του ας το φαει. Γιατι αν οντως το φαει τελειωτικα το κεφαλι του, οκ (χτυπα ξυλο - και πραγματικα ανατριχιαζω τωρα που το γραφω γιατι δεν ειναι σωστο για κανενα να λεμε οτι αξιζει να πεθανει). Δεν εχει κανενα ομως δικαιωμα αν καταληξει στη μοναδα εντατικης θεραπειας με βαριες κρανιοεγκεφαλικες να απαιτει απο ολους τους υπολοιπους πολιτες να τον πληρωνουν 5-7000 € ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (τοσο κοστιζει η νοσηλεια στη ΜΕΘ). Θες φιλε μου να κυκλοφορεις χωρις την παραμικρη προστασια; Κανενα προβλημα, δεν ειναι το κρατος ο μπαμπας σου να σε προσεχει. Θα αναλαβεις ομως ΟΛΕΣ τις ευθυνες μονος σου απο εκει και περα! Το αυτό! Να ta παίρνουν από εμένα για να γιατρεύουν τον μ@λ@κ@, ενώ ο πατέρας μου πέθαινε σε δημόσιο νοσοκομείο και φέρναμε εμείς γάζες, ενέσεις, πάπιες, καθετήρες και ότι άλλο χρειαζόταν γιατί δεν είχαν; Στον Καιάδα ρεεεε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Το αυτό! Να ta παίρνουν από εμένα για να γιατρεύουν τον μ@λ@κ@, ενώ ο πατέρας μου πέθαινε σε δημόσιο νοσοκομείο και φέρναμε εμείς γάζες, ενέσεις, πάπιες, καθετήρες και ότι άλλο χρειαζόταν γιατί δεν είχαν; Στον Καιάδα ρεεεε! Ενα δικιο το εχεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παρακαλω οσοι ειναι ξεκρανωτοι μην μπουν στο κοπο να το διαβασουν,ετσι και αλλιως δεν θα καταλαβουν τιποτα.Το μαλλι τους ειναι το υποκαταστατο του οποιου εγκεφαλου τους.Παντως πλακα στη πλακα τους ταιριαζει η μπαλα-κλαβα αφου η κλαβα τους ειναι σαν μπαλα γεματη αερα κοπανιστο. Ο εγκέφαλος αποτελεί το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο τμήμα του κεντρικού νευρικού συστήματος. Βρίσκεται εντός του εγκεφαλικού κρανίου και περιβάλλεται από τρεις προστατευτικούς υμένες, τις μήνιγγες. Αποτελείται από δύο ημισφαίρια τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους από την επιμήκη σχισμή. Από την κάτω επιφάνεια του εγκεφάλου εκφύονται οι εγκεφαλικές συζυγίες ή νεύρα και ξεκινά ο νωτιαίος μυελός. Η βάση του εγκεφαλικού κρανίου έρχεται σε σχέση με την κάτω επιφάνεια του εγκεφάλου και διαθέτει αντίστοιχα τρήματα για την δίοδο των εγκεφαλικών νεύρων και του νωτιαίου μυελού. Από τα τρήματα αυτά περνούν επίσης τα διάφορα αγγεία για την αιμάτωση του εγκεφάλου. Η άνω και οι πλάγιες επιφάνειες του εγκεφάλου αποτελούν τον εγκεφαλικό φλοιόκαι έρχονται σε σχέση με τον θόλο του κρανίου. Διαίρεση του εγκεφάλου [Επεξεργασία] Τελικός εγκέφαλος [Επεξεργασία] Αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος και αποτελείται από τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια, τους συνδέσμους των ημισφαιρίων και τις δύο πλάγιες κοιλίες του εγκεφάλου.Ημισφαίρια: κάθε ημισφαίριο αποτελείται από πέντε λοβούς (μετωπιαίος, βρεγματικός, ινιακός, κροταφικός και νήσος του Reil), λευκή ουσία καιβασικά γάγγλια.Σύνδεσμοι των ημισφαιρίων: μεσολόβιο, πρόσθιος σύνδεσμος του εγκεφάλου, σύνδεσμος των ιπποκάμπων, διαφανές διάφραγμα, ψαλίδαΡινικός εγκέφαλος: αποτελείται από μια περιφερική μοίρα (οσφρητικός βολβός, οσφρητική ταινία, οσφρητικό τρίγωνο, οσφρητικές χορδές, πρόσθια διάτρητη ουσία, υπομεσολόβια έλικα, παροσφρητική άλως) και μια κεντρική μοίρα (απιοειδής λοβός και ιπποκάμπειος σχηματισμός) Διάμεσος εγκέφαλος [Επεξεργασία] Αποτελείται από τους δύο θαλάμους, τον υποθάλαμο, τον επιθάλαμο, τον μεταθάλαμο και την τρίτη κοιλία του εγκεφάλου.θάλαμοι: αποτελούν δύο μάζες φαιάς ουσίας ωοειδούς σχήματος.Υποθάλαμος: αποτελείται από τον ιδίως υποθάλαμο (μαστία, φαιό φύμα, μίσχος υπόφυσης, υπόφυση, οπτικό χίασμα, τελικό πέταλο) και την υποθαλάμια χώρα.Επιθάλαμος: αποτελείται από το επιθηλιακό πέταλο της τρίτης κοιλίας, την επίφυση, το τρίγωνο της ηνίας και τον οπίσθιο σύνδεσμο του εγκεφάλουΜεταθάλαμος: απότελείται από το έσω και έξω γονατώδες σώμα. Μέσος εγκέφαλος [Επεξεργασία] Αποτελείται από το τετράδυμο πέταλο, τα δύο εγκεφαλικά σκέλη και τον υδραγωγό του Sylvius.Τετράδυμο πέταλο: πέταλο φαιάς ουσίας που αποτελείται από τα πρόσθια και οπίσθια διδύμια και τον άνω και κάτω βραχίονα του τετραδύμου.Εγκεφαλικά σκέλη: αποτελούν 90 λεπτές αποπεπλατυσμένες ταινίες λευκής ουσίας. Οπίσθιος εγκέφαλος [Επεξεργασία] Αποτελείται από την γέφυρα, την παρεγκεφαλίδα και την τέταρτη κοιλία του εγκεφάλου.Γέφυρα: αποπεπλατυσμένο όγκωμα λευκής ουσίαςΠαρεγκεφαλίδα: στο κέντρο εμφανίζει τον σκώληκα και στα πλάγια τα ημισφαίρια της παρεγκεφαλίδας. Έσχατος εγκέφαλος [Επεξεργασία] Αποτελείται από τον προμήκη μυελό και το κάτω τριτημόριο της τέταρτης κοιλίας.Προμήκης μυελός: εμφανίζει σχήμα αποπεπλατυσμένου κώνου, προς τα άνω συνδέεται με την γέφυρα και προς τα κάτω με τον νωτιαίο μυελό. Ο προμήκης μυελός,η γέφυρα και ο μέσος εγκέφαλος αποτελούν το εγκεφαλικό στέλεχος Αρτηρίες [Επεξεργασία] Ο εγκέφαλος αγγειώνεται από τις δύο έσω καρωτίδες αρτηρίες και τις δύο σπονδυλικές αρτηρίες. Η έσω καρωτίδα αρτηρία περνάει από τον σηραγγώδη χώρο και εισέρχεται στην σκληρά μήνιγγα όπου χορηγεί την οπίσθια αναστομωτική αρτηρία και την πρόσθια χοριοειδή αρτηρία. Χωρίζεται μετά σε δύο κλάδους: την πρόσθια εγκεφαλική αρτηρία και την μέση εγκεφαλική αρτηρία. Οι σπονδυλικές αρτηρίες εισέρχονται στο κρανίο από το μείζον ινιακό τρήμα και μπροστά από τον προμήκη μυελό ενώνονται και σχηματίζουν ένα μεγάλο αγγείο την βασική αρτηρία που στο ύψος της γέφυρας διχάζεται στις δύο οπίσθιες εγκεφαλικές αρτηρίες. Μα να μην εχει κατηγορια ΜΑΛΑΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Η ΕΣΤΩ ΚΑΓΚΟΥΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?Ειναι πολυ πισω η επιστημη.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2013 από τον πανος -gsr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Παιδες,με το συμπαθιο κιολας αλλα το χετε ξεφτυλισει το θεμα!Αυτοφορο?Θανατος?Αφαιρεση διπλωματος?Ανεγκεφαλοι? Ποζεραδες? Εχετε ξεφυγει τελειως!!Δηλαδη εσεις δεν εχετε κυκλοφορησει ποτε χωρις να φορατε κρανος??Ουτε για λιγο??Αν ειναι ετσι μπραβο σας,πολυ καλα κανετε αλλα καντε το για τον εαυτο σας,οχι για να τη λετε στους υπολοιπους! Οδηγαω καμια 15 και βαλε χρονια και κρανος συνηδητα φοραω τα τελευταια 2!!Και παλι θα τυχει να κανω ενα τσιγαρο στο δρομο και μετα να σταματησω να το φορεσω.Και στη τελικη δικο μου κεφαλι ειναι κι οτι θελω του φοραω,θα με κλεισετε φυλακη?? Κι εσυ φιλε που λες ποσο στοιχιζει το νοσοκομειο αμα παθεις τπτ(χτυπαω ξυλο) θες να γυρισει ο γιατρος να σου πει ας μη καπνιζες???Κι αν οχι εσυ σε καποιο συγγενη σου???Τι ειναι αυτα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι???Και στη τελικη εγω δεν εβαζα 13χρονια και τωρα φοραω,ολοι με το χρονο μας.Σορυ κιολας για το υφος μου αλλα γραφετε λες και ζηλευετε γιατι εχετε μπουχτισει το κρανος αλλα το υπομενετε.Δε βοηθαμε κανεναν ετσι ρε παιδες δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα που διαβαζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Οδηγεί ξεκράνωτος; Πάρτου το δίπλωμα για 6 μηνες μαζι με χρηματικο προστιμο ανω των 1000 ευρω,την δευτερη φορα που θα πιαστει με την ιδια παραβαση παρτου δια παντος το διπλωμα να μην μπορει να ξαναβγαλει και να εχει και φυλακιση,να δεις θα ξανακυκλοφορησει ακρανωτος. ο ελληνας μονο με βουρδουλα καταλαβαινει :whip: δεν συμφωνω με το να τιμωρειται καποιον που δεν φοραει κρανος οπως και καποιος που δεν φοραει ζωνη ασφαλειας και εξηγουμαι. γιατι να κατσω να σκασω εγω για το αν ο αλλος γουσταρει να πεθανει? θες να μην φορας κρανος??ε λοιπον ΧΕΣΤΗΚΑ!!ΤΡΑΒΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!!! προτειμω να φτασουν 1000 ευρω τα ανασφαλιστα - χωρις λαμπες - φθαρμενα λαστιχα και γενικα οτι μπορει να βλαψει ολοον τον υπολοιπο κοσμο. γιατι να σκαμε για τον αν ο αλλος θελει να βαλει μπαλακλαβα η τραγιασκα η ψαθα η οτι του κατεβει. γιατι να σκαω εγω για το αν ο αλλος αντι για ζωνη βαζει σκετο το σιδερο για να μην ακουγεται το ντιν ντιν απο το αμαξι???να παει να πεθανει αν δεν του κοβει και δεν καταλαβαινει. νομιζεις οτι αν φαει 350 ευρω προστιμο αμεσως θα παει να βαλει κρανος και δεν θα το ξαναβγαλει ποτε? εγω παντως την μπαλακλαβα την βαζω μεσα απο το κρανος...τα ξημερωματα που γυρναω εχει υγρασια και θεριζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Σε αφορα λιγο το εαν φοραει κρανος ή οχι ο αλλος. Σε αφορα εμμεσα φυσικα. Φαντασου τον απεναντι να ειναι ξεκρανωτος και να του σκασει μελισσα στο ματι. Δεν θα προκαλεσει ατυχημα εαν ειναι σε δρομο με κινηση? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Σε αφορα λιγο το εαν φοραει κρανος ή οχι ο αλλος. Σε αφορα εμμεσα φυσικα. Φαντασου τον απεναντι να ειναι ξεκρανωτος και να του σκασει μελισσα στο ματι. Δεν θα προκαλεσει ατυχημα εαν ειναι σε δρομο με κινηση? με αυτη τη λογικη και αν πατησει σε πετρα η του σκασει κανενα λαστιχο μπορει να πεσει πανω μας...συμφωνω σε αυτο που λες. αυτα που ειπα τα ειπα ομως για να τονισω οτι μαλλον πιο μεγαλη σημασια εχει να εχει ασφαλεια να εχει καλα ελαστικα να εχει φωτα και λιγοτερο να φοραει κρανος.αν καποιος που δεν φοραει κρανος και πεσει πανω μου οπως ειπες απο μελισσα και εχει ασφαλεια εγω θα μπορω να φτιαξω το αμαξι μου αν φοραει κρανος και δεν εχει ασφαλεια και το αμαξι μου δεν θα φτιαξω και αυτος θα τραυματιστει.βεβαια στην πρωτη περιπτωση εχει 10% πιθανοτητα να ζησει ενω στη δευτερη 60-80% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Σε αφορα λιγο το εαν φοραει κρανος ή οχι ο αλλος. Σε αφορα εμμεσα φυσικα. Φαντασου τον απεναντι να ειναι ξεκρανωτος και να του σκασει μελισσα στο ματι. Δεν θα προκαλεσει ατυχημα εαν ειναι σε δρομο με κινηση? Ενταξει ναι αλλα το ιδιο μπορει να γινει με ανοιχτο το τζαμι απ το κρανος.Απλα λεω να μη ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ τοσο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Σε αφορα λιγο το εαν φοραει κρανος ή οχι ο αλλος. Σε αφορα εμμεσα φυσικα. Φαντασου τον απεναντι να ειναι ξεκρανωτος και να του σκασει μελισσα στο ματι. Δεν θα προκαλεσει ατυχημα εαν ειναι σε δρομο με κινηση? φιλε μου αυτος ο ωχαδερφισμος μας εχει φερει στην κατασταση που ειμαστε τωρα.ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του επι του θεματος αλλα καποια στιγμη πρεπει να νοιαστουμε και λιγο γιατι ενας ακρανωτος καμια φορα μπορει να προκαλεσει πολλα περισσοτερα απο μια βλαβη στον εαυτο του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 φιλε μου αυτος ο ωχαδερφισμος μας εχει φερει στην κατασταση που ειμαστε τωρα.ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του επι του θεματος αλλα καποια στιγμη πρεπει να νοιαστουμε και λιγο γιατι ενας ακρανωτος καμια φορα μπορει να προκαλεσει πολλα περισσοτερα απο μια βλαβη στον εαυτο του. συμφωνω...αλλα ενας ανασφαλιστος με κρανος η και χωρις κανει την τριχα τριχια ναι η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Ωχεδερφισμος??? Πολυ ευστοχο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 συμφωνω...αλλα ενας ανασφαλιστος με κρανος η και χωρις κανει την τριχα τριχια ναι η οχι? αδερφε δεν ειπε κανεις το αντιθετο,και ο ακρανωτος προκαλει ζημια και ο ανασφαλιστος και αυτος που δεν εχει διπλωμα,απο τετοιους μπολικα παραδειγματα. απλως τον ακρανωτο μπορουμε και τον ξεχωριζουμε τους υπολοιπους οχι,γιαυτο πλεον με αυτο που καναν με τις ασφαλιστικες βρισκουν κατευθειαν τον ανασφαλιστο και του παει το κουστουμι εφορια. στην περιπτωση αυτουνου που δεν εχει διπλωμα φταιει ο π@π@ρ@ς ο πατερας του η η μανα του που πανε και παιρνουν το μηχανακι στο ονομα τους για να βγει ασφαλεια και το δινουν στον πιτσιρικα για να μην περπαταει το παιδι τους και παθει υπερκοπωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Παιδες,με το συμπαθιο κιολας αλλα το χετε ξεφτυλισει το θεμα!Αυτοφορο?Θανατος?Αφαιρεση διπλωματος?Ανεγκεφαλοι? Ποζεραδες? Εχετε ξεφυγει τελειως!!Δηλαδη εσεις δεν εχετε κυκλοφορησει ποτε χωρις να φορατε κρανος??Ουτε για λιγο??Αν ειναι ετσι μπραβο σας,πολυ καλα κανετε αλλα καντε το για τον εαυτο σας,οχι για να τη λετε στους υπολοιπους! Οδηγαω καμια 15 και βαλε χρονια και κρανος συνηδητα φοραω τα τελευταια 2!!Και παλι θα τυχει να κανω ενα τσιγαρο στο δρομο και μετα να σταματησω να το φορεσω.Και στη τελικη δικο μου κεφαλι ειναι κι οτι θελω του φοραω,θα με κλεισετε φυλακη?? Κι εσυ φιλε που λες ποσο στοιχιζει το νοσοκομειο αμα παθεις τπτ(χτυπαω ξυλο) θες να γυρισει ο γιατρος να σου πει ας μη καπνιζες???Κι αν οχι εσυ σε καποιο συγγενη σου???Τι ειναι αυτα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι???Και στη τελικη εγω δεν εβαζα 13χρονια και τωρα φοραω,ολοι με το χρονο μας.Σορυ κιολας για το υφος μου αλλα γραφετε λες και ζηλευετε γιατι εχετε μπουχτισει το κρανος αλλα το υπομενετε.Δε βοηθαμε κανεναν ετσι ρε παιδες δεν ειναι σοβαρα πραματα αυτα που διαβαζω. Nα στο πώ αλλιώς, εγώ δεν θεωρώ τόσο υπεύθυνο να καβαλήσει μηχανή καποιον που δεν τον ενδιαφέρει κάν το κεφάλι του. Στο αμαξάκι του με τον αερόσακο του και πολύ του είναι. Πείτε με υπερβολικό αλλα το κράνος δεν το εχω βγάλει για 2 γαμημένα λεπτά σε αυτα τα λίγα χρόνια (3) που οδηγάω. Και ναί. Και αυτόφορο καί αφαίρεση διπλώματος. Για την "επείδηξη ικανοτήτων" πώς υπάρχει πρόστιμο? Θεωρείται "ανωρημότητα" κατα κάποιο τρόπο και μη ασφαλές για σενα και για τον οποιον πάρει η μπάλα με την μ@λ@κία που θα κάνεις εκείνη τη στιγμή (κακιά η ώρα) ... το να μην φοράς κράνος δεν ειναι 600 φορές πιο ανώριμο? Δεν θα έπρεπε το πρόστιμο να ήταν με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά πιο τσουχτερό? Αλλα όχι. Είτε να σε γράψουν για μπάντες με ενα s2000 που σε κρατάει μια ζώνη έχεις 2 αερόσακους ενα τιμόνι να κρατάς και είσαι σε 4 ρόδες είτε για κράνος είναι το ίδιο και λιγότερο. Πρέπει απλά αυτη η κοινωνία να σφίξει λίγο τα λουρια σε ΣΟΒΑΡΑ θέματα όπως αυτό, χωρις να γινει αυτο ο Ελληνας δεν θα καταλάβει ποτέ. Αυτή ειναι η ταπεινή μου γνώμη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 παιδιά το θέμα έχει γίνει λίγο off-topic στις 3 τελευταίες σελίδες... φτιάξτε ένα καινούργιο θέμα για κράνος ή χωρίς και συζητήστε εκεί καλύτερα. βέβαια παρακολουθώ και γώ το θέμα γιατί απο τα 12 οδηγάω παπάκι και το 1ο κράνος το αγόρασα στα 20 χωρίς να μου πεί κάποιος ότι πρέπει να το φοράω. απλά και μόνο για προστασία το πήρα (ούτε graffiti, ούτε χλαπατσίμπανα δε με ένοιαξαν) επειδή κατάλαβα ότι είναι σημαντικό κ όχι αξεσουάρ. και επίσης όταν θέλω να πάω πχ μέχρι 500 μέτρα πάω με τα πόδια κ αν χρειαστεί να πάρω το παπάκι φοράω πάντα κράνος. φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Και στη τελικη δικο μου κεφαλι ειναι κι οτι θελω του φοραω,θα με κλεισετε φυλακη?? Εδω διαφωνουμε φιλε μου. Εαν εσυ (και δεν μιλαω φυσικα προσωπικα για σενα) δεν εχεις την γνωση ή ωριμοτητα να προστατευσεις τον εαυτο σου, αρα και την ωριμοτητα να προστατεψεις και τους πχ ανηλικους συνεπιβατες σου, τοτε καποιος θα πρεπει να σε προστατεψει και να σου το επιβαλλει. Ειναι βασικη αρχη σε μια πολιτισμενη κοινωνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Φιλε μου το παρατραβαμε.Ανηλικο συνεπιβατη?Αυτος που βρεθηκε? Και απλα ηθελα να πω με ολα αυτα οτι κι εγω μαζι σας ειμαι ενταξει,αλλα ΞΕΦΥΓΑΤΕ ετσι απλα.καθομουνα και διαβαζα καταρες και βρισιες και δε συμφωνω καθολου. Το κρανος ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος τελεια και παυλα.Δεν υπαρχουν επιχειρηματα να το αναιρεσουνε. Μελισα?το ιδιο και με ανοιχτο τζαμι.Εξοδα του κρατους?Το ιδιο και με τα τσιγαρα,goodys και γενικως fast food.Να σας κοβουν προστιμο αμα δε γυμναζεστε και τρωτε γυρους.Και ξαναλεω,τα γραφω αυτα ενω ειμαι μαζι σας κι εγω το φοραω το ρημαδι,αλλα για μενα οχι για να μη με κραζετε.Ο νομος περι κρανους ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ και ψηφιστηκε για 2 λογους.1 μειωση δαπανων νοσοκομειων και 2 εισπρακτικους.Τι να πω...δε ξερω ο,τι τον φωτισει ο Θεος ας κανει ο καθενας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες