innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Οσο για την παρομοιωση με την Λερναια Υδρα, το αποτελεσμα φαινεται να σε δικαιωνει. Αλλα να σου παρομοιασω κι εγω την Λερναια Υδρα ως τη ζωη και τις δυσκολιες της. Κοβεις ενα κεφαλι και σου ερχονται δυο δυσκολιες. Μην μπερδεύεσαι + μην μπερδεύεις τα ανόμοια. Ο Μιχάλης μιλά μόνο για τους ξέκρανους κλπ, ενω εσυ περιλαμβάνεις την ζωή μέσα στην οποία ειναι ΚΑΙ...οι ξέκρανοι ! Ποιος απο τους 2 σας νομίζεις έχει μεγαλύτερα ποσοστα...''επιτυχίας'' σε μια σχετική συζήτηση με κάποιον ξέκρανο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akisdom 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) ρε δεν εχετε βαρεθει ορισμενοι να βγαινετε στα φορουμ και να κανετε κυρηγμα γι`αυτους που δεν φορανε κρανος και που στο τελος αυτες τις αραδες τις διαβαζουν μονο αυτοι που φορανε κρανος και τους ενδιαφερει το ολο ζητημα και ποτε αυτοι που κυκλοφορανε ξεκρανωτοι,που και στην τελικη και να κατσουν να τα διαβασουν παλι στ`@ρχιδι@ τους θα`ναι. ειναι καλο που μερικοι δεν εχουν βαρεθει να κανουν ''κυρηγμα'' γιατι δεν ξερεις ποτέ πότε θα το διαβασει καποιος και τι θα του κανει κλικ εγω για παραδειγμα οδηγω μηχανη απο τα 17 μου και εγεινα μοτοσυκλετιστης στα 35 μου απο τετοιες διμοσιευσεις (οποιος καταλαβε , καταλαβε) αρα καποιον καποτε θα βοηθησουν εστω κι αν ειναι φοβερη μειονοτητα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2013 από τον akisdom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Το ζητημα θα μπορουσε να λυθει με τον εξης πολυ απλο τροπο: Ουτε αστυνομια, ουτε προστιμα, ουτε τιποτα! Επεσες και σακατευτηκες χωρις να φορας κρανος; Δεν σου καλυπτει η ασφαλεια ουτε τσακιστη δεκαρα για νοσηλεια σου! Μολις βγεις απο το νοσοκομειο θα πρεπει να πληρωσεις για ΤΑ ΠΑΝΤΑ που χρειαστηκαν απο τη στογμη που σε μετεφεραν (συμπεριλαμβανομενου και του ασθενοφορου) εως τη στιγμη που βγηκες! Δεν εχεις να τα πληρωσεις; Κανενα προβλημα. Θα μπουν στην εφορια σου και θα τα δινεις με δοσεις! Οταν αρχισει ο κοσμος να βλεπει πως ενα ατυχημα μπορει να του στοιχησει απο 10-20 χιλιαρικα και πανω (εως και πιθανως εκατονταδες αν χρειαστει ΜΕΘ) θα δεις αν θα ντυνεται σαν αστακος πριν βγει στο δρομο! καλα τωρα.....αυτο ισχυει ηδη δεν το εχεις καταλαβει ακομα??? ποιο ταμειο καλυπτει κα τι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Λερναια Υδρα ακουω; Εγω παιδια...εγω!!! Μια ροπαλια στο κεφαλι του ξεκρανοτου...και θα δεις μετα αν θα το φοραει!!! Τι το εχω το ονομα; Μπρικια κολω, μπρικια κολω;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Δεν ξέρετε ρε, είναι ειδικές τιτανιούχες μπαλακλάβες από κράμα μυθρηλίου και κέβλαρ. Μάλιστα πληροφορίες λένε πως έχουν μέσα και ενσωματωμένους ανιχνευτές IQ που τις καθιστά κατάλληλες μόνο για άτομα που δεν υπερβαίνουν το 99. Μόλις διαγνώσουν τριψήφιο νούμερο, αυτομάτως εξαϋλώνονται. Αυτή η λέξη με έριξε στα πατώματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 ειναι καλο που μερικοι δεν εχουν βαρεθει να κανουν ''κυρηγμα'' γιατι δεν ξερεις ποτέ πότε θα το διαβασει καποιος και τι θα του κανει κλικ εγω για παραδειγμα οδηγω μηχανη απο τα 17 μου και εγεινα μοτοσυκλετιστης στα 35 μου απο τετοιες διμοσιευσεις (οποιος καταλαβε , καταλαβε) αρα καποιον καποτε θα βοηθησουν εστω κι αν ειναι φοβερη μειονοτητα Εγω αδερφε το κυρηγμα δεν θα το βαρεθω ποτε και εστω και ενα να σωσω ειναι υποθεση για μενα.αλλα απο κει και περα αν αυτο το κωλοκρατος εκανε διαλεξεις στα σχολεια και καλουσε οδηγους αγωνων βλεπε Ιαβερη και αντιστοιχους οδηγους μηχανης και τους δειχναν και τα διαφορα dvd με τα ατυχηματα τοτε ισως και να αλλαζε κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Χρονια τωρα κυκλοφορουσα με τη μηχανη το χειμωνα παντα με ενα ταπεινο κασκολ... Τωρα που πληροφορηθηκα για το μπαλα-κλαβα ανοιξαν τα ματια μου και κυκλοφορω παντα με αυτον! Νιωθω τρομερη ανεση ασφαλεια και αξιοπιστεια με τον μπαλα-κλαβα μου μαζι!! Καμια σχεση με ενα απλο κασκολ!! Ο ιδιος ο πωλητης που μου το δωσε μου πε: Φωρα τον μπαλα-κλαβα σου καθε μερα γιατι ενας μπαλα-κλαβας την ημερα τον μηχανικο τον κανει περα! Ακομα και με 5 βαθμους εξω πλεον, μπορω να κυκλοφορω με τ-σιρτ και τον μπαλα-κλαβα μου! Σε ευχαριστω μπαλα-κλαβα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Α και κατι ακομα στην περιπτωση που προκληθει ατυχημα και δεν φταιτε αν δεν φορατε κρανος στο πορισμα της ασφαλιστικης βγαινει συνυπευθυνοτητα,πιστευω να το ξερετε αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Α και κατι ακομα στην περιπτωση που προκληθει ατυχημα και δεν φταιτε αν δεν φορατε κρανος στο πορισμα της ασφαλιστικης βγαινει συνυπευθυνοτητα,πιστευω να το ξερετε αυτο. Δεν το γνωριζα αυτο. Ενδιαφερουσα λεπτομερεια. Προφανως το σκεπτικο της ειναι οτι χωρις κρανος μειωνεται η δυνατοτητα αντιδρασης του οδηγου, καθως και περιοριζεται η αντιληψη του. Πολυ λογικο μου φαινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Για αυτό δεν είμαι σίγουρος. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως αποζημιώνεσαι σαν να το φορούσες. Με άλλα λόγια, αν ανοίξει το κεφάλι, ΔΕΝ σου το πληρώνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Για αυτό δεν είμαι σίγουρος. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως αποζημιώνεσαι σαν να το φορούσες. Με άλλα λόγια, αν ανοίξει το κεφάλι, ΔΕΝ σου το πληρώνουν. Φιλαρακι με εναν γνωστο που μιλαγα τελευταια που ειχε σοβαρο τροχαιο και δεν εφταιγε αλλα το κρανος ηταν στην βιβλιοθηκη του καταλογισε η ασφαλιστικη συνυπευθυνοτητα,και ο ιδιος μου ειπε οτι εχει ψηφιστει τον τελευταιο καιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Να σας πω, το ζήτημα είναι η νοοτροπία μας και η "μούρη" από την οποία έχουμε τρελό πλεόνασμα και πρέπει να την πουλάμε όσο-όσο. Δεν θα αλλάξει αυτό. Εάν θέλετε να δείτε περισσότερους κρανωμένους σύντομα τότε ΠΡΑΓΜΑΤΙ πρέπει να γίνει μόδα και να ενταχθεί στο όλο πακέτο "μα τι ατομάρα είμαι". Το παραπάνω συμπέρασμα το βγάζω παρατηρώντας τα άτομα που κυκλοφορούν με μπουφάν μηχανής (μμμ πλατάρες, σκληρό αγόρι) αλλά ΧΩΡΙΣ κράνος (χαλάει το μαλί, δε με βλέπουν τα γκομενάκια). Έχουμε κανέναν διαφημιστή/μαρκετίστα εδώ πέρα να ξεκινήσουμε μια μόδα? Να γράφεις πχ τις καγκουροπαπαριές σου στο λευκό κράνος και να το έχεις ως "σημαία" σου, ή κάποια άλλη τρεντιά ώστε να μετατραπεί σε αντικείμενο προβολής και όχι ασφάλειας καθώς το πρώτο μας απασχολεί ενώ το δεύτερο δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Μην με παρεξηγείτε, τα γράφω επειδή βαριέμαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν, ώστε τον κράνος να είναι μόδα. Συγκεκριμενα στο Λονδίνο είχα δει το 100% των μοτοσυκλετιστων με κράνος. Όταν Ρώτησα πως και η απάντηση παιδιού με μηχανή εκεί πέρα ηταν απλα να γελάσει και να πει "αν σε πιάσουν χωρίς, απλα θα δουλεύεις για να πληρώνεις το πρόστιμο" Εδώ οι δικοί μας αντί να κανουν κάτι τέτοιο, βάζουν πρόστιμα για χίλιες δυο αλλες βλακειες. Ξεκρανοτος; €1000 πρόστιμο και δίπλωμα για 6 μηνες. Και έλεγχο σε κάθε δρόμο. Να δουμε αν θα το έβγαζε κανεις απο το κεφάλι του. Αν εφαρμοζόταν αυτό, μετα απο 5-10-15 χρόνια, να πως θα γινόταν μόδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Και 20 ευρω να ηταν το προστιμο,αλλα καθε φορα που εβγαινες χωρις κρανος να σε επιαναν,παλι να δεις οτι το κρανος θα γινοταν μοδα πανω και απο το iphone,πνω και απο τα ποδηλατα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Εγω ενα θα πω οτι και να γινει, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ... Δεν είναι έτσι. Δεν είναι θέμα προσωπικό, αν σέβομαι και προσέχω τον εαυτό μου ή όχι. ΑΦΟΡΑ και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Γιατί το κράνος λειτουργεί όχι μόνο στην πτώση αλλά προφυλάσσει τα μάτια μας, και γενικότερα το πρόσωπο μας από ένα σωρό κινδύνους ενώ οδηγούμε. Τι φταις εσύ αν ο ανεγκέφαλος δίπλα σου χάσει τον έλεγχο και πέσει πάνω σου επειδή του μπήκε κάτι στο μάτι ή δεν ξέρω τι άλλο. Η ζελατίνα του κράνους μου έχει σημάδι στο ύψος των ματιών από κάτι που πετάχτηκε από τον τροχό ενός αμαξιού μπροστά μου. Αν δεν φορούσα κράνος μπορείτε να φανταστείτε την κατάληξη. Όπως επίσης το ίδιο σημαντικό είναι το γάντι για τους ίδιους λόγους. Στα καλά καθούμενα έντονος πόνος ανάμεσα στον μέσο και στον παράμεσο. Κάτι εκσφενδονίστηκε επίσης από προπορευόμενο όχημα. Αν δεν φορούσα γάντι; Ίσως να είχα χάσει τον έλεγχο από τον πόνο... Έχω βαρεθεί να βλέπω να συζητιούνται τα προφανή. Όπως φαίνεται πρέπει να πέσει πέλεκυς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 προσφατα συναντησα εναν βουλευτη με τη μοτο του σε ενα φαναρη στο κεντρο τον χαικαλη ξεκρανοτος κ αυτος δυστιχος δεν μπορουσα να τον πλησιασω να του πω οτι επρεπε να δινει το παραδειγμα αυτος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 προσφατα συναντησα εναν βουλευτη με τη μοτο του σε ενα φαναρη στο κεντρο τον χαικαλη ξεκρανοτος κ αυτος δυστιχος δεν μπορουσα να τον πλησιασω να του πω οτι επρεπε να δινει το παραδειγμα αυτος... και ξερεις που θα σε εγγραφε ο βουλευτης.Εδω χουν κατακλεψει τον ελληνικο λαο και δεν εχουν την τσιπα να παραιτηθουν και θα νοιαστει για τα δικα σου τα λεγομενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Εχω δει νεκρους με χυμενα τα μυαλα στο δρομο........... 1 στιγμη αρκει να γινει το κακο (καθε μερα στην αθηνα βλεπω ατυχηματα) Δικαιωμα του καθε ηλιθιου να χασει τη ζωη του χωρις λογο.... δεν θα γινω ''μπαμπακας'' του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν, ώστε τον κράνος να είναι μόδα. Συγκεκριμενα στο Λονδίνο είχα δει το 100% των μοτοσυκλετιστων με κράνος. Όταν Ρώτησα πως και η απάντηση παιδιού με μηχανή εκεί πέρα ηταν απλα να γελάσει και να πει "αν σε πιάσουν χωρίς, απλα θα δουλεύεις για να πληρώνεις το πρόστιμο" Εδώ οι δικοί μας αντί να κανουν κάτι τέτοιο, βάζουν πρόστιμα για χίλιες δυο αλλες βλακειες. Ξεκρανοτος; €1000 πρόστιμο και δίπλωμα για 6 μηνες. Και έλεγχο σε κάθε δρόμο. Να δουμε αν θα το έβγαζε κανεις απο το κεφάλι του. Αν εφαρμοζόταν αυτό, μετα απο 5-10-15 χρόνια, να πως θα γινόταν μόδα... To θέμα είναι οτι ο κλασσικός Ελληνάρας μόνο αμα τον πούν οτι θα τον πάρουν τα σόβρακα τότε θα το φορέσει, γιατι πολύ απλά δέν εχει το μυαλό να πει "Στα απ'αυτά μου για την αστυνομία, εγώ το φοράω για να σώσω το κεφάλι μου" Δεν χρειάζεται ούτε 32.000€ πρόστιμο ούτε τίποτα, δεν είναι παιδάκια 2 χρονών να τους μάθεις τι ειναι το σωστό, μπορούν να σκεφτούν, αμα δεν μπορούν ας ανοίξουν το κεφάλι τους με όλη την έννοια της λέξης. Απο τα 10 άτομα που ξέρω τα 8 δεν φοράνε κράνος. Εχω κουραστεί πραγματικά, αν κακιά ώρα γίνει κάτι, ας πρόσεχαν. Ακόμα και μέχρι το περίπτερο. Εχω ακούσει ιστορία απο μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο για φίλο του που πήγε με την μοτο του μεχρι το περίπτερο, 2 στενά δρόμος και ήταν τυχερός που φόρεσε το κράνος γιατι το πεζούλι θα είχε λερωθεί και πολύ άσχημα κιόλας με τον τρόπο που έπεσε ... ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΚΑΙ CABERG ΤΩΝ 50€ ΛΗΓΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΑ ΤΟ! ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2013 από τον graves 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Εχω δει νεκρους με χυμενα τα μυαλα στο δρομο........... 1 στιγμη αρκει να γινει το κακο (καθε μερα στην αθηνα βλεπω ατυχηματα) Δικαιωμα του καθε ηλιθιου να χασει τη ζωη του χωρις λογο.... δεν θα γινω ''μπαμπακας'' του σοβαρα?κ αν εκει που ειναι ξεκρανοτος τον χτυπησει μια μελισσα κ χασει τον ελεγχο κ πεσει επανο σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 To θέμα είναι οτι ο κλασσικός Ελληνάρας μόνο αμα τον πούν οτι θα τον πάρουν τα σόβρακα τότε θα το φορέσει, γιατι πολύ απλά δέν εχει το μυαλό να πει "Στα απ'αυτά μου για την αστυνομία, εγώ το φοράω για να σώσω το κεφάλι μου" Δεν χρειάζεται ούτε 32.000€ πρόστιμο ούτε τίποτα, δεν είναι παιδάκια 2 χρονών να τους μάθεις τι ειναι το σωστό, μπορούν να σκεφτούν, αμα δεν μπορούν ας ανοίξουν το κεφάλι τους με όλη την έννοια της λέξης. Απο τα 10 άτομα που ξέρω τα 8 δεν φοράνε κράνος. Εχω κουραστεί πραγματικά, αν κακιά ώρα γίνει κάτι, ας πρόσεχαν. Ακόμα και μέχρι το περίπτερο. Εχω ακούσει ιστορία απο μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο για φίλο του που πήγε με την μοτο του μεχρι το περίπτερο, 2 στενά δρόμος και ήταν τυχερός που φόρεσε το κράνος γιατι το πεζούλι θα είχε λερωθεί και πολύ άσχημα κιόλας με τον τρόπο που έπεσε ... ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΚΑΙ CABERG ΤΩΝ 50€ ΛΗΓΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΑ ΤΟ! ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ! Εχεις δίκιο σε αυτό. Απλά μια «κοινωνία» με όλα της τα στραβά και τα ανάποδα, και όπως την φαντάζεται κανεις, αν θες να πεις οτι κάνει σωστά τη δουλειά της σημαίνει πως προλαμβάνει καταστάσεις. Είτε με τη σωστή παιδεία σε οδήγηση και όχι μόνο, είτε με την παραδειγματική τιμωρία. Και πάλι, αν διαφωνούμε στα πρόστιμα η άλλη λύση εμένα μου αρέσει: Οδηγεί ξεκράνωτος; Πάρτου το δίπλωμα για 6 μηνες. Το ξανακάνει; Πάρτου το μόνιμα να ξαναδώσει εξετάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.klomi13 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 To θέμα είναι οτι ο κλασσικός Ελληνάρας μόνο αμα τον πούν οτι θα τον πάρουν τα σόβρακα τότε θα το φορέσει, γιατι πολύ απλά δέν εχει το μυαλό να πει "Στα απ'αυτά μου για την αστυνομία, εγώ το φοράω για να σώσω το κεφάλι μου" Δεν χρειάζεται ούτε 32.000€ πρόστιμο ούτε τίποτα, δεν είναι παιδάκια 2 χρονών να τους μάθεις τι ειναι το σωστό, μπορούν να σκεφτούν, αμα δεν μπορούν ας ανοίξουν το κεφάλι τους με όλη την έννοια της λέξης. Απο τα 10 άτομα που ξέρω τα 8 δεν φοράνε κράνος. Εχω κουραστεί πραγματικά, αν κακιά ώρα γίνει κάτι, ας πρόσεχαν. Ακόμα και μέχρι το περίπτερο. Εχω ακούσει ιστορία απο μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο για φίλο του που πήγε με την μοτο του μεχρι το περίπτερο, 2 στενά δρόμος και ήταν τυχερός που φόρεσε το κράνος γιατι το πεζούλι θα είχε λερωθεί και πολύ άσχημα κιόλας με τον τρόπο που έπεσε ... ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ! ΚΑΙ CABERG ΤΩΝ 50€ ΛΗΓΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΑ ΤΟ! ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΝΑΙ! αρε φιλαρακι αμα υπηρχε η δυνατοτητα να κανουνε και διαδρομο στο σπιτι και στην τουαλετα θα πηγαιναν με την μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Εχεις δίκιο σε αυτό. Απλά μια «κοινωνία» με όλα της τα στραβά και τα ανάποδα, και όπως την φαντάζεται κανεις, αν θες να πεις οτι κάνει σωστά τη δουλειά της σημαίνει πως προλαμβάνει καταστάσεις. Είτε με τη σωστή παιδεία σε οδήγηση και όχι μόνο, είτε με την παραδειγματική τιμωρία. Και πάλι, αν διαφωνούμε στα πρόστιμα η άλλη λύση εμένα μου αρέσει: Οδηγεί ξεκράνωτος; Πάρτου το δίπλωμα για 6 μηνες. Το ξανακάνει; Πάρτου το μόνιμα να ξαναδώσει εξετάσεις. Όχι όχι δεν διαφωνώ για τα πρόστιμα. Και 5.000 πρόστιμο να βάλουν εγώ μέσα είμαι. Απλα κάποια στιγμή πρέπει να σκευτούν και μόνοι τους πιστεύω! Aλλα εφόσον δέν το κάνουν ναί, ας κάνει κάτι το κράτος για το καλό του πολίτη του αυτή τη φορά σε σχέση με όλα τα άλλα που τρώμε στην μάπα τόσο καιρό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Χρονια τωρα κυκλοφορουσα με τη μηχανη το χειμωνα παντα με ενα ταπεινο κασκολ... Τωρα που πληροφορηθηκα για το μπαλα-κλαβα ανοιξαν τα ματια μου και κυκλοφορω παντα με αυτον! Νιωθω τρομερη ανεση ασφαλεια και αξιοπιστεια με τον μπαλα-κλαβα μου μαζι!! Καμια σχεση με ενα απλο κασκολ!! Ο ιδιος ο πωλητης που μου το δωσε μου πε: Φωρα τον μπαλα-κλαβα σου καθε μερα γιατι ενας μπαλα-κλαβας την ημερα τον μηχανικο τον κανει περα! Ακομα και με 5 βαθμους εξω πλεον, μπορω να κυκλοφορω με τ-σιρτ και τον μπαλα-κλαβα μου! Σε ευχαριστω μπαλα-κλαβα!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ! ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες