Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Καλησπέρα! Για να κατανοήσετε την ερώτηση μου ας ξεκινήσω λέγοντας σας πως έχει η κατάσταση.. Έχω εδώ και κανα 6μηνο ενα husqy WRE 125 2T και κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα. Τώρα πλέον σκεύτομαι οτι καλό θα ηταν να είμαι οκ σε περίπτωση ατυχήματος κλπ οπότε θα βγάλω σύντομα. Όμως επειδή ειμαι 20 χρονών μπορώ να βγάλω το ανώτατο εως 400cc (καινούργια κατηγορία). Επομένως το 690 βγαίνει εκτώς με βάση αυτή τη λογική. Αυτός είναι και ο λόγος που το DR-Z μπαίνει στο τοπίο (+ το οικονομικό καθώς ενα DR-Z βγαίνει αρκετά φθηνότερα). Οι λόγοι που με κανουν να ψάχνω γενικά για καινούργια αγορά ειναι οι εξής.. Καλό το husqy, αλλά για αποστάσεις κουράζει και κουράζεται (130, συμπλέκτης, 100, γκάζι, 130 κ.οκ.). Ειδικά δικάβαλο ψωφάει. Ζητάει πολύ συνεργείο (έστω και για μια τσιμούχα, δεν είναι θέμα κόστους άλλα κούρασης και αβεβαιότητας για το αν θα σε βγάλει παντα ως εκεί που θέλεις όπως πρέπει). Γενικά δεν κάνει για καθημερινή χρήση αν υπάρχουν έστω και μέτριες αποστάσεις με αρκετή ευθεία κλπ.. Βέβαια μπορεί το θέμα του διπλώματος και των χρημάτων αγοράς να μην καθορίσει την επιλογή μου, οπότε ζητάω να μάθω πόσα και ποιά τα (+) του 690 έναντι του 400 καθώς και κάποια (-) αν υπάρχουν. Τα κόστη συντήρησης με ενδιαφέρουν, καθώς για ένα εφάπαξ έξοδο οπως ειναι η αγορά μπορεί να μη με επηρεάσουν ακόμα και 1500 ευρώ διαφορά, αλλά σε τακτική βάση παίζει ρόλο, μιας και δεν παίζει σταθερό εισόδημα. Δεκτές και οι προτάσεις για μηχανάκια που ίσως δεν έχω σκεφτεί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 :popcorn: :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Λογικά ψάχνεις κάτι μόνο σε motard, έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 βγαλε τι διπλωμα ωστε να εισε νομιμος και Μετα παρε οτι γουσταρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο ειλικρινα καμια σχεση με το θεμα σου ομως ανοιξες για ακομη μια φορα τον ασκο του αιολου πληροφοριακα το λεω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σόρρυ.. Παίζει να είναι λίγο ελειπές το post άλλα είμαι τόσο μπερδεμένος και σκαλωμένος γενικά που παίζει να έχω παραλείψει αρκετές σημαντικές πληροφορίες.. :P Για motard σκεύτομαι ναι.. Η χρήση θα είναι καθημερινή και εντός Αθήνας κυρίως, οπότε λόγω ανάγκης για σχετική άνεση και επειδή δεν έχω λεφτά για να ταίζω 4 κυλίνδρους, τα SS αποκλείονται. Κάτι σε πιο παπί, τύπου XTX, κλπ οδήγησα και δε μου είπε τίποτα. Versys, Strom και τέτοια φαντάζομαι θα με απογοητεύαν πολύ περισσότερο από ΧΤ αν έμπαινα στη διαδικασία να οδηγήσω (που δε μπαίνω και λόγω εμφάνισης) Θέλω ενα μηχανάκι να κυκλοφορώ κάθε μέρα, να με κάνει να γουστάρω να το καβαλήσω (απόδωση + εμφάνιση), να βγάζει καμια απόσταση πχ 100-150χμ με μια σχετική άνεση και για ΄μένα και κυρίως για ΄κείνο (μη το σπάω και μετά το πληρώνω συνεργεία), να μην έχει πολύ ακριβή συντήρηση (γι'αυτο δεν πολυσκέυτομαι για Dorsoduro που παίζει στα ίδια λεφτά με 690. Χωρίς να ξέρω πολλά υποθέτω πως άλλο κόστος ο ένας και άλλο οι δύο κύλινδροι ακόμα και για βαλβίδες ρύθμισμα) κι ισως κι άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον Pyromanis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 καταρχας σταματα να οδηγας για το δικο σου καλο, πανε βγαλε ενα διπλωμα και μετα ελα εδω να σου λυσουμε οτι απορια θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Αγορινα ελα να βγαλουμε τα husky μας εξω να τρολλαρουμε μαζι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Για δίπλωμα δίνω μέσα στην επόμενη βδομάδα, επομένως δεν παίζει κανένα ρόλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Σόρρυ.. Παίζει να είναι λίγο ελειπές το post άλλα είμαι τόσο μπερδεμένος και σκαλωμένος γενικά που παίζει να έχω παραλείψει αρκετές σημαντικές πληροφορίες.. :P Για motard σκεύτομαι ναι.. Η χρήση θα είναι καθημερινή και εντός Αθήνας κυρίως, οπότε λόγω ανάγκης για σχετική άνεση και επειδή δεν έχω λεφτά για να ταίζω 4 κυλίνδρους, τα SS αποκλείονται. Κάτι σε πιο παπί, τύπου XTX, κλπ οδήγησα και δε μου είπε τίποτα. Versys, Strom και τέτοια φαντάζομαι θα με απογοητεύαν πολύ περισσότερο από ΧΤ αν έμπαινα στη διαδικασία να οδηγήσω (που δε μπαίνω και λόγω εμφάνισης) Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής με τον όρο "παπί" που χρησιμοποίησες για το ΧΤΧ.. Και τι εννοείς ότι θα σε απογοητεύσουν Versys και V-Strom..;; Σε γενικές γραμμές μην βγάζεις συμπεράσματα για μηχανές τις οποίες ΔΕΝ γνωρίζεις απλά και μόνο κάνοντας μια βόλτα με αυτές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αγορινα ελα να βγαλουμε τα husky μας εξω να τρολλαρουμε μαζι. Τα husqy η μήπως κανα sm 690? :P βλέπω dream bike αυτό εχεις ;) Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής με τον όρο "παπί" που χρησιμοποίησες για το ΧΤΧ.. Και τι εννοείς ότι θα σε απογοητεύσουν Versys και V-Strom..;; Σε γενικές γραμμές μην βγάζεις συμπεράσματα για μηχανές τις οποίες ΔΕΝ γνωρίζεις απλά και μόνο κάνοντας μια βόλτα με αυτές.. Φίλε μου πάπι εννόω από άποψη συντήρισης και κατανάλωσης κυρίως.. Βέβαια οτι δε μου προσέφερε καμία συγκίνηση, δεν μου την προσέφερε. Κι αυτή ειναι γνώμη και γνωστών μου που έχουν ΧΤΧ κι οχι μόνο δική μου που το οδήγησα 3-4 φορές. Το ένιωσα πολυ μονοκόμματο και "βαρύ". Ακόμη και το DR-Z π.χ. που ειναι 400, οδηγικά μου φάνηκε σαφώς πιο παιχνιδιάρικο, πιο ενδιαφέρον. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον Pyromanis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Δεν περιγραφω αλλο..... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3530830/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Το ότι έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και χαμηλή κατανάλωση είναι στα υπέρ του.. Οι γνωστοί σου όμως γιατί έχουν ΧΤΧ αφού δεν τους προσφέρει καμία οδηγική ευχαρίστιση ;;.. Επίσης δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε DRZ και ΧΤΧ.. Διαφορετικά μηχανάκια για τελείως διαφορετική χρήση... Τέλος, αν θέλεις κάτι απλός για να βγάζεις γούστα και δεν σε ενδιαφέρει τόσο το ταξίδι και γενικά τα πολλά χιλιόμετρα μην κοιτάς καθόλου ΧΤ.. Το ότι η yamaha το λέει motard δεν πάει να πει πως θα είναι στην "λίστα" μαζί με το 690.. Φιλικά εννοείται!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το ότι έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και χαμηλή κατανάλωση είναι στα υπέρ του.. Οι γνωστοί σου όμως γιατί έχουν ΧΤΧ αφού δεν τους προσφέρει καμία οδηγική ευχαρίστιση ;;.. Επίσης δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε DRZ και ΧΤΧ.. Διαφορετικά μηχανάκια για τελείως διαφορετική χρήση... Τέλος, αν θέλεις κάτι απλός για να βγάζεις γούστα και δεν σε ενδιαφέρει τόσο το ταξίδι και γενικά τα πολλά χιλιόμετρα μην κοιτάς καθόλου ΧΤ.. Το ότι η yamaha το λέει motard δεν πάει να πει πως θα είναι στην "λίστα" μαζί με το 690.. Φιλικά εννοείται!! Προφανώς είναι στα υπέρ του, γι'αυτό και το κοίταξα εξ'αρχής.. Αν μπορούσε να με ικανοποιήσει οδηγικά σε καλό βαθμό θα το προτιμούσα γενικά. Έχουν ΧΤΧ ακριβώς επειδή αρκούνται σε αυτό και δεν είχαν χρήματα για κάτι ανώτερο.. Το 690 υποθέτω οτι πέραν του ότι με υπερκαλύπτει οδηγικά, βγάζει και τις αποστάσεις του κλπ. Ενώ για το DR-Z δεν έχω ιδέα από το τι λέει απο τέτοιας άποψης. Οδηγικά με καλύπτει και αυτό προς το παρόν και πιθανότατα για αρκέτο καιρό ακόμη.. Αν ήθελα κάτι για να βγάζω γούστα και μόνο θα τσίμπαγα ενα 450 και δε θα το έψαχνα καν... :P Όμως ψάχνω μια λύση να καλύπτει κι αποστάσεις, δικάβαλα και να μη θέλει συνεργείο και να ζητάει λεφτα συνεχώς. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον Pyromanis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Το δίπλωμα που θα βγάλεις εφόσον είσαι 20 δεν σε καλύπτει ούτε για το drz ούτε για το 690 θα είναι για μέχρι 125 κυβικά και 15 άλογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Στα 20 βγάζεις το Α2 το οποίο είναι μέχρι 35kw.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Στα 20 βγάζεις το Α2 το οποίο είναι μέχρι 35kw.. Στα 21 το βγάζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Στα 21 το βγάζεις ...Άντε ξανά.. Στα 20 το βγάζεις το Α2 και μετά από δύο χρόνια μπορείς να το ανανεώσεις σε Α δίνοντας ξανά εξετάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Αντε ξανά...στα 20 βγάζεις α2 αν πριν είχες α1 και το παιδί δεν έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά.. Κάτσε και ψάξτο και σε άλλα θέματα.. Και να μην έχεις δίπλωμα στα 20 μπορείς να βγάλεις το Α2.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Πάρε κάτι που να σε καλύπτει το δίπλωμα σου όποιο δίπλωμα κ να έχεις. Αγόρασε καλό εξοπλισμό και σιγά σιγά ανέβα κατηγορία. Δεν χρειάζεται να πας να δώσεις 10 χιλιάρικα για μηχανή. Δώσε λίγα για ένα καλό μεταχειρισμένο ώστε να μπορείς σε 2 χρόνια να αλλάξεις.. Καλό θα σου κάνει να μάθεις να περιμένεις λίγο κ να είσαι μέσα στα όρια.. Έχεις χρόνια να χαρείς μηχανές κ κυβικά ! Αν σε καλύπτει το δίπλωμα για DRZ τσίμπα το! Είναι ελαφρύ και θα το ευχαριστηθείς πολύ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pyromanis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Αντε ξανά...στα 20 βγάζεις α2 αν πριν είχες α1 και το παιδί δεν έχει Αν διάβασες πιο πάνω, λέω ότι δίνω λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα.. Προφανώς ξέρω για τι δίπλωμα δινω :P Πάρε κάτι που να σε καλύπτει το δίπλωμα σου όποιο δίπλωμα κ να έχεις. Αγόρασε καλό εξοπλισμό και σιγά σιγά ανέβα κατηγορία. Δεν χρειάζεται να πας να δώσεις 10 χιλιάρικα για μηχανή. Δώσε λίγα για ένα καλό μεταχειρισμένο ώστε να μπορείς σε 2 χρόνια να αλλάξεις.. Καλό θα σου κάνει να μάθεις να περιμένεις λίγο κ να είσαι μέσα στα όρια.. Έχεις χρόνια να χαρείς μηχανές κ κυβικά ! Αν σε καλύπτει το δίπλωμα για DRZ τσίμπα το! Είναι ελαφρύ και θα το ευχαριστηθείς πολύ! Έτσι κι αλλιώς για μεταχειρισμένο συζητάω μονο. Οι τιμές για 690 παίζουν στα 3500-4000 (με ελάχιστα χιλιόμετρα κιόλας) ενώ για DRZ κοντά στα 3000 για να μην είναι πολύ αρχαίο και να μην έχει άπειρα KM. Αυτή η τόσο μικρή διαφορά στην τιμή και το γεγονώς οτι σίγουρα δεν εχει τη συντήρηση ενος 640 π.χ. είναι που με κάνει να σκεύτομαι ότι ίσως το 690 είναι πιο αξιόλογη αγορά απ'το DR-Z, ανεξαρτήτως του αν το καλύπτει το δίπλωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 μπορεί και να είδες το drz μου χτες.... κατα τα αλλα το smr ειναι καλυτερο σε ολα απο το drz εκτος απο το κοστος που ειναι ελαφρως ποιο τσιμπιμενο (κτησης και συντηρησης) (πιστευω δε το εχω ψαξει) για το διπλωμα δε καταλαβα αλλα παρε κατι που να σε καλυπτει, αλλιως ρισκαρεις να κανεις στη ζωη σου τριδυμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 καμια σχεση το ενα με το αλλο. σαφως καλυτερο ειναι το 690, παρε οτι σου αρεσει, αλλωστε τα βασικα τα εχεις πει εσυ, πιο φθηνο το drz πιο δυνατο το 690. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Αν σε καλύπτει το δίπλωμα πάρε το 690 πιο σύγχρονο , πιο δυνατό , 6αρι σασμαν . Το κόστος χρήσης είναι λογικό γι αυτό που είναι , απλά σε σχέση με το drz400 δε παίζουν τόσα αφτερμαρκετ πράγματα γι αυτό που μπορείς να κανείς τη δουλειά σου το ίδιο αξιοπιστα με τα μαμά και πιο φθηνά . Το 690 θα σε πάει παραέξω πιο άνετα σε σχέση με το drz . Έχω κάνει χλμ και με τα 2 μηχανάκια . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες