Jump to content
FOURNARIS

Πως περασατε σημερα Καθαρα Δευτερα 2013 ?

Recommended Posts

Up!!!!!

Αυτο παντως ηταν το πρωτο θεμα που σηκωσα στο mybike προ πενταετιας.

Μαλιστα επειδη μεχρι αργα το μεσημερι δουλευα ηρθε στο μαγαζι ενας φιλος οικογενειακος και εφερε ενα μπουκαλι τσιπουρο.

Να το δοκιμασετε λεει και ειναι παραγωγης μου κτλ κτλ

Και βαλε και πιες και πιες και βαλε και πιες (για δοκιμη εννοειται) εγινα κουρουμπελο μεχρι να γυρισω σπιτι.

Ηθελα να ανεβασω και θεμα στο Mybike τρομαρα μου. Ημουν τοσο χαλια που αντι να το σηκωσω στην κατηγορια επικαιροτητα πηγα και το σηκωσα στα On-Off και αγγαρεψα καποιον συντονιστη (τον themata νομιζω) να το μετακινησει. Τι μαλακιες εκανα....

Anyway εσεις πως περασατε σημερα;

Εγω τελειωσα νωρις με τη λαγανα και τωρα αφου κοιμηθηκα δυο ωριτσες θα παρω την οικογενεια και θα παμε να φαμε εξω να διαφοροποιησουμε λιγο τη μερα. Καλη μου ορεξη!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγώ σήμερα σπίτι αραχτός! είχαμε προβλέψει ότι θα μας τα χαλάσει ο καιρός σήμερα έτσι αποφασίσαμε να πάμε χτες και να κάνουμε καθαρά κυριακή! περάσαμε τέλεια με τέλειο ήλιο όλη μέρα, πετάξαμε χαρταετό, σπείραμε οπωροκηπευτικά με την κλασική διαδικασία, καθώς και πειραματικά για πρώτη φορά με την μέθοδο φουκουόκα σε ένα άλλο κομμάτι. φάγαμε πολύ, δέν ήπια και γυρίσαμε βραδάκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δουλεια απτις 7`30 κ σχολαω σε μια ωρα, οπου αναρωτιεμαι πως θα φτασω σπιτι με την μηχανη.(μαλλον μουσκεμα) καλη σαρακοστη να εχουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δουλευω σε μιση ωριτσα.. πφφ

Κατα τα αλλα , προλαβα λιγο το πρωι τον ''πεταξα'' σα μικρο παιδι αλλα μετα αρχισε να βρεχει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα δεν γινοταν να το χασω και σηκωθηκα και βουρ για καφε στην Πειραικη με τον φιλο Σπυρο.Θα συνεχιζα προς Γλυφαδα μερια αλλα πληροφορηθην οτι στο Γουδι εριχνε χοντρες ψιχαλες και επεστρεψα στη βαση! Στο τσακ προλαβα την βροχα που θα ριξει δηλαδης!Προσεχετε οσοι ειστε ακομα εξω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη δουλεια και εγω.Απ τις 10 το πρωι ως τις 11 το βραδυ.Τριτο σερι 13 ωρο σημερακαι εχω αλλα 2 ως την τεταρτη.Οποτε ουτε λογος για μηχανη και βολτες.Εντομεταξυ απο δουλεια δεν εχει τιποτα σημερα.Πολυ νεκρα.βρεχει κι ολας και δεν περναει η ωρα με τιποτα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμείς τα νιάτα τώρα ξυπνήσαμε και σε λίγο θα πάμε να φάμε σε καμια ταβερνούλα εδώ στην Ξάνθη :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς σήμερα δεν είχα δουλειά, μπέμπε στο καρότσι, γυναίκα, και βόλτα στον εθνικό κήπο με πικνικ επι παγκακίου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε φιλικό σπίτι με νηστισιμες μπριζολες!!! Είχε βέβαια και χταπόδι καλαμάρι κτλ.

Αετό δεν πετάξαμε λογω καιρού.

Έβρεχε πολύ στην περαία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλεια κανονικα, εδω πανω δεν εχει clear Monday και τετοια. Χθες ημουν Γαλλια και γυρισα ψοφιος, σημερα δεν σηκωνομουν με τιποτα και τωρα βλεπω το ρολόι και δεν περνανε οι ωρες... Εχει και αυτο το παλιοκαιρο εξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα δεν γινοταν να το χασω και σηκωθηκα και βουρ για καφε στην Πειραικη με τον φιλο Σπυρο.Θα συνεχιζα προς Γλυφαδα μερια αλλα πληροφορηθην οτι στο Γουδι εριχνε χοντρες ψιχαλες και επεστρεψα στη βαση! Στο τσακ προλαβα την βροχα που θα ριξει δηλαδης!Προσεχετε οσοι ειστε ακομα εξω!

Σας ζηλεύω..κι εγώ Πειραϊκή θα διάλεγα..

Προς το παρών δουλειά.. κατά τις 8 που θα σχολάσω βλέπουμε, ανάλογα την κούραση..

Κάνω απολύμανση οικίας.

Με την αναπνοή....

Μόνο.

:mB_kalo_e:

χαχαχαχα πολύ καλός λέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαμε να ψησουμε και εμεις νηστισιμες μπριζολες και να πεταξουμε χαρταετο στον αερα για 1 λεπτο, και αλλες 10 φορες σε κατι δεντρα, μεχρι που ο χαρταετος καπουτ απο τις πτωσεις.

Οοοοολα αυτα ομως αφου πρωτα ομως ηπιαμε τσιπουρα, μπυρες, αναψυκτικα. Φαγαμε καλαμαρι, χταποδι, σαρδελα μαζι με το τσπιουρο. Μετα φαγαμε μπριζολες, πανσετες, κοτοπουλο και λουκανικο. Για το τελος αφησαμε χαλβα με ο,τι λαγανα ειχε περισσεψει. Αμεσως μολις τελειωσαμε το φαγητο αρχισαν να πεφτουν οι πρωτες ψιχαλες, οποτε καθησαμε και τα 7 ατομα που ημασταν και λεγαμε ιστοριες.

Μεσημερακι, γυρισαμε Θεσσαλονικη, μαζευτικαμε στα ζεστα σε ενα σπιτι, παιξαμε χαρτακι και μολις γυρισα.

Δεν κοιμηθηκα καθολου το βραδυ, αλλα δεν πινω καφε και απο το πρωι με κρααει στην τσιτα ενα RedBull ®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οδήγησα 60 χλμ μέσα στη βροχή για να φάω 4,5 γαρίδες και 2 κολοκυθάκια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρωί για καφέ στο Περιστέρι με φίλους και το μεσημέρι,η αναμενόμενη οικογενειακή κρεπάλη μαλάκιων..animal-graphics-squid-091974.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλειά ολη μερα κι ολη νυχτα...Ο Χαρταετος εχει πολλα χρονια που θυμαμαι να πεταξει...μιά ο καιρος μια δουλειά μια υποχρεωσεις άλλες μια το ενα μια το αλλο...ο αετος πουθενα...Δε βαριεσαι...καποια στιγμη ελπιζω να κανουμε κούλουμα οπως παλια :)

Χρονια Πολλα σε ολους και Καλη Σαρακοστη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εκανα καθαρα κυριακη εχθες γιατι σημερα ηξερα οτι ο καιρος θα ηταν χαλια...σημερα παντως κτυπησα κατι νηστισιμα παιδακια!!!

νωρις το πρωι πηγα μια βολτίτσα για να ξυπνησει λιγο και το μηχανακι μετα απο μηνες αραχτο, και μετα χαλαρα στο σπιτι οικογενειακα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωχ!?

σημερα ητανε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ σπίτι οικογενειακά με όλα τα σαρακοστιανά στο τραπέζι.

Μετά την χθεσινή βόλτα σήμερα ήμαστε όλοι σπίτι μαζεμένοι.

Ευκαιρία και για ξεκούραση.

Αύριο πάλι δουλειά.

Καλή Σαρακοστή σε όλους και όλες.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φαί, πολύ φαί, παρα πολύ φαί όμως!!!!!!!!!!!!!! :dribble:

για βραδινό προβλέπω μόνο κοκα-κόλα... δεν χωράει τίποτε άλλο! :P

Καλή Σαρακοστή! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Γερμανία δεν τα γιορτάζουν αυτα...οπότε πήγαμε για ένα καφεδάκι...

Πολυ ΚΑΚΩΣ!Να τούς τα μαθεις!Και μετα να ερθω εκει να πουλαω Χαρταετους...να λυσω το προβλημα μου :mB_kalo_e::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χταποδάκι ξυδάτο με μπόλικο λαδάκι για παπάρες, λαγάνα, γαρίδες σαγανάκι, γαρίδες με καυτερή κόκκινη σάλτσα (τέλεια για παπάρες), ταραμοσαλάτα, πέπσι, χορτόπιτα, τυρόπιτα, βλήτα, μαυρομάτικα φασόλια με κρεμμύδι και μυρωδικά και πολλά άλλα καλούδια!

Με όλα τα παραπάνω δε με πείραξε καθόλου που δεν τον "πέταξα" φέτος! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα