Jump to content
lavazutra

Βόλτα προς Κυριάκι μεριά το Σάββατο 23/2

Recommended Posts

στεναχωρεθηκα πολυ που δεν ηρθα αρβανιτσα εξαιτιας της δεσμευσης εκεινης της ημερας απο την toyota με ραντεβού για προληπτικο αλλαγμα

ενος συνδεσμου στον αξονα του ττιμονιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γεια στην παρεα. πως λενε το παιδι στα δεξια της φωτο με τα δεμενα μαλλιά ρωταει η μικρή μου αδελφη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν λες σε ποια φωτο αναφερεσαι, δυο ειχαμε με δεμενα μαλλια στην παρεα. Τον Στεφανο(Alarm) ο οποιος ειναι και ξυρισμενος φραπα, και τον Αντρεα(Ankie) ο οποιος εχει και γενια!

Ποσο χρονων ειναι η αδερφη σου;; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε πες κιαλα ντε. Προικα εχει ? Υψος ? Τι μουσικη της αρεσει ? Με την κουζινα πως τα παει ?

Αντρεα !!! Για σενα δουλευω ρε !!!! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτον με το μούσι τον Αντρέα. εικοση ειναι

κ εσυ της κανεις προξενια?τι αδερφος εισαι εσυ?βγαλε την μαχαιρα οξω ,ριξε 5-6 χαστουκια και κλειδωσε την στο δωματιο...

η αλλιως στειλε στον Αντρεα μια φωτο της αδερφης σου μηπως ξαναρθει εκδρομη προς τα κει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ εσυ της κανεις προξενια?τι αδερφος εισαι εσυ?βγαλε την μαχαιρα οξω ,ριξε 5-6 χαστουκια και κλειδωσε την στο δωματιο...

η αλλιως στειλε στον Αντρεα μια φωτο της αδερφης σου μηπως ξαναρθει εκδρομη προς τα κει :P

Σωστός ο παίκτης!

Ε πες κιαλα ντε. Προικα εχει ? Υψος ? Τι μουσικη της αρεσει ? Με την κουζινα πως τα παει ?

Αντρεα !!! Για σενα δουλευω ρε !!!! :tooth:

Το σημαντικότερο δεν ρώτησες, με τις μηχανές ποια είναι η σχέση της? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σημαντικότερο δεν ρώτησες, με τις μηχανές ποια είναι η σχέση της? :rolleyes:

Με αυτες του κιμα μια χαρα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τωρα στο ψητο...

Και εκει που λες οτι θα κανεις μια βολτα της προκοπης και ολα θα πανε ρολοι....

Περναμε απο ενα κομματι χωματοδρομο. Περναω 2-3 , γυρναω το κεφαλι μου, στην ακρη του χωματοδρομου το Hyper... Σκεφτομαι ηλεκτρικα θα ειναι, με το νερο κατι θα επαθαν :crazy:

Πρωτος ενοχος ο Μαναλισι :D

20130223_100933_zps77f44ca2.jpg

Ποσα χερια μετρατε εδω ? :mB_kalo_e:

20130223_100724_zps72602ed7.jpg

Ειχε φυγει το καλωδιο απο τον πολο της μπαταριας τελικα με το ταρακουνημα. Η ιδεα ηταν να βαλουμε το σιρμα για το κρανος που ειχε ο indi και να φερουμε παλι το καλωδιο σε επαφη με τον πολο.

20130223_101347_zps16a3f065.jpg

Φευγουμε λοιπον... Φτανουμε Αλυκη, και εκει που λες πως πλεον ξεπερασες τα προβληματα σου και εεεεεχουμε χρονο μπροστα μας και δεν υπαρχει λογος να βιαζομαστε.

Ερχεται ενας απο εμας ολος χαρα... "Ελα ο Γιωργος κλειδωσε τα κλειδια του κατω απο την σελα" :tooth: Πως βγαζεις τα κλειδια απο την πισω σελα ενος CBF λοιπον ? :D

Αφου τραβουσαμε απο εδω και απο εκει μηπως και φτασουμε τα κλειδια, ηρθε η ιδεα να βγαλουμε την μπροστινη σελα μηπως και φτασουμε με το χερι στον χορο της πισω σελας :P Και ετσι αρχισε ο καυγας και το ξεβειδωμα :crazy:

20130223_112923_zpscf0fb6bb.jpg

Αφου βγαλαμε, σερβιετες, καποτες, χαπια, χαζες και οτι αλλη μαλακια ειχε ο Γιωργος απο πισω, φτασαμε επιτελουςτα κλειδια ! :mB_kalo_e:

20130223_114131_zpsd5ade899.jpg

Τελος ερχεται η ικανοποιηση :tooth::rotfl:

20130223_114127_zpsf6b8c28d.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σωστο ρημα δεν ειναι ειχε "φυγει" αλλα ειχε κοπει!!! :pray:

ουτε αυτο ειναι ολοσωστο ομως...δεν ειχε κοπει το καλωδιο ,ειχε κοπει το λαμακι που ενωνει το καλωδιο με τον πολο επειδη καποιος ηλιθιος( :_innocent:) ειχε ξεχασει να ασφαλισει την μπαταρια στην θεση της και χοροπηδαγε σαν τρελη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιττό να πώ ότι έχω πεθάνει στο γέλιο ε? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η πρωτη μου πραγματικη HDR φωτογραφια. :P

IMG_8397_8_9_tonemapped_zps09c7bf43.jpg

Π@π@ρ@ Αλαριχε εμενα σε μια τετοι φωτο δεν με εβαλες ποτε, ρεμαλι. Το σημειωνω στο τεφτερι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ...............μας έχει γραμμένους Θωμά τους παλιόγερους το καθίκι ο νεανίας ! :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα δεν εχουν αδικο αυτοι που λενε οτι τα ιταλικα εχουν προβλημα με τα ηλεκτρικα :tooth:

Το πρόβλημα δεν ήταν με το ....ηλεκτρικό.... αλλά με το σιδερικό... το ενδιάμεσο λαμάκιον.....Αααααγια αυτό λέγεται λαμάκιον, γιατί ήταν μαλάκιον, και μαλάκωσε και κόπηκε.....και έγινε η μαλακία......Α ρε Αθάντη Ελληνική γλώσσα!!!! Όλα τα έχει προβλέψει!!!! Ακόμη και τις βλάβες στα Ιταλικά μηχανάκια!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Π@π@ρ@ Αλαριχε εμενα σε μια τετοι φωτο δεν με εβαλες ποτε, ρεμαλι. Το σημειωνω στο τεφτερι

ΨΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα. Εσενα σου εγω βγαλει μαλιστα διαφημιστικη για το KaproNord...

IMG_5862_zps885f88b9.jpg

Εγω τι να πω ? Που ειμαι αυτος παντα με τις λιγοτερες φωτογραφιες αφου ειμαι αυτος που εχει την φωτογραφικη. Εμενα... ποτε θα με δω σε φωτογραφια ε ? Ποτε ? :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οριστε ρε παραπονιαρη!! Παρε μια απο εμενα επειδη ειμαι αϊφος!! :grin: :grin:

IMG_8382_HDR-4_zpsc36902b7.jpg

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα