el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΚΛΑΠΗΚΕ - Transalp650 - ΜΑΥΡΟ - Μοντ.2007 Με Αρθ.Κυκλ/ας: ΧΗΡ-578 Χθές βράδυ ,μεταξύ 10:30μμ έως 05:30πμ σήμερα τα ξημερώματα. Περιοχή Κ.Πατήσια - Πλατεία Θυμαράκια Μέσα απο Πυλωτή - 3πλοΚλειδωμενο - & καλυμένο πίσω απο ΙΧ. Εφερε μπαγκαζιέρα με κράνος μεσα Η μοτοσυκλέτα ειναι σε κατασταση βιτρίνας.(αγρατζούνιστη & λαμποκοπάει) Επειδή δεν υπάρχουν φωτό της συγκεκριμένης ,για να καταλάβετε για ποιο ακριβώς μοντέλο μιλάμε ,προκειται για την τελευταία έκδοση της ΤΑ650 ,με τα άναγλυφα γραφικά στο τεπόζιτο και τα παρακάτω γραφικά στα πίσω καπάκια Ιδιέταιρα χαραχτηριστικά της μιά σέλα σαν κι αυτή: καθώς επίσης και ΝΙΚΕΛ μπαράκι τιμονιού. Αλλη ιδιεταιρότητα της τα εγκατεστημένα ΧΕΝΟΝ ,με το ballast να βρίσκεται εσωτερικά του δεξιού fairing κ πίσω απο το ψυγείο. Η μοτοσυκλέτα ανήκει σε φίλο που την αγαπάει κ την προσέχει σαν τα μάτια του. Θα το θεωρήσω προσωπική χάρη προς εμένα ,να έχετε τα μάτια & τ'αυτιά σας ανοιχτά ,κ αν αντιληφθήτε κάτι να κάνετε τον κόπο να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ. Για οποιαδήποτε πληροφορία ,παρακαλώ στείλτε μου πμ Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον HLIAS διορθωση στοιχειων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 ολο ασχημα νεα. . . δεν εχω λογια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Κρίμα....δεν περνάει δυστυχώς μέρα που να μην διαβάσουμε για κάποια κλοπή. Αν είναι δυνατόν πια. Μακάρι να την βρει ο φίλος σου, το εύχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 μακαρι να βρεθει.. οντως ρε γαμωτο.. πολελς κλοπες πλεον.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Εύχομαι σύντομα να τη βρεις. Τριπλοκλειδωμένη,σε πυλωτή και πίσω από αμάξι για να μην πολυφαίνεται...αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα.Επαληθεύεται πάντως για ακόμα μια φορά ότι αν στη βάλουν στο μάτι,την έχασες... Είχε και συναγερμό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 ε μα κάθε 2ωρο ανοίγει τέτοιο θέμα, έχει παραγίνει το κακό με τις κλοπές. Μακάρι να βρεθεί παιδιά και οι κλέφτες να σαπίσουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Τι πραγμα ειναι αυτο ρε γμτ με τις μηχανες. Πρεπει συνεχεια να εχεις τα ματια σου ανοικτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Πραγματικα ειμαι αφελης που πιστευα πως σε πιλωτη, κλειδωμενο, πισω απο αμαξια με κουκουλα μια μηχανη ειναι ασφαλης... Θυαμαμαι πως οταν σκοπευα καποτε να μετακομισω εννοιωθα ασφαλεια με αυτη την ιδεα, δηλαδη ποιος θα την παρει μεσα απο την αυλη... Τελικα η μονη ασφαλεια ειναι το κλειστο γκαραζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Πάλι ρε γμτ; Τί σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε ρε; Καλή τύχη στον φίλο σου, εύχομαι σύντομα τα καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Πραγματικα ειμαι αφελης που πιστευα πως σε πιλωτη, κλειδωμενο, πισω απο αμαξια με κουκουλα μια μηχανη ειναι ασφαλης... Θυαμαμαι πως οταν σκοπευα καποτε να μετακομισω εννοιωθα ασφαλεια με αυτη την ιδεα, δηλαδη ποιος θα την παρει μεσα απο την αυλη... Τελικα η μονη ασφαλεια ειναι το κλειστο γκαραζ. άρα μηχανή πρέπει να έχει μόνο το 1? 0,5%? του πληθυσμού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 άρα μηχανή πρέπει να έχει μόνο το 1? 0,5%? του πληθυσμού... Οχι , ολοι εχουν δικαιωμα στην μηχανη, αλλα αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πληρωνεις παρκιγνκ. Αν δεν εχεις εσυ, εχει ο γειτονας. Με το χρημα παντα βρισκονται λυσεις. Το θεμα ειναι αν καποιος θελει να δινει 300-400 ευρω το χρονο για παρκινγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alekos_duke 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Πραγματικα ειμαι αφελης που πιστευα πως σε πιλωτη, κλειδωμενο, πισω απο αμαξια με κουκουλα μια μηχανη ειναι ασφαλης... Θυαμαμαι πως οταν σκοπευα καποτε να μετακομισω εννοιωθα ασφαλεια με αυτη την ιδεα, δηλαδη ποιος θα την παρει μεσα απο την αυλη... Τελικα η μονη ασφαλεια ειναι το κλειστο γκαραζ. Σε κλειστό γκαράζ έχω το δικό μου φίλε με κλειδαριές και κουκούλα και πάλι χέζομαι μην μου το φάνε,όταν το βγάζω κοιτάζω μην περνάει κανένας εκείνη την ώρα από την γειτονιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriskara13 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Το παρκινγκ ειναι καλη λυση μεν.....αλλα καθε βραδυ εκει θα την βαζεις;;; Καποια στιγμη δεν θα πας καπου για ξενυχτι;; Εκει τι κανεις;; Ασε που αν θελουν να στην φανε....μπορουν και μερα μεσημερι!!!! Κριμα. Ευχομε στο παληκαρι να την βρει συντομα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 κριμα ρε γαμωτο μακαρι να την βρειτε :( εγω παντως πιστευω οτι οι ανοιχτες πυλωτες λειτουργουν υπερ των κλεφτων αντι να ειναι ανασταλτικος παραγοντας κλοπης.ειναι απομακρυσμενοι απο τα βλεματα των τυχαιων περαστικων σε πολλες περιπτωσεις εχουν και επαρκη φωτισμο απο λαμπες που μενουν ανοιχτες ολη την νυχτα για να φωτιζετε η πυλωτη,ευκολη δουλεια και ξεκουραστη γι`αυτους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 εδω ενα παλικαρι του φαγαν το gsxr απο το γκαραζ. σκατα ρε γμτ κωλοκοινωνια, πλεον με αυτα που διαβαζω ουτε καν μπαινω στον κοπο να το κλειδωσω με αλυσιδα μονο το σκεπαζω με την κουκουλα μηπως και δεν το δουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 μακαρι να το βρειτε ρε φιλε,τι να πω γμτ???εχει παραγινει. εγω παντως δινω 35 το μηνα σε παρκιν κλειστο φυλασσομενο 24/7 και ειμαι ησυχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 καλή τύχη και από Φρούκου, έχω ακούσει την ίδια ιστορία αλλά με γουρούνα, στα π@π@ρια τους οι κλειδαριές, πήγαν 4 άτομα και τη σηκώσανε πάνω από το αμάξι και bye...προσωπικά έχω 3,4 σκυλιά που ταίζω αδέσποτα εδώ έξω και από ότι φαίνεται η σάρκα και ο σμάλτος είναι καλύτερα από το ατσάλι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) μακάρι να τη βρει. τη μηχανή τη σταμπάρουν σε μέρος που βρίσκεται συχνά όπως σπίτι, δουλειά, σχολή κλπ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επειδη πλεον δεν μπορω εγω να το επεξεργαστώ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ κάποιος mod ,να αφαιρέσει το τηλέφωνο απο το αρχικό πόστ ,γιατι χτυπάει συνεχώς απο άσχετα αληταριά που θέλουν χαρτζηλίκι. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ,πμ me. Eυχαριστώ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον el-Gatto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 κριμα ρε φιλε. δεν υπαρχει λυση τελικα η μονη λυση να παρουμε παπια κινεζικα ή να βαλουμε gps πανω στις μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 θα κυκλοφορήσω αρκετά σήμερα και θα έχω το νου μου. μακάρι να βρεθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες