Jump to content
Sign in to follow this  
el-Gatto

ΚΛΑΠΗΚΕ Transalp

Recommended Posts

ΚΛΑΠΗΚΕ - Transalp650 - ΜΑΥΡΟ - Μοντ.2007

Με Αρθ.Κυκλ/ας: ΧΗΡ-578

Χθές βράδυ ,μεταξύ 10:30μμ έως 05:30πμ σήμερα τα ξημερώματα.

Περιοχή Κ.Πατήσια - Πλατεία Θυμαράκια

Μέσα απο Πυλωτή - 3πλοΚλειδωμενο - & καλυμένο πίσω απο ΙΧ.

Εφερε μπαγκαζιέρα με κράνος μεσα

Η μοτοσυκλέτα ειναι σε κατασταση βιτρίνας.(αγρατζούνιστη & λαμποκοπάει)

Επειδή δεν υπάρχουν φωτό της συγκεκριμένης ,για να καταλάβετε για ποιο ακριβώς μοντέλο μιλάμε ,προκειται για την τελευταία έκδοση της ΤΑ650 ,με τα άναγλυφα γραφικά στο τεπόζιτο

10ydtgm.jpgw33tw.jpg

και τα παρακάτω γραφικά στα πίσω καπάκια

33mbr5l.jpg30ddk6c.jpg

Ιδιέταιρα χαραχτηριστικά της μιά σέλα σαν κι αυτή:

13zst5f.jpg

καθώς επίσης και ΝΙΚΕΛ μπαράκι τιμονιού.

Αλλη ιδιεταιρότητα της τα εγκατεστημένα ΧΕΝΟΝ ,με το ballast να βρίσκεται εσωτερικά του δεξιού fairing κ πίσω απο το ψυγείο.

Η μοτοσυκλέτα ανήκει σε φίλο που την αγαπάει κ την προσέχει σαν τα μάτια του.

Θα το θεωρήσω προσωπική χάρη προς εμένα ,να έχετε τα μάτια & τ'αυτιά σας ανοιχτά ,κ αν αντιληφθήτε κάτι να κάνετε τον κόπο να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ,παρακαλώ στείλτε μου πμ

Ευχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS
διορθωση στοιχειων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κρίμα....δεν περνάει δυστυχώς μέρα που να μην διαβάσουμε για κάποια κλοπή. Αν είναι δυνατόν πια. Μακάρι να την βρει ο φίλος σου, το εύχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύχομαι σύντομα να τη βρεις.

Τριπλοκλειδωμένη,σε πυλωτή και πίσω από αμάξι για να μην πολυφαίνεται...αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα.Επαληθεύεται πάντως για ακόμα μια φορά ότι αν στη βάλουν στο μάτι,την έχασες...

Είχε και συναγερμό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε μα κάθε 2ωρο ανοίγει τέτοιο θέμα, έχει παραγίνει το κακό με τις κλοπές. Μακάρι να βρεθεί παιδιά και οι κλέφτες να σαπίσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πραγμα ειναι αυτο ρε γμτ με τις μηχανες. Πρεπει συνεχεια να εχεις τα ματια σου ανοικτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα ειμαι αφελης που πιστευα πως σε πιλωτη, κλειδωμενο, πισω απο αμαξια με κουκουλα μια μηχανη ειναι ασφαλης...

Θυαμαμαι πως οταν σκοπευα καποτε να μετακομισω εννοιωθα ασφαλεια με αυτη την ιδεα, δηλαδη ποιος θα την παρει μεσα απο την αυλη...

Τελικα η μονη ασφαλεια ειναι το κλειστο γκαραζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι ρε γμτ; Τί σκ@τ@ πρέπει να κάνουμε ρε;

Καλή τύχη στον φίλο σου, εύχομαι σύντομα τα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα ειμαι αφελης που πιστευα πως σε πιλωτη, κλειδωμενο, πισω απο αμαξια με κουκουλα μια μηχανη ειναι ασφαλης...

Θυαμαμαι πως οταν σκοπευα καποτε να μετακομισω εννοιωθα ασφαλεια με αυτη την ιδεα, δηλαδη ποιος θα την παρει μεσα απο την αυλη...

άρα μηχανή πρέπει να έχει μόνο το 1? 0,5%? του πληθυσμού...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άρα μηχανή πρέπει να έχει μόνο το 1? 0,5%? του πληθυσμού...

Οχι , ολοι εχουν δικαιωμα στην μηχανη, αλλα αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πληρωνεις παρκιγνκ. Αν δεν εχεις εσυ, εχει ο γειτονας.

Με το χρημα παντα βρισκονται λυσεις. Το θεμα ειναι αν καποιος θελει να δινει 300-400 ευρω το χρονο για παρκινγκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε κλειστό γκαράζ έχω το δικό μου φίλε με κλειδαριές και κουκούλα και πάλι χέζομαι μην μου το φάνε,όταν το βγάζω κοιτάζω μην περνάει κανένας εκείνη την ώρα από την γειτονιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παρκινγκ ειναι καλη λυση μεν.....αλλα καθε βραδυ εκει θα την βαζεις;;; Καποια στιγμη δεν θα πας καπου για ξενυχτι;; Εκει τι κανεις;; Ασε που αν θελουν να στην φανε....μπορουν και μερα μεσημερι!!!! Κριμα. Ευχομε στο παληκαρι να την βρει συντομα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα ρε γαμωτο μακαρι να την βρειτε :(

εγω παντως πιστευω οτι οι ανοιχτες πυλωτες λειτουργουν υπερ των κλεφτων αντι να ειναι ανασταλτικος παραγοντας κλοπης.ειναι απομακρυσμενοι απο τα βλεματα των τυχαιων περαστικων σε πολλες περιπτωσεις εχουν και επαρκη φωτισμο απο λαμπες που μενουν ανοιχτες ολη την νυχτα για να φωτιζετε η πυλωτη,ευκολη δουλεια και ξεκουραστη γι`αυτους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω ενα παλικαρι του φαγαν το gsxr απο το γκαραζ. σκατα ρε γμτ κωλοκοινωνια, πλεον με αυτα που διαβαζω ουτε καν μπαινω στον κοπο να το κλειδωσω με αλυσιδα μονο το σκεπαζω με την κουκουλα μηπως και δεν το δουν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να το βρειτε ρε φιλε,τι να πω γμτ???εχει παραγινει.

εγω παντως δινω 35 το μηνα σε παρκιν κλειστο φυλασσομενο 24/7 και ειμαι ησυχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλή τύχη και από Φρούκου, έχω ακούσει την ίδια ιστορία αλλά με γουρούνα, στα π@π@ρια τους οι κλειδαριές, πήγαν 4 άτομα και τη σηκώσανε πάνω από το αμάξι και bye...προσωπικά έχω 3,4 σκυλιά που ταίζω αδέσποτα εδώ έξω και από ότι φαίνεται η σάρκα και ο σμάλτος είναι καλύτερα από το ατσάλι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακάρι να τη βρει.

τη μηχανή τη σταμπάρουν σε μέρος που βρίσκεται συχνά όπως σπίτι, δουλειά, σχολή κλπ

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη πλεον δεν μπορω εγω να το επεξεργαστώ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ κάποιος mod ,να αφαιρέσει το τηλέφωνο απο το αρχικό πόστ ,γιατι χτυπάει συνεχώς απο άσχετα αληταριά που θέλουν χαρτζηλίκι.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ,πμ me.

Eυχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από τον el-Gatto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κριμα ρε φιλε. δεν υπαρχει λυση τελικα η μονη λυση να παρουμε παπια κινεζικα ή να βαλουμε gps πανω στις μηχανες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα