barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Αντε ρε, πέσατε όλοι να το φάτε το κορίτσι... Μόγγολοι... Εγώ θα της έκανα ένα πιποτεστ και θα την άφηνα ελεύθερη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 @ Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ: Ρε φιλαράκι ανέβασε στο google maps αυτό το "στενάκι" διπλής κατεύθυνσης με την επικίνδυνη/κλειστή/τυφλή στροφή που το οδόστρωμα είναι γυαλί με απίστευτες τρύπες (όχι λακκούβες) και έχει και γατάκια, σκουπίδια, μπάζα, γυαλιά κτλ κτλ. Στο οποίο ενώ κανονικά δεν φρενάρεις...αποφεύγεις ή δεν κουνιέσαι καθόλου -ΕΣΥ με το φορτωμένο παπί πολύ προσεχτικά- και φρέναρες από τα 20 km/h σε απόσταση 10-15 μέτρων ΑΛΛΑ δεν σε έπαιρνε και έκοψες αριστερά και απέφυγες την πόρτα της που άνοιγε και σταμάτησες ΟΡΘΙΟΣ μπροστά από το αμάξάκι της... Για να ξέρω που είναι για να μην περάσω ποτέ από εκεί. @ landscape: Πολύ χαριτωμένο... Περνάς κι εσύ από το ίδιο στενάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 @ landscape: Πολύ χαριτωμένο... Περνάς κι εσύ από το ίδιο στενάκι; εγώ τι σχέση έχω?? δεν σε πιάνω ρε χερά........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Εντάξει...... Πάλι κέντρισε τα φώτα της δημοσιότητας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Εντάξει...... Πάλι κέντρισε τα φώτα της δημοσιότητας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα μας.. Δημητρουλα είσαι τρέλα!!! Την εβρεχα για ένα βράδυ , μια άλλη φορά την είχα κρεμασμενη για μια μέρα τη Δήμητρα , ακόμα μυαλό δεν έβαλε βλέπω.. Υγ.Ώρες ώρες μ αρέσει η δουλειά μου! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον Smias 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα μας.. Δημητρουλα είσαι τρέλα!!! Την εβρεχα για ένα βράδυ , μια άλλη φορά την είχα κρεμασμενη για μια μέρα τη Δήμητρα , ακόμα μυαλό δεν έβαλε βλέπω.. Υγ.Ώρες ώρες μ αρέσει η δουλειά μου! Κι εμένα μ' αρέσει η δουλειά σου ώρες-ώρες (πάντα για νά 'μαι ειλικρινής) Και σού 'χω πει ρε μλκ, μην τα κάνεις όλα μόνος σου και κουράζεσαι..... φώναξέ με καμμιά φορά να τη βρέξω εγώ μη μου κρυώσεις. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα μας.. Δημητρουλα είσαι τρέλα!!! Την εβρεχα για ένα βράδυ , μια άλλη φορά την είχα κρεμασμενη για μια μέρα τη Δήμητρα , ακόμα μυαλό δεν έβαλε βλέπω.. Υγ.Ώρες ώρες μ αρέσει η δουλειά μου! Χαχα ρε σύ...ωραίος...! Κρίμα που "στέγνωσα" από like... :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον Optimus Prime Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Κι εμένα μ' αρέσει η δουλειά σου ώρες-ώρες (πάντα για νά 'μαι ειλικρινής) Και σού 'χω πει ρε μλκ, μην τα κάνεις όλα μόνος σου και κουράζεσαι..... φώναξέ με καμμιά φορά να τη βρέξω εγώ μη μου κρυώσεις. B) Νταξ μωρέ έχει και τα καλά της κάτι φορές..! Άμα ισιωσω λίγο και σηκωθώ θα ψάξω να βρω φωτο-υλικο(από δημόσια πηγή όχι από το προσωπικό αρχείο φυσικά..) από τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Χαχα ρε σύ...ωραίος...! Κρίμα που "στέγνωσα" από like... :) Σπάταλο αγόρι.... Νταξ μωρέ έχει και τα καλά της κάτι φορές..! Άμα ισιωσω λίγο και σηκωθώ θα ψάξω να βρω φωτο-υλικο(από δημόσια πηγή όχι από το προσωπικό αρχείο φυσικά..) από τότε. Ψιτ, Κύριος..... μου δίνεις διεύθυνση κι έρχομαι για...... καφεδάκι και ψαχούλεμα στο προσωπικό σου αρχείο. Δε θέλω υπεκφυγές. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) προσωπικό αρχείο?? μάιστα............ :shades: απλα δεν έχετε την παραμικρή ιδέα το τι μαζέυει κάποιος με τα χρόνια ο Smias ίσως έχει κάποια πολύ μικρή ιδέα :rotfl: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον A.K.A. SonIC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 προσωπικό αρχείο?? μάιστα............ :shades: απλα δεν έχετε την παραμικρή ιδέα το τι μαζέυει κάποιος με τα χρόνια ο Smias ίσως έχει κάποια πολύ μικρή ιδέα :rotfl: Φοβάμαι ότι κάπου μας έχασες εσύ..... δε σ' έπιασα και μου φαίνεται μάλλον εσύ δε μας έπιασες. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Φοβάμαι ότι κάπου μας έχασες εσύ..... δε σ' έπιασα και μου φαίνεται μάλλον εσύ δε μας έπιασες. :D εφώ σας έπιασα... :D εσύ δεν με έπιασες :D δεν πειράζει θα περιμένω χαχχααχχαχαχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα μας.. Δημητρουλα είσαι τρέλα!!! Την εβρεχα για ένα βράδυ , μια άλλη φορά την είχα κρεμασμενη για μια μέρα τη Δήμητρα , ακόμα μυαλό δεν έβαλε βλέπω.. Υγ.Ώρες ώρες μ αρέσει η δουλειά μου! Πες μας με τι λάστιχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Smia δώσε περισσότερες λεπτομέριες στο λαό..Την έβρεχες για πολύ ώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 εφώ σας έπιασα... :D εσύ δεν με έπιασες :D δεν πειράζει θα περιμένω χαχχααχχαχαχ Α, ξέχασα. Του συναφιού είσαι και συ....... :D Δεν ξέρω μόνο τί "ειδικότητα" είχες. :P Smia δώσε περισσότερες λεπτομέριες στο λαό..Την έβρεχες για πολύ ώρα? Άσε ρε φίλε καλύτερα, γιατί βλέπω να βρεχόμαστε κι εμείς να πούμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 axxxaxaxxaxaxΣτο γυμνό εννοείται απο μικρό παιδί!!! :lol: :lol: :lol: :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Personally speaking, i really love your job. :greece: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από το προσωπικό αρχείο για πες, για πες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 για πες, για πες!!! Στον Πέτρο πες, σε μένα δείξε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Πατησα το κουμπακι "Αναφορα" με το εξης αιτημα προς τους Υπευθυνους: "Σε παρακαλω κανε ΜΠΑΝ αυτο το κ#$@$#@$δο τον ΑκαΣονικ Πλειστεσιον διοτι δεν στελνει ουτε ενα ΠΜ.Ευχαριστω" Ελπιζω να υπαρχει Δικαιοσυνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Πατησα το κουμπακι "Αναφορα" με το εξης αιτημα προς τους Υπευθυνους: "Σε παρακαλω κανε ΜΠΑΝ αυτο το κ#$@$#@$δο τον ΑκαΣονικ Πλειστεσιον διοτι δεν στελνει ουτε ενα ΠΜ.Ευχαριστω" Ελπιζω να υπαρχει Δικαιοσυνη :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Α.Κ. Α Sonic πάντα ήθελα να σε γνωρίσω... ...να δω από κοντά τη χάρλεϋ... να ακούσω τον μπουρμπουληθρωτό δικύλινδρο κινητήρα της καλύτερης εταιρίας στον κόσμο... να ψήσουμε στα κάρβουνα κανα μπριζολιδι με λουκανικάκια... ...να σε κερνάω μπύρες μέχρι να πέσουν οι άμυνες σου... ..και μετά να σε πάω στο δωμάτιό σου..... να σβήσουμε τα φώτα.... ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rotfl: :rotfl: :worshippy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Άμα είσαι και καλό παιδί θα φέρω και δονούμενο στικάκι (USB, μην πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες