makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Λίγο η σαμπάνια, λίγο το περασμένο της ώρας, λίγο η κακιά στιγμή και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε ξημερώματα Παρασκευής στο κρατητήριο, γιατί πέρασε με κόκκινο, υπό την επήρεια αλκοόλ. Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα», το σέξι μοντέλο τόνισε ότι οι αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν με απαίσιο τρόπο, τη χτύπησαν και τη μετέφεραν με χειροπέδες στο τμήμα. «Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες; Τι είμαι; Ναι, πέρασα με ένα κόκκινο σηματοδότη, ναι, ζήτησα να πληρώσω το πρόστιμο μου, έπρεπε να με σέρνουνε με χειροπέδες και να με έχουνε δεμένη στο πίσω κάθισμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Έχουνε σχηματίσει μια δικογραφία εις βάρος μου, που λέει τ΄απίστευτα μέσα», δήλωσε απελπισμένη και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με το δράμα της... http://www.imerisia....2994553#toppage 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 το συγκεκριμένο τσόλι το χουν ξαναπιάσει στη Σητεία για παράβαση του ΚΟΚ το 2011, και όπως και τώρα, και τότε είχε κάνει μανούρα στο αστυνομικό τμήμα που την πήγαν. κλασσικό παράδειγμα έκανε η μύγα κ@λο και έχ@σε τον κόσμο όλο. ήθελα να βλεπα τι θα λεγε αν με το κόκκινο που πέρασε είχε φάει κανέναν κακομοίρη που πέρναγε τη διασταύρωση νόμιμα εκείνη τη στιγμή. ξεφτιλισμένη περσόνα. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 το συγκεκριμένο τσόλι το χουν ξαναπιάσει στη Σητεία για παράβαση του ΚΟΚ το 2011, και όπως και τώρα, και τότε είχε κάνει μανούρα στο αστυνομικό τμήμα που την πήγαν. κλασσικό παράδειγμα έκανε η μύγα κ@λο και έχ@σε τον κόσμο όλο. ήθελα να βλεπα τι θα λεγε αν με το κόκκινο που πέρασε είχε φάει κανέναν κακομοίρη την έπαιρνε παραμάζωμα μια φορτωμένη νταλίκα που πέρναγε τη διασταύρωση νόμιμα εκείνη τη στιγμή. ξεφτιλισμένη περσόνα. Έτσι μου αρέσει περισσότερο................ -_- 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Ρε να μην ειμαι αστυνομονία σε τετοια περιστατικα...να ριξω δυο χαστουκια κι εγω να γουσταρω... κι ας παω υπολογος μετα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Ακριβως αυτο φιλε κωστα.Να ημουν ο αστυνομικος που της εκανε αλκοτεστ κα ας με βαζανε και διαθεσιμοτητα. :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες; Τι είμαι; Ναι, πέρασα με ένα κόκκινο σηματοδότη, ναι, ζήτησα να πληρώσω το πρόστιμο μου, έπρεπε να με σέρνουνε με χειροπέδες και να με έχουνε δεμένη στο πίσω κάθισμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Έχουνε σχηματίσει μια δικογραφία εις βάρος μου, που λέει τ΄απίστευτα μέσα», δήλωσε απελπισμένη και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με το δράμα της... για μια ωρα δεν μπορουσα να το χω μπροστα μου το τσογλανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
COMRAD 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 εαν ακολουθηθηκε η νομιμη διαδικασια που προβλεπει ο νομος για τετοιου ειδους τροχαιες παραβασεις τοτε ολα ok.Αλλα ισως να υπαρχει και αλλο θεμα που δεν αναφερεται στην ειδηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) επειδή ειναι περσόνα νόμιζει οτι θα τις πάρουν και καμαι πιπ@... στο τέλος... περίεργο χαίρομαι που κάναν τι δουλεία τους παρόλο που περίμενα να την αφηναν και να τις ζητάγαν και συγνώμη κιόλας έτσι μας συνηθησαν τον τελευταίο καιρό... μπραβο... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον A.K.A. SonIC 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Αν ήταν άλλος στη θέση της,το θέμα φυσικά και δε θα είχε πάρει δημοσιότητα.τι καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα τσόλια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και πολύ καλά την κάνανε.. Γιατί αν εγώ ήμουν ο άτυχος που θα πέρναγα από τον κάθετο σε αυτήν δρόμο μπορεί και να με σκότωνε.. Η αντιμετώπιση σε κάποια θέματα πρέπει να είναι αυστηρή.. Όχι επειδή έχει έναν αξιοθαύμαστο κώλο να την αφήσουνε να σκοτώσει κόσμο.. Μπράβο στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν χωρίς να την κρίνουνε από την εξωτερική της εμφάνιση αλλά από τις πράξεις της.. (αλκοόλ και παραβίαση κόκκινου φαναριού). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον ΜπάμπηςXT660X Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 ...πήγε και σε σοβαρή εκπομπή. Μίλησε και με σοβαρή παρουσιάστρια.... Μμμμμμάλιστα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Μεγαλοι αλητες ειστε τελικα.... ενα κοκκινο περασε το κοριτσι και το καναμε θεμα. Εσεις δεν περνατε ποτε με κοκκινο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Κακώς κάκιστα έκαναν εάν την χτύπησαν αλλά παραβίαση κόκκινου + αλκοόλ είναι αυτόφωρο εάν δεν κάνω λάθος οπότε δεν καταλαβαίνω τι περίμενε να συμβεί σχετικά με τις χειροπέδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 φέρτε την μου εδώ να την συμμορφώσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Κακώς κάκιστα έκαναν εάν την χτύπησαν αλλά παραβίαση κόκκινου + αλκοόλ είναι αυτόφωρο εάν δεν κάνω λάθος οπότε δεν καταλαβαίνω τι περίμενε να συμβεί σχετικά με τις χειροπέδες. αν την είχαν χτυπήσει ΑΝ λέω θα γινόταν ο πανικός του πανικού είδη ο ΚΟΥΓΙΑΣ θα ήταν στα κανάλια και δεν την βλέπω να έιναι άτομο που δεν θα τράβαγε το σκοινί μέχρι να σπάσει αν ΑΝ την είχαν χτυπήσει ακομα καλύτερα δημοσιότητα θυμα εκπομπές ξάνα πάλι στην επιφάνεια γιατι κάτι τέτοια πουλάνε το να πει ενα ψεμματάκι με χτύπησαν για να δώσει λίγο ενδιαφέρον οκ αλλα αν ήταν πραγματικότητα θα έιχε γίνει κόλαση ετσι ειναι η Ελλάδα τους αφανείς και να τους σφάξουνε... δεν το μαθαίνει κανεις τις περσόνες του Κ@# αν καταλάθος την σταβοκοιτάξεις γίνετε χαλασμός κυρίου.... με μια πισινή πάντα .... αλλα δεν νομίζω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 αν την είχαν χτυπήσει ΑΝ λέω θα γινόταν ο πανικός του πανικού είδη ο ΚΟΥΓΙΑΣ θα ήταν στα κανάλια .......................... Αυτόν πάλι πού τον θυμήθηκες τώρα; Τί να γίνεται ρε ο λυγερόκορμος, καιρό έχουμε να τον δούμε στο προσκήνιο............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 προχθές είδα τράκο αμαξάκι με 2 κοριτσάκια και ντελιβεράς κάτω στην άσφαλτο να κρατάει το χτυπημένο πόδι του, τελείως ξηλωμένος μπροστά προφυλακτήρας, τα κοριτσάκια καθόντουσαν όρθιες πάνω από τον ντελιβερά με σταυρωμένα χέρια και τον κοιτάζανε με περιέργεια λες και ανακάλυψαν νέο είδος ζώου που δεν ξέρανε τι είναι...είμαι σίγουρος ότι στο σπίτι τους μετά θα γελάγανε μεταξύ τους κρίνοντας από την απάθεια τους για το ατύχημα (που μάλλον αυτές προκάλεσαν)...φανταστείτε πόσους θα τσακίσουν με το αμαξάκι τους στους δρόμους από τα 18 μέχρι τα 80 τους.... άλλο ζωντόβολο που νομίζει ότι το να πλένεις πιάτα είναι ντροπή, σε διπλής κατεύθυνσης στενάκι από πίσω με το μηχανάκι στα 10-15 μέτρα με 20 χλμ/ω, κοκαλώνει το αμάξι, φρενάρω σαν μ@λ@κας λέω θα τη γλυτώσω...κόβω αριστερά και μου ανοίγει και την πόρτα της και με πετάει στο αντίθετο ρεύμα πάνω σε στροφή, που αν ερχόταν άλλο όχημα θα με είχε κάνει κρεμμυδάκια, ακόμα όρθιος σταματάω μπροστά από το αμάξάκι της....και δέχτηκα και βρισιές...από το ζωντόβολο με το γυαλί του κλόουν και τις αγιοβασιλιάτικες μπότες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Πολύ ωραία... Έχει γεμίσει το φόρουμ με φιλόμπατσους μισογύνηδες και χεράδες... Απόσταση 10-15 μέτρα ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα και δεν πρόλαβε να "κοκκαλώσει"... Πού; Και πώς; Οδηγάτε ορισμένοι; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Ελάτε τώρα...Πείτε το... Όλοι θα το ρίχναμε το "χαστούκι"..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Κοίτα, χωρίς χέρια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 OK...αυτη ειναι περιπτωση... ανοιγει το στομα της κ πεταει κοτσανες... αλλα κ οι μπατσουλιδες δεν θα φερθικαν κ οπως επρεπε... Ειδαν κοριτσακι-μοντελο-ξεκολακι... και υπερεβαλαν λιγο.... Εχω πολλα παραδειγματα απο φιλες που μου εχουν πει παρομοια περιστατικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Ελα δω κοπελαρα μου να σε παρηγορησω εγω, που σε κακομεταχειριστηκαν οι κακοι αστυνομικοι !!! Ειχες πιει...εεε ολα καλα. Ολοι πινουν. Θα μπορουσες να ειχες σκοτωσει κανεναν. Σκοτωσες; Οχι. Μια χαρα. Ελα δω να σε κανω να ξεπερασεις τα ψυχολογικα τραυματαααα!!! Χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραία... Έχει γεμίσει το φόρουμ με φιλόμπατσους μισογύνηδες και χεράδες... Απόσταση 10-15 μέτρα ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα και δεν πρόλαβε να "κοκκαλώσει"... Πού; Και πώς; Οδηγάτε ορισμένοι; Που : Σε δρόμο γυαλί με απίστευτες τρύπες (όχι λακκούβες) που αν πέσεις μέσα ετετέλεστον. Πως : Με φορτωμένο παπί πολύ προσεχτικά διότι αποφεύγεις πολλά συγχρόνως. Το σημείο που σταμάτησε αν δεις το δρόμο δεν θα το πιστεύεις, γατάκια, σκουπίδια, μπάζα, γυαλιά κτλ κτλ δεν φρενάρεις...αποφεύγεις ή δεν κουνιέσαι καθόλου, αντί για κώνους σήμανσης έχει όλα τα παραπάνω. Οδήγηση : Όχι ακριβώς... φιλόμπατσος δεν είμαι, ούτε χεράς είμαι, όσο για το μισογύνης θα σε παρακαλούσα να μην μπερδεύεις το καλό γούστο μου στις γυναίκες με μορφή μίσους προς το αδύναμο φύλο το οποίο δεν έχω. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 τέτοια θέλει ο τίγρης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Πατσαβούρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες