Jump to content
makisp

Βγήκε ο χάρος παγανιά....αλλά τι χάρος

Recommended Posts

Λίγο η σαμπάνια, λίγο το περασμένο της ώρας, λίγο η κακιά στιγμή και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε ξημερώματα Παρασκευής στο κρατητήριο, γιατί πέρασε με κόκκινο, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα», το σέξι μοντέλο τόνισε ότι οι αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν με απαίσιο τρόπο, τη χτύπησαν και τη μετέφεραν με χειροπέδες στο τμήμα.

«Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες; Τι είμαι; Ναι, πέρασα με ένα κόκκινο σηματοδότη, ναι, ζήτησα να πληρώσω το πρόστιμο μου, έπρεπε να με σέρνουνε με χειροπέδες και να με έχουνε δεμένη στο πίσω κάθισμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Έχουνε σχηματίσει μια δικογραφία εις βάρος μου, που λέει τ΄απίστευτα μέσα», δήλωσε απελπισμένη και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με το δράμα της...

imerisia_LARGE_t_1061_43488790_type12168.jpg

:tooth:

http://www.imerisia....2994553#toppage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το συγκεκριμένο τσόλι το χουν ξαναπιάσει στη Σητεία για παράβαση του ΚΟΚ το 2011, και όπως και τώρα, και τότε είχε κάνει μανούρα στο αστυνομικό τμήμα που την πήγαν.

κλασσικό παράδειγμα έκανε η μύγα κ@λο και έχ@σε τον κόσμο όλο.

ήθελα να βλεπα τι θα λεγε αν με το κόκκινο που πέρασε είχε φάει κανέναν κακομοίρη που πέρναγε τη διασταύρωση νόμιμα εκείνη τη στιγμή.

ξεφτιλισμένη περσόνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το συγκεκριμένο τσόλι το χουν ξαναπιάσει στη Σητεία για παράβαση του ΚΟΚ το 2011, και όπως και τώρα, και τότε είχε κάνει μανούρα στο αστυνομικό τμήμα που την πήγαν.

κλασσικό παράδειγμα έκανε η μύγα κ@λο και έχ@σε τον κόσμο όλο.

ήθελα να βλεπα τι θα λεγε αν με το κόκκινο που πέρασε είχε φάει κανέναν κακομοίρη την έπαιρνε παραμάζωμα μια φορτωμένη νταλίκα που πέρναγε τη διασταύρωση νόμιμα εκείνη τη στιγμή.

ξεφτιλισμένη περσόνα.

Έτσι μου αρέσει περισσότερο................ -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε να μην ειμαι αστυνομονία σε τετοια περιστατικα...να ριξω δυο χαστουκια κι εγω να γουσταρω...

spank.gif

κι ας παω υπολογος μετα :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτο φιλε κωστα.Να ημουν ο αστυνομικος που της εκανε αλκοτεστ κα ας με βαζανε και διαθεσιμοτητα. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες; Τι είμαι; Ναι, πέρασα με ένα κόκκινο σηματοδότη, ναι, ζήτησα να πληρώσω το πρόστιμο μου, έπρεπε να με σέρνουνε με χειροπέδες και να με έχουνε δεμένη στο πίσω κάθισμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Έχουνε σχηματίσει μια δικογραφία εις βάρος μου, που λέει τ΄απίστευτα μέσα», δήλωσε απελπισμένη και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με το δράμα της...

για μια ωρα δεν μπορουσα να το χω μπροστα μου το τσογλανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν ακολουθηθηκε η νομιμη διαδικασια που προβλεπει ο νομος για τετοιου ειδους τροχαιες παραβασεις τοτε ολα ok.Αλλα ισως να υπαρχει και αλλο θεμα που δεν αναφερεται στην ειδηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή ειναι περσόνα νόμιζει οτι θα τις πάρουν και καμαι πιπ@... στο τέλος...

περίεργο χαίρομαι που κάναν τι δουλεία τους παρόλο που περίμενα να την αφηναν και να τις ζητάγαν και συγνώμη κιόλας έτσι μας συνηθησαν τον τελευταίο καιρό...

μπραβο...

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν άλλος στη θέση της,το θέμα φυσικά και δε θα είχε πάρει δημοσιότητα.τι καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα τσόλια;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πολύ καλά την κάνανε.. Γιατί αν εγώ ήμουν ο άτυχος που θα πέρναγα από τον κάθετο σε αυτήν δρόμο μπορεί και να με σκότωνε..

Η αντιμετώπιση σε κάποια θέματα πρέπει να είναι αυστηρή.. Όχι επειδή έχει έναν αξιοθαύμαστο κώλο να την αφήσουνε να σκοτώσει κόσμο..

Μπράβο στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν χωρίς να την κρίνουνε από την εξωτερική της εμφάνιση αλλά από τις πράξεις της.. (αλκοόλ και παραβίαση κόκκινου φαναριού).

Τροποποιήθηκε από τον ΜπάμπηςXT660X

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...πήγε και σε σοβαρή εκπομπή.

Μίλησε και με σοβαρή παρουσιάστρια....

Μμμμμμάλιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλοι αλητες ειστε τελικα.... ενα κοκκινο περασε το κοριτσι και το καναμε θεμα.

Εσεις δεν περνατε ποτε με κοκκινο

07ec8bcb4d_m.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακώς κάκιστα έκαναν εάν την χτύπησαν αλλά παραβίαση κόκκινου + αλκοόλ είναι αυτόφωρο εάν δεν κάνω λάθος οπότε δεν καταλαβαίνω τι περίμενε να συμβεί σχετικά με τις χειροπέδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακώς κάκιστα έκαναν εάν την χτύπησαν αλλά παραβίαση κόκκινου + αλκοόλ είναι αυτόφωρο εάν δεν κάνω λάθος οπότε δεν καταλαβαίνω τι περίμενε να συμβεί σχετικά με τις χειροπέδες.

αν την είχαν χτυπήσει ΑΝ λέω θα γινόταν ο πανικός του πανικού είδη ο ΚΟΥΓΙΑΣ θα ήταν στα κανάλια και δεν την βλέπω να έιναι άτομο που δεν θα τράβαγε το σκοινί μέχρι να σπάσει αν ΑΝ την είχαν χτυπήσει ακομα καλύτερα δημοσιότητα θυμα εκπομπές ξάνα πάλι στην επιφάνεια γιατι κάτι τέτοια πουλάνε

το να πει ενα ψεμματάκι με χτύπησαν για να δώσει λίγο ενδιαφέρον οκ αλλα αν ήταν πραγματικότητα θα έιχε γίνει κόλαση

ετσι ειναι η Ελλάδα τους αφανείς και να τους σφάξουνε... δεν το μαθαίνει κανεις τις περσόνες του Κ@# αν καταλάθος την σταβοκοιτάξεις γίνετε χαλασμός κυρίου....

με μια πισινή πάντα .... αλλα δεν νομίζω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν την είχαν χτυπήσει ΑΝ λέω θα γινόταν ο πανικός του πανικού είδη ο ΚΟΥΓΙΑΣ θα ήταν στα κανάλια ..........................

Αυτόν πάλι πού τον θυμήθηκες τώρα; Τί να γίνεται ρε ο λυγερόκορμος, καιρό έχουμε να τον δούμε στο προσκήνιο............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προχθές είδα τράκο αμαξάκι με 2 κοριτσάκια και ντελιβεράς κάτω στην άσφαλτο να κρατάει το χτυπημένο πόδι του, τελείως ξηλωμένος μπροστά προφυλακτήρας, τα κοριτσάκια καθόντουσαν όρθιες πάνω από τον ντελιβερά με σταυρωμένα χέρια και τον κοιτάζανε με περιέργεια λες και ανακάλυψαν νέο είδος ζώου που δεν ξέρανε τι είναι...είμαι σίγουρος ότι στο σπίτι τους μετά θα γελάγανε μεταξύ τους κρίνοντας από την απάθεια τους για το ατύχημα (που μάλλον αυτές προκάλεσαν)...φανταστείτε πόσους θα τσακίσουν με το αμαξάκι τους στους δρόμους από τα 18 μέχρι τα 80 τους....

άλλο ζωντόβολο που νομίζει ότι το να πλένεις πιάτα είναι ντροπή, σε διπλής κατεύθυνσης στενάκι από πίσω με το μηχανάκι στα 10-15 μέτρα με 20 χλμ/ω, κοκαλώνει το αμάξι, φρενάρω σαν μ@λ@κας λέω θα τη γλυτώσω...κόβω αριστερά και μου ανοίγει και την πόρτα της και με πετάει στο αντίθετο ρεύμα πάνω σε στροφή, που αν ερχόταν άλλο όχημα θα με είχε κάνει κρεμμυδάκια, ακόμα όρθιος σταματάω μπροστά από το αμάξάκι της....και δέχτηκα και βρισιές...από το ζωντόβολο με το γυαλί του κλόουν και τις αγιοβασιλιάτικες μπότες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία...

Έχει γεμίσει το φόρουμ με φιλόμπατσους μισογύνηδες και χεράδες...

Απόσταση 10-15 μέτρα ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα και δεν πρόλαβε να "κοκκαλώσει"...

Πού; Και πώς; Οδηγάτε ορισμένοι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK...αυτη ειναι περιπτωση... ανοιγει το στομα της κ πεταει κοτσανες...

αλλα κ οι μπατσουλιδες δεν θα φερθικαν κ οπως επρεπε...

Ειδαν κοριτσακι-μοντελο-ξεκολακι... και υπερεβαλαν λιγο.... :crazy:

Εχω πολλα παραδειγματα απο φιλες που μου εχουν πει παρομοια περιστατικα..... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα δω κοπελαρα μου να σε παρηγορησω εγω, που σε κακομεταχειριστηκαν οι κακοι αστυνομικοι :sopase: !!! Ειχες πιει...εεε ολα καλα. Ολοι πινουν. Θα μπορουσες να ειχες σκοτωσει κανεναν. Σκοτωσες; Οχι. Μια χαρα. Ελα δω να σε κανω να ξεπερασεις τα ψυχολογικα τραυματαααα!!! Χαχαχαχαχαχαχα :devil::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία...

Έχει γεμίσει το φόρουμ με φιλόμπατσους μισογύνηδες και χεράδες...

Απόσταση 10-15 μέτρα ταχύτητα 20 χιλιόμετρα την ώρα και δεν πρόλαβε να "κοκκαλώσει"...

Πού; Και πώς; Οδηγάτε ορισμένοι;

Που : Σε δρόμο γυαλί με απίστευτες τρύπες (όχι λακκούβες) που αν πέσεις μέσα ετετέλεστον.

Πως : Με φορτωμένο παπί πολύ προσεχτικά διότι αποφεύγεις πολλά συγχρόνως. Το σημείο που σταμάτησε αν δεις το δρόμο δεν θα το πιστεύεις, γατάκια, σκουπίδια, μπάζα, γυαλιά κτλ κτλ δεν φρενάρεις...αποφεύγεις ή δεν κουνιέσαι καθόλου, αντί για κώνους σήμανσης έχει όλα τα παραπάνω.

Οδήγηση : Όχι ακριβώς...

φιλόμπατσος δεν είμαι, ούτε χεράς είμαι, όσο για το μισογύνης θα σε παρακαλούσα να μην μπερδεύεις το καλό γούστο μου στις γυναίκες με μορφή μίσους προς το αδύναμο φύλο το οποίο δεν έχω.

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα