ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Έχεις δίκιο Παναγιώτη για το πρώτο λέγανε τα παιδιά και ο georstrat. Αυτό πάντως είναι άπαιχτο: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 παλι το καναμε εδω μεσα Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) motard που πετυχαίνουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4468558/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 παλι το καναμε εδω μεσα Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) motard που πετυχαίνουμε Αφού είναι ΚΑΥΛΑ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 τα μοταρντια αν δεν αγαπας τσαμπα ζεις και περπατας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Αφού είναι ΚΑΥΛΑ! Γιατί, υπάρχει κι άλλο είδος; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 συνεχιστε λιγο ακομα.... :puke: :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4419672/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 συνεχιστε λιγο ακομα.... :puke: :puke: Τι εγινε φιλτατε? Σε περασε κανεις πανω σε τρελο στροφιλικι με σουζες και μπαντες πρωτου μπει σε χωματοδρομο και κατευει καμια 15αρια σκαλια για να παει σπιτι του? Ετσι ειναι η ζωη μην τρελαινεσαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Τι εγινε φιλτατε? Σε περασε κανεις πανω σε τρελο στροφιλικι με σουζες και μπαντες πρωτου μπει σε χωματοδρομο και κατευει καμια 15αρια σκαλια για να παει σπιτι του? Ετσι ειναι η ζωη μην τρελαινεσαι ποτες κ τιποτα απο αυτα. :P απλα ειναι θεμα γουστου κ το τι αρεσει στον καθενα ημουν 2o ατομο σε fmx που καναμε σουζα αλλα κ σε wr πριονι κ αλλων παρεμφερων, αλλα ειμαι φαν των πιο χαμηλων μοτο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 ποτες κ τιποτα απο αυτα. :P απλα ειναι θεμα γουστου κ το τι αρεσει στον καθενα ημουν 2o ατομο σε fmx που καναμε σουζα αλλα κ σε wr πριονι κ αλλων παρεμφερων, αλλα ειμαι φαν των πιο χαμηλων μοτο :D Επειδη δεν τα οδηγουσες ο ιδιος ειναι B) Και επειδη το πρωτο ηταν fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Επειδη δεν τα οδηγουσες ο ιδιος ειναι B) Και επειδη το πρωτο ηταν fmx κ βολτα που εχω παρει 2-3 ψηλα δεν μου εκαναν εντυπωση. ξαναλεω πως ειναι θεμα το τι σου αρεσει. end of spam. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Κατι εχω παθει σημερα και βρισκω crf που ειναι ΤΑΥΛΑΑΑΑ http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4120286/ :_rock-on: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 Αυτά τα άκυρα αυτοκόλλητα μάνστερ.. Ή βάλτε όλα τα πλαστικά με τέτοια αυτοκόλλητα να φαίνεται ωραίο ή μην βάζετε καθόλου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 εγω το επερνα και με το αυτοκολλητο πειραζει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 εγω το επερνα και με το αυτοκολλητο πειραζει? Μωρέ κι εγώ,αλλά θα το έβγαζα :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 :pray: :pray: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) :cry: :cry: δραμ μπικε ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα λογο της προηγουμενης αγγελιας που ποσταρα βρισκω την ευκαιρια να κανω μια ερωτηση.γιατι τα yamaha xj ενω ειναι καινουργια σχετικα πουλιουνται φθηνα?υπαρχει κατι που δεν ξερω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα λογο της προηγουμενης αγγελιας που ποσταρα βρισκω την ευκαιρια να κανω μια ερωτηση.γιατι τα yamaha xj ενω ειναι καινουργια σχετικα πουλιουνται φθηνα?υπαρχει κατι που δεν ξερω? Μάλλον με τα ΜΤ που έρχονται και τα υπόλοιπα diversion να πωλούνται στα 5.5-6 χιλιάρικα στις αντιπροσωπείες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 λογο ελευσης mt δηλαδη? και σαν μηχανες τι λενε γιατι δεν εχω δει πο κοντα μεχρι στιγμης κανενα και υτε στο δρομο εχω πετυχει και επιδη θα με ενδιαφερε κατι τετοιο. αυτα εχουν abs ολα ηταν δηλαδη στον βασικο εξοπλισμο η βγαινουν και χωρις σοτυ για το οφ τοπικ και παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 λογο ελευσης mt δηλαδη? και σαν μηχανες τι λενε γιατι δεν εχω δει πο κοντα μεχρι στιγμης κανενα και υτε στο δρομο εχω πετυχει και επιδη θα με ενδιαφερε κατι τετοιο. αυτα εχουν abs ολα ηταν δηλαδη στον βασικο εξοπλισμο η βγαινουν και χωρις σοτυ για το οφ τοπικ και παλι Ε λογικά με το MT και την τρικύλινδρη προσέγγιση της yamaha σε όλα τα νέα μοντέλα μάλλον δεν υπάρχει χώρος για τα diversion και απλά ξεφορτώνονται τα στοκ. Δεν γνωρίζω αν τα βγάζουν καν καινούρια ακόμα. Τώρα τι λένε... Καινούρια diversion δεν έχω οδηγήσει και έχουν αρκετές διαφορές με τα παλιότερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως σε ένα που έκατσα και το... ζαχάρωνα για λίγο, μου έδωσε την εντύπωση πως κάθεσαι πάνω στον εμπρός τροχό, κάτι που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα στις μηχανές, αλλά είναι λίγο περί ορέξεως αυτό. Τα υπόλοιπα εμφανισιακά και σαν χαρακτηριστικά στο μηχανάκι είναι πολύ καλά κατ'εμέ και αξίζουν, αλλά η θέση που ανέφερα + ότι είναι γυμνό είναι ουσιαστικά μεγάλα κόκκινα "όχι" για μένα για μοναδικό μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3047110/ ..BERINGER ΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ..ΜΑΝΕΤΕΣ ΜΠΛΕ BERINGER ,ΤΙΜΟΝΙ ΧΡΥΣΟ RENTAL ΚΑΙ ACRAPOVIC ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΟΛΟΣΩΜΗ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑΕΙ WHITE POWER ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ,, ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟ..ΦΟΡΑΕΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ PROX ΠΙΣΤΟΝΙ WISECO ,ΜΠΙΕΛΑ CARILLO ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 ετοιμο να σκορπισει δηλαδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες