Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Έχεις δίκιο Παναγιώτη για το πρώτο λέγανε τα παιδιά και ο georstrat.

Αυτό πάντως είναι άπαιχτο:

aprilia-dorsoduro-750.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παλι το καναμε εδω μεσα

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) motard που πετυχαίνουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλι το καναμε εδω μεσα

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) motard που πετυχαίνουμε

Αφού είναι ΚΑΥΛΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συνεχιστε λιγο ακομα.... :puke: :puke: :puke: :puke:

Τι εγινε φιλτατε? Σε περασε κανεις πανω σε τρελο στροφιλικι με σουζες και μπαντες πρωτου μπει σε χωματοδρομο και κατευει καμια 15αρια σκαλια για να παει σπιτι του? :crazy:

Ετσι ειναι η ζωη μην τρελαινεσαι :mB_kalo_e::blow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εγινε φιλτατε? Σε περασε κανεις πανω σε τρελο στροφιλικι με σουζες και μπαντες πρωτου μπει σε χωματοδρομο και κατευει καμια 15αρια σκαλια για να παει σπιτι του? :crazy:

Ετσι ειναι η ζωη μην τρελαινεσαι :mB_kalo_e::blow:

ποτες κ τιποτα απο αυτα. :P

απλα ειναι θεμα γουστου κ το τι αρεσει στον καθενα :shades:

ημουν 2o ατομο σε fmx που καναμε σουζα αλλα κ σε wr πριονι κ αλλων παρεμφερων, αλλα ειμαι φαν των πιο χαμηλων μοτο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτες κ τιποτα απο αυτα. :P

απλα ειναι θεμα γουστου κ το τι αρεσει στον καθενα :shades:

ημουν 2o ατομο σε fmx που καναμε σουζα αλλα κ σε wr πριονι κ αλλων παρεμφερων, αλλα ειμαι φαν των πιο χαμηλων μοτο :D

Επειδη δεν τα οδηγουσες ο ιδιος ειναι B)

Και επειδη το πρωτο ηταν fmx :thumbsdown::yawn:

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη δεν τα οδηγουσες ο ιδιος ειναι B)

Και επειδη το πρωτο ηταν fmx :thumbsdown::yawn:

κ βολτα που εχω παρει 2-3 ψηλα δεν μου εκαναν εντυπωση. ξαναλεω πως ειναι θεμα το τι σου αρεσει. :cheers:

end of spam.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα άκυρα αυτοκόλλητα μάνστερ..

Ή βάλτε όλα τα πλαστικά με τέτοια αυτοκόλλητα να φαίνεται ωραίο ή μην βάζετε καθόλου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα λογο της προηγουμενης αγγελιας που ποσταρα βρισκω την ευκαιρια να κανω μια ερωτηση.γιατι τα yamaha xj ενω ειναι καινουργια σχετικα πουλιουνται φθηνα?υπαρχει κατι που δεν ξερω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα λογο της προηγουμενης αγγελιας που ποσταρα βρισκω την ευκαιρια να κανω μια ερωτηση.γιατι τα yamaha xj ενω ειναι καινουργια σχετικα πουλιουνται φθηνα?υπαρχει κατι που δεν ξερω?

Μάλλον με τα ΜΤ που έρχονται και τα υπόλοιπα diversion να πωλούνται στα 5.5-6 χιλιάρικα στις αντιπροσωπείες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογο ελευσης mt δηλαδη? και σαν μηχανες τι λενε γιατι δεν εχω δει πο κοντα μεχρι στιγμης κανενα και υτε στο δρομο εχω πετυχει και επιδη θα με ενδιαφερε κατι τετοιο. αυτα εχουν abs ολα ηταν δηλαδη στον βασικο εξοπλισμο η βγαινουν και χωρις σοτυ για το οφ τοπικ και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογο ελευσης mt δηλαδη? και σαν μηχανες τι λενε γιατι δεν εχω δει πο κοντα μεχρι στιγμης κανενα και υτε στο δρομο εχω πετυχει και επιδη θα με ενδιαφερε κατι τετοιο. αυτα εχουν abs ολα ηταν δηλαδη στον βασικο εξοπλισμο η βγαινουν και χωρις σοτυ για το οφ τοπικ και παλι

Ε λογικά με το MT και την τρικύλινδρη προσέγγιση της yamaha σε όλα τα νέα μοντέλα μάλλον δεν υπάρχει χώρος για τα diversion και απλά ξεφορτώνονται τα στοκ. Δεν γνωρίζω αν τα βγάζουν καν καινούρια ακόμα.

Τώρα τι λένε... Καινούρια diversion δεν έχω οδηγήσει και έχουν αρκετές διαφορές με τα παλιότερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως σε ένα που έκατσα και το... ζαχάρωνα για λίγο, μου έδωσε την εντύπωση πως κάθεσαι πάνω στον εμπρός τροχό, κάτι που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα στις μηχανές, αλλά είναι λίγο περί ορέξεως αυτό.

Τα υπόλοιπα εμφανισιακά και σαν χαρακτηριστικά στο μηχανάκι είναι πολύ καλά κατ'εμέ και αξίζουν, αλλά η θέση που ανέφερα + ότι είναι γυμνό είναι ουσιαστικά μεγάλα κόκκινα "όχι" για μένα για μοναδικό μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:waycon1: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3047110/

3047110_7_b.jpg

..BERINGER ΦΡΕΝΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ..ΜΑΝΕΤΕΣ ΜΠΛΕ BERINGER ,ΤΙΜΟΝΙ ΧΡΥΣΟ RENTAL ΚΑΙ ACRAPOVIC ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΟΛΟΣΩΜΗ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑΕΙ WHITE POWER ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ,, ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟ..ΦΟΡΑΕΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ PROX ΠΙΣΤΟΝΙ WISECO ,ΜΠΙΕΛΑ CARILLO ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ. :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα