Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

ειναι τοσο αλλαγμενο το μοτορι που δεν θυμιζει πλεον δρζ

ασε που χει κ μονο μια φοτο

ρε παίχτη πες μου λίγο τι δεν σου θυμίζει drz??

επίσης το ότι έχει μια φώτο είναι καθαρή τακτική μάρκετινγκ κ απ΄'οτι φένεται αρκετά επιτυχημένη !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επίσης το ότι έχει μια φώτο είναι καθαρή τακτική μάρκετινγκ κ απ΄'οτι φένεται αρκετά επιτυχημένη !

Τι εννοεις? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις? :think:

λπν και εγώ όταν το αγόρσα από αθήνα ( είμαι από θεσσαλονίκη ) το μηχανάκι είχε μια φωτογραφία και επειδή είναι πένα ακριβώς όπως φένεται στην φωτογραφία το έκανε δελεαστικότερο στα μάτια μου . Επίσης η επιλογή του να βάλεις μια φωτογραφία υπονοεί πως δεν σκοτώνεσαι να το πουλήσεις (ή βαριέσαι τόσο πολύ που απλώς τραβάς μια φώτο απ'το μπαλκόνι σου)

αλλά παρ'όλα αυτά κινείς πιο εύκολα το ενδιαφέρον κάποιου υποψήφιου αγοραστή να έρθει να το δει από κοντά, και από την στιγμή που το μηχανάκι είναι ακριβώς όπως φένεται κ επειδή από την μια φωτογραφία δεν καταλαβαίνεις και πολλά όταν ο αγοραστής έρθει σε πρώτη επαφή μαζί του η επιθυμία του να το αγοράσει πολλαπλασιάζεται γιατί αντικρίζει ίσως κάτι καλύτερο από αυτό που περίμενε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λπν και εγώ όταν το αγόρσα από αθήνα ( είμαι από θεσσαλονίκη ) το μηχανάκι είχε μια φωτογραφία και επειδή είναι πένα ακριβώς όπως φένεται στην φωτογραφία το έκανε δελεαστικότερο στα μάτια μου . Επίσης η επιλογή του να βάλεις μια φωτογραφία υπονοεί πως δεν σκοτώνεσαι να το πουλήσεις (ή βαριέσαι τόσο πολύ που απλώς τραβάς μια φώτο απ'το μπαλκόνι σου)

αλλά παρ'όλα αυτά κινείς πιο εύκολα το ενδιαφέρον κάποιου υποψήφιου αγοραστή να έρθει να το δει από κοντά, και από την στιγμή που το μηχανάκι είναι ακριβώς όπως φένεται κ επειδή από την μια φωτογραφία δεν καταλαβαίνεις και πολλά όταν ο αγοραστής έρθει σε πρώτη επαφή μαζί του η επιθυμία του να το αγοράσει πολλαπλασιάζεται γιατί αντικρίζει ίσως κάτι καλύτερο από αυτό που περίμενε

Παντως εγω αν εβλεπα μονο 1 φοτο δν θα εμπαινα καν στο κοπο να τηλεφωνησω , με την λογικη οτι ειναι ή πιο παλια η φοτο ή σιγουρα κατι θελει να κρυψει ο τυπας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εγω αν εβλεπα μονο 1 φοτο δν θα εμπαινα καν στο κοπο να τηλεφωνησω , με την λογικη οτι ειναι ή πιο παλια η φοτο ή σιγουρα κατι θελει να κρυψει ο τυπας...

ο καθένας με την άποψη του :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσο εχουν γενικά ομως.Πιο κάτω εχει και χρεπια με ακραπες.Τι θα επερνες με 2κ;

Ανάλογα τις ανάγκες μου. Κλε πάντως με τόσο ούτε με σφαίρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποτε ένας μαγαζάτορας-εισαγωγέας κλπ μοτο μου είχε πει πως η Γιόσι δεν βγάζει εξατμίσεις για παπιά.ότι κυκλοφορεί είναι μούφα.

Δεν ξέρω αν ισχύει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομίζω υπάρχει μία γνήσια για το address (http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/67914.asp) που τη φέρνει η suzuki οι άλλες είναι όντος μούφες

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα