Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Πλεον με 6-8000 παιρνεις και Mercedes 6-7 ετων. Βρε που φτασαμε !! Και πάλι όμως δεν την παίρνεις!!!!! Βρε που φτάσαμε...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Όλα αυτά είναι ειδικές κατασκευές βαρέων καθηκόντων. Γι' αυτό κοστίζουν τόσο. Βέβαια, το συγκεκριμένο που ποστάρισα είναι το ακριβότερο που υπάρχει και με τον μεγαλύτερο κινητήρα (1000cc). Αλλά το θέμα λέει "Ωραίες αγγελίες", οπότε είμαι on-topic. Το έβαλα γιατί είναι τούμπανο και μου αρέσει και αν μου περισσεύανε, ναι, μπορεί και νά 'παιρνα ένα τέτοιο μια και λατρεύω τις γουρούνες. Βέβαια, μπορείς να βρεις πιο νορμάλ γουρουνάκια με πολύ λιγότερα χρήματα. Πχ με 6.000-8.000 υπάρχουν αρκετά καλά και γύρω στα 400-500cc :) Δεκτό εννοείται αυτό που λες ! Ον τόπικ είσαι όπως κ να έχει (ας μην μπούμε στην διαδικασία ότι έχει 4 ρόδες κτλ :P ) Απλά ήθελα να καταλάβω γιατί τόσο ακριβό.. Μπορεί ας πούμε η Can am να είναι η Mercedes των γουρούνων! Είδα κ βίντεο που φαίνονται πολύ διασκεδαστικές ! Αρκεί βέβαια να ρέει το χρήμα αύθονο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Αν και δεν τρέφω την μεγαλύτερη συμπάθεια στην συγκεκριμένη εταιρεία νομίζω πως τα ρετρό συναισθήματά μου υπερκαλύπτουν το κενό αυτό με το παρακάτω μηχανάκι το οποίο φαίνεται αρκετά περιποιημένο και στην τιμή που το δίνει είναι δελεαστικότατο για συλλέκτες!! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3353150/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεκτό εννοείται αυτό που λες ! Ον τόπικ είσαι όπως κ να έχει (ας μην μπούμε στην διαδικασία ότι έχει 4 ρόδες κτλ :P ) Απλά ήθελα να καταλάβω γιατί τόσο ακριβό.. Μπορεί ας πούμε η Can am να είναι η Mercedes των γουρούνων! Πολύ πιθανό. Έχω δει ένα παλιότερα στην Ε.Ο. Κορίνθου (εκεί στα τούνελ) να πηγαίνει με 120-130 δικάβαλο. Είδα κ βίντεο που φαίνονται πολύ διασκεδαστικές ! Αρκεί βέβαια να ρέει το χρήμα αύθονο.. Γιατί, αυτό πόσο νομίζεις ότι έχει? 14.000 Το έχω δει όμως στο δρόμο και είναι κορυφαίο!!! Έχει μια επιτάχυνση και ταχύτητα που τρομάζει πραγματικά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Για λιγους και εκλεκτους B) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2580761/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 ducos http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3407747/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 κούκλα και προσεγμένο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3512727/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 κούκλα και προσεγμένο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3512727/ Δεν κρατιεσε με τιποτα τελικα ετσι; .Κρατησε το το εργαλειο ψιλε !!!Σου παει και το εχεις ριξει και χρημα επανω.Ειναι κριμα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Δεν κρατιεσε με τιποτα τελικα ετσι; .Κρατησε το το εργαλειο ψιλε !!!Σου παει και το εχεις ριξει και χρημα επανω.Ειναι κριμα ! ο θείος ντένης μου βάζει λόγια άλλο που δεν θέλω κ εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 ο θείος ντένης μου βάζει λόγια άλλο που δεν θέλω κ εγω... ο Θειος Ντενης τους τσιγγλαει ολους για τον τιγρη και το μουλτι.Μην τρελενεσαι.Το μηχανακι σου ειναι και γαμω.Και το εχεις στημενο στα μετρα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Ενταξει, πολυ απλα δεν υπαρχει ! http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3291522/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Πιστόλι - Πριόνι - Πολυεργαλείο - Πανέμορφο για καγκουριές κ άλλα τέτοια ινδιάνικα !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Συμπληρωνω..... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3338925/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2983261/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πιστόλι - Πριόνι - Πολυεργαλείο - Πανέμορφο για καγκουριές κ άλλα τέτοια ινδιάνικα !! Αντε να στριψεις τοσο που εχει σηκωσει τον κωλο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2013 από τον anotherface 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 @ anotherface πιστευω οτι δεν το εχει ψηλωσει πολυ ισως φταιει και λιγο η γωνια ληψης αλλα και παλι δεν θα σε δυσκολεψει πολυ να το φερεις στα μετρα σου αν ενδιαφερεσαι για αγορα μην ανησυχεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 το κουτακι redbull τι σκατα το θελει εκει; εχω δει πολλα τετοια μηχανακια να το βαζουν...το γιατι ακομα το ψαχνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 @ anotherface πιστευω οτι δεν το εχει ψηλωσει πολυ ισως φταιει και λιγο η γωνια ληψης αλλα και παλι δεν θα σε δυσκολεψει πολυ να το φερεις στα μετρα σου αν ενδιαφερεσαι για αγορα μην ανησυχεις :P Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβηκε ο Φασούλας κι έπεσε επειδή δεν έφτανε κάτω...... :tooth: Τί δεν το έχει ψηλώσει πολύ ρε φίλε..... που του έχει μαμήσει εντελώς τη γεωμετρία. Ανάθεμα αν οδηγείται σωστά αυτό το πράμα έτσι που τό 'κανε ο τύπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβηκε ο Φασούλας κι έπεσε επειδή δεν έφτανε κάτω...... :tooth: Τί δεν το έχει ψηλώσει πολύ ρε φίλε..... που του έχει μαμήσει εντελώς τη γεωμετρία. Ανάθεμα αν οδηγείται σωστά αυτό το πράμα έτσι που τό 'κανε ο τύπος. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η γεωμετρια επηρεαζεται σιγουρα,αλλα αν δεν το δω απο κοντα δεν μπορω να κρινω,και ξαναλεω οτι δεν μου φαινεται ΤΟΣΟ ψηλωμενο οσο το παρουσιαζετε αλλα ενταξει εσεις ξερετε. αν ηθελα παντως να το αγορασω δε θα κολουσα εκει. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2013 από τον stuntboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Και πάλι όμως δεν την παίρνεις!!!!! Βρε που φτάσαμε...... :lol: Ακριβως. Δεν την παιρνεις γιατι δεν εχεις πειστει οτι εχουμε πιασει πατο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα η γεωμετρια επηρεαζεται σιγουρα,αλλα αν δεν το δω απο κοντα δεν μπορω να κρινω,και ξαναλεω οτι δεν μου φαινεται ΤΟΣΟ ψηλωμενο οσο το παρουσιαζεται αλλα ενταξει εσεις ξερετε. αν ηθελα παντως να το αγορασω δε θα κωλουσα εκει. Μωρέ πάρτο εσύ κι από μένα δώρο αυτό: :tooth: Ακριβως. Δεν την παιρνεις γιατι δεν εχεις πειστει οτι εχουμε πιασει πατο. Και γιατί δεν έχω λεφτά να της βάζω βενζίνη φυσικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 χαχα αν ενδιαφερομουν για μοταρντ-μοταρντ θα το σκεφτομουν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Για λιγους και εκλεκτους B) http://www.car.gr/cl...s/view/2580761/ Το μηχανάκι πλέον είναι έτσι: και νομίζω ότι πουλήθηκε διότι δεν βρίσκεται πλέον μπροστά από γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, που το είχε για να το πουλήσει. Εκτός αν βαρέθηκε να περιμένει πότε θα πουληθεί, διότι δυσκολάκι να σκάσει κάποιος τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο μηχανάκι τη σήμερον ημέρα. :P Ενταξει, πολυ απλα δεν υπαρχει ! http://www.car.gr/cl...s/view/3291522/ Παίζει να έχει μπει και 3η φορά το συγκεκριμένο σε αυτό το thread. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Το μηχανάκι πλέον είναι έτσι: και νομίζω ότι πουλήθηκε διότι δεν βρίσκεται πλέον μπροστά από γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, που το είχε για να το πουλήσει. Εκτός αν βαρέθηκε να περιμένει πότε θα πουληθεί, διότι δυσκολάκι να σκάσει κάποιος τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο μηχανάκι τη σήμερον ημέρα. :P Παίζει να έχει μπει και 3η φορά το συγκεκριμένο σε αυτό το thread. :P Παντως πριν 3 μερες που περασα απο εκει εξω απο το bazzar ηταν ακομη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Αποκλείεται. Μήπως μπερδεύτηκες; Τώρα έχει ένα S1000RR μαύρο και ένα KTM 690 SM πάλι μαύρο σε ίδιους χρωματισμούς με το RC8. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Αντε να στριψεις τοσο που εχει σηκωσει τον κωλο Αν και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είναι τόσο ψηλωμένο πίσω εν στάση δείχνει πολύ μάχιμο. Μπορεί ο τύπος να μην το έχει αξιοποιήσει σε στροφιλίκι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες