Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Πλεον με 6-8000 παιρνεις και Mercedes 6-7 ετων.

Βρε που φτασαμε !!

Και πάλι όμως δεν την παίρνεις!!!!! Βρε που φτάσαμε...... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όλα αυτά είναι ειδικές κατασκευές βαρέων καθηκόντων. Γι' αυτό κοστίζουν τόσο.

Βέβαια, το συγκεκριμένο που ποστάρισα είναι το ακριβότερο που υπάρχει και με τον μεγαλύτερο κινητήρα (1000cc).

Αλλά το θέμα λέει "Ωραίες αγγελίες", οπότε είμαι on-topic. Το έβαλα γιατί είναι τούμπανο και μου αρέσει και αν μου περισσεύανε, ναι, μπορεί και νά 'παιρνα ένα τέτοιο μια και λατρεύω τις γουρούνες.

Βέβαια, μπορείς να βρεις πιο νορμάλ γουρουνάκια με πολύ λιγότερα χρήματα. Πχ με 6.000-8.000 υπάρχουν αρκετά καλά και γύρω στα 400-500cc

:)

Δεκτό εννοείται αυτό που λες ! Ον τόπικ είσαι όπως κ να έχει (ας μην μπούμε στην διαδικασία ότι έχει 4 ρόδες κτλ :P ) Απλά ήθελα να καταλάβω γιατί τόσο ακριβό.. Μπορεί ας πούμε η Can am να είναι η Mercedes των γουρούνων! :_thumbsup: Είδα κ βίντεο που φαίνονται πολύ διασκεδαστικές ! Αρκεί βέβαια να ρέει το χρήμα αύθονο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν τρέφω την μεγαλύτερη συμπάθεια στην συγκεκριμένη εταιρεία νομίζω πως τα ρετρό συναισθήματά μου υπερκαλύπτουν το κενό αυτό με το παρακάτω μηχανάκι το οποίο φαίνεται αρκετά περιποιημένο και στην τιμή που το δίνει είναι δελεαστικότατο για συλλέκτες!!

cba0eeed8fdbb6ad285de46afb5f268e.png

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3353150/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεκτό εννοείται αυτό που λες ! Ον τόπικ είσαι όπως κ να έχει (ας μην μπούμε στην διαδικασία ότι έχει 4 ρόδες κτλ :P ) Απλά ήθελα να καταλάβω γιατί τόσο ακριβό.. Μπορεί ας πούμε η Can am να είναι η Mercedes των γουρούνων! :_thumbsup:Πολύ πιθανό. Έχω δει ένα παλιότερα στην Ε.Ο. Κορίνθου (εκεί στα τούνελ) να πηγαίνει με 120-130 δικάβαλο. :surrender: Είδα κ βίντεο που φαίνονται πολύ διασκεδαστικές ! Αρκεί βέβαια να ρέει το χρήμα αύθονο..

Γιατί, αυτό πόσο νομίζεις ότι έχει? 14.000 :surrender:

Το έχω δει όμως στο δρόμο και είναι κορυφαίο!!! Έχει μια επιτάχυνση και ταχύτητα που τρομάζει πραγματικά. :sweatdrop:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κούκλα και προσεγμένο

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3512727/

Δεν κρατιεσε με τιποτα τελικα ετσι; .Κρατησε το το εργαλειο ψιλε !!!Σου παει και το εχεις ριξει και χρημα επανω.Ειναι κριμα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κρατιεσε με τιποτα τελικα ετσι; .Κρατησε το το εργαλειο ψιλε !!!Σου παει και το εχεις ριξει και χρημα επανω.Ειναι κριμα !

ο θείος ντένης μου βάζει λόγια :blush2: άλλο που δεν θέλω κ εγω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο θείος ντένης μου βάζει λόγια :blush2: άλλο που δεν θέλω κ εγω...

ο Θειος Ντενης τους τσιγγλαει ολους για τον τιγρη και το μουλτι.Μην τρελενεσαι.Το μηχανακι σου ειναι και γαμω.Και το εχεις στημενο στα μετρα σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστόλι - Πριόνι - Πολυεργαλείο - Πανέμορφο για καγκουριές κ άλλα τέτοια ινδιάνικα !!

3517710_0_b.jpg

3517710_8_b.jpg

3517710_n_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστόλι - Πριόνι - Πολυεργαλείο - Πανέμορφο για καγκουριές κ άλλα τέτοια ινδιάνικα !!

3517710_8_b.jpg

Αντε να στριψεις τοσο που εχει σηκωσει τον κωλο :pray:

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ anotherface πιστευω οτι δεν το εχει ψηλωσει πολυ ισως φταιει και λιγο η γωνια ληψης αλλα και παλι δεν θα σε δυσκολεψει πολυ να το φερεις στα μετρα σου αν ενδιαφερεσαι για αγορα μην ανησυχεις :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κουτακι redbull τι σκατα το θελει εκει; εχω δει πολλα τετοια μηχανακια να το βαζουν...το γιατι ακομα το ψαχνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ anotherface πιστευω οτι δεν το εχει ψηλωσει πολυ ισως φταιει και λιγο η γωνια ληψης αλλα και παλι δεν θα σε δυσκολεψει πολυ να το φερεις στα μετρα σου αν ενδιαφερεσαι για αγορα μην ανησυχεις :P

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβηκε ο Φασούλας κι έπεσε επειδή δεν έφτανε κάτω...... :tooth: :tooth: :tooth:

Τί δεν το έχει ψηλώσει πολύ ρε φίλε..... που του έχει μαμήσει εντελώς τη γεωμετρία. Ανάθεμα αν οδηγείται σωστά αυτό το πράμα έτσι που τό 'κανε ο τύπος. :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανέβηκε ο Φασούλας κι έπεσε επειδή δεν έφτανε κάτω...... :tooth: :tooth: :tooth:

Τί δεν το έχει ψηλώσει πολύ ρε φίλε..... που του έχει μαμήσει εντελώς τη γεωμετρία. Ανάθεμα αν οδηγείται σωστά αυτό το πράμα έτσι που τό 'κανε ο τύπος. :huh:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

η γεωμετρια επηρεαζεται σιγουρα,αλλα αν δεν το δω απο κοντα δεν μπορω να κρινω,και ξαναλεω οτι δεν μου φαινεται ΤΟΣΟ ψηλωμενο οσο το παρουσιαζετε αλλα ενταξει εσεις ξερετε. αν ηθελα παντως να το αγορασω δε θα κολουσα εκει.

Τροποποιήθηκε από τον stuntboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πάλι όμως δεν την παίρνεις!!!!! Βρε που φτάσαμε...... :lol:

Ακριβως. Δεν την παιρνεις γιατι δεν εχεις πειστει οτι εχουμε πιασει πατο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

η γεωμετρια επηρεαζεται σιγουρα,αλλα αν δεν το δω απο κοντα δεν μπορω να κρινω,και ξαναλεω οτι δεν μου φαινεται ΤΟΣΟ ψηλωμενο οσο το παρουσιαζεται αλλα ενταξει εσεις ξερετε. αν ηθελα παντως να το αγορασω δε θα κωλουσα εκει.

Μωρέ πάρτο εσύ κι από μένα δώρο αυτό:

540_1_L.jpg

:tooth: :tooth: :tooth:

Ακριβως. Δεν την παιρνεις γιατι δεν εχεις πειστει οτι εχουμε πιασει πατο.

Και γιατί δεν έχω λεφτά να της βάζω βενζίνη φυσικά. :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για λιγους και εκλεκτους B)

http://www.car.gr/cl...s/view/2580761/

Το μηχανάκι πλέον είναι έτσι:

IMG_20120605_195050_zps5eb9f078.jpg

IMG_20120605_195042_zpscef19706.jpg

IMG_20120605_195029_zps66829cea.jpg

και νομίζω ότι πουλήθηκε διότι δεν βρίσκεται πλέον μπροστά από γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, που το είχε για να το πουλήσει.

Εκτός αν βαρέθηκε να περιμένει πότε θα πουληθεί, διότι δυσκολάκι να σκάσει κάποιος τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο μηχανάκι τη σήμερον ημέρα.

:P

Ενταξει, πολυ απλα δεν υπαρχει ! :shoot::shoot::shoot:

http://www.car.gr/cl...s/view/3291522/

Παίζει να έχει μπει και 3η φορά το συγκεκριμένο σε αυτό το thread. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανάκι πλέον είναι έτσι:

IMG_20120605_195050_zps5eb9f078.jpg

IMG_20120605_195042_zpscef19706.jpg

IMG_20120605_195029_zps66829cea.jpg

και νομίζω ότι πουλήθηκε διότι δεν βρίσκεται πλέον μπροστά από γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, που το είχε για να το πουλήσει.

Εκτός αν βαρέθηκε να περιμένει πότε θα πουληθεί, διότι δυσκολάκι να σκάσει κάποιος τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο μηχανάκι τη σήμερον ημέρα.

:P

Παίζει να έχει μπει και 3η φορά το συγκεκριμένο σε αυτό το thread. :P

Παντως πριν 3 μερες που περασα απο εκει εξω απο το bazzar ηταν ακομη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποκλείεται.

Μήπως μπερδεύτηκες;

Τώρα έχει ένα S1000RR μαύρο και ένα KTM 690 SM πάλι μαύρο σε ίδιους χρωματισμούς με το RC8.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε να στριψεις τοσο που εχει σηκωσει τον κωλο :pray:

Αν και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι είναι τόσο ψηλωμένο πίσω εν στάση δείχνει πολύ μάχιμο. Μπορεί ο τύπος να μην το έχει αξιοποιήσει σε στροφιλίκι ... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα