HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Καλησπέρα και sorry αν η ερώτηση μου είναι βλακεία αλλά με αφορμή και το ποστ 36ωρο ή CSS, θα ήθελα κάποιος αν δεν βαριέται να μου περιγράψη τι ακριβώς περιλαμβάνει ένα 36ωρο. http://forum.motoguz...board,10.0.html Για εμενα εννοειτε φιλε στην περιπτωση που ξεκινησει και τελειωσει απο Αθηνα.Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα! Καλα και παλι δεν εννοειται Κωστη.. Το 36ωρο ειναι περιεργη ( τελεια κατ εμε) φαση. Το αν ξεκιναει απο την Αθηνα ή απο την Σπαρτη, δεν σημαινει τιποτα. Σκοπος ειναι να εχεις ορεξη και κοτσια να οδηγισεις κατω απο ''περιεργες'' συνθηκες.. Οχι σαν αυτες που κανει συνηθως το mybike ( no offence) αλλα πιο πολεμικου τυπου Οποτε αυτο συνεπαγεται και αλλα πραγματα Ολα αυτα ισχυουν με το αν εχεις σκοπο να τερματησεις Γνωμη μου παντα!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλα και παλι δεν εννοειται Κωστη.. Το 36ωρο ειναι περιεργη ( τελεια κατ εμε) φαση. Το αν ξεκιναει απο την Αθηνα ή απο την Σπαρτη, δεν σημαινει τιποτα. Σημαινει παραπανω εξοδα Σκοπος ειναι να εχεις ορεξη και κοτσια να οδηγισεις κατω απο ''περιεργες'' συνθηκες..πολυ φετιχιστικο ακουστηκε αυτο Οχι σαν αυτες που κανει συνηθως το mybike ( no offence) αλλα πιο πολεμικου τυπου νερο 2 δαγκωνιες στο σαντουιτς φωτογραφια και δρομο και οχι παιδακια 2 τζατζικια μια τυροσαλατα και 2 μπυρες παγωμενες Οποτε αυτο συνεπαγεται και αλλα πραγματα σωματικη ψυχικη και κοιλιακη δυναμη Ολα αυτα ισχυουν με το αν εχεις σκοπο να τερματησεις ναι και εμεις που ειχαμε πηραμε τα @@@ μας Γνωμη μου παντα!!! φιλια Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 από τον patapios 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 καταβαθος συμφνωνουμε... Ελα παραδεξου το.. ηθελες απλα να μου γραψεις επειδη δνε πηγαμε για καφε... :P (ξεχαστηκα μαν, αλλα και εσυ δεν πας πισω) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Καλα και παλι δεν εννοειται Κωστη.. Το 36ωρο ειναι περιεργη ( τελεια κατ εμε) φαση. Το αν ξεκιναει απο την Αθηνα ή απο την Σπαρτη, δεν σημαινει τιποτα. Σκοπος ειναι να εχεις ορεξη και κοτσια να οδηγισεις κατω απο ''περιεργες'' συνθηκες.. Οχι σαν αυτες που κανει συνηθως το mybike ( no offence) αλλα πιο πολεμικου τυπου Οποτε αυτο συνεπαγεται και αλλα πραγματα Ολα αυτα ισχυουν με το αν εχεις σκοπο να τερματησεις Γνωμη μου παντα!!! Εχεις δικιο φιλε.Οντως δεν ειναι και ο,τι πιο ευκολο απ ο,τι διαβασα και καταλαβα.Ουτως η αλλως με τον Σπυρο "Peiraiwth" εχουμε βρει κατι μερη (εχει βρει βασικα) που καταλαβαινεις θα σιχαθω να οδηγαω τη μηχανη εαν κανω και το 36ωρο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Στροφες η χωματοδρομοι ? :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον naftilos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Στροφες η χωματοδρομοι ? :P Δεν έχει χωματόδρομους Στέφανε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Στροφες η χωματοδρομοι ? :P αχ μικρε Αλαρμιε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 αχ μικρε Αλαρμιε Ελα , αφου το ξερουμε οτι εισαι ενας μικρος χεστης οταν βλεπεις λιγο χωματακι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Καλα να ειμαστε θα το κανω και φετος!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Δεν εσεις τι λετε, εχω θελω ενα ον/οφφ να παω Βαλια Καλντα :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Ελα , αφου το ξερουμε οτι εισαι ενας μικρος χεστης οταν βλεπεις λιγο χωματακι και ξανα λεω.....αχ μικρε Αλαρμιε ΕΝΤΟΥΡΑ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Πρωην εντουρας της κακιας ωρας :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Πρωην εντουρας της κακιας ωρας :P Καλα ασε τοτε να μην ξυνω πληγες Θα παραμεινω κι εγω στην ασφαλτο καλυτερα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Θα παραμεινω κι εγω στην ασφαλτο καλυτερα! Η λεξη περιμενω εχει βγει για αυτους που φτανουν πρωτοι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η λεξη περιμενω εχει βγει για αυτους που φτανουν πρωτοι 1 like για παρτη σου Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 http://meemsy.com/v/7029 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Καλα να ειμαστε θα το κανω και φετος!! ετοιμος κι αποφασισμενος B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 http://meemsy.com/v/7029 πεθαινω χαχααχχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 :tooth: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 http://meemsy.com/v/7029 :yahoo: :yahoo: :yahoo: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) χμ...... Το θέλω... και ελέγχω τις αντοχές μου (γενικως..) +1 Το ψήνω... Δικάβαλο... Η Δήμητρα είναι και καλή στην ανάγνωση χάρτη. Έχουμε κάνει και την προπόνησή μας σε βόλτες ημιαντοχής. Είμαστε και πιγμένοι ως εκεί που δεν παίρνει... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 από τον funk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Δεν εσεις τι λετε, εχω θελω ενα ον/οφφ να παω Βαλια Καλντα :D Και δάσος φρακτου, και δάσος φρακτου :dribble: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) +1 Το ψήνω... Δικάβαλο... Η Δήμητρα είναι και καλή στην ανάγνωση χάρτη. Έχουμε κάνει και την προπόνησή μας σε βόλτες ημιαντοχής. Είμαστε και πιγμένοι ως εκεί που δεν παίρνει... Ξανασκέψου το πολύ σοβαρά.. Εγώ που έχω κάνει 36ωρο μονός, 2-κάβαλο μάλλον δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου.. Συνήθως είναι 2-κάβαλα 4-5 ΄΄ήρωες΄΄. Σκέψου τώρα να στρίβεις σε 2000 στροφές και σε όλες αυτές να έχεις και το βάρος πίσω στα φρεναρίσματα και στα στριψίματα!! Ξεκίνα γυμναστήριο, γιόγκα και διαλογισμό!Και επίσης αν το κάνεις και δεν χωρίσετε θα είναι ΄και αυτό ένα θαύμα,χαχα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Ξανασκέψου το πολύ σοβαρά.. Εγώ που έχω κάνει 36ωρο μονός, 2-κάβαλο μάλλον δεν θα το έκανα ποτέ στην ζωή μου.. Συνήθως είναι 2-κάβαλα 4-5 ΄΄ήρωες΄΄. Σκέψου τώρα να στρίβεις σε 2000 στροφές και σε όλες αυτές να έχεις και το βάρος πίσω στα φρεναρίσματα και στα στριψίματα!! Ξεκίνα γυμναστήριο, γιόγκα και διαλογισμό!Και επίσης αν το κάνεις και δεν χωρίσετε θα είναι ΄και αυτό ένα θαύμα,χαχα! Ναι αλλά δυναμώνει και τη σχέση... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες