TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) η πορωση ειναι να μπαινεις στο χαρτη και να βλεπεις πως στο διατανο μπορει να παει καποιος και να ερθει στην πρεβεζα απο διαφορετικο δρομο και να κανει 1500-1800 χλμ καλα ρε Βαγγ με το σκουτερ θα πας?? yeap.. θα πήγαινα με το 450 αλλά μου λείπει μια στροφαλομπιέλα-πιστόνι και όλα τα παρελκόμενα απο την συλλογή μου για ένα μοτέρ πυροτέχνημα.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2013 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Υπαρχει καπου μια λιστα με τα προηγουμενα 10 36ωρα; Πληροφοριες χιλιομετρων, που ξεκινησαν που τερματισαν κοστη συμμετοχης και τετοια; ΄Η μηπως τα θυμαται καποιος απο μνημης; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 ψαξε τα ποστ του ALX http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/board,63.0.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 ειναι και εδω http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,3836.0.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 http://vimeo.com/63202116 εχω κατουρηθει στο γελιο das war ein befehl!!! :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 η πορωση ειναι να μπαινεις στο χαρτη και να βλεπεις πως στο διατανο μπορει να παει καποιος και να ερθει στην πρεβεζα απο διαφορετικο δρομο και να κανει 1500-1800 χλμ το έκανα 2-3 φορές... δεν είναι πόρωση, είναι τρόμος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Ευκολακι... λιγο απο Κιθαιρωνα απο Ελικωνα απο Γκιωνα ...Οξια ...Παναιτωλικο... Νοτια Πινδος... Ορη Βαλτου και.... ...εφτασες 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Είναι αυτό που λέμε Αθήνα-Πάτρα μέσω Θεσσαλονίκης... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Άγγελε δεν θα ρθεις τελικά με το HD?? Με ένα σετ μπίλιες θα τα ανοίξει τα βουνά σαν βούτυρο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 περιμενω να ριξω τη συμετοχη πρωτα! αλλα το προγραμα λεει να ερθω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Άλλη μια συμμετοχή κατατέθηκε ! Θα τα πούμε από κοντά 36ωρείτες ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 das war ein befehl!!! :rotfl: :rotfl: Να δω το Διαμαντή με δίκωχο και στολή σμηνιταρά και ας πεθάνω!! :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2013 Είναι αυτό που λέμε Αθήνα-Πάτρα μέσω Θεσσαλονίκης... Kαπως ετσι.... Τορινο μεσω "καβαλας" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 καλή σκουτεράδα Αγγελε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 εεε χμμμμ.... Τελικά μια μικρή αλλαγή για το δικό μου 36ωρο.. Piaggio Carnaby 300 Suzuki bandit 650S Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 εεε χμμμμ.... Τελικά μια μικρή αλλαγή για το δικό μου 36ωρο.. Piaggio Carnaby 300 Suzuki bandit 650S θα σε περιμένω μην ανυσηχεις 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 εεε χμμμμ.... Τελικά μια μικρή αλλαγή για το δικό μου 36ωρο.. Piaggio Carnaby 300 Suzuki bandit 650S Δηλαδή πάλι ο μόνος scooteras θα είμαι;;; Ελάτε κι άλλοι μωρέεεεεεεε!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Δηλαδή πάλι ο μόνος scooteras θα είμαι;;; Ελάτε κι άλλοι μωρέεεεεεεε!!!!!!!!!!! και εγω σκουτερας θα ειμαι :) sym hd2 200 θα σε περιεμνεω και σενα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 χαχαχχαχχα Εντάξει λοιπόν!!!! HD 200 Kymco Xciting 500 Suzuki Burgman 650 Θα βεβηλώσουμε το 36ωρο!!!! Ατσαλάκωτοι θα κατεβαίνουμε από τις πολυθρόνες!!! χαχαχχα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 εεε χμμμμ.... Τελικά μια μικρή αλλαγή για το δικό μου 36ωρο.. Piaggio Carnaby 300 Suzuki bandit 650S Ωπ, καλοτάξιδος! Θα συσφίξετε σχέσεις με το καινούριο μοτόρι στο 36ωρο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ωπ, καλοτάξιδος! Θα συσφίξετε σχέσεις με το καινούριο μοτόρι στο 36ωρο Σωστός.. Εσύ κατι θα ξερεις γι αυτό.. Αν θυμάμαι καλά το 2011 στη Πίνδο πρέπει το 800 να το είχες πάρει λίγες μέρες πριν το οδοιπορικό σωστά?(!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ίσα που είχα προλάβει να παραλάβω, να το στρώσω και να κάνω το 1ο service πριν ξεκινήσω για το Καρπενήσι... Και μετά σε 2 μέρες έκανα σχεδόν τα διπλάσια χιλιόμετρα Θα καταλάβεις standard πόσο σου ταιριάζει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Τί εμπειρία πρέπει να έχει κάποιος πάνω σε μηχανή για να μπορέσει να συμμετάσχει στο 36ωρο? Πχ 50.000 χλμ σε μηχανή εκ των οποίων τα 5.000 χλμ σε επαρχιακό δρόμο στυλ 36ωρο είναι αρκετή εμπειρία? Ή θέλει να έχεις οργώσει όλη την Ελλάδα 3 και 4 φορές? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ποσοτικά τα χιλιόμετρα που έχει κάνει κάποιος πιστεύω ότι δεν παίζουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο. Σημασία έχει να μπορείς να οδηγήσεις με σταθερό ρυθμό για αρκετές ώρες πάνω στη σέλα (ένα 8-10ωρο είναι το ελάχιστο για κάθε 1 μέρα από τις 2). Αν δε αυτός ο σταθερός ρυθμός είναι σχετικά αργός πρέπει να έχεις αντοχές για 14ώρες π.χ πάνω στη μηχανή. Είναι δηλαδή θέμα αντοχής κυρίως... Η εμπειρία παίζει ρόλο σε άλλα πράγματα, π.χ πως θα οδηγήσεις για να βγάλεις όσο το δυνατόν ξεκούραστα τα χιλιόμετρα κάθε ημέρας, πότε θα κάνεις τους ανεφοδιασμούς, τις στάσεις κ.λ.π, πότε θα τα παρατήσεις και θα πας καρφί στο ξενοδοχείο γιατί κινδυνεύεις από την κούραση (δεν είναι κάτι που πρέπει να το δεις εγωιστικά, η ασφάλεια μας πάνω από όλα) και βέβαια παίζει ρόλο στη προετοιμασία αναβάτη και μοτοσυκλέτας για το 36ωρο... Γενικά αν μπορείς να οδηγήσεις με σταθερό ρυθμό κοντά στα όρια ταχύτητας του κάθε δρόμου (για επαρχιακό μιλάμε πάντα) δεν θα έχεις πρόβλημα. Αρκεί να μπορείς να αντέξεις να το κάνεις για ώρες αυτό, χωρίς σοβαρές στάσεις -πέρα των ανεφοδιασμών- αλλιώς θα σε πάρει η νύχτα. Και βέβαια μιλάμε για τη περίπτωση που δεν έχουμε βροχές, γιατί διαφορετικά θα μας πάρει όλους η νύχτα... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες