makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 καλησπερα εχω ενα c50 και η αδεια του εχει να θεωρηθει 26 χρονακια. μηπως μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσο θα μου στοιχισει να την θεωρησω ?? ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:Άδεια κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου.Ασφαλιστήριο (βεβαίωση ή συμβόλαιο το οποίο απλώς επιδεικνύεται).Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.Διπλότυπο ή Παράβολο από Δημόσιο Ταμείο αξίας 12 Ευρώ (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια).Ένσημο της ΕΛ.ΑΣ. 3 Ευρώ (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια), παράβολο Μ.Τ.Σ. 3 Ευρώ (για όσα χρόνια είναι αθεώρητη η άδεια). από astynomia.gr συμπέρασμα: (12+3+3)*26 = 468 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) 468 € ??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Ρε παιδιά δεν είναι τα παράβολα ακριβά, ούτε είναι παράλογο το ποσό. Αν το πλήρωνε στην ώρα του κάθε χρόνο δεν θα φαινόταν τόσο μεγάλο. Αλλά εδώ μιλάμε για 26 χρόνια. Υπολόγισε σε μηχανή 600 κυβικά τα παράβολα μετά απο 26 χρόνια. 55€ * 26χρόνια = 1430€. Αλλιώς δεν θα του φαίνονταν τόσα πολλά. Απλά τώρα θα τα πληρώσει μαζεμένα. Μάκη δες τι παίζει για να βγάλεις πινακίδες αντίκας και τι προβλέπετε απο τον νόμο, μήπως σε βολεύει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Γιώργο, στη μηχανή όμως, έχεις την επιλογή να παραδώσεις πινακίδες, και να μην πληρώνεις μέχρι να τις πάρεις πίσω.. Αυτό στα 50αράκια δεν γίνεται..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Σωστό αυτό Δημήτρη. Πάντως με αυτά τα λεφτά παίρνει άνετα άλλο μηχανάκι. link Τώρα με το πρόστυμο δεν ξέρω αν θα το γλιτώσει αν κάνει οριστική κατάθεση πινακίδων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) καλυτερα να παρω ενα καινουργιο δλδ. ηταν παρατημενω στην αποθηκη και θελω να το ανακατασκευασω αλλα απο οτι βλεπω δν με συμφερει. αν πω οτι εχω χασει την αδεια παλι πρεπει να τα πληροσω ? αμα βγαλω καινουργια απο την αρχη ?? τι πρεπει να κανω για να βγαλω καινουργια ?? ασφαλεια και πινακιδες εχω κανονικα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον makis11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το σκέφτηκα, αλλά θα έπρεπε να είχες δηλώσει ότι έχασες την άδεια πριν 26 χρόνια. :D Αλλιώς πάλι θα τα πληρώσεις. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον gstam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 καλυτερα να παρω ενα καινουργιο δλδ. ηταν παρατημενω στην αποθηκη και θελω να το ανακατασκευασω αλλα απο οτι βλεπω δν με συμφερει. αν πω οτι εχω χασει την αδεια παλι πρεπει να τα πληροσω ? αμα βγαλω καινουργια απο την αρχη ?? τι πρεπει να κανω για να βγαλω καινουργια ?? ασφαλεια και πινακιδες εχω κανονικα Δεν μπορείς να το πετάξεις γιατί από του χρόνου θα σου έρθει στην εφορία. Οπότε θα πληρώσεις ότι και να γίνει. Μέχρι και απο εκεί θα βγάλουν λεφτά. Ο λογιστής μου έχει ένα typhoon 50άρι και δεν το είχε ανανεώσει για 15 χρόνια. 250€ έδωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 και εγώ έχω μια φλορέτα και έχω καμμιά 12 χρόνια να ανανεώσω άδεια ....ολο το αναβάλω και έφτασα εδω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 καλα τι βλακεια ειναι αυτη ?? αφου δεν κυκλοφορουσες ηταν παρατημενω για ποιο λογο να το πληρωσω ?? μας κοροϊδευουν ?? τελος παντων κανα αλλο τριπακι δεν υπαρχει ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 πήγαινε στη τροχαια να ρωτησεις,θα βρεις ακρη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 καλησπερα εχω ενα c50 και η αδεια του εχει να θεωρηθει 26 χρονακια. μηπως μπορειτε να μου πειτε περιπου ποσο θα μου στοιχισει να την θεωρησω ?? ευχαριστω Την θεώρησες, τελικά ? Ή μπήκαμε στα 28 ? ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Πηγα στην αστυνομια και μου ειπαν οτι δεν θα πληρωσω ολα τα χρονια... Θα την σβησουν την παλια και θα φτιαξω καινουργια απο τη ναρχη και βγενει καπου στα 200-300 ευρουλακια... Δεν το εφερα στην πολη τελικα εμεινε στο χωριο οποτε δεν την εχω κανει ακομα τη διαδικασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 με 300 ευρω δεν παιρνεις ενα πιο καινουριο μεταχειρισμενο? γιατι αν σκεφτουμαι οτι ειχε να θεωρηθει 28 χρονια μιλαμε για μηχανακι τουλαχιστον 28 χρονων. και που υπαρχει ακομα μετα απο τοσο καιρο θαυμα ειναι. επισης τι θα θελει αυτο για να λειτουργησει? εκτος και αν το κυκλοφορουσες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makis11 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Οχι ειναι στην πενα λειτουργει κανονικα απλος απο τοτε που το εχουμε παρει δεν εχουμε θεωρησει ποτε την αδεια !! + οτι μηχανικα το ανοιξα το καλοκαιρι και δεν εχει κανενα θεματακι.... Μονο η αδεια ειναι το προβλημα αλλα οσο ειναι στο χωριο δεν με πιεζει. Και οπως το βλεπω θα παρω αυτοκινητο οποτε εκει θα μηνει εκτος αν εχω χρηματα και καταφερω να το φτιαξω για το καλοκαιρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες