Jump to content
Vasilis92

ΚΛΟΠΗ KTM LC4 640 ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ

Recommended Posts

ΚΛΑΠΗΚΕ KTM LC4 640 acrapa εξατμιση ολοσομη AJP ακτινη τρομπα φρενου λευκο χρωμα τιποτα κλαπηκε μεσα απο την αυλη μ λογικα μετα τισ 12 το βραδι μεχρι τισ 6 το πρωι 5-2-13 μεε αριθμο πινακιδας ΑΕΕ 997οποιος γνωριζει-δει ασ επικοινωνησει μαζι μου περιοχη γλυκα νερα αθηνα 6942505284

20121201141719.jpg

http://20121201141816.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μέσα από την αυλή ρε γαμώτο ;

Αν είναι δυνατόν !

Να τους δεις εκείνη την ώρα και να έχεις δίπλα σου το δίκανο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα απο την αυλη?

στανταρ καποιος στο ειχε βαλει στο ματι.προσπαθησε να θυμηθεις αν καποιος το κοιταζε περιεργα κτλ.

μακαρι να το βρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω ανατρίχιασα....Φίλε μου σου εύχομαι να βρείς όχι μόνο το μηχανάκι σου, αλλά και τα @@ που στην έκαναν.

Κάνε μια βόλτα στο Σχιστό την κυριακή , δε χάνεις τίποτα, γνωστός μου είχε βρεί το transalp του εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι φιλε να το βρεις , ρωτα γυρω στη γειτονια για καμερες , υποπτες κινησεις με φορτηγακι κλπ .

(δεν πιστευω να ειχες κλειστη απλα ... χωρις να κλειδωνεις την καγκελοπορτα ?? )

ειχες παει προσφατα για service ?? :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλη μαλακι@ ρε φιλε πωωωωω τα ΚΤΜακια τα χτυπανε αβερτα,εδω φιλου μου του το σηκωσαν εξω απ βενζιναδικο απογευμα με φορτηγακι,Τι να πεις μακαρι να το βρεις πραγματικα :unsure: :unsure: :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ιδιο βραδυ παιδια απο την ευρητερη περιοχη γλ,νερα κ γερακα κλαπηκαν ακομα ενα Κ6 και Κ4 SUZUKI..

μακαρι να βρεθουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ευχαριστω παιδες ναι ειχα κανει προσφατο service οσο για τα ματια επειδη ψιλο ξερω να φιλαγομαι δεν ειχα προσεξει κατι ... μιλητο ηταν ... οσο για τις καμερες εδω που μενω δεν παιζουν :/ θα προσπαθησω να βρω απο καμερεσ ασφαλειας απο καμια τραπεζα αμα πεχτικε τιποτα αν και δεν νομιζω ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.

δεν πιστευω να ειχες κλειστη απλα ... χωρις να κλειδωνεις την καγκελοπορτα ??

αυτο μπορεις να μας το πεις? γιατι βλεπουμε μια καγκελοπορτα 2 μετρα.

μακαρι να το βρεις φιλε τι να πω....σικαγο εχουμε γινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ευχαριστω παιδες ναι ειχα κανει προσφατο service οσο για τα ματια επειδη ψιλο ξερω να φιλαγομαι δεν ειχα προσεξει κατι ... μιλητο ηταν ... οσο για τις καμερες εδω που μενω δεν παιζουν :/ θα προσπαθησω να βρω απο καμερεσ ασφαλειας απο καμια τραπεζα αμα πεχτικε τιποτα αν και δεν νομιζω ..

φιλε εκει που εκανες το τελευταιο service το εχεις ξαναπαει ? τους αφησες κλειδια κ εφυγες η ησουν μπροστα ολη την ωρα που γινοταν το service ? αν ειχες συναγερμο τους αφησες μαζι με τα κλειδια κ το χειριστηριο του συναγερμου ? αν σε ολα αυτα ειναι ναι .... καταλαβαινεις μονος σου οτι ...δεν υπονοω βεβαια κατι ... (ολα τα ανωτερω συνεβησαν σε φιλαρακι κ τελικα η δουλεια ειχε γινει απο το συνεργειο ... που εμπιστευοταν , λογω μιας καμερας που τους επιασε την ωρα της δουλειας ..... ηταν σε mini market τοποθετημενη ) μακαρι να την βρεις ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ :D Τροποποιήθηκε από τον sotirisss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρίμα το εργαλείο.. γαμημένοι ολοι τους 2η κλοπη σε μέλος για σήμερα 5-6 συνολικά σε σχόλια΄.

που να μην τους ξανα σηκωθεί... γαμω τη μ....α τους. να εισουν μπροστα η να τους εβλεπς εγω.. θα τα εσφαζα στο γονατο..!!!

μακαρι να το βρεις φιλε.. (φαγανε και crypton x φιλου προχθές και το έμαθα σημερα. )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως ψαξε το αυτο με το σερβις γιατι το εκαναν αρκετοι...

σου εκαννα αντικλειδι και μετα απο λιγο καιρο στο σηκωναν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο με το αντικλειδι αποκλειεται να το εκανε ο μαστορας μου δουλευε πιο παλια στην κτμ οποτε θα του ηταν ανουσιο να "τσιμπισει" το δικο μ εχει αρκετα δικα του τρεχει και σε αγωνες και τον ξερω πααααααααρα πολυ καιρο το μηχανακι ειχε πανω του συναγερμο αλλα , ΓΤ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ??? σκατααααααα απλα... να δω τωρα πωσ θα κυκλοφορω εγω που μου κλεψανε το μωρο μου ... :(

το ιδιο βραδυ παιδια απο την ευρητερη περιοχη γλ,νερα κ γερακα κλαπηκαν ακομα ενα Κ6 και Κ4 SUZUKI..

μακαρι να βρεθουν

το κ6 μην μου πεις οτι ηταν του νικολοπουλου .. καπωσ ετσ λεγετε ενα μαυρο λεω εγω.... για δωσε περιγραφη.. και σημερα σηκωθηκε αυτη η αγγελια στο CAR http://www.car.gr/parts/view/3315716/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το κανει ο μαστορας αλλα οι βοηθοι συνηθως εν αγνοια του μαστορα.οποτε τσεκαρε το που σου λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχει βοηθους ... μονος του δουλεβει στο σπιτι του , οτι ανταλακτικο ειναι παει και το περνει μονος του ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα