Jump to content
Nippon Denso

How To:Πλαστικοποίηση ρεζερβουάρ

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Να αναφέρω μόνο πως μέχρι και σήμερα,6 μήνες μετά,αν και είναι σχετικά νωρίς για να πούμε οτι πέτυχε η διαδικασία,δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα...ίδομεν λοιπόν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σημαντική παρατήρηση που ξέχασα να αναφέρω: Όταν θα έχετε ρίξει τον πλαστικοποιητή και θα γυρίσετε ανάποδο το τεπόζιτο για να φτάσει στο στόμιο,μόλις τελειώσετε,καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην μείνει περίσσεια πλαστικοποιητή στο χείλος του στομίου.Όταν στεγνώσει,ίσως να προκαλέσει πρόβλημα στην εφαρμογή της τάπας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιοςςς!

Να ρωτησω κατι , σε πλαστικο τεποζιτο κανει δουλεια αυτο ;

Εχω ενα που εχει μια ρωγμη στη βαση του στομιου που βιδωνει η ταπα της βενζινης , γενικα ειναι πολυκαιρισμενο και εχει κατι κρακελαρισματακια σε 2-3 σημεια .

Αν του εριχνα τετοιο υλικο θα εκανε δουλεια αραγες ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιοςςς!

Να ρωτησω κατι , σε πλαστικο τεποζιτο κανει δουλεια αυτο ;

Εχω ενα που εχει μια ρωγμη στη βαση του στομιου που βιδωνει η ταπα της βενζινης , γενικα ειναι πολυκαιρισμενο και εχει κατι κρακελαρισματακια σε 2-3 σημεια .

Αν του εριχνα τετοιο υλικο θα εκανε δουλεια αραγες ;

Μπα, πέτα το μωρέ εκεί στην γωνία του σπιτιού σου, όλο και κάποιος ανακυκλωτής από αυτούς με τα καρότσια θα το μαζέψει...

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία δουλειά έκανες και μας την παρουσίασες αναλυτικότατα, μπράβο σου!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρα πολυ καλη δουλεια!

μπραβο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το γνωρίζω αν κάνει για πλαστικό τεπόζιτο.Πρέπει να τους στείλεις ένα e-mail ίσως,για να σου πούν οι ίδιοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό timing!

Σήμερα αποφάσισα πως μάλλον πρέπει να κάνω και το δικό μου στο KLX, αφού έχει πολύ σκουριά μέσα.

Βέβαια, έχω και κάποια μικρή διαρροή που δε ξέρω ακόμα από που είναι. Ενδέχεται να είναι και από το ρεζερβουάρ.

Αν οντως είναι, κάνει μια πλαστικοποίηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχήν φαντάζομαι πως μιλάς για μεταλλικό τεπόζιτο.Ο πλαστικοποιητής σφραγίσει όντως τρύπες,αλλά να είναι σχετικά μικρές όμως

Σε κάθε περίπτωση,ξαναλέω: Πριν να επιχειρήσετε οτιδήποτε μόνοι σας,είναι καλό να πάρετε τιμή απο έναν επαγγελματία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ακούσει για έναν,που αν θυμάμαι καλά,διάβασα πως κάνει καλή δουλειά: tankclinic λέγεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα τηλέφωνο και κοστίζει 60 Ευρώ.

Πρέπει, όμως, να το βγάλω το ρεζερβουάρ και να του το πάω στο Περιστέρι.

Αξίζει πιστεύω και λέω να το προχωρησω.

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτα και εδω

Ο ΔΑΝΌΣ 210-7658491 βυρωνα απο τους παλιους , δεν ξερω τιμες να σου πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα μπραβο για την πολλη καλη δουλεια! αυτο το POR-15 τι ιδιοτητες εχει? γιατι δηλαδη να μην χρησιμοποιησεις ενα κοινο αντισκωριακο σε εκεινο το σταδιο μετα τον σταθεροποιητη σκουριας και να χρησιμοποιησεις το POR-15 ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραιο θεμα και εγω εχω σκουριες αλλα λιγο λιγοτερες απο τον φιλο μας που εκανε το θεμα..

οποτε με καταπισες πληρως γιατι συντομα θα επιχειρησω την συντηρηση του ρεζερβουαρ.

αν και επηδη ειμαι κουλαδι, λεω να κανω και μια ερωτηξη στον tankclinic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο θεμα σχετικα με την προστασια του ρεζερβουαρ. Ιδανικο για αυτους που κανουν αναπαλαιωσεις/cafe racer projects

+1 απο μενα

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας

@Xompistas Όταν λες να χρησιμοποιήσω κάποιο αντισκωριακό,τι ακριβώς εννοείς; Το POR15 είναι πλαστικοποιητής,δηλαδή μια ειδική ρητίνη που σφραγίζει την επιφάνεια και προσφέρει αντισκωριακή προστασία.Δεν μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε αντισκωριακό για μέταλλα,γιατί μόλις βάλεις βενζίνη θα έχεις προβλήματα.Αν εννοείς να καθάριζα το ρεζερβουάρ και να το άφηνα έτσι,δεν το θεωρώ σωστή λύση.Θα πρέπει πάντα να το έχεις γεμάτο,γιατί ειλικρινά,μετά τη διαδικασία με το ξύδι,μια μέρα να μείνει άδειο θα αρχίσει να σκουριάζει.Οπότε ρίχνεις αυτή τη ρητίνη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλιστα οποτε το por15 ειναι ανθεκτικο και στην βενζινη ενω αν ηταν ενα απλο μεταλλο που δεν θα ερχονταν σε επαφη καθημερινα με βενζινη θα μπορουσες να κανεις την δουλεια σου και με ενα απλο αντισκωριακο που πωλειται εντος ελλαδος και οχι να παραγγειλεις απο αμερικη σωστα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα