Jump to content
Optimus Prime

Mybikers εν δράσει. Υλοποιήσιμες σκέψεις αλληλεγγύης...

Recommended Posts

HLIA διάβασα όλα τα ποστ σου και δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι. Όμοια για Gee, ALX κτλ.

Πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή, που λογικά θα περιλαμβάνει τους κλειστούς κύκλους ατόμων που εξάλλου υπήρχαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι παιδιά, για καλό τα λέμε μη μας παρεξηγήσετε ακόμα και όσοι ασχολούμαστε με τέτοια έστω και τα βασικά, αν μια μέρα δεν μας θέλει ακόμα και λόγο διάθεσης ή για χίλιους άλλους μπορεί να κάνουμε λαλακία ακόμα και στο δικό μας (πολλέεεεες φορές, όχι μία).

Πόσο μάλλον νάναι φίλου το εργαλείο, καταλαβαίνετε...........προσωπικά ρωτάω και ξαναρωτάω άμα όλα πάνε καλά και με τρώει το άγχος μη μπάς και....

Η καλύτερη λύση είναι μικρή παρεούλα, ένα μηχανάκι τη φορά και όχι πολλά ταυτόχρονα γιατί είναι σχδόν σίγουρο πως σε ένα από τα τρία π.χ. θα γίνει στραβή (μπορεί και όχι) και όχι καλαμπούρι στη δουλειά επάνω παρά μόνο αφού τελειώσει και γίνει δοκιμή.

Επίσης να προσθέσω πως πρέπει να ταιριάζουν και τα ωράρια της παρέας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη, να κανω μια ερωτηση?

Εσενα αν σου στειλει πμ ενα μελος που δεν το ξερεις, ή το εχεις δει 1-2 φορες, θα ''αναλαβεις'' την δουλεια?

Αν ναι, με την ιδια σιγουρια που θα αναλαμβανες μια δουλεια απο πχ τον kostasmotolover που γνωριζεστε πολλα χρονια?

Ασχετα με το αν η εργασια ειναι ευκολη ή δυσκολη

Σωστά μιλας,αλλά δε θα σου απαντήσω και δεν θα κάνω διαλόγο δημοσίως πίσω απο ένα p/c.

Εννοείτε ότι σε καφεδάκι,το κουβεντιάζουμε διεξοδικά σε όλες του τις παραμέτρους.. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μη ξεχνάτε .......

004.jpg

:tooth:

Τροποποιήθηκε από τον itom32

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θελω εναν μαστορα να μου αλλαξει τα μπουζι απο το τρανσαλπ :peep::waycon1:

Έλα Κωστή ότι θα το λύσουμε θα το λύσουμε..............άμα το ξαναδέσουμε δέεεε ξέρω ! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία η ιδέα αλλά όχι παράλογες και οι ''ενστάσεις''.Εγώ που δεν το'χω γενικότερα με τα μαστορέματα και θα ήθελα να ξεκινήσω να μαθαίνω,θα χαρώ κάποια στιγμή αν προκύψει να μπούμε στη διαδιακασία κουβέντας με παιδιά που έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο ή ακόμα καλύτερα(συγκριτικά με τα θεωρητικά) να χαζέψω κάποιες απλές εργασίες που θα γίνονταν σε κάποια μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία η ιδέα αλλά όχι παράλογες και οι ''ενστάσεις''.Εγώ που δεν το'χω γενικότερα με τα μαστορέματα και θα ήθελα να ξεκινήσω να μαθαίνω,θα χαρώ κάποια στιγμή αν προκύψει να μπούμε στη διαδιακασία κουβέντας με παιδιά που έχουν όρεξη για κάτι τέτοιο ή ακόμα καλύτερα(συγκριτικά με τα θεωρητικά) να χαζέψω κάποιες απλές εργασίες που θα γίνονταν σε κάποια μηχανή.

Εσυ θα ερχεσαι σπιτι μου, για να πειραζω κατι και μετα να εχω την δικαιολογια οτι πρεπει να την δοκιμασω την μηχανη.. :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συντήρηση της μοτο ειναι σχετικα ευκολη υποθεση.Μπορει να την κανει ο οιοσδηποτε με την προϋποθεση οτι εχει τα καταλληλα εργαλεια και καποιες στοιχειωδεις γνωσεις.Ολα τα αλλα τα μαθαινεις ειτε απο φιλους ειτε διαβαζοντας.

Το να μαζευτουν ομως 10-15 ατομα ειναι τρελα.Θα γινει σιγουρα λαθος και ισως σοβαρο.Ο Ηλιας τα ειπε καλα Δυο τρεις φιλοι και τελος.

Εγω κανω τα παντα μονος μου Δεν ειναι οικονομικος ο λογος αλλα η ευχαριστηση που μου δινει και ξερω οτι θα γινει σωστα.Στο συνεργειο γινονται τα μισα απ' οτι πρεπει Ποιος μαστορας θα σου καθαρισει τα εμβολακια των δαγκανων καθε χρονο ή θα σου αλλαξει τα υγρα φρενων απο ολο το συστημα και οχι μονο απο το κουτακι κτλ.Ακομα και μικροεπισκευες μπορει να τις κανει καποιος με λιγο παραπανω εμπειρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συντήρηση της μοτο ειναι σχετικα ευκολη υποθεση.Μπορει να την κανει ο οιοσδηποτε με την προϋποθεση οτι εχει τα καταλληλα εργαλεια και καποιες στοιχειωδεις γνωσεις.Ολα τα αλλα τα μαθαινεις ειτε απο φιλους ειτε διαβαζοντας.

Το να μαζευτουν ομως 10-15 ατομα ειναι τρελα.Θα γινει σιγουρα λαθος και ισως σοβαρο.Ο Ηλιας τα ειπε καλα Δυο τρεις φιλοι και τελος.

Εγω κανω τα παντα μονος μου Δεν ειναι οικονομικος ο λογος αλλα η ευχαριστηση που μου δινει και ξερω οτι θα γινει σωστα.Στο συνεργειο γινονται τα μισα απ' οτι πρεπει Ποιος μαστορας θα σου καθαρισει τα εμβολακια των δαγκανων καθε χρονο ή θα σου αλλαξει τα υγρα φρενων απο ολο το συστημα και οχι μονο απο το κουτακι κτλ.Ακομα και μικροεπισκευες μπορει να τις κανει καποιος με λιγο παραπανω εμπειρια.

Σωστός και επιπρόσθετα ποιός θα χρησιμοποιήσει δυναμόκλειδο και ποιός δεν θα σου στρογγυλέψει τα παξιμάδια και ποιός δεν θα σου μαμήσει τις πλαστικές φωλιές χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό κατσαβίδι χωρίς ροπή?

Αυτοί είναι οι λόγοι που προσωπικά με οδήγησαν να τα κάνω μόνος μου αλλά ήρεμα και όμορφα χωρίς πολύ νταβαντούρι όπως είπαμε παραπάνω, έτσι έχασες τη μπάλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ θα ερχεσαι σπιτι μου, για να πειραζω κατι και μετα να εχω την δικαιολογια οτι πρεπει να την δοκιμασω την μηχανη.. :peep:

Πότε ξεκινάμε θείο; :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός και αν κάτι πάει στραβά, οπότε θα μείνουν και τίποτα σημάδια από λοστούς και κανα γδάρσιμο από κατσαβίδι :crazy:

Θα σας δειξω εγω τετοια εχω πολλα!! :_zeppelin: Απο τότε που παρασφιξα μια βιδα και κλωτσησε! :whip::bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφ' όσον η φοβία είναι στο να χαλάσει ο ένας το μηχανάκι του άλλου, η να κάνει ζημιά.

Μπορεί να γίνει διαφορετικά.Κάποιος που ξέρει να κάνει κάτι, ας πούμε, λάδια, ντίζες, τακάκια,

υγρά φρένων, μπουζι, τσεκ μπαταρίας, πέρασμα βολτόμετρου,λάμπες, της θεομήτορος τα μάτια κλπ

και έρθει η ώρα να τα αλλάξει, βάζει μια φωνή και μαζευόμαστε να μας εξηγήσει και να δούμε απο κοντά

πως το κάνει στην μηχανή του.

Τώρα, αν πάω εγώ και σακατέψω το μηχανάκι μου μετά επειδή δεν διαβάζω το manual μου, και δεν ξεχωρίζω

που σταματα η ζάντα και που ξεκινά το λάστιχο θα το χάλαγα ούτως η άλλως απο μόνος μου αργά η γρήγορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει, τώρα είδα τις απαντήσεις σε αυτά που είχα γράψει.

Τι να πω; Γιατί τόσος φόβος ρε παίδες; Μην σφίξουμε κανα σπείρωμα και το χαλάσουμε, και μην μας την πει κανένας κ.ο.κ. Αιντε και έγινε λάθος. Και χάλασε το σπείρωμα στο Λυκαβητό. Και; Κανάς άνθρωπος καταστράφηκε ή καμιά υπόληψη θίχτηκε; Θα μείνει εκεί, και την επομένη, κάπως θα βρεθεί τρόπο να το πάρει ο ιδιοκτήτης και να το πάει σε κανονικό μάστορα. Ουυυυ πολύ ζημειά, πυρηνική καταστροφή...

Να το πάω και λίγο παραπέρα; Δλδ αν εσείς για να σφίξετε μια τάπα στο μηχανάκι ενός γνωστού, που ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ και ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ κατά τα άλλα, φοβάστε τόσο πολύ, σε πιο σοβαρά πράγματα της ζωής σας, τι κάνετε; Άμα είναι να αγοράσετε κανά σπίτι, να παντρευτείτε, να διοικήσετε ανθρώπους, και τέτοια. Τι κάνετε εκεί, πέφτετε να πεθάνετε, μην τυχόν και αποφασίσετε κάτι και είναι λάθος;

Γενικά η ζωή είναι γεμάτη από πράγματα που μπορεί και να την πατήσουμε, και ΘΑ την πατήσουμε (βεβαιώτις) , αλίμονο αν δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ προκειμένου μην τυχόν και κάνουμε κανά λάθος... Πιο άτοπο πράγμα από αυτό, δύσκολα θα βρείτε.

Η ανθρωπότητα, έκανε πολιτισμό, και ξέφυγε από την λωτοφαγική φάση, γιατί κάθε φορά κάποιος κάτι σκέφτηκε και το τόλμησε, και έτσι προέκυψε μια βελτίωση σε κάτι. Αν ΟΛΟΙ είχαμε λογικές τύπου, ''εγώ να τολμήσω, απαπαπα'' ακόμα θα ζούσαμε όπως οι πίθηκοι, οι γαζέλες, τα κοάλα κ.ο.κ.

Της νύχτας τα καμώματα, είναι έκφραση για άλλες φάσεις, όχι πως φτιάχνουμε μηχανάκια... Φώτα για να βλέπει κανείς, έχουν οι φακοί. Τα παλιά τα λάδια τα ρίχνεις στα μπουκάλια που άδειασαν από τα νέα λάδια, και τα πας την άλλη μέρα για ανακύκλωση. Όσοι και να μαζευτούν, 15 θέτε, 15, ΕΝΑΣ θα θέλει να κάνει κάτι στο μηχανάκι του, και ΕΝΑΣ που ξέρει και έχει συννενοηθεί θα του το κάνει, οι υπόλοιποι ας πίνουν μπύρες. Και εντάξει δεν θα κατεβάσετε 6κύλινδρο μοτέρ rc166 για αλλαγή μετάλων στροφάλου στον Λυκαβητό, γιατόνομα του Σοιχίρo, για λάδια και μπουζιά και κανά απλό πράγμα λέμε... Γενικά όποιος θέλει δίνει λύσεις, όποιος δεν θέλει βρήσκει προβλήματα...

Κρίμα που είμαι μακριά και δεν είναι εύκολο να έρθω εγώ, τι άλλο να πω. Γενικά κρίμα τόσος φόβος, και μοτοσυκλετιστές σου λέει κιόλλας, ελεύθερα μυαλά...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΝΑΣ που ξέρει και έχει συννενοηθεί θα του το κάνει, οι υπόλοιποι ας πίνουν μπύρες.

378856_2523327676412_2082995924_n.jpg

:vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

v.gif

Ο τσίγκος της οροφής, πρέπει να'χει φαει πολλή βροχη......Ηπείρου ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H οροφή είναι από τσιμεντοελλενίτ (δεν ξέρω πως κακά λέγεται αυτό το πράμα) και βρίσκεται εντός Αττικής!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H οροφή είναι από τσιμεντοελλενίτ (δεν ξέρω πως κακά λέγεται αυτό το πράμα) και βρίσκεται εντός Αττικής!!!

Την πάτησα !

Μ' εφαγε η ΑΜΣΤΕΛ και η............................μπαντανόβουρτσα ! :aggressive: :aggressive: :aggressive: :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Africana χρειαζεται (σχεδον αμεσα)αλλαγη αλυσιδα γραναζι..οποιος εχει ιδεα για τις κινησεις που χρειαζονται να γινουν ας στηλει pm..Πλεον ειμαι αθηνα οποτε ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες ακούστε : Το ΛΙΝΤΛ έχει μαμάτο εγγλέζικο ηλεκτρονικό παχύμετρο με 11 ευρώ την στιγμή που στην καλύτερη το βρίσκεις 20-23 ευρώ ακόμα και κινέζικο (συνήθως ) στο Μοναστηράκι.

Χρησιμότατο εργαλείο για μετρήσεις με ακρίβεια των πάντων όλων που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν που ασχολείται σοβαρά, με λεπτομέρεια και βάση προδιαγραφών του εγχειριδίου σέρβις.

Το πήρα, το δοκίμασα και δουλεύει άψογα !

Ορμάτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα στο παζαρι στο σχιστο ξεκινανε απο 8 ευρω τα ηλεκτρονικα παχυμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες ακούστε : Το ΛΙΝΤΛ έχει μαμάτο εγγλέζικο ηλεκτρονικό παχύμετρο με 11 ευρώ την στιγμή που στην καλύτερη το βρίσκεις 20-23 ευρώ ακόμα και κινέζικο (συνήθως ) στο Μοναστηράκι.

Χρησιμότατο εργαλείο για μετρήσεις με ακρίβεια των πάντων όλων που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν που ασχολείται σοβαρά, με λεπτομέρεια και βάση προδιαγραφών του εγχειριδίου σέρβις.

Το πήρα, το δοκίμασα και δουλεύει άψογα !

Ορμάτε.

Και δεν με πήρες ένα τηλ. ??? :plaf: :plaf:

Σιγά μη βρω αύριο , και απόγευμα που θα σχολάσω ....ααααα'ι' , καλά κρασιά :lac:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα στο παζαρι στο σχιστο ξεκινανε απο 8 ευρω τα ηλεκτρονικα παχυμετρα.

Είμαι συχνός πελάτης και κεί Μιχάλη και με τα εργαλεία έχω λόξα, δεν κάνουν φίλε μου, ξέρω τι σου λέω.

Και δεν με πήρες ένα τηλ. ??? :plaf: :plaf:

Σιγά μη βρω αύριο , και απόγευμα που θα σχολάσω ....ααααα'ι' , καλά κρασιά :lac:

Βρε Μήτσο τόγραψα και στο σκουτεροφόρουμ και εδώ γιαυτό το λόγο.

Μη το λές, δεν ξέρουν πολλοί τι είναι και μεσημεράκι που πήγα εγώ είχε αρκετά, έχει πολλά Λίντλ θα βρείς πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα