Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αρχικα συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος κατηγορια το θεμα δεν ηξερα που ακριβως να το βαλω. Γελεια η ερωτηση μου και συγνωμη που ρωταω αλλα πραγματικα κατι πρεπει να κανω. Λοιπον πριν κανα μηνα κυριακη πρωι βγαζω την μηχανη να παω βολτα. Εκει που πηγαινω παρατηρω οτι το αριστερο fairing μου ασπρου χρωματος εχει κατι κιτρινες "σταγονες" . Αμαν λεω λαδια παει τα παιξε το r6 κανω στην ακρη να τσεκαρω και τα βλεπω πολυ στερεα για να ειναι λαδια τα περνω με το χερι τα μυριζω και ειχαν πολυ περιεργη μυρωδια γυριζω στο γκαραζ που αφηνω την μηχανη λυνω το φερινγκ και με το που βγαινει ενα κυμα μποχας ερχεται.. Καποιος κατι μου κατουρησε το μηχανακι. εριξα λιγο νερο να ξεβρομισει. Υποψιες καποιο σκυλι σχετικα ψηλο μπηκε στο υπογειο γκαραζ απο την πορτα του γκαραζ που ανοιγει με μηχανισμο μονο και μου κατουρησε το μηχανακι τυχερο ηταν μαλλον. Η μηπως οχι ? ΣΗμερα κυριακη πρωι ξανα λεω , βγαινω για να κανω μια γυρα να ξεσκασω λιγο , γυριζω στο γκαραζ και ξεκιναω καθαρισμο αλυσιδας. Με το που σκυβω βλεπω παλι σταγονες στο αριστερο φερινγκ στο ιδιο ακριβως σημειο παλι σταγονες απο κατρουλια , διοτι μυριζαν ασχημα. τα καθαριζω και αυτη την φορα ο π@στης κατουρησε και στο μοτερ απανω.. Διοτι ειχε εντονο κιτρινο χρωμα το οποιο ειχε σταθεροποιηηθει. Ρωτησα τον θειο μου ο οποιος αφηνει στο συγκεκριμενο γκαραζ την μηχανη περισσοτερα χρονια απο μενα και μου ειπε οτι παλια υπηρχε ενας σκυλος αλλα κατουραει κυριως τα λαστιχα της μηχανης. Η αλλη εκδοχη ειναι οτι απο το συγκεκριμενο γκαραζ εχει πισω πορτα ενα κλαμπ και περνανε τα ποτα μεσω του γκαραζ στην πορτα αυτη που ειναι 2 μετρα διπλα απο εκει που αφηνω την μηχανη. Χτες μεσημερι γυριζω με την μηχανη και την αφηνω και βλεπω εναν μαυριδερο να ξεφορτωνει την καβα εξω απο το γκαραζ και τον ρωταω θα τα βαλετε μεσα και μου λεει δεν ξερω περιμενω να μου πει το αφεντικο. Πριν 1 μηνα παλι σαββατο μεσημερι την αφησα και την πηρα την επομεμνη με τα ιδια αποτελεσματα. Πως το βλεπετε ρε παιδια για δωστε καμια γνωμη να στησω καραουλι και να τον σαπισω στο ξυλο οποιος και να ειναι ? Καμερες δεν υπαρχουν στο γκαραζ να παω να βαλω ? Γ@μω την τυχη μου βρομουσε η μηχανη ρε σεις τι μπ@στ@ρδ@ κανουν τετοια πραματα. Πραγματικα μου γυριζουν τα μυαλα .. Παιζει να ειναι κατι αλλο ρε παιδια ? Μυρισα το ψυκτικο υγρο αλλα ηταν αοσμο. Τα λαδια του ειναι μια χαρα δουλευει πολυ καλα. Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να γραψω το θεμα οταν πρωτοεγινε αλλα λεω ξεφτιλα ειναι θα γελαει ο κοσμος.. (οχι οτι τωρα κατι αλλαξε) ΑΛλα εστω καποιος που ειχε παρομοια εμπειρια η κατι ας μου πει.. Σορυ που σας ζαλιζω με αυτο το ανουσιο θεμα αλλα πραγματικα με τα νευρα που εχω τωρα το θεωρω πιο σημαντικο και απο το να χαλασει η μηχανη.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 πραγματικά είναι αστείο να το ακούς αλλά μόλις τελειώσει το γέλιο σου έρχονται νεύρα. Αν θες να το ψάξεις μιας και απ' ότι βλέπω είναι και η μόνη σου λύση θα πρέπει να φυλάξεις καραούλι δυχτηχώς ή να βάλεις κάμερες και μόλις τον βρεις ξέρεις τι θα κάνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Παρε καμια κουκουλα να ησυχασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 βαλτης 50 Volt ρευμα ,να δεις μετα κ@βλες που θα εχει μολις κατουρησει 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Είναι απλό το πρόβλημα. Έγινε η αρχή με το σκυλί-γατί που κατούρησε και τώρα πια όλα τα υπόλοιπα μυρίζουνε τα προηγούμενα κατρουλιά και δίνουν τη δική τους φιλική συμμετοχή με απανωτές στρώσεις τσισίων. Η λύση? Το πλένεις σχολαστικά ώστε να φύγουν όλες οι μυρωδιές (αν θες άπλωσέ την και στα μανταλάκια τη μηχανή σου για 1-2 μέρες) :lol: και πιστεύω ότι η μυρωδιά του σαπουνιού θα τα απωθεί..... τουλάχιστον μέχρι το επόμενο κρούσμα που μπορεί ν' αργήσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Το σκεπαζω με ενα σεντονι anotherface... ειστε σιγουροι ρε παιδια οτι ειναι σκυλος και οχι ανθρωπος ? Για τα γατια απο οσο ξερω προτιμουνε να κατουρανε σε χωμα.. ΓΙα να μου κατουρησει το αριστερο φερινγκ πρεπει να κρατιοτανε απο το αριστερο clip on για να φτασει στο φερινγκ.. Και αντε ισχιουν αυτα Ε ρε πουστη μου ΣΑΒΒΑΤΟ μεσημερι-βραδυ την βρισκουν να μου κατουρανε το μηχανακι ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Στησε καραουλι και αν ειναι ανθρωπος :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Το σκεπαζω με ενα σεντονι anotherface... ειστε σιγουροι ρε παιδια οτι ειναι σκυλος και οχι ανθρωπος ? Για τα γατια απο οσο ξερω προτιμουνε να κατουρανε σε χωμα.. ΓΙα να μου κατουρησει το αριστερο φερινγκ πρεπει να κρατιοτανε απο το αριστερο clip on για να φτασει στο φερινγκ.. Και αντε ισχιουν αυτα Ε ρε πουστη μου ΣΑΒΒΑΤΟ μεσημερι-βραδυ την βρισκουν να μου κατουρανε το μηχανακι ? Ε, εντάξει. Να είναι άνθρωπος λίγο τραβηγμένο, αλλά δεν είμαι και αυτός που θα στο αποκλείσει. :lol: Σε μισεί κανένας στη γειτονιά? Στο δικό μου κατουράγανε στη ρόδα. Έκανε ένα σκυλί την αρχή και μετά το πήρανε σκοινί κορδόνι. Βρώμαγε κατρουλίλα από ένα τετράγωνο μακριά. Μου το κατουράγανε όποτε το άφηνα για λίγο έξω πριν ξαναφύγω. Τό 'πλυνα σε πλυντήριο με μπόλικη σαπουνάδα και τέλειωσε το παραμύθι. Βέβαια το είχα και σε γκαράζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Αν είναι άνθρωπος, έλεος... Απλά... Αν βάλεις κάμερες, τσάμπα θα πάνε τα λεφτά πιστεύω. Κι άιντε θα δεις την φάτσα του. Και μετά; Τον βρήκες; Δεν νομίζω. Στήσε καραούλι και όποιον πετύχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) γιατί να μην είναι άνθρωπος ? έχω δει και χειρότερα σε κεντρικό δρόμο φορτηγάκι ανοίγει πόρτα και βγήκαν 5,6 πακιστάνια και κατουράγανε και χέζανε στο πεζοδρόμιο μέρα μεσημέρι. βρες τον, τράβα του ένα καλό μπουνίδι και όσο είναι κάτω κατούρα τον στη μάπα σαν τους λύκους αλα Armand Assante. Υποψιάζομαι γατάκι ή κάτι σε άλλο τρωκτικό...βάλε λίγα κρακεράκια friskies δίπλα στη μηχανή να δεις τι είδος θα προσελκύσεις, μπορεί να δεις να τρώει και αυτός που κατουράει στο μηχανάκι.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Οχι ρε παιδια δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν γειτονα. Μηπως ειναι αυτοι που ξεφορτονουν την καβα ? Αφησα την μηχανη μεσημερι σαββατου και κυριακη πρωι κατουρα στο φερινγκ τα οποια μαλιστα ειχανε στερεωποιηθει. Αρα αυτος/το που κατουρησε το εκανε οταν ηταν σχετικα ζεστη η μηχανη. Κωστα σωστα το λες τα σκυλια κατουρανε στην ροδα. Η ροδα μου ειναι πεντακαθαρη. Ασε που εχει τοσες κολονες το γκαραζ να πας να κατουρησεις σαν ανθρωπος. Παντος βρομοκοπαει η μηχανη ρε τι να πω .. Μακαρι να τον πιασω επ αυτοφωρω... Η μαλλον μακαρι να μην ειναι ανθρωπος για να ηρεμισω ψυχολογικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πλύντην όπως σου είπα...... με μπόλικη και μυρωδάτη σαπουνάδα μέχρι να φύγει εντελώς η βρώμα. Γιατί τώρα με τόσες (διαφορετικές) μυρωδιές επάνω, όλα τα ζωντανά "σκοτώνονται" ν' αφήσουν τα χνάρια τους εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Aν ειναι ζωακια.. (σκυλοι-γατες) ειναι ευκολη η λυση... Περνεις ενα σπρει αποθιτικο.. του πουλανε στα pet-shop.. και δεν πλησιαζουν.. Παλια εμενα μου ανεβαιναν γατες στο αμαξι πανω... με συνεπεια μερικες γρατζουνιες.. ψεκασα με το σπρει γυρω-γυρω.. κ ησυχασα! Αλλα μαλον εσενα ειναι ανθρωπος... για να λες ψηλα στο fairing... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) great θα παω να παρω ενα σπρει αποθητικο να δοκιμασω.. Μετα αν ξαναγινει θα εφαρμοσω τις μεθοδους που προανεφεραν τα παιδια... Εκανα στο περιπου τα " κατουρα " στο φερινγκ μου πως φαινονται και που ηταν.. Οι κιτρινες βουλες ηταν οι "κηλιδες" που που στεγνωσαν τα κατουρα.. Πατηστε στην φωτο να μεγαλωσει να δειτε.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι προφανές πως είναι κάποιος που έχει Honda.. Πέρα απ την πλάκα υπάρχουν μεγάλοι λαλάκες στον κόσμο. Αν δεν είναι τελικά ζώο κανονικό και είναι δίποδο ζώο τότε πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Η πρώτη λύση είναι κάμερα ή ένα φως με φωτοκύτταρο να ανάβει όταν κάποιος πλησιάζει να απωθεί το ζώον. Υπάρχουν τόσο μεγάλοι ηλίθιοι που μπορεί κάποιος να το χει βρει πλάκα πραγματικά.Ψυχολογικά προβλήματα?Μπορεί. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supernova400 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Φίλε μου είναι αρκετά ψηλά για να είναι σκύλος κτλ, αν όντως είναι σκύλος και καταφέρνει να κατουράει τόσο ψηλά τράβηξε τον βίντεο, θα γίνει/ετε διάσημος. Σοβαρά τώρα είναι πολύ δύσκολο να βρήκε την μηχανή σου αυτός ο σκύλος Αν τελικά δεν είναι τετράποδο και πιστεύεις οτι είναι κανένας καμένος, φτιάξε καφεδάκι, άραξε σε μια καβάτζα ώστε να βλέπεις και αν δεις να σου κατουράει την μηχανή, πήγαινε σιγά-σιγά πίσω του και άρχισε να τον κατουράς σφυρίζοντας σαν να μην τρέχει τίποτα, αν δεν φύγει τρέχοντας και πεί τίποτα τότε τις θέλει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι να πω ρε παιδια το βραδακι εκανα βολτα με τα ποδια και παρατηρουσα διαφορα σκυλια που ηταν ψηλα και προσπαθουσα να συγκρινω το υψος τους σε σχεση με το φερινγκ μηπως και.. Αλλα δεν παιζει πραγματικα. Η καμερα θα ηταν μια καλη λυση.. Μαλλον ανθρωπος ειναι. Ασχετο το παραφλου ρε παιδια τι μυρωδια εχει ? Μηπως και εφυγε τιποτα απο εκει και πηγε στο φερινγκ αλλα θα γεμιζε και γυρω απο το δοχειο υπερχειλησεως λογικα και περα απο αυτο παλια που ειχα μυρισει δεν ειχε τετοια μποχα.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Βάλε δύο αυτοκόλλητα, ένα σε κάθε πλευρά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Τι να πω ρε παιδια το βραδακι εκανα βολτα με τα ποδια και παρατηρουσα διαφορα σκυλια που ηταν ψηλα και προσπαθουσα να συγκρινω το υψος τους σε σχεση με το φερινγκ μηπως και.. Αλλα δεν παιζει πραγματικα. Η καμερα θα ηταν μια καλη λυση.. Μαλλον ανθρωπος ειναι. Ασχετο το παραφλου ρε παιδια τι μυρωδια εχει ? Μηπως και εφυγε τιποτα απο εκει και πηγε στο φερινγκ αλλα θα γεμιζε και γυρω απο το δοχειο υπερχειλησεως λογικα και περα απο αυτο παλια που ειχα μυρισει δεν ειχε τετοια μποχα.. επιπλέον το παραφλού δεν νομίζω να κάνει κίτρινες κηλίδες!! μάλλον είναι κάποιο όρθιο ζώο που από λάθος της εξέλιξης σηκώθηκε στα 2 πόδια!!είναι όντως ψηλά για να είναι απο σκύλο-γάτα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ζω για την στιγμη που θα τον πετυχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Φίλε μου είναι αρκετά ψηλά για να είναι σκύλος κτλ, αν όντως είναι σκύλος και καταφέρνει να κατουράει τόσο ψηλά τράβηξε τον βίντεο, θα γίνει/ετε διάσημος. Σοβαρά τώρα είναι πολύ δύσκολο να βρήκε την μηχανή σου αυτός ο σκύλος Όχι ρε φίλε :lol: Πόσες μπύρες είχε πιει πριν :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 great θα παω να παρω ενα σπρει αποθητικο να δοκιμασω.. Μετα αν ξαναγινει θα εφαρμοσω τις μεθοδους που προανεφεραν τα παιδια... Εκανα στο περιπου τα " κατουρα " στο φερινγκ μου πως φαινονται και που ηταν.. Οι κιτρινες βουλες ηταν οι "κηλιδες" που που στεγνωσαν τα κατουρα.. Πατηστε στην φωτο να μεγαλωσει να δειτε.. βρε φίλε...είπαμε ναούμε, αλλά το κάνε κλικ να μεγαλώσουν τα κάτουρα είναι λίγο τραβηγμένο....χαχαχα δεν είναι πολύ ψηλά πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 φρουκου τι εννοεις δεν καταλαβα αυτο που ηθελα να δειξω με τις κηλιδες που ζωγραφησα ειναι πως περιπου καθησαν πανω στην μηχανη και οχι απλα καθισαν σταθεροποιηθηκαν σε καποια σημεια πανω στο μοτερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε συ Ανδρέα, οκ κατ##ροCSI κάνουμε τώρα, αλλά κοιτάω την φωτό και σκέφτομαι ότι αν κάποιος άδειαζε την κύστη του πάνω στο μηχανάκι σου δεν θα μιλάγαμε για κηλίδες, γιατί όχι αφού θα έμπαινε στον κόπο να μην το λούσει πατόκορφα; Οι σκύλοι γενικά έχουν την ικανότητα να το στέλνουν αρκετά ψηλά, άλλωστε αυτό τους συμφέρει γιατί δεν θα καλυφθεί η σφραγίδα τους από κάποιον άλλο. Κι επίσης δεν αδειάζουν την κύστη τους σε ένα σημείο, ρίχνουν μερικές εδώ, μερικές παρακάτω κ.ο.κ. Πλύνε το καλά όπως λένε και τα παιδιά, ρίξε πιπέρι εκεί γύρω, ή κάνα απωθητικό, και αν συνεχιστεί τότε ξέρεις ότι ήταν κάποιο δίποδο το οποίο ψάχνεται να τις αρπάξει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλά έχω ρίξει γαμώ τα γέλια με το θέμα αυτό. Να σαι καλά φίλε Andreasf2. :tooth: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον KTMAKIAS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες