Jump to content
μάθο...

Dreambikes...κατάταξη!

Μοτοσυκλετα dreambike  

155 ψήφοι

1. 1. Σε ποια εταιρεια εχεις "εναποθεσει"να φτιαξει την μοτοσυκλετα-Ονειρο που επιθυμεις;

2. 2. Εισαι απο τούς τυχερους που οδηγούν/κατέχουν ήδη το dreambike τους;

• Ναιιιιιιιιιι!!!
    • Οχι...σνιφ...κλαψ...λυγμ...αγκού..λολ!...(σταδιαλα παλιοζωη)
    • Οχι αλλά το παλευω και δεν θ'αργησει!
  3. 3. Πιστευεις οτι θα μπορεσεις ποτέ να παρεις το dreambike σου;

• Το εχω ηδη...γιουπιιιιι!
    • Σκ@τα...μονο στο myBike θα το εχω στο προφιλ μου...γιατι "ζωντανο" μπαααα...παλιοζωη γμτ @#$#@$%%%
    • Ελπιζω και ευχομαι...δεν απελπιζομαι.Ισως καποια μερα.Δυσκολο μεν,αλλά ποτέ δεν ξερεις!

Recommended Posts

Τυχερος! 2φορες τυχερος για την ακριβεια :blush2: ......Τωρα αν ποτε βγει 3κ 1000cc ισως υπαρξει κι αλλο dream bike στον οριζοντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφού όμως μοιραζόμαστε ΄΄όνειρα΄΄ εμένα ένα όνειρο και γούστο μου Κώστα είναι κοντά στο δικό σου 450 Rallye ...

Κανε πιο κει να χωραμε και οι δυο...μην πεσουμε απ'το κρεβατι και ξυπνησουμεεε...παει τ'Ονειρο :crazy: :mB_kalo_e:

Επειδή μου αρέσουν τα ρεαλιστικά όνειρα και σε ΄΄πολιτικά΄΄ μηχανάκια εγώ θα ήθελα ένα..

-on-OFF

Θα ήθελα να το κατασκευάσει η Kawasaki χρησιμοποιώντας το υπέροχο 2-κύλινδρο μοτεράκι απο τα VERSYS-ER.

Δηλαδή περίπου 70 αλογάκια απο ένα Ι2 ελαφρύ και μαζεμένο μοτεράκι

Και όλο αυτό να κούμπωνε σε ένα χωροδικτύωμα τύπου ΚΤΜ 690

να εξοπλιζόταν με κορυφαία περιφερειακά WP, Brembo κλπ κλπ

Να είχε μια ωραία Dakar Εμφάνιση..

Να ζύγιζε ως 180 κιλά γεμάτο..

Και να κόστιζε μέχρι 10 χιλιάρικα..

Ένα αυθεντικό on-OFF δηλαδή με πολύ καλές επιδόσεις όμως και δυνατότητα ταξιδίου άνετα στα 140-150km/h και αρκετές ικανότητες στο χώμα..

...αμα ερεθι στον...υπνο σου σφύρα και σε μενα... :pray::online2long: ,ως τοτε...ζζζζζζ...ζζζζζζζ...ζζζζζζζζζ και που'σαι...γύρνα και πλευρο μην πιαστουμε απ'τον υπνο :lol:

όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο σύντομα βλέπω να καταντάω με κάνα F800GS στο τέλος.. :tooth:

Καταντια...να το παρεις :secret: ...ωραια καταντια ομως :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πιο επιθετικα και πρωτοποριακα σχεδια τα κανει η Kawa.Οποτε αν καποια στιγμη κα***λωσω με νεα μηχανη,απο kawa θα ναι σιγουρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πρώτο dreambike έχω το yamaha v max.

44813130.jpg

Επειδή όμως ξεφεύγει αρκετά σε τιμή σαν 2ο στόχο έχω αυτό...

motoguzziwallpapers210.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα σύγχρονο Αφρικα με 750 κυβ. 100 άλογα τροχό ποιότητα κατασκευής Honda Japan, και ομορφιά σαν του παλιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξερω εαν μου ειναι αυτο στην πραγματικοτητα αλλα προκειται για το 1000 αρι v4 της honda..με τιμη γυρω στα 100.000 εουρος.. :DHonda-RCV1_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειραζει που θελω να εχω Dream Garage ????

Να εχει μεσα ενα απο ολα!!!

SS,SF,SM Enduro , On off , Street τα παντα ολα............

και για να το ολοκληρωσω να ειχα και καμια 50αρια κλασικα!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM 990 adv και θα το παρω ο κοσμος να χαλασει....

Τροποποιήθηκε από τον Serj

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM 990 adv και θα το παρω ο κοσμος να χαλασει....

Eμ αυτο ειναι το κακο ...δεν θα χαλασει ο κοσμος αλλο το ktm

SPAM OFF :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι εχει τιμη καταλογου δεν ειναι Dream bike για εμενα. Μπορει να ειναι ακριβα καποια μηχανακια, αλλα αμα δεν εχεις υποχρεωσεις, σφιγγεις τον κ$λο σου και πας και το παιρνεις. Μας εχει γ@μ$σει λιγο το ΔΝΤ και ολοι οι προδοτες της χωρας μας δεν λεω ,αλλα αμα εισαι αρρωστακι αυτα ειναι φτηνες δικαιολογιες,κλαιγεσε για λιγο ,και μετα υπογραφεις το καταναλωτικο.

Για μενα ενα μηχανακι ειναι DreamBike οταν ΔΕΝ μπορεις να το αποκτησεις. Και ετσι παραμενει Dream......Για την ακριβεια αυτα που εχω βαλει σαν dreamBike οχι να τα αποκτησω ,ουτε να τα δω καλα καλα απο κοντα δεν μπορω. Ετσι,μονο στα ονειρα.

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν μηχανακια τα οποια εχουν μπει σε τιμοκαταλογους που δεν κανουν για dreambike,απλα ειναι τουλαχιστον περιορισμενης παραγωγης. Δεν μπορεις να πεις ευρειας παραγωγης πχ το NR750 ή το RC30 (Ναι ρε ειμαι Hondaκιας).

Τωρα για πιο απτα πραγματα που θα μπορουσα να χρησιμοποιω και στην παρουσα κατασταση μου,και οχι τι θα ηθελα να εχω αν ημουνα μεγιστανας, θα ψοφαγα για ενα Yamaha WR250R και ενα πληρες σετ Ohlins για το CBF μου! :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και γενικά είμαι συγκρατημένος στα ''θέλω'' μου, για dream bike θα διάλεγα ένα αρκετά εφικτό να αγοράσω (πχ κάποιο από τα small block guzzi) και ένα που ακόμα και τα λεφτά να είχα δεν θα το έπαιρνα αν δεν είχα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλη οικονομική άνεση (αλλά θεωρητικά τα λιγουρεύομαι). Αυτά είναι τα Ducati Diavel ή/καιHarley-Davidson V-ROAD MUSCLE. Θαυμάστε!

ducati_diavel1.jpg

V-Rod+Muscle+2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως κάπου ενδιάμεσα να βρίσκονται τα Triumph Thunderbird (κατά προτίμηση με τον υπερκυβισμένο κινητήρα του Storm) και Harley-Davidson XL-1200 Sportster Custom.

B_11.jpg

2013-Harley-Davidson-Sportster-XL1200CSportster1200Custom5.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι πολύ τυχερός :D :D

P1100040.jpg

Ένα με ίδιες εξατμίσεις αλλά μπλε ZZR είχε αράξει μία μέρα έξω από γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν με 3 φίλους και καθώς μπαίναμε στο μαγαζί βλέπω τις Akrapes και λέω, ώπα και ακράπες το ZZR...

Πετάγεται ο ιδιοκτήτης που άκουγε αλλά εγώ δεν τον είδα ότι είναι δίπλα μας και λέει στυλάκι υπεροπτικό, γ@μ@ουα κλπ: "Δεν φοράει μόνο ακράπες αδερφέ, φοράει άλλα 5000 € πράγματα"...

Οπότε γυρνάω και του λέω, όσα και να έχει, πάλι καφασάκι θα παραμείνει φίλε και έχουμε σκάσει στα γέλια όλοι!

:tooth: :tooth: :tooth:

χααχχαχαχααχαχ

Υ.Γ. Χούμορ κάνω χούμορ έτσι, δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς Γιάννη. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kawasaki_zx10r_2011_0006.jpg

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Και αυτα

Binoculars.jpg

Για τα σουζουκια να ουμ :smoke::mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον deargr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τυχερος! 2φορες τυχερος για την ακριβεια :blush2: ......Τωρα αν ποτε βγει 3κ 1000cc ισως υπαρξει κι αλλο dream bike στον οριζοντα!

αντε απο εδω εσυ βρε! απογορευτε να γραφεις σε αυτο το τοπικ χαχα

ΥΓ: η υπογραφη θελει αλλαγη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα