Jump to content
Ghostakis

OSRAM Night Breaker plus vs PHILIPS Xtreme Vision

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω!

Πάντως θα κοιτάξω μην την πατήσω και πάρω κάτι που είναι απλά μπλε και δεν φωτίζει :P

Είπαμε "πουλ μουρ" αλλά να βλέπω όταν το χρειάζομαι :D

Ποσες φορες θα πας στην καφετερια βραδυ ρε;; Ασε που πας σε κεντρικα μερη για να σε βλεπει περισσοτερος κοσμος, και στα μερη αυτα, ο φωτισμος της περιοχης ειναι γαματος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποσες φορες θα πας στην καφετερια βραδυ ρε;; Ασε που πας σε κεντρικα μερη για να σε βλεπει περισσοτερος κοσμος, και στα μερη αυτα, ο φωτισμος της περιοχης ειναι γαματος...

Ε θα ξεκινήσω να πηγαίνω και σε σκοτεινές περιοχές για καφέ για να φαίνεται ωραίος ο φωτισμός μου! :lol:

Κοίτα μην ψηθείς να αλλάξεις καμιά λάμπα και εσύ και βραχυκυκλώσει όλο το ducati, γιατί το λιγότερο είναι να μην παίρνει μπροστά αλλά άμα έχουμε άλλα μετά? :blowup:

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι με το μανιουαλ ανα χειρας... Να φανταστεις δεν το εχω πλυνει ποτε! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι με το μανιουαλ ανα χειρας... Να φανταστεις δεν το εχω πλυνει ποτε! :lipssealed:

Μία είναι η λύση!

Στεγνό καθάρισμα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τις ΟΣΡΑΜ και είμαι πάαααααρα πολύ ευχαριστημένος. Η4 φοράω 2 λάμπες. Και οι δυο ανάβουν μαζί στα μεσαία και στα μεγάλα.

Δεν είναι ξενον αλλά είναι πάρα πολύ καλές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά το ποστάρισμα του Μάνου το τοπίο ξεκαθαρίζει ! :D

Και το όνομά του <<OSRAM NIGHT BREAKER>> ! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φορούσα (και φοράω) στο XT την OSRAM NIGHT BREAKER, όταν μου κάηκε, έβαλα, την PHILLIPS. Μου έκαψε το κάτοπτρο του φαναριού, και άρχιζε να θαμπώνει το πλαστικό. Ευτυχώς, το άλλαξα στην εγγύηση, Μετά πάλι OSRAM, λέω λάθος θα έκανα, έβαλα OSRAM, μετά το κάψιμο πάλι PHILLIPS, μόλις είδα ότι πάει να κάψει φανάρι, άρα βρήκαμε τον ένοχο... Από τότε μόνο OSRAM... Όσο για διαφορά στην απόδοση, επειδή έχει ο αδερφός μου την ίδια μοτ-τα, πλάι πλάι, η διαφορά πολύ μεγάλη...

Όντως διαφωτιστικό το post σου Μάνο.

Διαφορά στην απόδοση είναι υπέρ ποιας λάμπας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φορούσα (και φοράω) στο XT την OSRAM NIGHT BREAKER, όταν μου κάηκε, έβαλα, την PHILLIPS. Μου έκαψε το κάτοπτρο του φαναριού, και άρχιζε να θαμπώνει το πλαστικό. Ευτυχώς, το άλλαξα στην εγγύηση, Μετά πάλι OSRAM, λέω λάθος θα έκανα, έβαλα OSRAM, μετά το κάψιμο πάλι PHILLIPS, μόλις είδα ότι πάει να κάψει φανάρι, άρα βρήκαμε τον ένοχο... Από τότε μόνο OSRAM... Όσο για διαφορά στην απόδοση, επειδή έχει ο αδερφός μου την ίδια μοτ-τα, πλάι πλάι, η διαφορά πολύ μεγάλη...

Που ήσουνα αδερφέ μου τόσο καιρό;

Και μια ερώτηση,η Osram είναι καλή σαν ένταση του φωτός ή βλέπεις και πιο μακρύτερα;

Το ρωτάω γιατί το ΧΤΧ στη μικρή σκάλα ίσα που φωτίζει μπροστά και η μεγάλη κοιτάει τα τρικοπούλια :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που ήσουνα αδερφέ μου τόσο καιρό;

Και μια ερώτηση,η Osram είναι καλή σαν ένταση του φωτός ή βλέπεις και πιο μακρύτερα;

Το ρωτάω γιατί το ΧΤΧ στη μικρή σκάλα ίσα που φωτίζει μπροστά και η μεγάλη κοιτάει τα τρικοπούλια :crazy:

Δεν έχω πρόβλημα, έχει καλύτερο φως, και νομίζω, αν θυμάμαι καλά, από τότε που είχα σύγκριση με τον αδερφό μου και φορούσα την μαμίσια την λάμπα (ακόμη πιο παλιά, επί Πλαστήρα δηλαδή.... :grin: ) φέγγει πιο μακρυά, και την μεγάλη σκάλα θα την ανάψω σε σκοτεινά σημεία για να δω ακόμη πιο μακρυά... Αξίζει, να την βάλεις, ίσως όμως καλύτερα, να σκεφτείς και ξένον. Έχω δει σε XT ξένον, και δεν είναι ενοχλητικά... Τώρα η διαφορά βέβαια από την OSRAM σε ξένον δεν ξέρω αν είναι και τρομερή... Φυσικά θα δεις την πρόσοψη του προβολέα, να ζεματάει. Φαντάσου πως ήταν με την PHILLIPS...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με την απλή βρε παιδιά έχω να σας πώ ότι ζεματάνε και τα δύο πούχουν 55/60, δεν τολμάς να πιάσεις το φανάρι, απλά βάζεις το χέρι κοντά και ζεματιέσαι, πόσο παραπάνω να ζεματάνε αυτές άραγε? :think:

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα Αν εχει δυο το κουτι τις μοιραζόμαστε και πληρώνουμε τα μισά :_thumbsup:

γιατί με ενδιαφερη να βαλω μια πιο καλη λάμπα.

(αρκει να ειναι γνήσια και οχι μαϊμού)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, ρυθμίζει το ύψος της δέσμης?

Να ξέρεις ότι με την αλλαγή λάμπας δεν αλλάζει η δέσμη, απλά στην δέσμη που έχει ανεβαίνει η απόδοση άρα βλέπεις καλύτερα μακριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με την απλή βρε παιδιά έχω να σας πώ ότι ζεματάνε και τα δύο πούχουν 55/60, δεν τολμάς να πιάσεις το φανάρι, απλά βάζεις το χέρι κοντά και ζεματιέσαι, πόσο παραπάνω να ζεματάνε αυτές άραγε? :think:

Σάββα, τόσο ώστε να λιώσει την κόλλα, στο LED που είχα βάλει στην θέση της μικρής λάμπας, καθώς και την πλαστική βάση του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα Αν εχει δυο το κουτι τις μοιραζόμαστε και πληρώνουμε τα μισά :_thumbsup:

γιατί με ενδιαφερη να βαλω μια πιο καλη λάμπα.

(αρκει να ειναι γνήσια και οχι μαϊμού)

Μέσα Μάνο μου, μην ανησυχείς όταν έρθει ή ώρα θα πάρουμε γερά κομμάτια γιατί με βλέπω να θέλω .........3-4 και βλέπουμε ! :tooth:

Μην ανησυχείς όταν έρθει η ώρα θα γίνει.

Σάββα, τόσο ώστε να λιώσει την κόλλα, στο LED που είχα βάλει στην θέση της μικρής λάμπας, καθώς και την πλαστική βάση του.

Τι λές τώρα......... :shock: :shock: :shock: !

Ενώ η OSRAM είναι περίπου το ίδιο Μάνο ή να πάρω θερμόμετρο στην τσέπη και να σούρθω? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, ρυθμίζει το ύψος της δέσμης?

Να ξέρεις ότι με την αλλαγή λάμπας δεν αλλάζει η δέσμη, απλά στην δέσμη που έχει ανεβαίνει η απόδοση άρα βλέπεις καλύτερα μακριά.

Γιώργο έχω παίξει αρκετές φορές με τη δέσμη καθ' ύψος (στο 36ωρο πέρισυ ήμουνα με ένα κατσαβίδι μες τις ερημιές! ).

Απλώς τα φώτα είναι φτωχά και θέλουν δυνάμωμα.

Όπως έλεγα και στο Σάββα,θα την κάνω την αλλαγή και άμα δεν κάτσει πάω για προβολάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνε την αλλαγή με osram. Θα δεις μεγάλη διαφορά.

Γνώμη μου είναι να βάλεις με 100ευρώ ξένον και καθάρισες. Δεν υπάρχει καμία σχέση με λάμπες αλογόνου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω τις osram στο μηχανακη και απο τοτε που τις εβαλα εχω δει μεγαλη διαφορα..για την τιμη τους ειναι παρα πολυ καλες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήθηκα να βάλω τις Osram Nightbreaker στην μηχανή. Ωραία, από πού να τις πάρουμε φθηνότερα κι εδώ κοντά στα Νότια?

Το πιο φθηνό και Ν. Προάστεια που βρήκα στο νετ είναι εδώ:

http://www.agautoparts.gr/osram-12345-clone.html#

Ξέρετε κανένα μαγαζί Πειραιά, Ρέντη, Καλλιθέα, εκεί Πέτρου Ράλλη κοντά που να τις έχει σε ίδια ή και φθηνότερη τιμή? μην τρέχουμε Γλυφάδα για 1 λάμπα τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο έχω παίξει αρκετές φορές με τη δέσμη καθ' ύψος (στο 36ωρο πέρισυ ήμουνα με ένα κατσαβίδι μες τις ερημιές! ).

Απλώς τα φώτα είναι φτωχά και θέλουν δυνάμωμα.

Όπως έλεγα και στο Σάββα,θα την κάνω την αλλαγή και άμα δεν κάτσει πάω για προβολάκια.

Τελικα τι εκανες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τίποτα,το 'χω αφήσει έτσι ακόμα.

Όμως χθες,μετά από μια νυχτερινή καταδρομική στη Νέδα,δυσκολεύτηκα λίγο,οπότε από βδομάδα πάω για λαμπίτσα. :idea:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήθηκα να βάλω τις Osram Nightbreaker στην μηχανή. Ωραία, από πού να τις πάρουμε φθηνότερα κι εδώ κοντά στα Νότια?

Το πιο φθηνό και Ν. Προάστεια που βρήκα στο νετ είναι εδώ:

http://www.agautopar...345-clone.html#

Ξέρετε κανένα μαγαζί Πειραιά, Ρέντη, Καλλιθέα, εκεί Πέτρου Ράλλη κοντά που να τις έχει σε ίδια ή και φθηνότερη τιμή? μην τρέχουμε Γλυφάδα για 1 λάμπα τώρα...

Καμιά ιδέα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα