Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να αλλάξω λάμπες και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2! Από googlάρισμα βρήκα ότι αυτές οι 2 θεωρούνται οι top λάμπες αυτή τη στιγμή! :D Και μιας και "λεφτά υπάρχουν" και έχω κάποια για πέταμα, αφού στην πραγματικότητα εμένα αυτό το extra φως δε μου είναι και πολύ απαραίτητο με βάση τις μετακινήσεις μου, αποφάσισα να αλλάξω τα φώτα του gixxer! Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε κάποια εμπειρία με αυτές τις λάμπες, ποιες θα μου προτείνατε κλπ! Αν έχετε στο μυαλό σας και κάποιο κατάστημα που θα μπορέσω να τις πάρω και σε καλή τιμή στην Αθήνα(κοντά Αμπλελόκηποι ακόμα καλύτερα) καλοδεχούμενη η πρότασή σας! Δώστε μου τα φώτα σας :P Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον Ghostakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 philips x-treme vision. ανώτερες από osram σε φωτεινότητα και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Osram Night Breaker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Ωραια ενα λεει ο ενας το αλλο λεει ο αλλος αντε να διαλεξεις τωρα.Βαλε κι εσυ ρε μαστορα για να διαλεξουν τα παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Ωραια ενα λεει ο ενας το αλλο λεει ο αλλος αντε να διαλεξεις τωρα.Βαλε κι εσυ (μια δημοσκόπηση???) ρε μαστορα για να διαλεξουν τα παιδια! Μετά σκέφτηκα ότι έπρεπε να βάλω δημοσκόπηση Νομίζω πως τώρα δε μπορώ να βάλω! Αν είναι εύκολο ένας mod να προσθέσει μία θα του ήμουν ευγνώμων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 για να το κάνω πιο λιανά...έχω δοκιμάσει και τα 2 μοντέλα και καλύτερο αποτέλεσμα έδωσε η philips. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) για να το κάνω πιο λιανά...έχω δοκιμάσει και τα 2 μοντέλα και καλύτερο αποτέλεσμα έδωσε η philips. Τωρα βλεπω να υπαρχει στο βαθος του τουνελ ενα φως Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Της εχω βαλει στο αυτοκινητο καλες ειναι........ απο εδω κοντα στην γειτονια σου .... http://motocosmos.gr/index.php/osram-lampa-alogonou-night-racer-h4.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Της εχω βαλει στο αυτοκινητο καλες ειναι........ απο εδω κοντα στην γειτονια σου .... http://motocosmos.gr...t-racer-h4.html Με σκάλωσες τώρα :lol: Είναι και Racer! :P Πέρα από την πλάκα αυτές θεωρούνται καλύτερες από τις nightbreaker για μοτοσυκλέτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Είχα τις Philips για περίπου 1 χρόνο, μέχρι που κάηκε η Η7 εδώ κοντά στο σπίτι μου..ευτυχώς. Μετά από αυτό, έβαλα τις Osram NightBreaker plus. Τις έχω τώρα 3 μήνες, εντυπώσεις.....οι Philips είχαν πολύ καλύτερο φως και εύρος φωτεινότητας, αλλά σε ζωη....δεν ξέρω ακόμα πόσο θα βγάλουν οι Osram, αλλά 1ς χρόνος; λίγο δεν είναι; τι διάολο....Θα δούμε. Και οι Osram πάντως είναι ικανοποιητικές και επειδή ταξιδεύω πια πολύ το βράδυ, ο καλός φωτισμός είναι must. Γενικά οι Philips νομίζω ήταν καλύτερες όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με σκάλωσες τώρα :lol: Είναι και Racer! :P Πέρα από την πλάκα αυτές θεωρούνται καλύτερες από τις nightbreaker για μοτοσυκλέτες? Τραβα εκει και θα σου πουν τα παιδια τι ειναι καλυτερο να βαλεις τα παιδια ειναι αστερια....ναι οι racer λενε οτι ειναι καλυτερες.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Κοίτα τώρα που θα με βάλεις σε έξοδα. Μία οι μανέτες μία οι λάμπες Λογικά τις ίδιες λάμπες παίρνουν τα δικά μας άρα μάλλον πάμε εις διπλούν την αγορά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 φοράω την night breaker στο τενερε, σε Η4, εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος, (11e από Σπύρου Πάτση) πριν το καλοκαίρι που θα έχει κλείσει διετία, και θα έχει πέσει και η απόδοση της γιατί είναι μέρα-νύχτα ανοιχτή, θα δοκιμάσω την Philips, μάλλον την x-treme vision +100% που έχω ακούσει οτι είναι καλύτερη απο την Osram Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Κοίτα τώρα που θα με βάλεις σε έξοδα. Μία οι μανέτες μία οι λάμπες Λογικά τις ίδιες λάμπες παίρνουν τα δικά μας άρα μάλλον πάμε εις διπλούν την αγορά!! :P Δε νομίζω να φοράμε τις ίδιες λάμπες! Εγώ θέλω 2xHB3(Μεγάλη σκάλα) και 1xH11(Μικρή) Και η αλήθεια είναι ότι αυτούς τους τύπους λάμπας δε τους πολύ-βλέπω σε διάφορα site που ψάχνω για αγορά!!! Όπως και στο http://motocosmos.gr που έστειλε ο Βαγγέλης δεν βλέπω να έχει, αλλά θα περάσω από το κατάστημα μία βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 off-topic : τι γίνεται με αυτές τις λάμπες κύριοι ? Διάβαζα σε άλλο topic πως κάποιος που τις είχε τοποθετήσει σε σκούτερ του είχαν πρώτα θαμπώσει και έπειτα λιώσει το φανάρι.... Κάποιος άλλος κύριος (Vagelis αν θυμάμαι σωστά) είχε πάλι θάμπωμα του φαναριού με αυτές... Τελικά τι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Δίνουν τόσο πολύ που υπερθερμαίνονται και καίνε τα τριγύρω εννοείς Στέλιο; Το έχω ξανακούσει αλλά όχι για τις συγκεκριμένες και όχι σε μηχανάκια. :P Δε νομίζω να φοράμε τις ίδιες λάμπες! Εγώ θέλω 2xHB3(Μεγάλη σκάλα) και 1xH11(Μικρή) Και η αλήθεια είναι ότι αυτούς τους τύπους λάμπας δε τους πολύ-βλέπω σε διάφορα site που ψάχνω για αγορά!!! Όπως και στο http://motocosmos.gr που έστειλε ο Βαγγέλης δεν βλέπω να έχει, αλλά θα περάσω από το κατάστημα μία βόλτα! Εμείς δεν φοράμε Η7; Τι είναι αυτό το 2xΗΒ3 και 1xΗ11 ; Ειλικρινά δεν το ήξερα ότι αυτοί είναι οι τύποι από τις λάμπες μας. Πάντως ψήνομαι και εγώ πιο πολύ για τις Philips. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Εμείς δεν φοράμε Η7; Τι είναι αυτό το 2xΗΒ3 και 1xΗ11 ; Ειλικρινά δεν το ήξερα ότι αυτοί είναι οι τύποι από τις λάμπες μας. Πάντως ψήνομαι και εγώ πιο πολύ για τις Philips. Ναι κοίταξα το service manual της μηχανής και είναι 2 λάμπες τύπου HB3(μεγάλη σκάλα) και άλλη μία τύπου Η11(μικρή σκάλα)! Στο amazon κάτι βρήκα και από ότι φαίνεται είναι αρκετά πιο ακριβές από H7, H4 κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Έχω δοκιμάσει και τις 2, δυστυχώς χρησιμοποιώ τις ΝΒ γιατί δεν βρίσκω τις Extreme Vision. Το δυστυχώς το λέω όχι γιατί έχουν την τόσο τεράστια διαφορά (υπάρχει πάντως) αλλά γιατί καίγονται πολύ εύκολα οι ΝΒ. Σε 2μιση χρόνια έχω πάρει 3 ΝΒ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Δίνουν τόσο πολύ που υπερθερμαίνονται και καίνε τα τριγύρω εννοείς Στέλιο; Το έχω ξανακούσει αλλά όχι για τις συγκεκριμένες και όχι σε μηχανάκια. Ανεβάζουν περισσότερη θερμοκρασία (λιώσιμο ντουϊ) και εκπέμπουν περισσότερη υπεριώδη (θάμπωμα)... Μερικά φανάρια το αντέχουν, άλλα όχι. Γενικά, καλό είναι πριν από όποιαδήποτε επέμβαση να κάνουμε ένα ψάξιμο στο net... Στον μικρό κύκλο ενός forum δύσκολα να καταλλήξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στο Cbr 125 είχα τις osram night breaker plus. Καλό φως σε σχέση με τις απλές. Για τις philips δεν ξέρω δεν τις είχα δοκιμάσει. Οι osram πάντως πιστεύω ότι σε θέμα ζωής είναι να σου κάτσει. Η 1η(απο το ζευγάρι) που έβαλα κάηκε μέσα σε 3 βδομάδες. Η 2η(η αντικαταστάτρια της) είχε βγάλει 7μηνο, και τις προάλλες που πέτυχα το cbr και αυτόν που το έχει τώρα, τις είχε ακόμα πάνω άρα λογικά είναι πάνω απο χρόνο. Η άλλη απο το ζευγάρι δεν μου είχε παρουσιάσει πρόβλημα απο την αρχή που την έβαλα οπότε αυτή είναι σίγουρα πάνω απο 1μιση χρόνο. Σε αυτό το διάστημα ούτε το φανάρι μου είχε πάθει ζημιά, ούτε τίποτα. Και ούτε τώρα έχει κάτι το μηχανάκι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον gstam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) off-topic : τι γίνεται με αυτές τις λάμπες κύριοι ? Διάβαζα σε άλλο topic πως κάποιος που τις είχε τοποθετήσει σε σκούτερ του είχαν πρώτα θαμπώσει και έπειτα λιώσει το φανάρι.... Κάποιος άλλος κύριος (Vagelis αν θυμάμαι σωστά) είχε πάλι θάμπωμα του φαναριού με αυτές... Τελικά τι ? Παρων..... παθων. Νightbreaker για ενα μηνα και αρχισε ενα μικρο θολωμα να σχηματιζεται. Ευτυχως το προλαβα στην αρχη του γιατι ειμαι λιγο ψειρα με το μηχανακι , τις πεταξα και ησυχασε το κεφαλι μου. Να πω και οτι ειδα διαφορα αυτο τον ενα μηνα που την φορεσα? Τα ιδια σκ@τ@ φωτα ειχα παλι edit: αν φορας Η7 εχω καπου μια στην αποθηκη που δεν θα την βαλω αν θες να δοκιασεις πριν αγορασεις. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον patapios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Ανηκω σε αυτους που ειχαν προβλημα με τετοιες λαμπες, αφου για 2 μερες που τις ειχα στο GS αρχιζε να καπνιζει το μονωτικο λαστιχο περιμετρικα του φαναριου... Ισως και να ηταν αναμενόμενο αφου το φαναρι ειναι αρκετα μικρο. Αρα ξενον και στη συνεχεια που θα φτιαξουν τα οικονομικά , ξενον με προτζεκτορακι. Ghostaki καφετεριακια :P απο τη στιγμη που εχεις εργοστασιακο προτζεκτορακι, παιξε με ξενον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Με τα Xenon μπορεί να μην έχεις τόση θερμότητα αλλά έχεις περισσότερη υπεριώδη ακτινοβολία, δηλαδή το θάμπωμα δεν το γλυτώνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αγαπητοί φίλοι όσοι λέτε ότι είχατε πρόβλημα βάζοντας τις OSRAM ή τις PHILIPS και οπωσδήποτε είναι άκρως ανησυχητικό ιδιαίτερα για κάποιους εξ ημών που δεν έχουμε πρόβλημα με τα φώτα μας αλλά θα καλοδεχόμασταν κάτι καλύτερο οπωσδήποτε, θα μπορούσατε να μας διευκρινήσετε τα εξής : -Οι λαμπτήρες που βάλατε ήταν ακριβώς ότι και οι μανίσιοι? Δηλαδή αν ήταν οι μανίσιοι H4 60/55W ξαναβάλατε ακριβώς τους ίδιους απλά σε άλλη μάρκα (μία εν των προαναφερομένων) ? -Η διάρκεια ζωής τους σε σχέση με την μανίσια γιατί τόσο μικρότερη αναρωτιέμαι, είστε σίγουροι πως τοποθετήθηκαν και εφήρμοζαν σωστά και δεν <<έπαιζαν>> στη φωλιά τους? Μήπως τις πιάσατε με το χέρι σας (το κρύσταλο) όταν τις βάζατε χωρίς να χρησιμοποιήσετε γάντι? -Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην απόδοση που βλέπετε έναντι των μαμά? -Για το <<θόλωμα>> των φαναριών τώρα, είστε σίγουροι πως δεν καλύψατε το φανάρι με κανά μπουφάν (τόχουν κάνει αρκετοί μην το γελάτε) και φταίει μόνο η λάμπα? Μου φαίνεται λίγο απίθανο μεγάλοι κατασκευαστές όπως η OSRAM - PHILIPS να μην το έλαβαν υπόψη τους αυτό ή να μην το δοκιμασαν. Κάτι δεν μου ακούγεται καλά. Τα λέω και τα ρωτώ αυτά γιατί (δεν λέω για τα παλιότερα αλλά για τα σύγχρονα ψεκαστά μόνο) σε δύο τουλάχιστον δικά μου πούχουν μόνιμα αναμμένα τα φώτα νύχτα μέρα συνεχώς μέχρι σήμερα έχουν τις μανίσιες λάμπες τους για 4,5 χρόνια το ένα και για 2,5 το άλλο χωρίς να καούν αλλά και με την ίδια απόδοση (60/55 και τα δύο). Βέβαια και η απόδοσή τους είναι πολύ καλή και απροβλημάτιστη αλλά σκεφτόμουν και γω για καλύτερο αν και όταν καούν οι μανίσιες να πάω σε αυτές που λέμε. Αναρωτιέμαι λοιπόν αξίζει τελικά τον κόπο άραγε έναντι των μανίσιων? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Σάββα τα προβλήματα θαμπώματος ή λιωσίματος στο φανάρι είναι γιατί όσοι το παθαν έβαλαν λάμπες αφενός λάθος watts και αφετέρου μπορεί και να μην ήταν original philips-osram αλλά μπανάνες. Οι λάμπες nightbreaker extremevision κλπ δεν έχουν περισσότερα watts. Έχουν ποιοτικότερο κρύσταλλο και αέριο σε υψηλότερη πίεση από τις μαμίσιες. Μόνο για αυτούς τους λόγους δίνουν περισσότερα lumen. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες