Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) kawasaki KR 250.... Σωστός! Δίχρονο tandem twin,ο διάδοχός του είναι το,πιο γνωστό,KR1! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον Nippon Denso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Ας βαλω κι εγω μια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να βαλω εγω ενα και σας δινω περιθωριο με αυριο να το βρειτε (αν το βρειτε) Θα δωσω και Hint Αυτο ειναι (μεγαλυτερη δεν μπορεσα να βρω) Το συγκεκριμενο ανταλλακτικο ειναι λιγο δυσκολο να βρειτε το μοντελο για αυτο λοιπον λιγη βοηθεια Υπηρξε ως μοτοσυκλετα στα 500cc (αν θυμαμαι καλα) Ξέχασες το Commando 850; Η εταιρια που την εβγαζε ειναι Αγγλικη (εαν δεν απατομαι) Ας βαλω κι εγω μια..... Dax (ST ή SS). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 σωστος ο Νικος ss ειναι το ειχε ο πατερας μου,σε αυτο εμαθα να οδηγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Σωστος ο Νικος.....ss 50 του 1971..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Το SS ήταν θρύλος για την εποχή του.Λόγω του παράξενου πλαισίου του σού επέτρεπε -στις κόντρες-να πέφτεις 'ψαράκι' στη σέλα και να αλλάζεις ταχύτητες καρφωτές με το αριστερό χέρι,κερδίζοντας έτσι λίγο αεροδυναμική (!). Έχω το DAX (ST50) που στην ουσία είναι ένα SS με μικρές ρόδες.Όργανα-φλας-γκριπ κλπ είναι ίδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Νικο φωτο οποτε μπορεσεις :) Ειναι λειτουργικο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Έλα Στέφανε. Τόχω μόνιμα στο εξοχικό στη Στούπα για κανά μπακάλικο κλπ. Ενίοτε το φορτώνω ψαροντούφεκο-βατραχοπέδιλα και βουρ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Νικο εχει 5αρι σασμαν οπως το ss? φορανε κ το ιδιο καρμπυρατερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιώργο αυτά έρχονται με κινητήρα παπιού 3τάχυτο χωρίς συμπλέκτη,αλλά το δικό μου επειδή ήταν από εισαγωγή (Γιαπωνέζα που λέμε) είναι τετρατάχυτο συμπλεκταριστό. Εννοείται ότι την επόμενη μέρα του φόρεσα 80άρι κυλινδροπίστονο! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Άντε ρε,όλο εγώ θα βάζω; Το ανακάλυψα πρόσφατα και μου έκανε εντύπωση.Για πείτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orfeas97 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 χρωματα της suzuki.... gs, gsx, gsxr...? (κυβικα δεν ειμαι σιγουρος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Η μάρκα και το μοντέλο μπορούν να βρεθούν εύκολα,εγώ το έβαλα γιατί υπάρχει κατι ιδιαίτερο που βλέπετε στην εικόνα.Τι είναι και συγκεκριμένα απο ποιο μοντέλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Η μάρκα και το μοντέλο μπορούν να βρεθούν εύκολα,εγώ το έβαλα γιατί υπάρχει κατι ιδιαίτερο που βλέπετε στην εικόνα.Τι είναι και συγκεκριμένα απο ποιο μοντέλο; ξηροκαμπανο επειδη βλεπω ετσι λιγο διατρητο το καπακι του συμπλεκτη. ειμαι πολυ νεος για να ξερω μοντελο μην περιμενεις καποια απαντηση :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Suzuki λοιπόν με ξηρό συμπλέκτη.Ακόμα δε μου είπατε ποιό ακριβώς όμως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Suzuki λοιπόν με ξηρό συμπλέκτη.Ακόμα δε μου είπατε ποιό ακριβώς όμως! οταν απαντησει καποιος ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βαλεις βιντεακι να ακουσουμε ηχο,πηξαμε στο κουδουνισμα απο τα DucAΤΙΑ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άντε το δινω για να μην ταλαιπωρήστε: Suzuki GSXR 750 Limited Edition 1986 Ένα GSXR 750 με βελτιωμένα φρένα,πηρούνι απο το 1100 με ηλεκτρονικό anti-dive και αντίστοιχα αναβαθμισμένη πίσω ανάρτηση,ουρά fiberglass, και φυσικά αυτό που συζητάμε εδώ,δηλαδή ξηρό συμπλέκτη.Ο τελευταίος λέγεται πως προέρχεται κατευθείαν απο τα αγωνιστικά RGV των GP,γι'αυτό και οι δίσκοι (μόνο!) του συμπλέκτη πωλούνταν στα 2000$ απ'τη Suzuki.Περιορισμένης παραγωγής και σπάνιο! Και ένα πρόχειρο βιντεάκι Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2013 από τον Nippon Denso 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 τιιιι γινεται???τι εχουμε εδω περα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Στέργιο το παιχνίδι σε χρειάζεται! Βάλε πράμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 ελα ενα στα μπαμ πριν παω να λιαστω παρεα με τα γατια μου.. ευκολακι οπως σας εχω συνηθησει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Suzuki RV 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 ελα αλλο ενα ευκολο μη σας ταλαιπορω... και καλο χειμωνα να χουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Norton με κινητήρα Wankel. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Φτουυυ πάλι αρχίσαμε; Θα χάσουμε τον ύπνο μας για άλλη μια φορά. Δώστε πράγμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Cam Gear Train... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες