ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοριζικο καλοταξιδο κουκλα ειναι.Αντε να το δουμε και απο κοντα σε καμια βολτουλα! Υ.Γ Ερχεσαι στα μερη μου;;;;.... χμμμμ... .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Τελικα μου φαινεται ειμαι ο μονος που εχω μεινει με τον θερμοσιφωνα για εξατμιση. Νομιζεις οτι εισαι ο μονος με θερμοσιφωνα αλλα τον δικο μου δνε θα το αλλαξω.Ειναι καινουριας τεχνολογιας και εχει ωραιο ηχο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοτάξιδο και από μένα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοτάξιδο! Μπράβο σου που εν μέσω κρίσης προχώρησες σε τέτοια αναβάθμιση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Να το χαίρεσαι τον ληστή σου και καλές βόλτες να έχετε :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Οντος ωραιος ηχος! Η εξατμιση τι μαρκα ειναι; Και ελεγαν οι 2 φιλοι μου, αντε ποτε θα το ανοιξει να γουσταρουμε, αντε τι περιμενει! Ρε χαζοι τους λεω, εχει την γυναικα απο πισω ο ανθρωπος, δεν παιζει....(τιποτα δεν ξερουν χαχα) Καναμε κατι παλαβα ξεσπασματα ανα διαστηματα (μαλλον ησασταν ατυχοι! :D ) αλλά υπερισχυε η συγκινηση του καινουργιου και της αισθησης που σου δινει στη βολτα, οποτε την απολαμβαναμε ωραια! Η εξατμιση ειναι φτιαγμενη στον race guns! Καλοριζικο καλοταξιδο κουκλα ειναι.Αντε να το δουμε και απο κοντα σε καμια βολτουλα! Υ.Γ Ερχεσαι στα μερη μου;;;;.... χμμμμ... .. Ποια ειναι τα μερη σου? :D Νομιζεις οτι εισαι ο μονος με θερμοσιφωνα αλλα τον δικο μου δνε θα το αλλαξω.Ειναι καινουριας τεχνολογιας και εχει ωραιο ηχο Καλα καλά ειναι μεχρι να την ακουσεις live .......μετά ξαφνικά παλιωνει, η τεχνολογια της γινεται αρχαία και ακουγεται σαν κατσαρολα Καλοτάξιδο! Μπράβο σου που εν μέσω κρίσης προχώρησες σε τέτοια αναβάθμιση. Δεν εχω δανειστει ποτε δεν εχω βαλει υπερογκες δοσεις ποτε,δεν εχω υποχρεωσεις παιδιών, δοξα το θεο εχω τη δουλιτσα μου και εχω λίγα και κάλα :pray: :D :D (και το πιο σημαντικό........απιστευτα σωστη διαχειριση οικονομικων χωρις φανφαρες και γαρουφαλα...) Για μια ακομη φορα σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τα καλά σας λόγια.......να ειμαστε ΟΛΟΙ καλα υγιεις και ορθιοι να χαιρομαστε τους δυο τροχους μας!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιλογή σου γιατί έκανα ακριβώς την ίδια κίνηση και δεν μετάνιωσα καθόλου. Αντίθετα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν πήγα στο μεγάλο το ληστή αλλά έμεινα στα 650 και κατά τη γνώμη μου καλά έκανα με δεδομένη την τιμή των καυσίμων. Καλοτάξιδη να είναι και πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα για την επιλογή σου γιατί έκανα ακριβώς την ίδια κίνηση και δεν μετάνιωσα καθόλου. Αντίθετα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν πήγα στο μεγάλο το ληστή αλλά έμεινα στα 650 και κατά τη γνώμη μου καλά έκανα με δεδομένη την τιμή των καυσίμων. Καλοτάξιδη να είναι και πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα και συ και ο ληστης σου να κανετε πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα! η καταναλωση του κτηνους αλλοι λενε οτι ειναι 5.6lt/100km http://www.bikepoint.com.au/reviews/2010/road/suzuki/gsx1250fa/suzuki-gsx1250fa-20168 αλλοι λενε οτι ειναι 6 αλλοι 7 ....οποτε στον μεσο όρο να παιζει απ'ολες αυτες τις τιμες θα ειμαι ευχαριστημενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα και συ και ο ληστης σου να κανετε πολλα απροβληματιστα χιλιομετρα! η καταναλωση του κτηνους αλλοι λενε οτι ειναι 5.6lt/100km http://www.bikepoint...gsx1250fa-20168 αλλοι λενε οτι ειναι 6 αλλοι 7 ....οποτε στον μεσο όρο να παιζει απ'ολες αυτες τις τιμες θα ειμαι ευχαριστημενος! Και πολύ σωστά θα είσαι ευχαριστημένος. Εγώ σε μικρή διαδρομή με αρκετή πόλη είμαι μεταξύ 5,2 έως 5,7/100 χλμ. και με δεδομένο το κλέψιμο των βενζινάδων Επειδή κάτω πάνω από 100 χλμ την ημέρα πάνω στη σέλα και τα καλοκαίρια έως και 200 χωρίς να περάσω διόδια είναι πολύ καλή τιμή για τις απαιτήσεις και τις αντοχές μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 ... .. Ποια ειναι τα μερη σου? :D Μεσογεια φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Μεσογεια φιλε! ....συχνα πυκνα το καλοκαιρακι ολοι πρεπει να παιρναμε απο τα μερη σου! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 *περνάμε.................απο τα μερη σου! γιατι σε "παιρναμε" μονο καμια τυροπιτα ή κανενα καφεδακι θα μπορουσε να ειναι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Με γεια!!! Καλοτάξιδος φίλε! Πάντα όρθιος και να το χαρείς! Πολύ όμορφο το εργαλείο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοτάξιδο Γιώργο...!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanoscb1300volos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Η παλια αγαπη "εφυγε" 5-6 μερες αφοτου μπηκε στο car! Μα ηταν μια κουκλα, πως να μην "φυγει" αμεσως....ο νεος ιδιοκτητης υποσχεθηκε να την προσεχει και εγω με την σειρα μου εδωσα την ευχη μου να εχουν πολλα ευχαριστα χιλιομετρα και του παρεδωσα τα κλειδια Την ιδια μερα και εχοντας περασει μονο κανενα μισαωρο συναντησα για δευτερη φορα τον "ερωτα" ηταν στα χερια "ακομα" ενος αλλου, ηξερε βεβαια οτι σε λιγες ωρες θα ειναι δικια μου, της το ειχα υποσχεθει την πρωτη φορα που την συναντησα, της το ειχα σιγοψιθυρίσει "εισαι κ#@#$# " της ειπα και θα γινεις δικια μου :D ...αφου λοιπον πηγαμε τυπικά στον μαστορα και λεω τυπικα γιατι ειχε μονο 5900 χιλιομετρα και ηταν λες και ειχε βγει απο την αντιπροσωπεια συνεχισαμε για τα ΚΕΠ οπου εγινε και ο γαμος (χαμοοοος...χαρες, πανηγυρια, χαμογελα, χειροκροτημα κτλ) Αφου πηγα αυτον τον καλο ανθρωπο σπιτι του, γυρισα στο δικο μου σπιτι οπου γνωρισα στην γυναικα μου την καινουργια παραλληλη σχεση μου, τον δευτερο μεγαλο "ερωτα" ......δεν μπορουσε να κανει αλλιως αν και στο πισω μερος του μυαλου της στριφογυριζε ακομα το vstrom οπου ειχε συνηθισει 2,5 χρονια, την υποδεχτηκε με χαρα τοση χαρα που κατ'ευθειαν της υποσχεθηκε "λιφτινγκ" Ετσι λοιπον προς το τελος του μεσημεριου το μωρο βγηκε απο τον race guns ανανεωμενο (μα ηταν εξατμιση αυτη?? :P σαν θερμοσιφωνας ηταν :P ) Σημερα μας πηγε μεχρι τη ραφηνα ......η συγκινηση ειναι μεγαλη και ευτυχως δεν ειναι μονο απο την πλευρα μου, μεχρι και η γυναικα εχει καταενθουσιαστει με την μεγαλη αλλαγη της αισθησης πανω σε αυτο το "ΚΤΗΝΟΣ" (που να το οδηγουσε κιολας :D ) ενα απιστευτο "κουμπωμα" πανω στην ασφαλτο μια κτηνωδης ροπη απο τις 3.000 στροφες ....δεν μπορω πραγματικά να σας περιγραψω ποσο απολαυστικη ειναι αυτη η μηχανη στο δρομο...... ....μια κλεφτη ματιά στον καινουργιο "ερωτα" που ακουει στο ονομα ...... ........SUZUKI BANDIT GSX 1250 FA... ....φτου φτου φτου παρακαλω μιας και ειναι καινουργιο το μωρο!......Ευχαριστω! Καλορίζικο και καλά χλμ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 τωρα μπορω να σου πω χωρις υπερβολες οτι πλεον οδηγαω μηχανη! Από όλα κρατάω αυτό! Μπράβο σου...άρα έκανες σωστή επιλογή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλορίζικος ο λίσταρχος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Kαλοτάξιδο το μοτόρι φίλε μου.. για πάντα ερωτευμένος!(και όρθιος) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 καλοταξιδη φιλος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοτάξιδος ο Ληστής σου!! Όπως πάντα πολύ καλή δουλειά ο Διονύσης(Race Guns)!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοταξιδο και παντα ορθιος !!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλοτάξιδο φίλε μου, να 'σαι πάντα καλά να την χαίρεσαι την μοτό σου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Πανεμορφος ο ληστης!Και τελειο χρωματακι! Καλοταξιδο να ειναι και παντα ορθιος σου ευχομαι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 πωπω..ονειρική μηχανή και ακόμα πιο ονειρική η έκδοση που πήρες (σε σχέση δηλαδή με απλό bandit το sa αν δε κάνω λάθος) Καλοτάξιδο, αγρατζούνιστο και πάντα όρθιοι Αν είχα τα λεφτά για να τη συντηρώ θα την έπερνα σίγουρα Ζηλεύω απεριόριστα τώρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλορίζικο το κτήνος :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες