4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Η παλια αγαπη "εφυγε" 5-6 μερες αφοτου μπηκε στο car! Μα ηταν μια κουκλα, πως να μην "φυγει" αμεσως....ο νεος ιδιοκτητης υποσχεθηκε να την προσεχει και εγω με την σειρα μου εδωσα την ευχη μου να εχουν πολλα ευχαριστα χιλιομετρα και του παρεδωσα τα κλειδια Την ιδια μερα και εχοντας περασει μονο κανενα μισαωρο συναντησα για δευτερη φορα τον "ερωτα" ηταν στα χερια "ακομα" ενος αλλου, ηξερε βεβαια οτι σε λιγες ωρες θα ειναι δικια μου, της το ειχα υποσχεθει την πρωτη φορα που την συναντησα, της το ειχα σιγοψιθυρίσει "εισαι κ#@#$# " της ειπα και θα γινεις δικια μου :D ...αφου λοιπον πηγαμε τυπικά στον μαστορα και λεω τυπικα γιατι ειχε μονο 5900 χιλιομετρα και ηταν λες και ειχε βγει απο την αντιπροσωπεια συνεχισαμε για τα ΚΕΠ οπου εγινε και ο γαμος (χαμοοοος...χαρες, πανηγυρια, χαμογελα, χειροκροτημα κτλ) Αφου πηγα αυτον τον καλο ανθρωπο σπιτι του, γυρισα στο δικο μου σπιτι οπου γνωρισα στην γυναικα μου την καινουργια παραλληλη σχεση μου, τον δευτερο μεγαλο "ερωτα" ......δεν μπορουσε να κανει αλλιως αν και στο πισω μερος του μυαλου της στριφογυριζε ακομα το vstrom οπου ειχε συνηθισει 2,5 χρονια, την υποδεχτηκε με χαρα τοση χαρα που κατ'ευθειαν της υποσχεθηκε "λιφτινγκ" Ετσι λοιπον προς το τελος του μεσημεριου το μωρο βγηκε απο τον race guns ανανεωμενο (μα ηταν εξατμιση αυτη?? :P σαν θερμοσιφωνας ηταν :P ) Σημερα μας πηγε μεχρι τη ραφηνα ......η συγκινηση ειναι μεγαλη και ευτυχως δεν ειναι μονο απο την πλευρα μου, μεχρι και η γυναικα εχει καταενθουσιαστει με την μεγαλη αλλαγη της αισθησης πανω σε αυτο το "ΚΤΗΝΟΣ" (που να το οδηγουσε κιολας :D ) ενα απιστευτο "κουμπωμα" πανω στην ασφαλτο μια κτηνωδης ροπη απο τις 3.000 στροφες ....δεν μπορω πραγματικά να σας περιγραψω ποσο απολαυστικη ειναι αυτη η μηχανη στο δρομο...... ....μια κλεφτη ματιά στον καινουργιο "ερωτα" που ακουει στο ονομα ...... ........SUZUKI BANDIT GSX 1250 FA... ....φτου φτου φτου παρακαλω μιας και ειναι καινουργιο το μωρο!......Ευχαριστω! 41 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 .ο νεος ιδιοκτητης υποσχεθηκε να την προσεχει και εγω με την σειρα μου εδωσα την ευχη μου να εχουν πολλα ευχαριστα χιλιομετρα και του παρεδωσα τα κλειδια Ε, ψιτ... Τα λεφτά ξεχάσατε να σου δώσει. (πέρα από την αποτυχημένη πλάκα) Καλορίζικη καλοτάξιδη και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Mεγιες μεγιες!!! Καλοβολτο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoum 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 μεγειές, μεγειές πάντα όρθιος και πολλά χλμ να της γράψεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Καλορίζικος ο Λήσταρχος και καλοτάξιδος!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ωρε σουζουκάρα αυτά είναι!! Καλόβολτο,καλορίζικο,καλόστριφτο,καλοτάξιδο!! :yahoo: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ωραιος ο ληστης. Ειχα και εγω εναν του 2004. Αν ηθελα touring μοτοσυκλετα για να γραψω πολλλλλααααααααα χιλιομετρα αυτο θα χτυπουσα. Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο σου ευχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Καλοβολτο ειδικα το FA ειναι μο@ναρ@ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VodkaGR 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Απο τα πιο ωραια μηχανακια που εχω δει.Με γεια σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Ολα τα λεφτα η νεα σου μηχαναρα! Καλοριζικη και παντα ορθιος φιλε μου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Καλοταξιδο και καλες βολτες.....ολοκαινουργιο ειναι..... Παντα ορθιοι και να το ευχαριστηθεις οπως θες..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Καλοτάξιδο κι άπεφτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 καλοτάξιδη, σου εύχομαι να την χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αν κρινω απο το strom, και το μπαντιτ θα το χεις ξυρισμενο γυαλισμενο! Καλα ταξιδια!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν κρινω απο το strom, και το μπαντιτ θα το χεις ξυρισμενο γυαλισμενο! Καλα ταξιδια!! Εννοειται :D :D ....στην πενα θα ειναι και θα την προικισω κιολας και αυτη, σιγα σιγα μονο γιατι προς το παρον τα φαγαμε όλα :D υ.γ mods δωστε κανενα like παραπανω ρεεε να χαριζω στους ανθρωπους που μου ευχονται... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον 4kings 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 μήπως μπορείς να πεις και τιμή; έστω και σε πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 οοοοοοοοο τι φερινγκ ειναι αυτο?? κουκλος ο ληστης! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Φτου-φτου σκορδα.Καλοταξιδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ......χαιρομαι που σας αρεσει.... ....την εχω ερωτευτει κεραυνοβόλα :D Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον 4kings Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 πάντα όρθιος κι ατσαλάκωτος... ελ μπαντιδο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 καλοριζικο!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Πολύ ωραίος ο ληστής. Φτου-φτου! Το FA είναι πολύ ωραίο και ζήτημα να έχω δει άλλα 1-2. Στο συγκεκριμένο χρώμα τα σπάει!! Ξανά φτου-φτου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Πολύ ωραίος ο ληστής. Φτου-φτου! Το FA είναι πολύ ωραίο και ζήτημα να έχω δει άλλα 1-2. Στο συγκεκριμένο χρώμα τα σπάει!! Ξανά φτου-φτου! Σ'ευχαριστω Θα με αναγνωριζετε πλεον ευκολα στο δρομο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Γιώργο καλορίζικο το εργαλείο,τα σπάει!! :cheers: ΥΓ 1 Εσύ Bandit και η γυναίκα κινητό,για να την καλοπιάσεις ε; ΥΓ2 .Πότε πρόλαβες και άλλαξες άβαταρ και τύπο μηχανής δίπλα από το dreambike; Μην ξεχάσεις και την υπογραφή σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ...μερσί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες