Jump to content
athmich

καλώς μας βρήκα

Recommended Posts

μετά από παρακολούθση του φόρουμ για ένα περίπου έτος,είπα να ξεκινήσω να γράφω.από τον ιούνιο του 2012,είμαι ευτυχής κάτοχος διπλώματος Α1 και ταυτόχρονα ενός Yamaha ybr 250, αρχική άδεια μαιος 2010 και 16.000χλμ..είναι η δεύτερη μηχανή μου αφού για δέκα έτη,από τα 26 μου οδηγούσα ένα dayang dv50.

Η μηχανή αγοράστηκε 2800ευρώ,πολλοί θα πείτε πολλά,αλλά τα δύο χιλιάρικα από αυτά σε δόσεις δύο ετών.Ηδη έχω κάνει 4000 χλμ. με μερικά από αυτά προς ξυλόκαστρο το καλοκαίρι οταν έκαναν διακοπές οι δυό γυναίκες της ζωής μου.

εντυπώσεις από την μηχανή: άριστες,οικονομική(3.5 σε ταξίδι,4.4 στην αθήνα,οικονομικό σέρβις)

εντυπώσεις από το site άριστες.

και τέλος καλώς σας βρήκα........και πάντα όρθιοι όλοι........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες και πάντα όρθιος! Βασικά παραξενεύτηκα με το 4,4/100 μέσα στην πόλη. Μήπως έχεις βαρύ χέρι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς τον φίλο Μιχάλη! Να χαίρεσαι το μοτόρι σου. Φανταστικό μοτοσυκλετάκι που έχει ψυχή!

Καλά ποστ και πάντα όρθιος.

4,4 σου καίει εντός πόλης και 3,5 σε ταξίδι?? Πολύ ακούγεται. Ρώτα τον ksino1100 που έχει το ίδιο να σου πει πόσο του καίει.

Τόσο καίει ένα f650gs 7ετίας να φανταστείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά το ονομά μου είναι Θανάσης (μη σε μπερδεύει το athmich).....στην εθνική τόσο καίει με ταχύτητα 110-120 χλμ....τώρα στην αθήνα το οδηγάω λίγο νευρικά.....θα ρωτήσω πάντως τον ''συνάδελφο''.ευχαριστώ.......

εκτός από το βαρύ χέρι έχω και βαρύ κορμί.........(1,85 και 95 κιλά).....

Τροποποιήθηκε από τον athmich

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως ηρθες στο mybike και καλους δρομους! :_thumbsup: Να χαιρεσαι το yamahaκι! :_thumbsup: :_thumbsup:

(του ksino ποσο καει;;; χαχαχαχαχα ναι για ρωτηστε!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα