Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Χχαχαχαχα ωραίος καλά κάνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Έχω απορία κάθε πότε την πλένεις?? Μέρα παρά μέρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Εε έχει τύχει να μην προλάβω καμια μέρα... Έχουν υπάρξει φορές που την έχω πλύνει 2 φορές μέσα στην ίδια μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 :plaf: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Εε έχει τύχει να μην προλάβω καμια μέρα... Έχουν υπάρξει φορές που την έχω πλύνει 2 φορές μέσα στην ίδια μέρα. Ειμαστε τα δυο αντιθετα ακρα.. Εχω να πλυνω τη μηχανη απο τις 10 Αυγουστου.. πεσρι το '12..! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Ειμαστε τα δυο αντιθετα ακρα.. Εχω να πλυνω τη μηχανη απο τις 10 Αυγουστου.. πεσρι το '12..! Προφανώς για να θυμάσαι χαρακτηριστικά ημερομηνία κάτι έχει παιχτεί και δεν μπορείς να τη πλύνεις... αλλά θέλεις! :P Πήγαινε την σε ένα πλυντήριο .. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Ε εντάξει άμα δεν προλάβεις και μία μέρα δεν έγινε και τίποτα..όσο για τις 2 μέρες..τι να πω. Α και κάτι άλλο την τάπα από την εξάτμιση σου τελικά την έβγαλες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Α και κάτι άλλο την τάπα από την εξάτμιση σου τελικά την έβγαλες?? Όχι ακόμα, θα δοκιμάσουμε κάτι με το μάστορα τη Τρίτη.. Μαζί με κάτι μπλιμπλίκια που θα μπουν στο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 ............... Εχω να πλυνω τη μηχανη απο τις 10 Αυγουστου.. πεσρι το '12..! Μάκα θά 'χει πιάσει ρε βλαμμένε...... Νά 'ρθω κατά κει με κανά μυστρί να ξύσουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Kαθόμουν και την ξαναματακοιτούσα επί ώρες :wub: ...μετά από την καθιερωμένη βόλτα ξεγκαυλώματος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Της έδειχνα την φωτογραφία της κουκλας του απο πάνω, για να δεί πως θα γίνει όταν μεγαλώσει και τρώει όλο το φαί της.... :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Μόλις παράγγειλα σετάκι λίπανσης και καθαρισμού K&N με 1,44 euro αντί για 20 με 25 που έχει στο Ελλάδα. Είχα αρκετούς μήνες να παραγγείλω από το e-bay και μου έστειλαν κουπόνι έκπτωσης για 10 Λίρες Αγγλίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Kαθόμουν και την ξαναματακοιτούσα επί ώρες :wub: ...μετά από την καθιερωμένη βόλτα ξεγκαυλώματος Να σας βαλω λιγο στο τρυπακι τους μουλτακηδες ...γιατι σας βλεπω χαλαρους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 [...] Μαζί με κάτι μπλιμπλίκια που θα μπουν στο μηχανάκι. από τα καλά? ή από τα άλλα? εγώ πάντως σήμερα έκατσα και στερέωσα σωστά την καινούργια ζελατίνα και αφού είχε γεμίσει δαχτυλιές είπα "δεν την πλένεις κιόλας?" και την έπλυνα... 4η φορά αυτό το μήνα... νομίζω καλά είμαι... δεν έχω αγγίξει τα όρια του παρανοϊκού ακόμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Να σας βαλω λιγο στο τρυπακι τους μουλτακηδες ...γιατι σας βλεπω χαλαρους :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 εβαλα τακακια , αλλαξα το ρουλεμαν του πισω τροχου γιατι το ειχε φαει ολο και εφτιαξα την σελα γιατι δεν κουμπωνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Περσα και την ειδα , ηταν σαν να με εβριζε ετσι οπως της ξηγηθηκα.. γιατι φιλε μου την αφησες μονη για καιρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 από τα καλά? ή από τα άλλα? Από τα πολύ καλά.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 γιατι φιλε μου την αφησες μονη για καιρο? Γιατι ειχαμε αντιθετη αποψη με την τροχαια & το αλκοτεστ που μου εκαναν.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 :tooth: χαχααχαχαχ με το καλο να καταφερεις να πληρωσεις την καμπανα που πρεπει να ετσουξε, και βουρ πισω στους δρομους.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Να ρε ! Κοιτάχτε τα αποτελέσματα του καθημερινού πλυσίματος! Και ο υπαίτιος του "κακού" Η φαγάνα των 30mm. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) φημες λενε οτι το μοτορι του Γιαννη ξεβαψε απο το πολυ πλυσιμο... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2013 από τον panos1995 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Γιάνναρε, πένα μιλάμε. Πιο τζάμι και από εκθεσιακό..... σαν να μην έχει κυκλοφορήσει καν. Δεν έρχεσαι να μου πλύνεις και τον Tweety? Τέτοια δουλειά κανένας δεν κάνει. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 πέρα από τη πλάκα το τόσο συχνό πλύσιμο μπορεί να και κακό στο μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 φημες λενε οτι το μοτορι του Γιαννη ξεβαψε απο το πολυ πλυσιμο... Φήμες, μόνο φήμες! Γιάνναρε, πένα μιλάμε. Πιο τζάμι και από εκθεσιακό..... σαν να μην έχει κυκλοφορήσει καν. Να'σαι καλά Κώστα.!! Δεν έρχεσαι να μου πλύνεις και τον Tweety? Τέτοια δουλειά κανένας δεν κάνει. :D Με μεγάλη μου χαρά. Από μικρός έπλενα ότι μηχανάκι έβρισκα μπροστά μου! πέρα από τη πλάκα το τόσο συχνό πλύσιμο μπορεί να και κακό στο μηχανάκι Κοίτα. Το γερό πλύσιμο γίνεται 2 φορές την εβδομάδα. Και μάλιστα χωρίς καθόλου πίεση με "ειδικά" σαμπουάν κλπ Τις υπόλοιπες φορές πέφτει καθάρισμα στις ρόδες με νεράκι και σαπουνάδα και ξεσκόνισμα σε όλο το υπόλοιπο με υγρό πανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες