Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Και καλά της έκανες ρε συ της άτιμης. :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANASTASIOS 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 σήμερα έκανα κάτι που ήθελα εδώ και καιρό χωρίς να την ακουμπήσω καν τη γιαγιάκα μου λοιπόν πήρα ένα τετραδιο και εγραψα κάθε τι που έχω κάνει στη μηχανή καθώς και τα ευρώ που έδωσα και θα το φυλάω για να ξέρω τι μου γίνεται...καθότι βιβλιο σερβις δεν υπάρχει ούτε για δείγμα...το κακό είναι οτι έκανα μια σουμα και τα βγαλα κοντά στα 600 ευρώ από 19 νοεμβρίου 2012..χωρίς τις βενζίνες σα να έφαγα μπουκέτο ενιωσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 σήμερα έκανα κάτι που ήθελα εδώ και καιρό χωρίς να την ακουμπήσω καν τη γιαγιάκα μου λοιπόν πήρα ένα τετραδιο και εγραψα κάθε τι που έχω κάνει στη μηχανή καθώς και τα ευρώ που έδωσα και θα το φυλάω για να ξέρω τι μου γίνεται...καθότι βιβλιο σερβις δεν υπάρχει ούτε για δείγμα...το κακό είναι οτι έκανα μια σουμα και τα βγαλα κοντά στα 600 ευρώ από 19 νοεμβρίου 2012..χωρίς τις βενζίνες σα να έφαγα μπουκέτο ενιωσα... Για αυτό και εγώ δεν γράφω τίποτα. Μετά μπορώ να λέω με άνεση και χωρίς τύψεις "Το μηχανάκι εγώ το πήρα για οικονομία. Ναι Ναι σου λέω. Δεν μπορείς να φανταστείς. Κοιτάς τον αέρα που και που στα λάστιχα και είσαι οκ."...... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 εγω εχασα τον λογαριασμο περσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 επειδη οπου να ναι θα της αλλαξω τα λαδακια , παραγγειλα για να δοκιμασω το KTM RACING 20W/60 της MOTOREX. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 τίποτα..χάζευα την μελλοντική μου μηχανή περιμένοντας να βγει το δίπλωμα μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Η οποία είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Honda cbr 125 ): Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Με το καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Tώρα δε ξέρω αν το ύψος μου θα επηρεάζει κάπου...1,94 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Είπα να πάω να την πλύνω και όταν πήγα έφαγε άκυρο γιατί ήταν κλειστό μέχρι σεπτέμβρη.. Οπότε παραμένει dirty :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Ένα ξέσκισμα 30 χιλιομέτρων.. Και το απόγευμα εννοείται πλύσιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Έβαλα ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο michelin pilot power μπροστινό με 40 ευρουλάκια, γυφτιά το ξέρω αλλά... Βγήκα και για τελίκιασμα στην εγνατία, 195 με gps και αεράκι, τα 200 με άπνοια λογικά τα έχει, όχι πως με ενδιαφέρει, αν ήθελα γκάζι θα άγοραζα 4κυλινδρο, κουβέντα να γίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οπως εγραψα και χθες, περιπου τετοια ωρα, σημερα το πρωι θα ξεκινουσα το μονταρισμα του μηχανακίου μου... ...Και τελικα ξεκινησα! Σε αυτη την φωτογραφα εχουμε ενα πλαισιο με ενα μοτερ μεσα του και ενα ψαλιδι με μια ροδα κατω δεξια να περιμενει υπομονετικα. Σε αυτη τη φωτογραφα εχουμε το ιδιο πλαισιο με το ιδιο μοτερ απο αλλη οπτικη γωνια αλλα εχουν μπει το ψυγειο λαδιου, ο πολλαπλασιαστης και κατι ψιλα ακομα, η ζαντα χωριστηκε απο το ψαλιδι και ειναι ολα ετοιμα για γρασακι. Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ενδιαμεσος φωτογραφικος κρικος επειδη μου εφυγε το μπροστινο και χαρακωθηκε το φτερο και ειχα νευρα, μπηκε το USD αερος λαδιου το οποιο ειναι κορυφαιας τεχνολογιας του 1980 και το ψαλιδι με καμποσο γρασο στον αξονα και ρουλεμαν του τα οποιοα αλλαχτηκαν πριν ενα χρονο και δε λεει να χαλασουν, επισης το αμορτισερ φοραει καινουρια ρουλεμαν και το μοχλικο γρασαριστηκε και αυτο και ειναι ολα σε αψογη κατασταση. Και τελος (για σημερα) μια φωτογραφα με το μεκανακι στην καταστση που ειναι τωρα, και οταν λεω τωρα εννοω τωρα! Εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας, δεν το βιαζομαστε, περιμενουμε τα πρωτοβροχια και μετα βουρ στις λασπες! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2013 από τον Tasos Meli 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 (Και) σήμερα τίποτα. Να δούμε αύριο μπας και..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Έχω βαρεθεί να πηγαίνω πάνω κάτω σήμερα! 2 φορές καβάλησα και πεζοδρόμια για να ξεπαρκάρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Πήρα καινούριο σφουγγάρι, σαμπουάν για να κάνω ένα πλύσιμο της προκοπής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξανακαθόμουν και την κοιτούσα επί ώρες Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2013 από τον Toni Shark 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Εγώ δε θα κοίταζα τέτοιο εργαλείο... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Πρώτα το κοιτάς για να ψαρώσει και μετά :kill: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Πρώτα το κοιτάς για να ψαρώσει και μετά :kill: Για αυτό είσαι θυμωμένος ρε? Λέω και εγώ ποιος τον τσάτισε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Για αυτό είσαι θυμωμένος ρε? Λέω και εγώ ποιος τον τσάτισε :P :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Toni, άσχετο αλλά το S στη μπλούζα σημαίνει Superman ή Shark? :lol: Ή μήπως Sαβαρακατρανέμια? :lol: :P :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Toni, άσχετο αλλά το S στη μπλούζα σημαίνει Superman ή Shark? :lol: Ή μήπως Sαβαρακατρανέμια? :lol: :P :tease: Και τα 3 μαζί :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες