Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

σήμερα έκανα κάτι που ήθελα εδώ και καιρό χωρίς να την ακουμπήσω καν τη γιαγιάκα μου

λοιπόν πήρα ένα τετραδιο και εγραψα κάθε τι που έχω κάνει στη μηχανή καθώς και τα ευρώ που έδωσα και θα το φυλάω για να ξέρω τι μου γίνεται...καθότι βιβλιο σερβις δεν υπάρχει ούτε για δείγμα...το κακό είναι οτι έκανα μια σουμα και τα βγαλα κοντά στα 600 ευρώ από 19 νοεμβρίου 2012..χωρίς τις βενζίνες :vava: σα να έφαγα μπουκέτο ενιωσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σήμερα έκανα κάτι που ήθελα εδώ και καιρό χωρίς να την ακουμπήσω καν τη γιαγιάκα μου

λοιπόν πήρα ένα τετραδιο και εγραψα κάθε τι που έχω κάνει στη μηχανή καθώς και τα ευρώ που έδωσα και θα το φυλάω για να ξέρω τι μου γίνεται...καθότι βιβλιο σερβις δεν υπάρχει ούτε για δείγμα...το κακό είναι οτι έκανα μια σουμα και τα βγαλα κοντά στα 600 ευρώ από 19 νοεμβρίου 2012..χωρίς τις βενζίνες :vava: σα να έφαγα μπουκέτο ενιωσα...

Για αυτό και εγώ δεν γράφω τίποτα.

Μετά μπορώ να λέω με άνεση και χωρίς τύψεις "Το μηχανάκι εγώ το πήρα για οικονομία. Ναι Ναι σου λέω. Δεν μπορείς να φανταστείς. Κοιτάς τον αέρα που και που στα λάστιχα και είσαι οκ."......

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη οπου να ναι θα της αλλαξω τα λαδακια , παραγγειλα για να δοκιμασω το KTM RACING 20W/60 της MOTOREX.

Pr_10809.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπα να πάω να την πλύνω και όταν πήγα έφαγε άκυρο γιατί ήταν κλειστό μέχρι σεπτέμβρη.. Οπότε παραμένει dirty :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαλα ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο michelin pilot power μπροστινό με 40 ευρουλάκια, γυφτιά το ξέρω αλλά...

Βγήκα και για τελίκιασμα στην εγνατία, 195 με gps και αεράκι, τα 200 με άπνοια λογικά τα έχει, όχι πως με

ενδιαφέρει, αν ήθελα γκάζι θα άγοραζα 4κυλινδρο, κουβέντα να γίνεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως εγραψα και χθες, περιπου τετοια ωρα, σημερα το πρωι θα ξεκινουσα το μονταρισμα του μηχανακίου μου...

...Και τελικα ξεκινησα!

Σε αυτη την φωτογραφα εχουμε ενα πλαισιο με ενα μοτερ μεσα του και ενα ψαλιδι με μια ροδα κατω δεξια να περιμενει υπομονετικα.

2013-08-22132533_zpsaa776748.jpg

Σε αυτη τη φωτογραφα εχουμε το ιδιο πλαισιο με το ιδιο μοτερ απο αλλη οπτικη γωνια αλλα εχουν μπει το ψυγειο λαδιου, ο πολλαπλασιαστης και κατι ψιλα ακομα, η ζαντα χωριστηκε απο το ψαλιδι και ειναι ολα ετοιμα για γρασακι.

2013-08-22135240_zps59f50306.jpg

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ενδιαμεσος φωτογραφικος κρικος επειδη μου εφυγε το μπροστινο και χαρακωθηκε το φτερο και ειχα νευρα, μπηκε το USD αερος λαδιου το οποιο ειναι κορυφαιας τεχνολογιας του 1980 και το ψαλιδι με καμποσο γρασο στον αξονα και ρουλεμαν του τα οποιοα αλλαχτηκαν πριν ενα χρονο και δε λεει να χαλασουν, επισης το αμορτισερ φοραει καινουρια ρουλεμαν και το μοχλικο γρασαριστηκε και αυτο και ειναι ολα σε αψογη κατασταση.

2013-08-22145026_zps7812937b.jpg

Και τελος (για σημερα) μια φωτογραφα με το μεκανακι στην καταστση που ειναι τωρα, και οταν λεω τωρα εννοω τωρα!

Εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας, δεν το βιαζομαστε, περιμενουμε τα πρωτοβροχια και μετα βουρ στις λασπες!

2013-08-22160946_zps500c1107.jpg

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(Και) σήμερα τίποτα. Να δούμε αύριο μπας και.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω βαρεθεί να πηγαίνω πάνω κάτω σήμερα! 2 φορές καβάλησα και πεζοδρόμια για να ξεπαρκάρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξανακαθόμουν και την κοιτούσα επί ώρες :wub::tooth:

ginx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τροποποιήθηκε από τον Toni Shark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτα το κοιτάς για να ψαρώσει :cry: και μετά :kill: :kill: :yes:

Για αυτό είσαι θυμωμένος ρε?