Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ρε παιδιά τι είναι αυτή η αγάπη που έχουν οι γάτες στις μοτοσυκλέτες με κουκούλες?Πριν λίγο καιρό πήρα μια κουκούλα να καλύψω την KLEρη μου και από τότε βλέπω οτι οι γάτες ανεβαίνουν συνέχεια στη σέλα κάτω απο τη κουκούλα και επίσης μου έχουν κάνει τις ζάντες κίτρινες,κάτι που δεν συνέβαινε πριν. Επειδή έχω βαλιτσάκι το κάλυμμα δεν φτάνει μέχρι κάτω ώστε να το δέσω για να μη τρυπώνουν από κάτω. Έχετε να προτείνετε καμιά λύση ή μήπως καλύτερα να μην ξαναβάλω την κουκούλα. Επίσης πρώτο βράδυ που το άφησα με κουκούλα μου κλέψαν κάτι ωραία καπάκια που είχα στις βαλβίδες για το οποίο υποπτεύομαι την χοντρή γκρίζα γάτα :D :D :D !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Ισως κάποιο απωθητικό σπρέι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεσε στη moto εναν σκυλο...και με τις γατες θα ξεμπλεξεις, και για τους κλεφτες θα ειναι ενα + ακομη απο θεμα ασφαλειας Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον ghostkon 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Κι εμένα το ίδιο μου κάνουν οι άτιμες. Τουλάχιστον, έχουν την ευγένεια να μην μου το κατουράνε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 εχουν παιξει πολλα παρομοια θεματα ,με μια αναζητηση θα βρεις παρα πολλες απαντησεις εμενα χοντρο πιπερι εδωσε την λυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Μία είναι η λύση: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ όταν πήρα τη μηχανή αγόρασα κ κουκούλα (45 ευρώ) χοντρή σαν μουσαμά!!! Πέρυσι που έπρεπε να υπηρετήσω "τη μαμα πατρίδα" (έστω κ στα γεράματα) φυσικά την κάλυψα με την κουκούλα για όσο διάστημα έλειπα!!! Στην πρώτη άδεια που πήρα λοιπόν πάω να την κάνω βολτίτσα κ ανακαλύπτω ότι όχι μόνο είχαν περάσει μέσα κ θρονιάστηκαν στο κάθισμα, αλλά προφανώς για να πέρνουν αέρα με τα νύχια τους σκίσανε την κουκούλα σε ένα τεραγωνάκι 3x3!!!! Μετά από αυτό απλά σήκωσα τα χέρια...... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον Tzitziloni Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν κρατιεμαι να μην σπαμαρω.. Σορρυ προκαταβολικα! Ο,τι και να σκεφτειτε να κανετε σαν λυση, ελπιζω μεσα στις ιδεες σας να μην βρισκεται και η φολα... Αλλιως να πεθανουν αργα και βασανιστικα ολοι οι αγαπημενοι σας και εσεις να ζησετε οσα περισσοτερα χρονια ειναι δυνατον. Αααααχ! Παντα ηθελα να το πω καπου δυνατα αυτο... Το πιπερι συνηθως δουλευει.. αλλα θελει συχνη ανανεωση! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον Technician J 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Βαζεις την κουκουλα και απ'εξω με ενα χταποδι πιανεις απο το ενα πατητηρι ως το αλλο.Ετσι δεν εχει χωρο η γατα να περασει απο μεσα... Τοσο απλα...κι ασε τα σπρευ και τα σκυλια για αλλες ενασχολησεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Αντε τη γατα την κράτησες εξω από την κουκούλα...αμα αρχίσει να στρογγυλοκάθεται και αρχίσει και χτυπάει συναγερμός τι γινεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και εγω παθών με το ίδιο πρόβλημα καθώς οι γάτες έμπαιναν κάτω απο την κουκούλα και ας έχει και κλιψάκι και ας την κολλούσα οσο γινόταν πάνω στη μηχανή για να μην αφήνω κενό. Μου πήρε πολλή σκέψη και χρόνο να βρώ τι να κάνω ώστε να έχει λύση. Δοκίμασα μανταλάκια, δέσιμο της κουκούλας με σύρμα στα σημεία που είχε κενό και πολλά πολλά άλλα. Φυσικά τίποτα απο αυτά δεν δούλεψε αφού ως γνωστόν οι γάτες είναι ''γάτες'' και κάθε φορά που πήγαινα να πάρω τη μηχανή νιώθωντας πως νίκησα τον άτυπο αυτό πόλεμο έβλεπα τρίχες άσπρες παντού, χώματα, γρατσουνιές στη σέλα και φυσικά διάφορες οσμές καθόλου απολαυστικές...! Απανωτά εγκεφαλικά πάθαινα εγω αφού οσο το προχώραγα πάντα αυτές έβρισκαν τρόπο να μου τη χαλάνε. Το χειρότερο ήταν όταν είδα πως μπαίνει απο μπροστα, απο ενα σημείο που είχα δει χώματα άλλα δεν είχα δώσει σημασία. Επειδή όταν το τιμόνι είναι κλειδωμένο αφήνει ενα μικρό κενό, η γάτα πήγαινε στον μπροστινό τροχό ανάμεσα με το μοτέρ και έμπαινε απο το κενό του τιμονιού... Ήμαρτον δηλαδή ! Η λύση για εμένα βρέθηκε και μέχρι σήμερα δουλεύει κανονικά σε δυο μηχανές. Γέμισα σακούλες σκουπιδιών με τσαλακωμένα χαρτιά απο διαφημιστικά έντυπα και τις βάζω πάνω στη σέλα ξαπλωτές αλλά και στο ντεπόζιτο. Φυσικά μια μικρότερη σακούλα σούπερ μάρκετ την γέμισα και αυτή ομοίως και την σφηνώνω στο κενό που κάνει το τιμόνι. Απο πάνω απο ολα αυτά, βάζω την κουκούλα κανονικά και έτσι έχω σωθεί απο αυτό το θέμα ! Επίσης επειδή κάθονται και πάνω στην κουκούλα, βάζω απο πάνω απο την κουκούλα κάτι σαν μουσαμά με λίγο χαρτόνι και τα δένω γύρω γύρω απο τη μηχανή σε δύο σημεία ώστε να μην μου κατουράνε την κουκούλα αλλά και να μην την σκίζουν (εκεί χρησιμεύει το χαρτόνι). Το εχω ανάγει σε επιστήμη το ολο θέμα, είμαι υπερβολικός και το παραδέχομαι, αλλά όταν σταμάταγα στα φανάρια και οι μυρωδιές απο τα κάτουρα αναδύωνταν απο τα ζεστά καπάκια του κινητήρα, όταν τα χέρια μου βρώμαγαν και κάθε πρωί έπρεπε να ανεβοκατεβαίνω να πλένομαι, όταν θα αντίκρυζα μια σκισμένη σέλα κλπ κλπ κλπ, όπως είναι λογικό, έπρεπε να βρεθεί μια λύση ! Σόρυ για το σεντόνι αλλά το είχα καημό και για όποιον θέλει βοήθεια μπορώ αύριο να τραβήξω φώτο απο το εγχείρημα και να κατατοπιστείτε πληρέστερα ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2013 από τον Xtrancewarp69 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Δλδ θελουμε μια κουκουλα για το μοτόρι και μια κουκουλα να προστατευει την κουκουλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Χαχαχαχα, δεν είναι κουκούλα και δεν καλύπτει περιμετρικά την μηχανή. Στην περιπτωσή μου είναι απλά ενα λεπτό παραλληλόγραμο κάλυμμα απο μια συσκευασία που αντί να το ανακυκλώσω το βάζω απο πάνω απο την κανονική κουκούλα για αντικατουροποίηση, να κατουράνε αυτό δηλαδή τα γατιά αντι για την κουκούλα. Θα παω να τραβήξω φώτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xtrancewarp69 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Εδω είναι το πως μπαίνουν οι σακούλες πάνω στη σέλα... Και εδώ είναι η αντικατουροποίηση της καλής κουκούλας μαζί με το κομμάτι χαρτόνι για τις νυχιές ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Μία είναι η λύση: :P Μετά όμως πως θα πάει να πάρει την μηχανή του ο άνθρωπος.. Τα ρωτάς αυτά τα φιλίσυχα σκυλάκια αν θα θέλουν?? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ειναι ενας κοντα στη δουλεια που προφανως ειχε το ιδιο προβλημα και αυτο που εχει κανει ειναι το εξης ωραιο: εχει παρει ενα μεγαλο κοματι αφρολεξ που απο μεσα εχει περασει ξυλαρακια και το εχει κανει σαν εκεινα τα πραματα που βαζουν για να μη καθονται τα περιστερια.. ε το βαζει πανω στο μηχανακι και τελος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 καρφιτσες στην σελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μετά όμως πως θα πάει να πάρει την μηχανή του ο άνθρωπος.. Τα ρωτάς αυτά τα φιλίσυχα σκυλάκια αν θα θέλουν?? :P :P :P Καλό θα ήταν λοιπόν τα σκυλάκια να ήταν δικά του/της Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον dimlyb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Τα αποθητικά τα έχω δοκιμάσει, και δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι κάνουν δουλειά. Στο MP3 είχα ράψει ένα κομάτι ύφασμα, ίδιο με της κουκούλας, το οποίο πέρναγε από κάτω και έπιανε από την άλλη με velcro ώστε να μην αφήνει κανένα κενό. Αποτελεσματικότατο. Εναλλακτικά μπορείς να ράψεις ιμάντες με κλιπς ώστε να μην υπάρχουν πάλι μπόσικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Βόλοι ναφθαλίνης μεσα σε ενα τούλι σαν αυτα τα σακουλάκια που βάζουν τα κουφέτα.Κρέμασε το σε ενα σημείο στο τιμόνι με ενα κλιπ για να το βγάζεις οταν η μοτο είναι σε χρήση και να το βάζεις λίγο πριν βάλεις την κουκούλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εγώ έχω καρφώσει σε ένα λεπτό κομμάτι σανίδας πρόκες, τη βάζω πάνω στη σέλα, σκεπάζω τη μηχανή και...ούτε γάτα ούτε ζημιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alupis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εγω μεχρι να καταλαβω περι τινος προκειται,επαθα. Κουκουλα χρησιμοποιουσα χρονια,και το χειροτερο ηταν να μου γρατζουνισουν την σελα. Ομως το κατουρημα τους μαλλον το εκαναν αλλου. Μετα λοιπον αρχισε και το κατουρημα.Εβαζα μπροστα να φυγω και η μηχανη μοσχοβολουσε και εβγαζε ατμους. Νομιζωντας οτι εχω καποια διαρροη εφτασα μεχρι το συνεργειο. Ε λοιπον ουτε ο μαστορας δεν καταλαβε οτι φταινε οι γατες.Ασε που αρχισε να λεει κατι για λυσιματα,ψαξιματα κτλ. Και μιλαω ισως για τον πιο καλο μαστορα στο ειδος του! Μεχρι που τις επιασα επ'αυτοφωρο και το μυστηριο λυθηκε οχι ομως και το προβλημα. Τωρα ψαχνω λυσεις,αλλα οχι καποια που να απαιτει 2-3 λεπτα ενασχοληση στο βαλε-βγαλε, γιατι σε βαθος χρονου μαλλον θα ατονησει λογω βαρεμαρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες