filips 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 Γεια σας παιδια!! Αυτο το διαστημα ειμαι σε αναζητηση αγορας μιας μηχανης. Πρακτικα θα ειναι η πρωτη μου μιας και μονο σκουτερακι ειχα στην κατοχη μου.. Επειδη ταο γκαζι ειναι γλυκο προσπαθω να περιορισω τις επιλογες μου ως προς δυναμη. Θετω ως ταβανι τα 50-60 αλογα...και οριο ειναι.. Επισης ως μαχ ποσο διαθετω 1500-2000 ευρω. Η κυρια χρηση θα ειναι μεσα στην πολη με εξαιρεση καποια ισως ταξιδια.. Να μην ειναι πανβαρια..(οχι πανω απο 200 σε καμια περιπτωση γτ ειμαι και νεος οδηγος) Εχω κοιταξει καποιες αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας γενικοτερα η καποιες ιδεες που μπορει να μην μου περνανε απο το μυαλο.. Σαν πρωτη επιλογη και ονειρο ειναι η aprilia pegaso strada αλλα μου πεφτει ακριβη για τωρα τουλαχιστον. Επισης ειδα:kawasaki kle 500, yamaha xt 660x η και την r ισως, το προηγουμενο χτ, honda cbf 500(και αυτη τσιμπιμενη για τα χρονια της) και αλλες οπως suzuki freewind.... Sorry για το πρηξιμο αλλα ηθελα να ειμαι λιγο αναλυτικος!!! Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2013 To KLE είναι αξιόπιστο -λένε- αλλά και πολυφορεμένο. Ισως να βρεις κάτι σε street : Hornet, Hornet S, Z750S, Fazer6. Εχουν όμως αρκετά παραπάνω άλογα. H cbf500 είναι κακάσχημη. Καλή επιτυχία πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filips 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Ειχα γνωρισει μια κοπελα απο css μια μιερα και μιλαγαμε...με προετρεπε οτι χιλιες φορες να προτειμησω μια 600αρα 4κυλινδρη και ας ειναι 90-100 αλογα παρα μια τυπου pegaso strada μονοκυλινδρη... Περι αυτου ειχα παραξενευτει...υπαρχει καποια λογικη πανω σε αυτο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Ειχα γνωρισει μια κοπελα απο css μια μιερα και μιλαγαμε...με προετρεπε οτι χιλιες φορες να προτειμησω μια 600αρα 4κυλινδρη και ας ειναι 90-100 αλογα παρα μια τυπου pegaso strada μονοκυλινδρη... Περι αυτου ειχα παραξενευτει...υπαρχει καποια λογικη πανω σε αυτο??? Όχι αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία. Είναι πολλά άλογα, λάθος σου είπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filips 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Μιας που ειδα φιλε μου τι μηχανη εχεις... ερι αυτης ποια η συνολικη σου γνωμη για αυτη? Ειναι επισης μια μηχανη που μου αρεσει πολυ... Ειναι ακριβη ακομα μεν αλλα βλεπω καποια θετικα οπως το βαρος της που ειναι μικρο κι εχει και εναν κινητηρα που μου φαινεται πολυ σωστος..αν δεν κανω λαθος ιδιος με της er6. Αυτη, η strada, η er6, και η xtx θα ηταν οι επιλογες μου στα 2500 πρπ.. Ειναι λογικες επιλογες η ξεφευγουν?? Υ.γ.εχουν εξαφανιστει οι μεσαιας κατηγοριας μηχανες κιολας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 μη κολας στα αλογα αν το μυαλο ειναι στο κεφαλι δεν εχεις προβλημα η kle ειναι βαρια το στραντα χτ ερ ειναι σουπερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Καλωσόρισες! Κάποιες ενδεικτικές προτάσεις από εμένα,αν και δεν έχεις γράψει για τι χρήση προορίζεται.Εικάζω ότι θα είναι το μόνο σου δίτροχο και θα το έχεις για βόλτες και για αστική χρήση. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3112611/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3269886/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3280177/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3260313/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Mε ενα ΧΤΧ 660 εισαι μια χρα έχει ότι χρειάζεσαι .... αλλα ξεφέυγει από τα χρήματα σου...όχι κατά πολύ όμως//! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filips 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πιστευω να το εχω στο κεφαλι μου το μυαλο αλλα σαν νεος κι εγω...θα πατησω το γκαζακι του..ειμαι γκαζακιας γενικα..και αμαξι σχετικα γρηγορακι εχω...απλα λογω εποχων και βενζινης..για να χαρω το αμαξι θελω και ενα βενζιαδικο διπλα μου... Και το gs ειναι ωραιο..δεν ειναι λιγο βαρυ ομως? Η λεω λαθος Η χρηση θα ειναι κυριως στην αθηνα..ταξιαδια θα κανω αλλα οχι πανω απο 3-4 το χρονο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον filips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Aν δεν το καβαλήσεις,δε θα σου λυθεί η απορία :) Δε θα το έλεγα όμως βαρύ.Άλλωστε δε μετράνε μόνο τα κιλά ως απόλυτος αριθμός αλλά και το ζύγισμα της μηχανής και φυσικά πώς θα σου ''κάτσει''... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Για strada και Xtx πρέπει να προσθέσεις ενα ακόμα 1000αρικο στο budget σου. Τουλάχιστον για να το βρεις σε καλή κατάσταση. Για versys ακόμα περισσότερα. Aν ψήνεσαι πιο πολύ για rmotard πας σε pegaso strada. Πολύ καλό από πολλές απόψεις. 50 αλογάκια έχει και είναι ό,τι πρέπει. Αν θες street τότε er6n. Επίσης τίμιο μηχανάκι. Αυτό νομίζω είναι γύρω στα 70 άλογα. Πάντως για 4κύλινδρο με 100 άλογα που σου είπε η κοπελιά, καλύτερα να το αποφύγεις. Και λόγω ιπποδύναμης αλλά κυρίως λόγω κόστους συντήρησης και καυσίμων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Μιας που ειδα φιλε μου τι μηχανη εχεις... ερι αυτης ποια η συνολικη σου γνωμη για αυτη? Ειναι επισης μια μηχανη που μου αρεσει πολυ... Ειναι ακριβη ακομα μεν αλλα βλεπω καποια θετικα οπως το βαρος της που ειναι μικρο κι εχει και εναν κινητηρα που μου φαινεται πολυ σωστος..αν δεν κανω λαθος ιδιος με της er6. Αυτη, η strada, η er6, και η xtx θα ηταν οι επιλογες μου στα 2500 πρπ.. Ειναι λογικες επιλογες η ξεφευγουν?? Μια χαρά είναι οι επιλογές σου. Κάνε τεστ rides για να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα και να περιορίσεις λίγο τα μοντέλα που ψάχνεις.! Το versys είναι αντικειμενικά πολύ καλό για την κατηγορία του :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filips 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Να ρωτησω...ξερει κανεις αν υπαρχει περιοριστης ισχυος για μηχανες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Για τη χρήση που θέλεις (κυρίως πόλη και λίγο ταξίδι) μην πάρεις 4κύλινδρο. Θα πίνει άντερα. Προτείνω bmw f650gs. Καίει αέρα, ταξιδεύει άνετα και είναι πολύ ευκολοδήγητο. Επίσης, βρίσκεις και με ABS Άλλη λύση είναι το kle. Καλό, τίμιο, αξιόπιστο, φθηνό Το ΧΤΧ είναι όνειρο αλλά στα λεφτά που ψάχνεις έχει λίγα και δύσκολα να είναι από καλή χρήση. Ο πήγασος είναι πολύ καλός αλλά και αυτό ξεφεύγει. Όσο για το ΕΡ6, είναι πάρα πολύ καλό, δυνατό, αξιόπιστο, κάποιοι έχουν κάνει ολόκληρα ταξίδια, αλλά και αυτό ξεφεύγει στην τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alekos_duke 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Γεια σας παιδια!! Αυτο το διαστημα ειμαι σε αναζητηση αγορας μιας μηχανης. Πρακτικα θα ειναι η πρωτη μου μιας και μονο σκουτερακι ειχα στην κατοχη μου.. Επειδη ταο γκαζι ειναι γλυκο προσπαθω να περιορισω τις επιλογες μου ως προς δυναμη. Θετω ως ταβανι τα 50-60 αλογα...και οριο ειναι.. Επισης ως μαχ ποσο διαθετω 1500-2000 ευρω. Η κυρια χρηση θα ειναι μεσα στην πολη με εξαιρεση καποια ισως ταξιδια.. Να μην ειναι πανβαρια..(οχι πανω απο 200 σε καμια περιπτωση γτ ειμαι και νεος οδηγος) Εχω κοιταξει καποιες αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας γενικοτερα η καποιες ιδεες που μπορει να μην μου περνανε απο το μυαλο.. Σαν πρωτη επιλογη και ονειρο ειναι η aprilia pegaso strada αλλα μου πεφτει ακριβη για τωρα τουλαχιστον. Επισης ειδα:kawasaki kle 500, yamaha xt 660x η και την r ισως, το προηγουμενο χτ, honda cbf 500(και αυτη τσιμπιμενη για τα χρονια της) και αλλες οπως suzuki freewind.... Sorry για το πρηξιμο αλλα ηθελα να ειμαι λιγο αναλυτικος!!! Ευχαριστω εκ των προτερων Ένα χτακι για αρχή μια χαρά με αυτά που θέτεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Σ αυτά τα λεφτά xt600.Τα κάνει όλα και συμφέρει. Με το μπάτζετ σου θα βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filips 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Σημερα εκανα ενα ψηλοψαξιμο σε διαφορα φορουμ και σιτες και κατεληξα οτι μια εκ των καλυτερων επιλογων ειναι η gs650. Αυτη απο μερικους διαβασα οτι εχει μικρο ογκο και δεν ειναι και πολυ βαρια..επισης οτι για μονοκυλινδρη ειναι αρκετα ομαλη και με λιγους κραδασμους...επειδη για στραντα δεν με βλεπω να παιρνω καταληγω ως πρωτη επιλογη την gs. Η μονη που ειδα επισης και δεν την ξερω ειναι η freewind της suzuki που βλεπω μοντελα ανω του 2000 να παιζουν κοντα στο χιλιαρικο..αυτη τι λεει??απο αξιοπιστια?? Τελος κατι που δεν εχω σκεφτει ειναι το κοστος των ανταλλακτικων..bmw=φαρμακι η δεν ισχυει και υπαρχουν λυσεις? Το ιδιο και για το suzuki εννοειται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Καλησπερα και απο μενα. νεος στο φορουμ σαν μελος αλλα το παρακολουθω καιρο τωρα. Μπαινω στο ψητο. Ειμαι 22 και θελω τα φωτα σας για αγορα μηχανης. Να ξεκινησω λεγοντας οτι το καλοκαιρι γινεται απεριοριστο ειχα βγαλει το Α1 και εδωσα με ενα cbf125 μου φανηκε αρκετα ευκολο μπορω να πω απολα τα θεματα συμπλεκτη βαρος κλπ 2 μαθηματα εκανα και εδωσα. Τωρα σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενη, βεβαια το καλοκαιρι που θα ειμαι και νομιμος μια 600αρα.. Εχω σταμπαρει και μου αρεσει παρα πολυ η yamaha xj6 naked. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 1,72 και 71 κιλα θα μπορω να την κουμανταρω απο θεμα βαρους, θα ειναι ευκολη στην οδηγηση? ξερω ειναι 600 και εχει γκαζι και νευρο αλλα πιστευω οτι "ελεγχω τα ορια μου". ξεχασα να πω εμπειρια μηδεν μονο με το 125 της σχολης και ενα ταφ 50αρι ενος ξαδερφου μου..(κατι 250 ninja κλπ μην μου προτεινεται για πρωτη μηχανη οχι οτι δεν κανουν την δουλεια τους ισα ισα ειναι καλα σχολεια αλλα δεν μαρεσουν) ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xiristos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Καλησπερα και απο μενα. νεος στο φορουμ σαν μελος αλλα το παρακολουθω καιρο τωρα. Μπαινω στο ψητο. Ειμαι 22 και θελω τα φωτα σας για αγορα μηχανης. Να ξεκινησω λεγοντας οτι το καλοκαιρι γινεται απεριοριστο ειχα βγαλει το Α1 και εδωσα με ενα cbf125 μου φανηκε αρκετα ευκολο μπορω να πω απολα τα θεματα συμπλεκτη βαρος κλπ 2 μαθηματα εκανα και εδωσα. Τωρα σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενη, βεβαια το καλοκαιρι που θα ειμαι και νομιμος μια 600αρα.. Εχω σταμπαρει και μου αρεσει παρα πολυ η yamaha xj6 naked. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 1,72 και 71 κιλα θα μπορω να την κουμανταρω απο θεμα βαρους, θα ειναι ευκολη στην οδηγηση? ξερω ειναι 600 και εχει γκαζι και νευρο αλλα πιστευω οτι "ελεγχω τα ορια μου". ξεχασα να πω εμπειρια μηδεν μονο με το 125 της σχολης και ενα ταφ 50αρι ενος ξαδερφου μου..(κατι 250 ninja κλπ μην μου προτεινεται για πρωτη μηχανη οχι οτι δεν κανουν την δουλεια τους ισα ισα ειναι καλα σχολεια αλλα δεν μαρεσουν) ευχαριστω προκαταβολικα! Οχι δεν ειναι καθολου νευρικο το xj6, το αντιθετο μαλιστα και αρκετα ευκολοδηγητο - φιλικο για αρχαριο οδηγο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα και απο μενα. νεος στο φορουμ σαν μελος αλλα το παρακολουθω καιρο τωρα. Μπαινω στο ψητο. Ειμαι 22 και θελω τα φωτα σας για αγορα μηχανης. Να ξεκινησω λεγοντας οτι το καλοκαιρι γινεται απεριοριστο ειχα βγαλει το Α1 και εδωσα με ενα cbf125 μου φανηκε αρκετα ευκολο μπορω να πω απολα τα θεματα συμπλεκτη βαρος κλπ 2 μαθηματα εκανα και εδωσα. Τωρα σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενη, βεβαια το καλοκαιρι που θα ειμαι και νομιμος μια 600αρα.. Εχω σταμπαρει και μου αρεσει παρα πολυ η yamaha xj6 naked. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 1,72 και 71 κιλα θα μπορω να την κουμανταρω απο θεμα βαρους, θα ειναι ευκολη στην οδηγηση? ξερω ειναι 600 και εχει γκαζι και νευρο αλλα πιστευω οτι "ελεγχω τα ορια μου". ξεχασα να πω εμπειρια μηδεν μονο με το 125 της σχολης και ενα ταφ 50αρι ενος ξαδερφου μου..(κατι 250 ninja κλπ μην μου προτεινεται για πρωτη μηχανη οχι οτι δεν κανουν την δουλεια τους ισα ισα ειναι καλα σχολεια αλλα δεν μαρεσουν) ευχαριστω προκαταβολικα! Ο νόμος άλλαξε το καλοκαίρι δεν παίρνεις απεριόριστο αλλά α2 (μεχρι 35 kw κάτι δηλαδή γύρω στα 45 άλογα) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον xStefanosx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Οχι δεν ειναι καθολου νευρικο το xj6, το αντιθετο μαλιστα και αρκετα ευκολοδηγητο - φιλικο για αρχαριο οδηγο.. Ωραια αλλα λογω υψους και βαρους θα μου φανει "βαρια"? Ο νόμος άλλαξε το καλοκαίρι δεν παίρνεις απεριόριστο αλλά α2 (μεχρι 35 kw κάτι δηλαδή γύρω στα 45 άλογα( φιλε στεφανε δεν διαβασες καλα. εχω βγαλει ηδη το Α1 οπου μετα απο 2 χρονια γινεται απεριοριστο δεν θα βγαλω το καλοκαιρι. νομιζω εμεις που εχουμε προλαβει και βγαλαμε πριν τις αλλαγες δεν μας επηρεαζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ωραια αλλα λογω υψους και βαρους θα μου φανει "βαρια"? φιλε στεφανε δεν διαβασες καλα. εχω βγαλει ηδη το Α1 οπου μετα απο 2 χρονια γινεται απεριοριστο δεν θα βγαλω το καλοκαιρι. νομιζω εμεις που εχουμε προλαβει και βγαλαμε πριν τις αλλαγες δεν μας επηρεαζει. Ναι φίλε αυτό σου λέω έχεις α1 και σε 2 χρόνια απο την έκδοση του θα γίνει α2. Δυστηχώς μια χαρά μας πιάνει αν ψάξεις θέματα που έχουν γίνει τελευταία με διπλώματα θα το εξακριβώσεις και μόνος σου. Και άλλα άτομα νόμιζαν δεν τους πιάνει και όταν πήγα για την αναβάθμιση τους τα παν και εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Μην μου λες τετοια τωρα ειναι σιγουρο αυτο? δηλαδη θα πρεπει ν δωσω παλι εξεταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Να ρωτησω...ξερει κανεις αν υπαρχει περιοριστης ισχυος για μηχανες?? Υπάρχουν έτοιμα κιτ (στην αγγλία απότι έχω διαβάσει μπορείς να υποβιβάσεις την ιπποδύναμη και να οδηγείς με μικρό δίπλωμα μεγάλη μοτό νόμιμα) αλλά και να μην υπήρχαν, πολύ εύκολα μπορείς να φτιάξεις , και με ποικιλία τρόπων. Π.χ. φτιάχνεις ένα εμπόδιο στην γκαζιέρα και το γκάζι δεν ανοίγει τέρμα. Ή δακτυλίδια στις εισαγωγές. Ή δακτυλίδι στις εξαγωγές. Ή συνδυασμοί αυτών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Μην μου λες τετοια τωρα ειναι σιγουρο αυτο? δηλαδη θα πρεπει ν δωσω παλι εξεταση? Από ότι λένε κάποια παιδιά στο forum ναι.Κάνενα στα ένα ψάξιμο και θα βρεις δύο τρία θέματα που έχουν να κάνουν με τα καινούργια διπλώματα και θα δεις που το γράφουν κάποια παιδιά οτι πήγαν να κάνουν αναβάθμιση και τους είπαν ότι πρέπει να δώσετε για α2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες