Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Παρε και μια φωτο απο την εξαερωση,επειδη παραπονιεσαι!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 αυτο που θελω να ακουσω ειναι εντυπωσεις ,το τεχνικο κομματι το ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! μπραβο!!! αντε μας αφηνεις ξεκρεμαστους...λεγε λεγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Γιωργο κ Μπιλακο,οι εντυπωσεις ειναι πραγματικα....6,4 χλμ και ενα εντο. Μολις το δουλεψω παραπανω θα γραψω... ΥΓ.Δεν υπαρχει Τοκικο μαρκα. Τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 την καλη την πλακα θα την παθεις στα πολλα ,δοκιμασε φρενο με ενα δαχτυλο απο τα 160-170 τι τακακια εχουν πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Brembo την κοκκινη σειρα. Οταν εβγαλα αυτη τη φωτο,σκεφτηκα εσενα και τον Παναγιωτη. Αλλαγη τακακιων σε ''καθαρα'' μηχανακια... :tooth: Προσεξε την μπιχλα πως ξεχιλιζει...!! ΥΓ. Ηδη φαινεται να ημουν πολυ κωλοφαρδος για το πως εκατσε η μετατροπη αυτη οικονομικα!! Μιλαμε αξιζει με το πρωτο φρεναρισμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Αντε εβαλες επιτελους φρενα? καλοφαγωτα και προσοχη μεχρι να τα συνηθισεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Με 'γειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 ebc χρυσα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Μαλλον εκανα μαλακια μιας και σε αυτα τα χρηματα που εδωσα,μπορουσα να εχω κατι καλυτερο. Αλλα αφενος δεν ειχα εμπειρια με την εν λογω εταιρια,αφετερου οταν εγραψες εσυ,τα ειχα ηδη αγορασει!! Βεβαια απο τις τοκικο διπιστονες με το no-name τακακι,μαλλον η διαφορα θα ειναι τεραστια ετσι και αλλιως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Κανει θαυματα ο σιδηροφαγος εεεεεεεεε????? Υ.Γ το ΕΡ του Στρατου (το πρωην) το νιωθω σαν παιδι μου αφου μαζι ψαχναμε τα πραγματα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Μασαει κοκκαλα ο Κωστης. Ο στρατος ποιος ειναι καρντια μου?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 ο πρωτος ιδιοκτητης του ερ που μπηκε ποιο πανω με το ψαλιδι και το 636 μπροστινο!!! Υ.Γ εχω γινει νονος και σε ενα αλλο με ΖΧ10 06 μπροστινο...... το ψαλιδι μας λειπει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω το πηρα απο τον κ.Γιωργο,με 800 χλμ και με το μαμα πηρουνι.... Μπερδεψες τα ΕΡ ωρεεε,καλα τα λεει ο Κωστης οτι γερασες Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2013 από τον Konangera Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Αυτο με το Ψαλιδι απο βερσυς και το χρυσο μπροστινο λεωωωωωω!!!!!!!!!! και σας εχω μια 2α......... και τους 2!!!! Γατακια!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Ε θέλω να το οδηγήσω αυτό το Er ρε φίλε!!! :P :P Με γεια και καλέντοτο!!! χααχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 δεν παει βημα, πρεπει να χασει κανα κιλο ο Jeremy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Ψιλοχέστηκα για το γκάζι του Er :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 πολυ ωραιο το ερ6 !!! μπραβο!! μια ιδεα αν και πιστευω οτι θα το εχεις σκεφτει να βαψεις την καρινα εγω θα την εκανα ιδια με το μπροστα φτερο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Ωραιος Γερασιμε!! Καλα φρεναρισματα να εχεις!!! Οντως τα EBC τα χρυσα θα εκτοξευαν το φρενο σου, αλλα και αυτο, σε σχεση με αυτο που ειχες συνηθισει, ειναι η μερα με την νυχτα! Επισης, μην ακους τον Γιωργο που λεει να βαλεις τρομπα Frembo, δεν χρειαζεται, αφου εχεις ηδη ακτινικη και αν θυμαμαι καλα 19αρα, το φρενο σου στανταρ θα ειναι αρκετο για να κολλας "ολοκληρος" καθε φορα στο ντεποζιτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Επισης, μην ακους τον Γιωργο που λεει να βαλεις τρομπα Frembo, δεν χρειαζεται, αφου εχεις ηδη ακτινικη και αν θυμαμαι καλα 19αρα, το φρενο σου στανταρ θα ειναι αρκετο για να κολλας "ολοκληρος" καθε φορα στο ντεποζιτο!! αυτο του ειπα κ εγω ρε του παιδιου ,απλα τον τσιγκλαω κ λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 ΩΩΩΩ, μπραβο στο Γερασιμο. Το εχεις κανει το μπροστινο σου σουπερ. Ετσι επρεπε να βγαινει απο το εργοστασιο. Περιμενω εντυπωσεις & σχολια αν και ειναι σιγουρο οτι μονο θετικο Input θα εχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΩΩΩΩ, μπραβο στο Γερασιμο. Το εχεις κανει το μπροστινο σου σουπερ. Ετσι επρεπε να βγαινει απο το εργοστασιο. Περιμενω εντυπωσεις & σχολια αν και ειναι σιγουρο οτι μονο θετικο Input θα εχεις... καλα ρε συ μακαρι να εβγαινε ετσι αλλα αν εβγαινε ετσι θα εκανε και 1,5 χιλιαρικο παραπανω!! παρολαυτα μεγεια ρε φιλε και παντα τετοια!!! να δω ποτε θα το κανω βολτα να ζηλεψω................................. κι αλλο! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2013 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 καλα ρε συ μακαρι να εβγαινε ετσι αλλα αν εβγαινε ετσι θα εκανε και 1,5 χιλιαρικο παραπανω!! παρολαυτα μεγεια ρε φιλε και παντα τετοια!!! να δω ποτε θα το κανω βολτα να ζηλεψω................................. κι αλλο! Προφανως, αλλωστε το ER δεν βγηκε για να ξυνουν γονατα οι αναβατες αλλα σαν ενα every day commuting bike. Παρ'ολα αυτα πολυ καλη δουλεια του Γερασιμου, θα ηθελα να το οδηγησω καποια στιγμη. Με στιβαρο μπροστινο, μικρο μεταξονιο και φρενουκλες θα ραβει πολλα κοστουμακια στα ορεινα στροφιλικια... Ειδικα τα φρενα του τα βλεπω και τα ερωτευομαι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Η απλα περνετε το δικο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες