dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Χθες το πρωι βαζω μπρος κανονικα, παω σε μια δουλιτσα που ειχα και οταν πηγα να φυγω η μιζα ηταν πολυ αδυναμη. Μετα απο 2-3 μηζιες, η μπαταρια σχεδον ψοφησε, το εβαλα μπρος σκαστο και εκανα περιπου 30 χιλιομετρα. Το σβηνω και του δινω μια μιζα παλι. Πηρε τσακμακι.. Το αφηνω χθες και σημερα το πρωι παω να βαλω και παλι δεν επερνε... Η μπαταρια ειναι 1 μηνα, οσο και τα πηνεια.. Βεβαια η μπαταρια δεν ειναι και η καλυτερη της αγορας, αλλα δεν νομιζω οτι θα κρατουσε μονο 1 μηνα οποιαδηποτε και αν ηταν.. Πιθανη αιτια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Μπαταρία, ανορθωτής, μίζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Έλεγχος για διαρροή. Μάπα μπαταρία, ναι στον 1 μήνα χρήσης, μην σου φαίνεται παράξενο! Μετά πας ανορθωτής, μίζα και πηνεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Κάτι δεν πάει καλά στην παραπάνω τριάδα. Από κάτι απλό π.χ. πόλος ή βύσμα που ξέσφιξε μέχρι βλάβη ενός εκ των εξαρτημάτων. Θέλει ψάξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Για ανορθωτής μου φαίνεται εφ' όσον η μπαταρία είναι ουσιαστικά καινούργια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ψηφίζω ανορθωτή που μάλλον σου πέθανε και την μπαταρία.. Παθώς και μαθώς, που έλεγε και στην ταινία.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ναι αλλα η μπαταρια μετα την βολτα φορτισε κανονικα.. Αν τα ειχε φτυσει ο ανορθωτης θα φορτιζε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αφου πειρε με μιζα μετα τα 30 χιλιομετρα,ο ανορθωτης δουλευει, τα φωτα τα ειχες ανοιχτα η κλειστα στη διαδρομη? Αυτο π λες ακριβως απο πανω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2013 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Μα δεν φόρτισε σωστά αφού την επόμενη δεν έπαιρνε. Ίδια ακριβώς συμπεριφορά με τη δικιά μου. Για να είσαι σίγουρος πάντως πήγαινε να την μετρήσουν, όπως και τι δίνει στα πηνεία κλπ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Για να πήρε μετά από 30 κμ, σημαίνει ότι έστω και λίγο φόρτισε... Το θέμα είναι ότι -μάλλον- κάτι σου ρουφάει το ρεύμα όσο το μηχανάκι είναι κλειστό.. Αμπερόμετρο-πολύμετρο έχεις; να δεις με κλειστό τον διακόπτη, αν έχεις απώλειες, και τι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Βάλε με κάποιο τρόπο μπρος. Άναψε και τα φώτα. Αν γκαζώνεις και η λάμπες έχουν περισσότερη ισχύ, τότε η μπαταρία είναι μάπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 μην απορρίπτεις το ενδεχόμενο η μπαταρία να ήταν ελαττωματική εξαρχής :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 μην απορρίπτεις το ενδεχόμενο η μπαταρία να ήταν ελαττωματική εξαρχής :) +650 Την ειχε πατησει ετσι ξαδερφος μου , μπαταρια απο την bmw κατευθειαν για την 'Κ του και εζησε κατι σαν 2 βδομαδες.. Αλλαχθηκε δωρεαν απο αυτους χωρις δυτερη κουβεντα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Υποθετικα πρεπει να εχω εγγυηση ετσι; ή στο πιο μακρινο μου ονειρο; Θα τον παρω τηλεφωνο να συννενοηθω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2013 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 υποθετικα? κανονικά έχεις εγγύηση για 2 έτη για οποιοδήποτε προιόν πωλείται εντός Ε.Ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ναι ,, να σου πω δε ριχνεις μια ματια σε τιποτα φισες γιατι παιζει να εχουν πιασει μακα και να εχουν παθει ζημια απο την υπερθερμανση καθως τα αμπερ προσπαθουν να περασουν .... Την εχω παθει χμμμ 5 φορες σε διαφορετικα μηχανακια... Ανορθωτη πρωτα μετρα τον κ σιγουρεψου οτι φταιει πριν πας σε μαστορα που θα στον "αλλαξει γιατι καηκε".Την εχω παθει , τζαμπα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Εχεις αλλαξει πηνεια πριν ενα μηνα τοτε δεν ειναι αυτα το προβλημα. Ουτε ο ανορθωτης νομιζω,αλλα τσεκαρε τον καλου κακου... Κοιτα την μπαταρια,μαλλον ειναι για πεταμα. Εφοσον ειναι και φθηνη,μαλλον περι αυτου προκειται(οι φθηνες σε πολυ κρυο ή πολυ ζεστη εχουν την κακια συνηθεια να τα φτηνουν αμεσως,ασχετως αν χρησιμοποιεις καθημερινα το μηχανακι). Καλυτερα να αγορασεις μια και να δωσεις τα απαιτουμενα χρηματα ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Εχεις αλλαξει πηνεια πριν ενα μηνα τοτε δεν ειναι αυτα το προβλημα. Ουτε ο ανορθωτης νομιζω,αλλα τσεκαρε τον καλου κακου... Κοιτα την μπαταρια,μαλλον ειναι για πεταμα. Εφοσον ειναι και φθηνη,μαλλον περι αυτου προκειται(οι φθηνες σε πολυ κρυο ή πολυ ζεστη εχουν την κακια συνηθεια να τα φτηνουν αμεσως,ασχετως αν χρησιμοποιεις καθημερινα το μηχανακι). Καλυτερα να αγορασεις μια και να δωσεις τα απαιτουμενα χρηματα ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Επίσης και ο λόγος που άλλαξε πηνεία να μην έχεις εξαλειφθεί και να συνεχίζει να προκαλείται από αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Επίσης και ο λόγος που άλλαξε πηνεία να μην έχεις εξαλειφθεί και να συνεχίζει να προκαλείται από αυτό! Aλλαξε πηνεια ή εκανε περιεληξη?Ειναι και αυτο ενα θεμα...γιατι αν εκανε το δευτερο,μπορει ο μαστορας να περασε το συρμα πολυ κοντα,να ακουμπαει και να καηκε παλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
profil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ k 1,5 μηνα.......άλλαξα μπαταρία......"ανορθωτη !! k μετά από 30-40 χιλιόμετρα μου άναψε το λαμπάκι τις μηχανής k μετά από λίγο νεκρό...ήρθε οδική βοήθεια φορτώσαμε την μπαταρία k πήρε αλλα στην "διαδρομη" πάλι έσβηνε....σήμερα το πήρα από το σερβις "απεργονοπιισανε" τον συναγερμό! (yamaha diversion 09) ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον profil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 χμ ......και το δικο μου κατι εχει παθει και δεν μπορω να το βρω μια βδομαδα τωρα , για κοιτα και εδω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
profil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://rapidshare.com/files/2857560159/IMG_1971.jpg Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον profil Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 http://rapidshare.co...59/IMG_1971.jpg δεν μπορώ να το ανοίξω .........δεν μας λές τι να ειναι .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
profil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 δεν μπορώ να το ανοίξω .........δεν μας λές τι να ειναι .......... τελικα δεν εχω καταλαβει πωσ ανεβαζουμε φωτο!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Ανορθωτης τελικα.. Λυσεις? ^_^ παω να googlarw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες