ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ένα μπράβο και από εμένα Νικόλα για την αγάπη σου για το μηχανάκι σου και την τρέλα σου (τρέλα με την καλή την έννοια)!!.. Αν ήμουνα Αθήνα θα τα βρίσκαμε πιστεύω μιας και πέρσι γύρισα όλη την χαλκιδική με town mate 80... Όσο για το αν είσαι ασφαλής δεν νομίζω το μηχανάκι σου να έχει κανένα πρόβλημα μιας και όλα τα οχήματα πλέον λόγο βενζίνης κυρίως σπάνια περνάνε τα 120-130 μία ταχύτητα που το μηχανάκι σου ταξιδεύει αξιοπρεπέστατα (άντε 110).. Καλά χιλιόμετρα σου έυχομαι και πάντα όρθιος να είσαι!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Ωραίος ο "μικρός" Νικόλας! Keep riding my friend! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Greekscreamer 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Κατ αρχάς, συγχαρητήρια για την πρώτη σου μεγάλη διαδρομή, πάντα όρθιος (και εξοπλισμένος)! Εγώ τη διαδρομή αυτή την έχω κάνει λαστιχιέρα, 2 φορές το μήνα την κάνω λόγω αμόρε... χαχαχα. Ευτυχώς έχω τον Αφρικανό αλλιώς θα την έτρωγε η κινέζικη 125άρα βέσπα! Όταν δεν είχα τον Αφρικανό η Βέσπα αυτή είχε φάει ένα Λευκάδα Γιάννενα και πίσω και ένα Λευκάδα Αγρίνιο και ένα Λευκάδα Αστακό και πολλά άλλα, (αν αντέχει ο κώλος σου φίλε μου και σε σανίδα να κάθεσαι σου φαίνεται πρωθυπουργική καρέκλα) μιλάμε για πολύ κουράγιο αυτό το μηχάνημα ρε παιδί μου (Κινέζικο ψευτοπράγμα σου λένε μετά... χαχαχαχα), πάντως αν πάς ήρεμα δε διατρέχεις ιδιαίτερο κίνδυνο και πρότασή μου είναι να μην πάς πάνω απο 80΄+ . Εν ανάγκη κάτσε πίσω απο ένα φορτηγό (κρατάς μια απόσταση εννοείται) και περιμενε να φτάσεις, - θα φτάσεις σίγουρα! Πάντως αν πάρεις την f800 δεν καίει και ιδιαίτερα πολύ, αλλά σίγουρα θα δίνεις αρκετά περισσότερα για όλα! Εγώ με το άφρικα για ένα πήγαινε έλα με διόδια μου φέυγει ένα 45αρι με 50άρι € έ, καλά είναι! (σταθερή ταχύτητα 120) Καλές διαδρομικές απολαύσεις.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 εισαι ωραιος μαν! ρισπεκτ, πες και τι καμερα εχεις; :D XTC 100 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Νικόλα καταρχήν καλωσήρθες και απο εδώ. Ξέρω και απ΄το γειτονικό φόρουμ που διάβασα την αγάπη σου για μεγάλα ταξίδια. Σίγουρα όπως σου έγραψα και εκεί με το Crypton X μπορείς να πάς οπουδήποτε με μόνο ενδιασμό την μικρή αυτονομία του. Πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνεις μεγάλη σημασία στον εξοπλισμό σου και βέβαια θεωρώ ότι ανάλογη σημασία θα δίνεις και στην κίνηση σου στον δρόμο ( ταχύτητα κίνησης, προσοχή σε STOP και φανάρια, χρησιμοποίηση φλάς,λωρίδα που πρέπει να κινείσαι, σεβασμό στους πεζούς αλλά και στους άλλους οδηγούς, κ.α ). Όσο για όποιο ταξίδι σχεδιάζεις να ξέρεις ότι με τον ανάλογο προγραμματισμό μπορείς να πας παντού. Καλά ταξίδια. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Μπραβο ρε τσακαλι!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Χαχαχαχα. Ευχαριστώ πολύ ! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Μπράβο κι από μένα. Μικρά κυβικά - μεγάλη θέληση και όρεξη. Αξιος!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 σιδεροκωλος κ μυαλομενος ο Νικολας.οτι ακριβως χρειαζεται καποιος για να παει με ασφαλεια οπου γουσταρει! ευγε φιλε κ καλως ηρθες στην παρεα μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 σιδεροκωλος κ μυαλομενος ο Νικολας.οτι ακριβως χρειαζεται καποιος για να παει με ασφαλεια οπου γουσταρει! ευγε φιλε κ καλως ηρθες στην παρεα μας. Σε ευχαριστώ ! :) Μπράβο κι από μένα. Μικρά κυβικά - μεγάλη θέληση και όρεξη. Αξιος!! Να είσαι καλα σε ευχαριστώ ! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 λοιπόν καθόμουν και σκεφτόμουν πως το συγκεκριμένο θέμα εκτός από την βόλτα που έκανε ο φίλος μας, κρύβει πολλά περισσότερα. πόσοι από εμάς έχουν χαιρετίσει παπάκια στην εθνική και γνωρίζοντας ότι τα οδηγούν νέα παιδιά? από τα γραφόμενα του συμφορίτη μας, η χαιρετούρα της μεγαλύτερης μοτοσυκλέτας είναι αυτό που τον μάγεψε και του άφησε μια ικανοποίηση. λοιπόν, Νικόλα, ξέρεις τι έκαναν τον άλλον μοτοσυκλετιστή να σε χαιρετίσει? Θα απαντήσω εκφράζοντας την προσωπική μου γνώμη... το κράνος, τα γάντια, ο σάκος, οι μπότες και το πείσμα σου να οδηγείς κάτω από συνθήκες βροχής με όλο, αυτόν τον εξοπλισμό. όλα αυτά σε έκαναν μάγκα στα μάτια του. παρ' όλο που οδηγούσες ένα παπί, του προκάλεσες τον σεβασμό του και αυτό είναι μαγκιά φίλε μου. γιατί και εγώ έχω δει παπιά σε εθνικές, σε δρόμους με βροχές, με χιόνια, με βαλίτσες, με κουβάδες χωρίς να φοράνε τον βασικό εξοπλισμό (κράνος)... αυτοί ήταν όλοι τους (για εμένα) χλεχλέδες γιατί δεν ήταν υπεύθυνοι για αυτό που έκαναν εκείνη την στιγμή. θα ήθελα ξανά να σου πω ένα μεγάλο μπράβο και να θυμάσαι πως το κράνος και ο υπόλοιπος εξοπλισμός πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής οδήγησης σου. 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Οταν γραφει ο Ξουραφης , ο κοσμος ολος σωπενει και απλα διαβαζει ! Σε βλεπω πλεον με αλλο ματι μετα απο αυτα που ειπες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 ωωωχ...θα το δει και ο Σαββας τωρα και ποιος μας ξεπλενει Γιατί τώρα που το βλέπω εγώ αλλάζει κάτι ???? Δεν νομίζω.......χαχαχ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Νικόλα .... πάρε και από μένα ένα ακόμα μπράβο για το πως έδωσες τόση σημασία στο ταξίδι σου και δεν το πήρες στην πλάκα , ότι ακριβώς είπαν και τα άλλα παιδιά πιο πάνω . ΥΓ. Το έκανα και εγώ αυτό το ταξιδάκι με το μικρο μου το καλοκαίρι , από τον παλιό δρόμο . 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Λες να βρήκαμε το διάδοχο του Jimijo??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Λες να βρήκαμε το διάδοχο του Jimijo??? Χμμ δηλαδή ? για κάνε το πιο κατανοητό για το καινούριο ! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Λες να βρήκαμε το διάδοχο του Jimijo??? Πανάθεμάσε Optimus ............πας να με ξεκάνεις πριν την ώρα μου ???? Ενταξη δε λεω ειχα μια ατυχη στηγμη αλλα οχι και finito la musica Το νου σου ρεμάλιους μη σου στύλο τίποτα Otobots και δε συμμαζεύεται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Χμμ δηλαδή ? για κάνε το πιο κατανοητό για το καινούριο ! :P Χαχα...θα σου εξηγήσω γιατί ο Δημήτρης παρεξηγήθηκε... :) Έχουμε λοιπόν ένα παιδί στο φόρουμ..............παλικάρι! Λίγα λόγια για το ιστορικό του... 38.000 km με το αθάνατο κρύπτον Τ115 (υλοποιήθηκαν σε άγνωστο χρονικό διάστημα) 72.000 km με μια Africa σε 2,5 χρόνια 22.000 km με Crypton X σε 1 χρόνο Και έπεται η συνέχεια.... Αυτό το παιδί λοιπόν έχει μια τρομερή έφεση στο ταξίδι και μια σιδερένια επιθυμία (και κ@λο)για χιλιόμετρα, ανεξαρτήτου των κυβικών που θα καβαλήσει! Είναι επίσης ο master της στροφής (στρίψε μαζί του να σου πάει το σκατό στην κάλτσα). Δεν είναι διόλου τυχαίος ο χαρακτηρισμός "στριφτερό αγόρι". Μιας και είδα το οδοιπορικό σου και, μέσω άλλων θεμάτων, τη χαρά που σου προσφέρουν τα μεγάλα ταξίδια με μικρά κυβικά, σε συνδυασμό με το Crypton, έκανα τον παραλληλισμό με το εν λόγω παιδί. Βέβαια να σημειώσω ότι είναι νωρίς ακόμα για έναν τέτοιο παραλληλισμό, αλλά τα 12.000 km σε 6 μήνες είναι μια πολύ καλή αρχή, όρεξη νά' χεις για τη συνέχεια! :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Πανάθεμάσε Optimus ............πας να με ξεκάνεις πριν την ώρα μου ???? ΠΟΤΕ φίλε μου! Ενταξη δε λεω ειχα μια ατυχη στηγμη αλλα οχι και finito la musica Το νου σου ρεμάλιους μη σου στύλο τίποτα Otobots και δε συμμαζεύεται χαχα...βγήκε καινούριο ψευδώνυμο για το Λυκαβηττό! Κάνεις πολύ παρέα με αυτόν το μαλλιά τον μπεμβεδάκια!χαχα ΥΓ. Δεν έχω likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :( 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Έκανα εγώ ! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτό το συναίσθημα του να σε χαιρετάνε μοτοσυκλετιστές με τα θηρία τους ενώ εσύ είσαι με παπί, δεν περιγράφεται!! Μου έχει τύχει και εμένα κάποιες φορές να με χαιρετήσουν στο δρόμο και τα έκανα πάνω μου από την χαρά μου. Όταν γυρίζαμε από βόλτα στο Λουτράκι, με χαιρέτησε ένα παλικάρι με ένα rsv1000 mile στα Δερβενάκια. Μετά κοιτούσα πίσω μου για να δω αν ήταν κανένας άλλος και νόμιζα ότι χαιρέτησε εμένα. Τελικά δεν υπήρχε κανείς πίσω μου Μετά από αυτή την περίπτωση, υπήρχαν κανά δυο ακόμη. Πολύ όμορφο συναίσθημα παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ αυτά τα παιδιά που μου το χάρισαν!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2013 από τον nikosgiann 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Πρώτα απ’ όλα πολλά respect συνονόματε! :respekt: Δεύτερον, αν όλα πάνε καλά, αρχές καλοκαιριού έχω φύγει με το PCX για Θεσσαλονίκη, να δω τον αδερφό μου (η αφορμή) που μετακόμισε από πέρσι το Πάσχα και δεν έχω αξιωθεί να πάω. Και εσύ είσαι ο λόγος που από ιδέα γίνεται πείσμα…. Θα πάω ο κόσμος να χαλάσει!! Που'σαι, Moto-noob... Αν το κανονίσεις, στείλε pm να πάρω άδεια και να φορτωθώ σε καράβι να πάμε παρέα! Σου έχω και διαδρομή από παλιά εθνική έτοιμη!!! Και αν θέλεις, και μετά από μια βδομάδα επιστροφή αντιστρόφως!!! (Αρκεί να έχω ακόμα το PCXάκι μου...) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Χαχα...θα σου εξηγήσω γιατί ο Δημήτρης παρεξηγήθηκε... :) Τον κακό σου το καιρό .....που θα μου πεις ότι παρεξηγήθηκα ψάρι......εεεε ψάρι .....χαχαχα Έχουμε λοιπόν ένα παιδί στο φόρουμ..............παλικάρι! Λίγα λόγια για το ιστορικό του... 38.000 km με το αθάνατο κρύπτον Τ115 (υλοποιήθηκαν σε άγνωστο χρονικό διάστημα) ( 09/2005-02/2008 ) 72.000 km με μια Africa σε 2,5 χρόνια 22.000 km με Crypton X σε 1 χρόνο Και έπεται η συνέχεια.... Αυτό το παιδί λοιπόν έχει μια τρομερή έφεση στο ταξίδι και μια σιδερένια επιθυμία (και κ@λο)για χιλιόμετρα, ανεξαρτήτου των κυβικών που θα καβαλήσει! Είναι επίσης ο master της στροφής (στρίψε μαζί του να σου πάει το σκατό στην κάλτσα). Δεν είναι διόλου τυχαίος ο χαρακτηρισμός "στριφτερό αγόρι". Μιας και είδα το οδοιπορικό σου και, μέσω άλλων θεμάτων, τη χαρά που σου προσφέρουν τα μεγάλα ταξίδια με μικρά κυβικά, σε συνδυασμό με το Crypton, έκανα τον παραλληλισμό με το εν λόγω παιδί. Βέβαια να σημειώσω ότι είναι νωρίς ακόμα για έναν τέτοιο παραλληλισμό, αλλά τα 12.000 km σε 6 μήνες είναι μια πολύ καλή αρχή, όρεξη νά' χεις για τη συνέχεια! :) Παρεξηγούμε εγώ ρε ???? Παραπονιάρη ..... πάρε και το like σου Τώρα ήμαστε εντάξει νομίζω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 ............. ρεμάλιουςΟptimus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 ρεμάλιουςΟptimus Να σε ρωτήσω ! στο Crypton X είχες 2 Service 1 μικρό και μετά το μεγάλο σωστά ? Πόσο σου κόστιζαν ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες