N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους ! Σήμερα πήγα αυθημερόν από Πειραιά -> Πάτρα και από Πάτρα -> Πειραιά με το Crypton X μου ! Αξιόπιστο μέχρι αηδίας ! Δεν με άφησε δεν έκανε τίποτα κουλό ! μέχρι και 135χλμ έπιασα αλλά βάραγαν κόφτες ! :P Το θέμα αυτό το ανοίγω γιατί ήταν το ποιο μεγάλο ταξίδι που έκανα ! Και ήθελα να το μοιραστώ ! Αλλά όταν έφυγα Πάτρα είπα γιατί να μην είναι καλοκαίρι να πάρω καράβι να πάω Ανκόνα και μετά οδικός μέχρι Γαλία να περάσω απέναντι στο Ηνωμένο Βασίλιο και να πάω Isle of Man ? Αχχχχχ !!! Anywhay ! Let's go ! Ας σινεχίσουμε μιλόντας ότι ήμουν Full εξοπλισμένος ! Κράνος Bell ! Κάμερα να τραβήξω την διαδρομή ! Αλλά δεν είχε μπαταρία και δεν τράβηξε τίποτα :( Κουκούλα FullFace x1 Μπαρακλάδα x1 Dainese Μπουφάν (με προστασία και αδιάβροχο,αντιανεμικό και ισοθερμικό) Γάντια μηχανής x2, 5Five & Dainese "Για παν ενδεχόμενο" Ισοθερμικά γαντιών Μποτάκια μηχανής Richa ! Όταν γύρναγα έριχνε καρέκλες ! Ήμουν το μόνο άτομο με μοτοσικλέτα ! Και με κοιτάγανε όλοι με ένα βλέμμα πού πας ρε φίλε ? (αλλά αν ο άλλος δεν έχει κάνει αναβάτης να έχει νιώσει πώς νιώθουμε όταν παίρνουμε τις στροφές και την ελευθερία αστών να λέει), Είναι μαγεία να καβαλάς μηχανή και να πηγαίνεις ταξίδια σε ωραίους τόπους και διαδρομές ! "αν και με μικρό μηχανάκι το απολαμβάνω όσο μπορώ, έχω και το καλό ότι είμαι υδρόψυκτο παιδί" Τέλος πάντων στο θέμα μας ! Όταν πήρα πλέον τον δρόμο της επιστροφής για Πειραιά τότε ένας άλλος μοτοσικλετιστής "με μεγάλη μηχανή" και λέω από μέσα μου να τον χαιρετήσω ? και με το που το λέω με χαιρετάει πρώτος και τον χαιρέτησα και εγώ ! Ήμασταν οι μόνοι μέσα στην βροχή-καρέκλες ! η αίσθηση να χαιρετιέστε με έναν άλλο μοτοσικλετιστή ήταν απίστευτη ! Αν είσαι και εσύ στο Forum εδώ και δεις αυτό το post απάντα ! :D Να και μερικές φωτογραφίες ελπίζω να σας αρέσουν ! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον innova 04 Αφαίρεση φωτό κατόπιν αιτήματος. 41 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπραβο σου!!!ΠΑΡΑ-Δειγμα σωστου νεου οδηγου!Μπραβο..τιποτ'αλλο! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον mAthosalas 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν μας ειπες τι ωρα ξεκινησες και τι ωρα επεστρεψες Πειραια. Εννοειτε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο εμενα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Εγώ θέλω μια χιλιάρα για να πηγαίνω για καφέ... Ωραίος φίλε. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 πωωω....αθηνα πατρα με το κρυπτον?!....μπραβο ρε ποσα χιλιομετρα ειναι?! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Δεν μας ειπες τι ωρα ξεκινησες και τι ωρα επεστρεψες Πειραια. Εννοειτε ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο εμενα. 7:30 το προοί ξεκίνησα και ξεκίνησα για το γυρισμό 1:45 περίπου ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Τέτοια θέλω να ακούω !!!!!!!!!!!!!! και όχι δικαιολογίες έχω μικρού κυβισμού μηχανάκι - παπάκι και δεν μπορώ να πάω πουθενά.. Πας και οικονομικά φίλε μου!!!! Μπράβο Νικόλα!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) πωωω....αθηνα πατρα με το κρυπτον?!....μπραβο ρε ποσα χιλιομετρα ειναι?! 400-430 πήγαινε έλα ! Τι να κάνω έχω πάθος να κάνω ταξίδια με μηχανές ! Δεν έχω άλλη ! Όταν με το καλό αποκτήσω περιμένετε πολλά post από εμένα ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον N1kolas 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 χαχα :) καλα να εισαι να ταξιδευεις....!.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Τέτοια θέλω να ακούω !!!!!!!!!!!!!! και όχι δικαιολογίες έχω μικρού κυβισμού μηχανάκι - παπάκι και δεν μπορώ να πάω πουθενά.. Πας και οικονομικά φίλε μου!!!! Μπράβο Νικόλα!!!! Με διόδια πήγαινε και έλα ήταν 25€ ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 υ.γ.:Μπαλακλάβα λέγεται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) αχ τι μου θυμιζεις τωρα .....κατι 300χλμ με το glx ....να εισαι παντα καλα φιλε να πηγενεις βολτες .... ψιτ και που εισαι εχε καλου κακου μπαταριες μαζι .... αααααααα και που εισαι στην επομενη μεγαλη βολτα που θα κανονισεις για στειλε και κανα πμ.. γιατι εχω ετοιμοπολεμο το glxακι και περιμενει την βολτα του ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον DeadShadoW Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Εύγε νέε!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Μπράβο σου ... αλλά πρέπει να εφαγες ποοοολυ βροχή λεμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Μπράβο σου ... αλλά πρέπει να εφαγες ποοοολυ βροχή λεμε.. Ου καλά είσαι αλλά γούσταρα πολύ ! Ήθελα να οδηγήσω μια μέρα με καρέκλες ! Ορίστε που το κατάφερα ! :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 και ένα μπράβο ακόμα που έχεις κρατηθεί και δεν έχεις βγάλει καθρέπτες φλας πινακίδα εξάτμιση πάντως πέρα απ την πλάκα εγώ σου βγάζω το καπέλο και δείξε τις φώτο σε χλιμίτζουρες που άμα δεν έχουν το 1200 gs δεν πάνε ούτε μέχρι Κόρινθο 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπράβο Νικόλα, μπράβο. Στο ταξίδι, τι στάσεις έκανες ; Το ταξίδι υπο βροχή, είναι όμορφη εμπειρία και σε μερικούς μας αρέσει . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2013 από τον nxcbr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Ωραιος ρε παλικαρε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 και ένα μπράβο ακόμα που έχεις κρατηθεί και δεν έχεις βγάλει καθρέπτες φλας πινακίδα εξάτμιση πάντως πέρα απ την πλάκα εγώ σου βγάζω το καπέλο και δείξε τις φώτο σε χλιμίτζουρες που άμα δεν έχουν το 1200 gs δεν πάνε ούτε μέχρι Κόρινθο Αχχχ ας είχα και το 800GS θα του άλλαζα τα φώτα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Πουλήστε τα μεγάλα και πάρτε παπιο-σκουτερο-μοτοσυκλετάκια μέχρι 125-150 και πάμε Δολομίτες με τα "μικρά"!!! Μπράβο στον Νικόλα! Και εις ανώτερα!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Μπράβο Νικόλα, μπράβο. Στο ταξίδι, τι στάσεις έκανες ; Το ταξίδι υπο βροχή, είναι όμορφη εμπειρία και σε μερικούς μας αρέσει . Για τις βενζίνες μόνο ! δεν πιάστηκα ! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 ωωωχ...θα το δει και ο Σαββας τωρα και ποιος μας ξεπλενει 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 ωωωχ...θα το δει και ο Σαββας τωρα και ποιος μας ξεπλενει χμμμ δηλαδή ? :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 εισαι ωραιος μαν! ρισπεκτ, πες και τι καμερα εχεις; :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 χμμμ δηλαδή ? :P Οταν δεις να ποσταρει καποιος με το nickQ ΣΑΒΒΑΣ θα καταλαβεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες