Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Και πήρε lollipop το S4; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Και πήρε lollipop το S4; 4.4.4 cm11 είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 4.4.4 cm11 είναι το ίδιο φοράω στο s3.Αστραπή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Αααα ΟΚ. Σπασμένο. Γιατί ο αδερφός της κοπέλας μου έχει το Nexus και τους βάλανε ήδη lollipop 5. Σε μένα λέει αρχές Φεβρουαρίου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Θέλω να μου δώσετε ΕΝΑ λόγο που η Triumph άλλαξε τα στρογγυλά φανάρια στα Street και Speed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Γιατί αν δεν τα άλλαζε θα βγαίνατε πάλι εσείς οι ίδιοι και θα λέγατε, όπως για το GSXR και άλλα μοντέλα, ότι δεν το αλλάζουν και είναι ίδιο πόσα χρόνια κλπ κλπ. Με λίγα λόγια κανείς ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος από οποιαδήποτε βιομηχανία, είτε αυτή είναι μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, μέχρι σοκολάτες. :P Το κοινό δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένο με τίποτα και αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γνώμες. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Να lollipop , official κι έτσι Kαι παει σφαίρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Έχει κάποια ωραία νέα πραγματάκια, για όσο το έψαξα. Σε γενικές γραμμές με άρεσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Material design...Μόδα ειναι μωρέ, όπως ηταν με jelly bean, kit kat κτλ Θα περάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Σο s4 ποτέ θα έρθει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Σο s4 ποτέ θα έρθει; Από Φλεβάρη έχω διαβάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Από Φλεβάρη έχω διαβάσει Μπα... δεν τον αφορα τοτε..αυτος θα εχει παρει το S5... S6 ... S7 ..S8 ως τοτε... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2014 από τον μάθο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Μπα... δεν τον αφορα τοτε..αυτος θα εχει παρει το S5... S6 ... S7 ..S8 ως τοτε... Και το S5 τότε θα πάρει. S6 νομίζω από Μάρτη-Απρίλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Και το S5 τότε θα πάρει. S6 νομίζω από Μάρτη-Απρίλη ΔΕΝ τον ξερεις ΚΑΛΑ τον Bloodybastard... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2014 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2014 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) :think: Θα κρατησω το δευτερο αν και το ξευτελισα λιιιιγο σε καποια σημεια σε σχεση με το κανονικο. Τουλαχιστον οχι τοσο οσο το instagram :P :P http://instagram.com/p/wwkD5eGGFP/ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 από τον mario27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Αυστρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 http://tinypic.com/view.php?pic=rk1w06&s=8 κάθε ενα απο το android Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γιατί δεν την βάζεις κανονικα?? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 από τον mario27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Αυστρια? Νάην! Ειναι η αγαπημενη μου πολη, το Αμβουργο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες