Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Το κοπή τη πίτα Βορείων

Πού και πότε  

118 ψήφοι

1. 1. Πού;

• Καταχάς (Χωριό Φούρναρη)
    • Πίστα Σερρών
    • Ταξιάρχης Χαλκιδικής
    • Voir - Θεσσαλονίκη
  2. 2. Πότε;

• Σάββατο 2/2
    • Κυριακή 3/2
    • Σάββατο 9/2
    • Κυριακή 10/2
    • Σάββατο 16/2
      0
    • Κυριακή 17/2
    • Σάββατο 23/2
    • Κυριακή 24/2

Recommended Posts

H πρώτη έπεσε!

Για την ημερομηνία δεν έχω πρόβλημα αλλά αφού το πρότεινε έτσι ο Πέτρος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταχάς και απο μένα.....αλλα απο ημερομηνία ψήφισα ΟΤΙ να'ναι....μιας και τα ΣΚ μου είναι οτι να'ναι και ετσι δεν μπορώ ούτε να ξέρω...ούτε να "διαμορφώσω" αποτέλεσμα για αλλους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι εγω ψηνομαι να ερθω,

αλλα δεν ψηφιζω γιατι δε ξερω αν μπορω κτλ

αν κατσει οταν γινει και μπορω, θα ηθελα πολυ να ερθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταχας 2/2 απο μένα! ακολουθώ όμως και οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ή και μέρος αρκεί να υπάρχουν κοψίδια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καποιος να φέρει και λουκάνικα Βασιλικών....... :pimp: :pimp: :pimp:

Το μυαλο σου στην μασα ειναι ολη την ωρα! Διαιτα! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι λίγο πριν το τέλος της εξεταστικής μου, δε ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω οπότε δε θέλω να ψηφίσω "κανονικά" και να αλλοιώσω το αποτέλεσμα χωρίς λόγο.

Ανεπίσημα θα πω και γω στο χωριό του Φούρναρη στις 2/2 και ελπίζω να προλάβω να έρθω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε με την ημερομηνία ούτε με το μέρος..!! Οπότε ψήφισα ψιλοκουτουρού... Την ημερομηνία από ότι βλέπω μέχρι τώρα την πέτυχα... Και το μέρος από ότι βλέπω στον χάρτη είναι τελικά πολύ κοντά στο σπίτι μου (45 λεπτά υπολογίζω μπορεί και λιγότερο).. Οπότε τα λέμε στην κοπή εκτός απροόπτου..!!!

Υ.Γ. Να φανταστώ λίγες μέρες πριν την κοπή θα δημοσιευτούν ώρα και ακριβές σημείο στο χωριό ε..; πχ 10 η ώρα στην πλατεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ....απο του χρόνου....ουπς....έφτασε το του χρόνου...... :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Να τρώς χαλια έγινες :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφιζω........... Κανταχαρ, γιατι θα εχουμε εμεις την οργανωση και τον χωρο,και θα κανουμε οτι γουσταρουμε.Καπνους,ηχητικα εφε,εκρηξεις,βρισιδια στον 666,και δεν συμμαζευεται...... :punk:

Αν κλειστουμε σε μαγαζια,πρεπει να ειμαστε ευπρεπεις και κοσμιοι....... :thumbsdown:

Ημερομηνια ας αποφασισουν οι πολλοι,εγω δεν εχω θεμα,με αμαξι θα κατεβω ετσι και αλλιως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταχας 2/2 λοιπον και απο μενα ,και οπως ειχα πει θα εχω και την προσφορα στα χερια μου που θα ανακοινωθει και επισημα απο δω σε λιγες μερες B) καθως και ενα δωρο σε οποιον τυχει το φλουρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω για κυριακη ψηφιζω ( οποια να ειναι ) γιατι μπορει να δουλευω σαββατο.. Και λεω μπορει γιατι ενδεχεται να μην εχει δουλεια εκεινη τη περιοδο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και από μένα θα παιχτεί δώρο στο ή στα φλουριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προβλημα ψηφισα 2/2 αλλα δεν με χαλαει και Κυριακη.Απλα το μοτερ δουλευει 20 αλογα πανω τα Σαββατα....;-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προβλημα ψηφισα 2/2 αλλα δεν με χαλαει και Κυριακη.Απλα το μοτερ δουλευει 20 αλογα πανω τα Σαββατα....;-)

Δηλαδη απο τα 40 που εχει παει στα 60 τα Σαββατα? :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουριους δεχεστε?

Καταχα ερχομαι και εγω,παιρνω και κανα δυο ακομη αφου λογω δουλειας θα εχω αυτοκινητο,να σας γνωρισω επιτελους ρε μορτες,εχει πολυ καιρο που γραφτηκα αλλα δεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολο εως αδυνατον για μενα φετος. Ειμαι σε μεταβατικη περιοδο (ανοιγω μαγαζι στην πολη) και ιδιως αν γινει Σαββατο θα ειναι αδυνατον. Κυριακη υπαρχει ενδεχομενο αν ειναι πριν η μετα το στησιμο του μαγαζιου, αν ειναι κατα τη διαρκεια, γιοκ. :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω πρόβλημα και για Κυριακή αλλά αν είναι να φέρω έταιρον ήμισυ, θα έρθω με κουτί λόγω του ότι δεν πρέπει να κρυώσει για κάποιο λόγο! :blush2::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω πρόβλημα και για Κυριακή αλλά αν είναι να φέρω έταιρον ήμισυ, θα έρθω με κουτί λόγω του ότι δεν πρέπει να κρυώσει για κάποιο λόγο! :blush2::mB_kalo_e:

Ολοι καταλαβαμε το λογο. Με το καλο!!!!

Επισης εχεις ΠΜ γιατι αν δεν κανω λαθος εχεις βιβλιοπωλειο, διαβασε το λιγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατόπιν διευκρινήσεων με Φούρναρη, υπάρχει αδυναμία συνδυασμού Σάββατο σε Καταχά για ευνόητους λόγους. Για να μην αλλάζουμε την ψηφοφορία και πάμε σε καινούργια κλπ, αν προκριθεί ο Καταχάς σαν τόπος και Σάββατο σαν ημέρα, η κοπή θα γίνει στον Καταχά την Κυριακή που έπεται του Σαββάτου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα