Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 H πρώτη έπεσε! Για την ημερομηνία δεν έχω πρόβλημα αλλά αφού το πρότεινε έτσι ο Πέτρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Καταχάς και απο μένα.....αλλα απο ημερομηνία ψήφισα ΟΤΙ να'ναι....μιας και τα ΣΚ μου είναι οτι να'ναι και ετσι δεν μπορώ ούτε να ξέρω...ούτε να "διαμορφώσω" αποτέλεσμα για αλλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 κι εγω ψηνομαι να ερθω, αλλα δεν ψηφιζω γιατι δε ξερω αν μπορω κτλ αν κατσει οταν γινει και μπορω, θα ηθελα πολυ να ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Καταχας 2/2 απο μένα! ακολουθώ όμως και οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία ή και μέρος αρκεί να υπάρχουν κοψίδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Καταχάς από μένα στις 2/2 , αλλά ρεφενέ τα έξοδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 καποιος να φέρει και λουκάνικα Βασιλικών....... :pimp: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 καποιος να φέρει και λουκάνικα Βασιλικών....... :pimp: Το μυαλο σου στην μασα ειναι ολη την ωρα! Διαιτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 οκ....απο του χρόνου....ουπς....έφτασε το του χρόνου...... :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Είναι λίγο πριν το τέλος της εξεταστικής μου, δε ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω οπότε δε θέλω να ψηφίσω "κανονικά" και να αλλοιώσω το αποτέλεσμα χωρίς λόγο. Ανεπίσημα θα πω και γω στο χωριό του Φούρναρη στις 2/2 και ελπίζω να προλάβω να έρθω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε με την ημερομηνία ούτε με το μέρος..!! Οπότε ψήφισα ψιλοκουτουρού... Την ημερομηνία από ότι βλέπω μέχρι τώρα την πέτυχα... Και το μέρος από ότι βλέπω στον χάρτη είναι τελικά πολύ κοντά στο σπίτι μου (45 λεπτά υπολογίζω μπορεί και λιγότερο).. Οπότε τα λέμε στην κοπή εκτός απροόπτου..!!! Υ.Γ. Να φανταστώ λίγες μέρες πριν την κοπή θα δημοσιευτούν ώρα και ακριβές σημείο στο χωριό ε..; πχ 10 η ώρα στην πλατεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 οκ....απο του χρόνου....ουπς....έφτασε το του χρόνου...... :lipssealed: Να τρώς χαλια έγινες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Ψηφιζω........... Κανταχαρ, γιατι θα εχουμε εμεις την οργανωση και τον χωρο,και θα κανουμε οτι γουσταρουμε.Καπνους,ηχητικα εφε,εκρηξεις,βρισιδια στον 666,και δεν συμμαζευεται...... Αν κλειστουμε σε μαγαζια,πρεπει να ειμαστε ευπρεπεις και κοσμιοι....... Ημερομηνια ας αποφασισουν οι πολλοι,εγω δεν εχω θεμα,με αμαξι θα κατεβω ετσι και αλλιως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Μμμμμ. κοπη τη πίτα mybike με κουτάκια και ποδήλατα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Καταχά και 2/2 Πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετρο σου ρχόμαστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Άλλη μια ψήφος για Καταχά & 2/2... Το ερώτημα είναι KLX ή κάρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 καταχας 2/2 λοιπον και απο μενα ,και οπως ειχα πει θα εχω και την προσφορα στα χερια μου που θα ανακοινωθει και επισημα απο δω σε λιγες μερες B) καθως και ενα δωρο σε οποιον τυχει το φλουρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Εγω για κυριακη ψηφιζω ( οποια να ειναι ) γιατι μπορει να δουλευω σαββατο.. Και λεω μπορει γιατι ενδεχεται να μην εχει δουλεια εκεινη τη περιοδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Και από μένα θα παιχτεί δώρο στο ή στα φλουριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Δεν εχω προβλημα ψηφισα 2/2 αλλα δεν με χαλαει και Κυριακη.Απλα το μοτερ δουλευει 20 αλογα πανω τα Σαββατα....;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Δεν εχω προβλημα ψηφισα 2/2 αλλα δεν με χαλαει και Κυριακη.Απλα το μοτερ δουλευει 20 αλογα πανω τα Σαββατα....;-) Δηλαδη απο τα 40 που εχει παει στα 60 τα Σαββατα? :lipssealed: :lipssealed: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Καινουριους δεχεστε? Καταχα ερχομαι και εγω,παιρνω και κανα δυο ακομη αφου λογω δουλειας θα εχω αυτοκινητο,να σας γνωρισω επιτελους ρε μορτες,εχει πολυ καιρο που γραφτηκα αλλα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Δυσκολο εως αδυνατον για μενα φετος. Ειμαι σε μεταβατικη περιοδο (ανοιγω μαγαζι στην πολη) και ιδιως αν γινει Σαββατο θα ειναι αδυνατον. Κυριακη υπαρχει ενδεχομενο αν ειναι πριν η μετα το στησιμο του μαγαζιου, αν ειναι κατα τη διαρκεια, γιοκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Δεν έχω πρόβλημα και για Κυριακή αλλά αν είναι να φέρω έταιρον ήμισυ, θα έρθω με κουτί λόγω του ότι δεν πρέπει να κρυώσει για κάποιο λόγο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Δεν έχω πρόβλημα και για Κυριακή αλλά αν είναι να φέρω έταιρον ήμισυ, θα έρθω με κουτί λόγω του ότι δεν πρέπει να κρυώσει για κάποιο λόγο! Ολοι καταλαβαμε το λογο. Με το καλο!!!! Επισης εχεις ΠΜ γιατι αν δεν κανω λαθος εχεις βιβλιοπωλειο, διαβασε το λιγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2013 Κατόπιν διευκρινήσεων με Φούρναρη, υπάρχει αδυναμία συνδυασμού Σάββατο σε Καταχά για ευνόητους λόγους. Για να μην αλλάζουμε την ψηφοφορία και πάμε σε καινούργια κλπ, αν προκριθεί ο Καταχάς σαν τόπος και Σάββατο σαν ημέρα, η κοπή θα γίνει στον Καταχά την Κυριακή που έπεται του Σαββάτου. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες