Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Δεν περνάει κανένα λεωφορείο απο εκεί ; Αν αναφέρεσαι στις φώτο ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου, τί να κάνει λεωφορείο, οδοστρωτήρας χρειάζεται...............:P :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Αν αναφέρεσαι στις φώτο ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου, τί να κάνει λεωφορείο, οδοστρωτήρας χρειάζεται............... :P :P :P Όχι,για το μέρος που θα γίνει το κοπή τη πίτα λέω :P Δεν έχω το μοτόρι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Όχι,για το μέρος που θα γίνει το κοπή τη πίτα λέω :P Δεν έχω το μοτόρι μου Σίγουρα θα πηγαίνει κάποιος με αμάξι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα θα πηγαίνει κάποιος με αμάξι Θα είμαι βάρος... :blush: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2013 από τον Μανώλης93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Γεια και απο μενα,δεν εχω ερθει σε καμμια συναντηση λογω υποχρεωσεων. Μπορω να ερθω αυτη τη φορα μπας και καλυτερεψει το 13? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι, θα χαρουμε πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Αν αναφέρεσαι στις φώτο ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου, τί να κάνει λεωφορείο, οδοστρωτήρας χρειάζεται............... :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 H μπροστινη σειρα...... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 ελπίζω να είναι ρεφενέ η κατάσταση έτσι θα το ευχαρεστιθουμε πιστεύω καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Το τσάμπα πέθανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Θα γίνει χαμός 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 H μπροστινη σειρα...... Έπρεπε να σχηματίσεις το σήμα της ΥΑΜΑΗΑ με τα λουκάνικα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 η αφεντια μου και ακομη μια μηχανη θα ανεβουμε απο λαρισα, αν καποιος αλλος ξεκινησει απο νοτια ευχαριστος να ταξιδεψουμε παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 κι εγω απο λαρισα θα φυγω. αν βολεψει με την ωρα παμε παρεα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was 49. dim.K+φιλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fardis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 ΝΕΟΣ!!! γεια σας ρε αλανια!! κοιτουσα για μπαταρια ..... μιας κ αρχισε να τα παιζει και σας βρηκα....ειδα διαφορα απο ιταλια και κοπη για την πιτα κυριως και γουσταρω φαση. Αν ολα πανε καλα με την φορτιση τις παλιας και αφου βλεπω ολοι ευπροσδεκτοι και σχετικα κοντα ( αν και τα οικονομικα χαλια μαυρα) δεν αποκλειεται να σκασω μυτη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coccinelle 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was 49. dim.K+φιλος 50. Pit_hal + Coccinelle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Πετρο ο dim.k υπαρχει ποιο πανω στη λιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Πετρο ο dim.k υπαρχει ποιο πανω στη λιστα. 1. Φράνκι+Σύζυγος 2. FOURNARIS+ΘΑΛΕΙΑ 3. Μπάμπης+XT660 4. Itom32+Pένα 5. Παναγιώτης Κ. + Αγγελική Κ. 6. DimitrisK72 + Ευδοκία K 7. Kalejaios 8. Icelover + Wife 9. TEOKOTZAK 10. Γιαμαχακιας + Αναστασια Κ 11. ΑΛΛΟΣ + ΑΛΛΗ 12. Mental + Mentalitsa αν δεν βρέχει, χιονίζει ή κάνει πολύ κρύο 13. Toni Shark+Margi wife 14. ΛΑΚΗΣ.......solo 15. Stef64 + Βαση Κ 16. Billakos 17. gympowas+popi aprilia 18.Captain Slow + Italia super model +.. 19 Tre + Ειρήνη 20. Χρηστος & Γιαννης (Αιγινιο) 21. Σουλης+ Στελλα (φιλος μου με Zxr750) 22. Costagio 23. Μαρίλυ + Μαυρογέρακας (aka black_hawk) 24. BurningBeard (με επιφύλαξη λόγω εξεταστικής, αν δεν έρθω φάτε το κομμάτι μου ) 25.Θωμας + μαυρο bandit 26. Roger "Verbal" Kint 27. nikos_pc solo (Αν δουλευει απο το αυροιανο φουλ σερβις) 28. Schumi + γυναίκα 29. telixristos 30. Martinez 31. stantonop+wolf (γυναίκα αν την πω για βόλτα με την μηχανή θα με σπάσει 4 πλευρά) 32. stami10 + Νατάσα 33. star ad + kiki 34.johnny 35.dim.k+ Κωνσταντινα+φιλος 36. Panos Q. + κοπέλα 37.Vic+Ανιψιός 38. jimbakis 39. Kleanthis(με επιφύλαξη) 40. shadowhunter 41.dirty 1 με συζηγο 50% 42. SaDoW (κατα 60% αν πανε ολα καλα) ( κανενας αλλος με 250 θα ειναι η θα νιωθω μοναδικος...? :P ) 43. Arxon (αν καταφέρω να αλλάξω βάρδια) 44. evangelos_k 45. BLoR (κατά 90% θα ξέρω παρασκευή βράδυ-σάββατο πρωί) 46. Γιωργος (Αφρικα) 47. thagro (με επιφυλαξη λογω οικογενειας) 48. this_is_was 49. fardis 50. Pit_hal + Coccinelle Ενταξει τοτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλη η προσφορα σου Πανο και σε ευχαριστουμε. Θα προτεινα ομως κατι αλλο. Επειδη και ο stantotop αλλα και ο Φραντζεσκος (και ενδεχομενως να θελησει και καποιος αλλος) προσφερθηκαν να φερουν κατι για τον τυχερο της πιτας θα ηταν αδικο ολα τα δωρα να πανε σε εναν μονο. Επειδη εκτος της βασιλοπιτας κεικ θα εχουμε αλλες τρεις πιτες (τεμαχισμενες βεβαια) θα προτεινα (και παντα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και αλλαγες) να μου στειλετε οσοι ενδεχομενως θελετε κατι να προσφερετε κατι ενα ΠΜ. Να γραφει τι ακριβως θελετε να προσφερετε και ποσα τεμαχια ειναι (πχ ο stantotop θελει να προσφερει δυο ζευγη ισοθερμικες καλτσες ενα ανδρικο και ενα γυναικειο). Να ξερω εκ των προτερων ποσα δωρα θα παιξουν και βαζω αναλογα κερματα και στην τυροπιτα και στην σπανακοπιτα και στην πρασοπιτα. Ετσι θα εχουμε παραπανω απο εναν τυχερους. Το μεγαλο δωρο φανταζομαι ομως θα ειναι η μπαταρια του φιλτατου Πανου. Αν συμφωνειτε το κανουμε ετσι. Προτεινω να μην "περιοριστουμε" στο ποιος θα κερδισει το φλουρι αλλα να στησουμε μια κληρωτιδα και να τραβαμε χαρτακια οπου θα αναγραφει το ονομα του καθενος! Ετσι θα υπαρχει ευκαιρια ολοι να κερδισουν κατιτις! Ασε που θα εχει και περισσοτερο σασπενς :P Πανικος θα γινειιιιιιιιιιι! Ηδη αρχισα διαιτα :D :D :D Για τα δωρα θα το δουμε. Ισως απο τωρα ισως εκεινη τη στιγμη!!! Εχω και κατι ακομα στο νου μου. Τελικα μετα απο ωριμη σκεψη αποφασισα το πρωτο δωρο να ειναι αυτο του Πανου (η μπαταρια) που θα κερδισει αυτος στον οποιο θα πεσει το φλουρι της βασιλοπιτας. Οι υπολοιπες πιτες δεν θα εχουν φλουρι γιατι ολοι δεν τρωνε απ'ολα αλλα και βεβαια δεν μπορω να τεμαχισω την καθε πιτα σε 60-70 τεμαχια εκαστη Για να μοιρασουμε τα υπολοιπα δωρα (ισοθερμικες καλτσες και buff του stantotop αλλα και τον δωρεαν ελεγχο ΚΤΕΟ του TEOKOTZAK θα κανουμε κληρωση εκεινη τη στιγμη. Πιστευω ετσι θα ειναι καλυτερα. Ευχαριστω!!!! Edit: Και κατι ακομα. Επειδη απο τη Δευτερα 28/1 τα διοδια του Αιγινιου παρα τις προσπαθειες ολων μας εδω ξεκινησαν κανονικα τη λειτουργια τους εχετε το νου σας. Σταματαμε και πληρωνουμε. Μην πλακωθειτε τελικες (οπως προχτες) και καρφωθειτε πανω σε καμια μπαρα. Και επισης στο χωρο υπαρχουν ΜΑΤ και εχουν προηγηθει επεισοδια συλληψεις ριψεις χημικων και ξυλοδαρμοι παιδιων και γερων. Αν θελησει καποιος να σηκωσει μπαρα, μαλλον τοτε θα κανουμε την κοπη εξω απο την Αστυνομικη Διευθυνση Πιεριας για συμπαρασταση στον(στους) συλληφθεντα(ες) :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Edit: Και κατι ακομα. Επειδη απο τη Δευτερα 28/1 τα διοδια του Αιγινιου παρα τις προσπαθειες ολων μας εδω ξεκινησαν κανονικα τη λειτουργια τους εχετε το νου σας. Σταματαμε και πληρωνουμε. Μην πλακωθειτε τελικες (οπως προχτες) και καρφωθειτε πανω σε καμια μπαρα. Και επισης στο χωρο υπαρχουν ΜΑΤ και εχουν προηγηθει επεισοδια συλληψεις ριψεις χημικων και ξυλοδαρμοι παιδιων και γερων. Αν θελησει καποιος να σηκωσει μπαρα, μαλλον τοτε θα κανουμε την κοπη εξω απο την Αστυνομικη Διευθυνση Πιεριας για συμπαρασταση στον(στους) συλληφθεντα(ες) :P Σορρυ για το οφ, αλλά τα διόδια είναι κρατικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Σορρυ για το οφ, αλλά τα διόδια είναι κρατικά? Οχι. Ιδιωτικα ειναι. Κρατικα παραμενουν μεχρι στιγμης των Μαλγαρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Αν τους πληρώσω με την αγάπη μου στα διόδια, θα με αφήσουν να περάσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες