spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 σκεφτηκαμε το ενδεχομενο να μην λειτουργει με το δικτυο της wind? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 Κανονικα επαιρνα τηλ και με επαιρναν. Απλα πετουσε την περιαγωγη πριν γινει καποια κληση μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μανώλη μόλις το επεξεργαστείς λίγο δώσε εντυπώσεις ! Καλoδούλευτο bro ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 από τον raven31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Thanks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Σήμερα έφτασε το Redmi Note 4G. 19 ημέρες με SG Post. Σφεντόνα το to2c. 3ο κινητό που παίρνω από εκεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Ο φίλος μου τελικά τσίμπησε το κούλπαντ από έμπορο στο καρ 170 και λέει πως σπέρνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Σήμερα έφτασε το Redmi Note 4G. 19 ημέρες με SG Post.Καλορίζικο. Σφεντόνα το to2c. 3ο κινητό που παίρνω από εκεί. Εμένα πάντως απο εκεί μου είχανε στείλει χαλασμένο το Lenovo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Έτυχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Προφανώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Τι λέτε γι΄αυτά ? http://www.everbuying.com/product566075.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.1215&email=b2t8dHJlc2thc0B5YWhvby5jb218MTc0OA== http://www.everbuying.com/product601493.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.1215&email=b2t8dHJlc2thc0B5YWhvby5jb218MTc0OA== Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 Τι λέτε γι΄αυτά ? http://www.everbuyin...y5jb218MTc0OA== http://www.everbuyin...y5jb218MTc0OA== Ανέβα λίγο και τσίμπα το Coolpad F1. Νομίζω ότι πιο VFM και απίστευτα καλή υποστήριξη από developers. Επίσης πολλές σελίδες θέμα και πολλοί κάτοχοι στο myphone.gr Το πρώτο πράγμα που κοιτάω στα κινέζικα είναι η υποστήριξη τους από 3rd party developers. Γιατί οι περισσότερες εταιρίες απλά βγάζουν την μαμά ROM άντε και ένα δύο update και τέρμα. Για αυτό βασίζεσαι στο αν ασχολείται κανένας dev μαζί του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 θα προτεινω και το newman k1s το εχω 5 μηνες και ειναι πολυ καλο. και απο αποψη αντοχης. και επειδη εχουμε και coolpad f1 στην οικογενεια θα σου πω οτι το newman βγαζει καλυτερες φωτο (τα συγκριναμε διπλα διπλα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 γνωμη γι αυτο http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi4-M4-3GB-16GB-Android-4-4-5-3G-SmartPhone-Unlocked-White-/281520879515?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item418bf3b79b Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Δοκιμασα και χειροκινητα και αυτοματα. Και 3g και 2g. Κανονικα βρισκει τη wind (Q) που εχω. Αλλα μου πεταει οτι η σιμ ειναι σε περιαγωγη. H Q δουλεύει μόνιμα σε περιαγωγή. Δεν ξέρω τι μαλακία έχουν κάνει με τα συστήματα τους αλλά έτσι είναι!!! Δεν ξέρω τι γίνεται όταν είσαι κοντά στα σύνορα και μπορεί να πιάνει ότι είσαι εκτός χώρας και να σε χρεώνει. Έχω και κάρτα Q εδώ και χρόνια και ξέρω τι σου λέω. Και εγώ στην αρχή είχα το ίδιο θέμα αλλά μετά από άπειρες κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και στα καταστήματα wind αυτό μου είπαν. Ενεργοποίησα λοιπόν και εγώ την περιαγωγή και δουλεύει κανονικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) γνωμη γι αυτο http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi4-M4-3GB-16GB-Android-4-4-5-3G-SmartPhone-Unlocked-White-/281520879515?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item418bf3b79b ποιοτική κατασκευή πολύ καλά specs καλη μπαταρια και miui , για μένα θα ήταν το ιδανικό smartphone αν δεν είχε sar 1.3 . Γενικά τα xiaomi δυστυχώς έχουν υψηλό sar και αυτός είναι ο μονος λογος που δεν έχω το hongmi Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 H Q δουλεύει μόνιμα σε περιαγωγή. Δεν ξέρω τι μαλακία έχουν κάνει με τα συστήματα τους αλλά έτσι είναι!!! Δεν ξέρω τι γίνεται όταν είσαι κοντά στα σύνορα και μπορεί να πιάνει ότι είσαι εκτός χώρας και να σε χρεώνει. Έχω και κάρτα Q εδώ και χρόνια και ξέρω τι σου λέω. Και εγώ στην αρχή είχα το ίδιο θέμα αλλά μετά από άπειρες κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και στα καταστήματα wind αυτό μου είπαν. Ενεργοποίησα λοιπόν και εγώ την περιαγωγή και δουλεύει κανονικά. Κατάλαβα μλκιες της q.... Η sim τουλάχιστον γίνεται micro ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 ποιοτική κατασκευή πολύ καλά specs καλη μπαταρια και miui , για μένα θα ήταν το ιδανικό smartphone αν δεν είχε sar 1.3 . Γενικά τα xiaomi δυστυχώς έχουν υψηλό sar και αυτός είναι ο μονος λογος που δεν έχω το hongmi τι ειναι το miui? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Έτσι λέγεται η rom της xiaomi , είναι το android με τo ui της xiaomi.ΥΓ :P http://lmgtfy.com/?q=%CF%84%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+miui+%3B+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Ποιό site προτείνετε για γορά του PIPO T8..?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 παίδες, υπάρχει κανένας με iNew κινητό; του έχει βγει καλό; ακούω μερικά παράπονα και καλοβλέπω inew V7 ως οικονομική λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 ποιοτική κατασκευή πολύ καλά specs καλη μπαταρια και miui , για μένα θα ήταν το ιδανικό smartphone αν δεν είχε sar 1.3 . Γενικά τα xiaomi δυστυχώς έχουν υψηλό sar και αυτός είναι ο μονος λογος που δεν έχω το hongmi 1.3 sar? Και μου άρεσε σαν κινητό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 τόσο έχουν και τα μηλαράκια πληροφοριακά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 τόσο έχουν και τα μηλαράκια πληροφοριακά.... Θα παραμείνω σε αυτό τότε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Θα παραμείνω σε αυτό τότε :D χαχαχαχ πάντως αν σε κάτι είναι καλά τα samsung(σε όλα είναι :P) είναι τα επίπεδα sar. Βέβαια αν θες να πιάνεις φουλ σήμα ακόμα και μέσα σε πηγάδι,το υψηλό sar δε το γλυτώνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες