Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Στα 100+ θέλω να παίξω, 5 άρι έχω ήδη και με έχει βολέψει το να είναι δίκαρτο δεν είναι απόλυτα απαραίτητο.Πας καρφι για redmi 3.Η xiaomi απο τα 100 μεχρι τα 350 εχει τη καλυτερη γκαμα.Redmi 3,Note 2,Note 3,Note 3 Pro,Mi4S,Mi5.Μικρη διαφορα το καθενα απο το αλλο σε τιμη αλλα ολα σκιζουν ενα και ενα.Για το ΜΙ5 καπου διαβασα για πολλες προπαραγγελιες.αριθμο που ουτε να φανταζεται η σαμμυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Γεώργιε παρήγγειλες κ παρέλαβες το Xiaomi Redmi Note 3 Pro;;Aν ναι,γράψε οπότε βρεις χρόνο εντυπώσεις ρε συ...φαίνεται εξαιρετικό από τα specs αλλά είναι πολύ καινούριο κ δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει στην πράξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Γεώργιε παρήγγειλες κ παρέλαβες το Xiaomi Redmi Note 3 Pro;;Aν ναι,γράψε οπότε βρεις χρόνο εντυπώσεις ρε συ...φαίνεται εξαιρετικό από τα specs αλλά είναι πολύ καινούριο κ δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει στην πράξη!Ναι το εχω απο τη πεμπτη.Παραγγειλα απο τους πρωτους απο vickmall(αφου εριξαν και για ενα διαστημα το τιμη 10$,ημουν τυχερος μιας και το ξανα ανεβασαν)Το κινητο εξωτερικα ειναι σα το απλο note 3.Αν δε το χεις πιασει,εχει πολυ ωραια κατασκευη.Τα πλαινα κουμπια ειδικα απο τα καλυτερα που εχω πιασει.Μονο μου παραπονο οτι ψιλοτριζει εαν το πιεσεις στο πλαστικο στο πισω κατω μερος.Βεβαια εκει μονο εαν το πιεσεις επιτηδες,δε το παιρνεις χαμπαρι σε καθημερινη χρηση,ενω αλλοι λενε οτι δεν εχουν θεμα ,αρα ισως να επεσα στη περιπτωση.Τωρα καμερα εχει αρκετα καλη.Σε βραδυ λογικο ειναι,δε τραβαει ιδιαιτερα αν και κανει δουλεια.Βγαζει και 4Κ βιντεο με αλλη εφαρμογη.Με τον 650 παει σφαιρα πραγματικα.Ενω οτι παιχνιδι δοκιμασα το τρεχει νερο.Και το ατου του,η μπαταρια.Πρωτη φορτιση,8 ωρες οθονη.Δευτερη φορτιση 6 ωρες και 3 μερες αναμονη.Εχει καποια bugs οπως ειναι φυσικο και καμια φορα τη πινει μονο του αλλα θα βελτιωθει και θα εχει τις 8 ωρες για πλακα,μιας και ο 650 τα παει καλυτερα απο τον Χ10 του απλου.Να πω οτι δε ζεσταινεται καθολου.Σε παιχνιδια η σε εντονη χρηση μονο ελαχιστα πισω.Γενικα στα 230Ε που βγαινει δε νομιζω να παιρνεις κατι καλυτερο απο κινα(δε το συζηταω για εδω)Εκτος και εαν ειναι καποιος διατεθημενος να περιμενει να πεσει η τιμη του Μι5 στα νορμαλ επιπεδα και να το τσιμπησει με κανα 50-60Ε παραπανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) το j5 που έκανε 250 ευρώ όταν βγήκε....το έχει πάρει ο ξάδερφος μου και κάθε φορά που κουβεντιάζουμε μου λέει τι μαλάκας πιάστηκε.αν το θες για 2 εφαρμογές μόνο είναι καλό.Αν είσαι καμένος σαν και αυτόν είναι πεταμένα λεφτά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Ρε σεις αμίγκος επειδή φαντάζομαι τα ψάχνετε συνέχεια και στη βράση κολλάει το σίδερο παίζει να το βρω φθηνότερα από ότι στο vickmall το xiaomi redmi 3; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Ρε σεις αμίγκος επειδή φαντάζομαι τα ψάχνετε συνέχεια και στη βράση κολλάει το σίδερο παίζει να το βρω φθηνότερα από ότι στο vickmall το xiaomi redmi 3;Ισως να μπορεις να το βρεις αλλα κατ εμε μη μπεις στο κοπο να παρεις κινητο απο καπου αλλου εκτος vickmall.Μακραν οτι πιο αξιοπιστο και εξυπηρετηση,μακαρι να ειχαν και ελλαδα ιδια.Χαλαλι τα 10$ που συνηθως εχει τα κινητα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 δύσκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Αν και με μια γρηγορη ματια στα πιο γνωστα,το vickmall ειναι και το πιο φθηνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Τσέκαρε αυτό http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-m2-note-16gb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Ναι το εχω απο τη πεμπτη. Με τον 650 παει σφαιρα πραγματικα.Και το ατου του,η μπαταρια.Δευτερη φορτιση 6 ωρες και 3 μερες αναμονη.Γενικα στα 230Ε που βγαινει δε νομιζω να παιρνεις κατι καλυτερο απο κινα(δε το συζηταω για εδω)Σ'ευχαριστώ!Έχω ερωτήσεις :p Γιατί η πρώτη φόρτιση διήρκεσε περισσότερο από τη δεύτερη;Επίσης,το παρέλαβες και το δουλεύεις ''μαμά'',όπως ακριβώς είναι ή έχεις κάνει/θα κάνεις κάποια μόντα;Ρωτάω επειδή εγώ δεν το πολυκατέχω με ρουταρίσματα,roms κτλ και ψάχνω κινητό που να είναι ελαφρύ και να μη χρειάζεται πολλά πολλά...να το βγάλω από το κουτί και να ξεκινήσω να το δουλεύω.Αυτό που με απασχολεί πολύ είναι η αυτονομία και έτσι που τα φορτώνουν από το εργοστάσιο με 1002 μ@λακίες,η μπαταρία σε κάποια μοντέλα πέφτει για πλάκα.Αν δηλαδή με έντονη χρήση διαρκεί 2-3 μέρες είναι καλά.Μειονέκτημα ότι δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία.Το Xiaomi mi5 δεν είναι παράδοξο με τόσο απίστευτα specs να έχει μπαταρία 3000mah; :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οπως σου ειπα επειδη τωρα βγηκε εχει bug και μου επινε τη μπαταρια μονο του.Εκανα ενα reboot και ηρθε στα ισια του αλλα μου φαγε 20% χωρις να κανω τιποτα.Προς το παρον οπως ηρθε το εχω μιας και δεν υπαρχει και τιποτα να κανω.Καινουργιο κινητο γαρ και δεν υπαρχουν ρομ.Απο μονο του δεν εχει τιποτα πανω απο bloatware οπως τα samsung κτλ.2-3 κινεζικες εφαρμογες που βγαινουν ευκολα.Εφοσον δεν ασχολεισαι το παιρνεις και το αφηνεις ετσι.Απλα να ξερεις προς το παρον οτι δεν εχει ελληνικα η official rom.Η το παραγγελνεις με πειραγμενη απο αυτους με ελληνικα η το αφηνεις ετσι.Αν και αρκετα πιθανο τωρα που το βγαλανε ινδια να βγαλουν και με ελληνικα.Αποσπωμενη μπαταρια δε καταλαβαινω γιατι σας πειραζει?Εγω ποτε δεν επαιρνα 2η μπαταρια.Εαν ξερεις οτι θα το ζορισεις,το φορτιζεις απο το βραδυ.Οτι χρηση και να του κανεις,τη 1 μερα θα τη βγαλει οπωσδηποτε.Το Μι5 εχεις δει διαστασεις?Δες τι μπαταρια εχουν οι αντιστοιχες ναυαρχιδες των αλλων εταιριων. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Στο θέμα της αποσπώμενης διαφωνώ 100%! 1.Σε όσα κινητά φόρτιζα την μπαταρία όποτε να'ταν,κάποια στιγμή τα έφτυνε...στα τελευταία μου κινητά,αφήνω να φτάσει στο 10-15% και διαρκεί όσο την πρώτη μέρα, 2.Δεν ξέρεις προκαταβολικά πώς θα σου κυλήσει μια μέρα και 3.πάντα μία δεύτερη μπαταρία(ή/και φορτιστής μπαταρίας) είναι μεγάλο βόλεμα ιδίως σε φάση διακοπών,εκδρομών κτλ.Μάλλον δε θα το παραγγείλω ακόμα,είναι αρκετά νωρίς και περιμένω να ακουστούν τυχόν προβλήματα.Γλυκοκοιτάζω και το Cubot H1(αποσπώμενη,εννοείται)! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Ε οταν τα φτυσει η μπαταρια ,την αλλαζεις.Δε καταλαβαινω που κολλας.Στο συγκεκριμενο κιολας ειναι ευκολο,βγαινει το πισω καπακι και ετοιμος.Απλα δε βγαινει τοσο ευκολα και αναμαικτα οσο τα αλλα που ειναι σχεδιασμενα να ανοιγουν και απο τον ασχετο.Τωρα αντι να κουβαλας 2η μπαταρια,κουβαλας ενα powerbank και τελος.Δε βλεπω λογο να μη το παρει καποιος για το θεμα της μπαταριας.Λυσεις υπαρχουν πολλες και ευκολες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Λοιπόν,τ'αποφάσισα...θα μου δωρίσεις το δικό σου να το δοκιμάσω και να το στρώσω για μερικούς μήνες και μετά θα δω τι θα κάνωΜόνο κινητό και φορτιστή σου έστειλαν από το vickmall; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Και θηκη σιλικονης(η οποια ειναι αρκετα λεπτη και βολικη)Και 2 tempered glass και ενα silicone screen.Και εννοειται μετατροπεα για να ταιριαζει στις πριζες εδω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Πας καρφι για redmi 3.Η xiaomi απο τα 100 μεχρι τα 350 εχει τη καλυτερη γκαμα.Redmi 3,Note 2,Note 3,Note 3 Pro,Mi4S,Mi5.Μικρη διαφορα το καθενα απο το αλλο σε τιμη αλλα ολα σκιζουν ενα και ενα.Για το ΜΙ5 καπου διαβασα για πολλες προπαραγγελιες.αριθμο που ουτε να φανταζεται η σαμμυ.χωρις την 800αρα μπαντα δεν γινετε να ειναι καλυτερη για την ελλαδα και ευρωπη γενικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2016 Ελα την ιστορια για την 800αρα μπαντα τωρα...παει παλιωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Το redmi 3 που λετε αμιγκος απο φωτογραφικη λεει τπτ; Gps κλειδωνει γρηγορα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 To Redmi 3 το εχω καμια δεκαρια μερες.Απο φωτογραφικη ειναι απλα καλη. Σιγουρα δεν ειναι ποιοτητα samsung (δεν εχω πληρωσει για κατι τετοιο) αλλα οι φωτογραφιες ειναι καλες.Τη νυχτα το led ειναι αρκετα δυνατο,αλλα οσο ναναι καθε κινεζικος φακος "υποφερει" τις νυχτες.Οσον αφορα το GPS κλειδωνει αμεσα χωρις να εχω κανει τπτ απολυτως (root η μοντιφα στο GPS κτλ)Ειχα παλια το cubot x9 και εκανε κανα μισολεπτο να κλειδωσει.Πολυ καλη και τιμια επιλογη στα 130 γιουρος.Εαν βαλεις δε και την μπαταρια που ειναι -με μια λεξη- μαγεια, εχεις ενα παρα πολυ καλο συνολο το οποιο σαν μαρκα εχει ξεφυγει πλεον απο τα ορια της κινεζιας.Να μιλησω και για το Mi cloud? Ποσες εταιριες το εχουν (apple)...Και φυσικα το χρυσο χρωμα δεν ειναι χρυσο και σε καμια περιπτωση δεν το λες γυναικειο.Στο φως της ημερας απλα το λες ενα διαφορετικο σαμπανιζεΕιχα βερεθει τα μαυρα τηλεφωνα και απεχθανομαι τα ασπρα...Voila 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Α ρε παιδια...Ειπα και εγω να δοκιμασω κατι άλλο από Κίνα και εφαγα μεγάάάάάάλη φολα..Πηρα το Lenovo K3 note και από τότε δεν εχω σταματήσει να το βρίζω.. Έχω πάει πλέον για 2η αντικατάσταση και 3ο κινητο.. ή απλα θα μου αλλάξουν την οθόνη στο 2ο γιατι η αφή φτιάχτηκε έτσι ώστε να παίρνει και να λειτουργεί μόνη της..Απαράδεκτο κινητό, έτυχε βεβαια στην παρτίδα λενε, @@ λεω εγω γιατι είναι αρκετοί ακόμα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα..Να το αποφύγετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Α ρε παιδια...Ειπα και εγω να δοκιμασω κατι άλλο από Κίνα και εφαγα μεγάάάάάάλη φολα..Πηρα το Lenovo K3 note και από τότε δεν εχω σταματήσει να το βρίζω.. Έχω πάει πλέον για 2η αντικατάσταση και 3ο κινητο.. ή απλα θα μου αλλάξουν την οθόνη στο 2ο γιατι η αφή φτιάχτηκε έτσι ώστε να παίρνει και να λειτουργεί μόνη της..Απαράδεκτο κινητό, έτυχε βεβαια στην παρτίδα λενε, @@ λεω εγω γιατι είναι αρκετοί ακόμα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα..Να το αποφύγετε. Έχε υπόψιν σου ότι είναι μερικά κινεζομάγαζα "μαυρισμένα" που φέρνουν σκατοπαρτίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εχει περασει απο τα χερια μου αυτο και μου φαινεται περιεργο.Η αληθεια ειναι οτι σε καποιες παρτιδες ειχε ψιλοθεμα το touch αλλα οχι τοσο πολυ οσο σου ετυχε εσενα.και το θεμα του ηταν οτι για 1-2 δευτερα δε δουλευε και μετα ολα οκ,δε πατιουντουσαν μονα τους.Απο ποιο μαγαζι το πηρες?Να παιρνετε μονο απο αξιοπιστα μαγαζια(για εμενα αυτα ειναι τα vickmall,banggood,gearbest με τη σειρα που τα εβαλα) γιατι και αργουνε να τα στειλουν αλλα μπορει να στειλουν και μουφες. Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2016 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Ναι Dant, το θυμαμαι οτι το είχες και εσυ το κινητο και πριν το πάρω είχα ζητησει και την γνώμη σου και είχαμε μιλήσει λίγο..Ετσι όπως εγραψα το μηνυμα μου, φανηκε ότι το αγόρασα από Κινα.. Από ελληνικό μαγαζί της Θεσσαλονίκης το είχα αγοράσει βασικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Τουλαχιστον το εχεις παρει απο Ελλαδα και δε το εστειλες κινα.Τωρα θα σου δωσει αλλο παλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Ναι! Να φανταστείς το πήρα απο Ελλάδα, μην μου τύχει καμια στραβή και μπλέξω με τα Κινεζομάγαζα..Ειρωνία αλλα τι να κάνουμε.Επειδή έχει πλέον περάσει καιρός, γυρω στους 6 μήνες από την τελευταία αλλαγή, είπαν πως θα αλλάξουν την οθόνη και θα το στείλουν. Έχουν απόθεμα από οθόνες για το συγκεκριμένο απότι καταλαβα γιατί το έχουν αντιμετωπίσει πολλαπλώς αυτοι το πρόβλημα..Επειδή με κούρασε ωστόσο, τους πρότεινα αν γίνεται να μου πουν μια αξία για το συγκεκριμένο και να συμπληρώσω κάποια χρήματα για να πάρω ένα Xiaomi , και πάλι από το ιδιο μαγαζί. Στην αρχή ηταν αρνητικός αλλα είπε πως θα με πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε αφου παραλάβουν το δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες