noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δεν εχω καμια εμπειρεια απο καθαρα κινεζικα,παντα επαιρνα φιρμες,μαλακια μου. Απαραιτητα να εχει πληρη ελληνικα Οσο μεγαλυτερη μπαταρια γινεται,να βγαζει δηλαδη ανετα μια μερα με ολοημερη χρηση δεδομενων. Τουλαχιστον 5 ιντζες. Οσο γινεται πιο δυνατο και με καμερα πανω απο 8αρα Διπλες καρτες σιμ και 4g δε με πολυενδιαφερουν,ουτε αν θα εχει μεγαλη εσωτερικη μνημη,βαζω sd Αυστηρα 180ε ταβανι,εννοειται οσο χαμηλοτερα τοσο το καλυτερο. Τι προτεινετε? αν μιλας για καινουριο, το παρακατω ειναι καλη επιλογη http://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.html στην αναζητηση κινητου ειμαι και εγω. ειμαι αναμεσα στο παραπανω και στο acsend p7 (περισσοτερο κλεινω σε Huawei Ascend P7 μεταχειρισμενο ομως. θελει λιγακι ψαξιμο για να βρεις κατι καλο και σε λογικη τιμη). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ωραιο αυτο το yiajua πως σκατα λεγεται δεν ειναι κακο..αλλες επιλογες εχουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Εγω οπως ειπα θα απευφευγα νονειμ κινεζια. Παρε τουλαχιστον ενα επωνυμο. Παρομοιες τιμες,πιο αξιοπιστα. Δες το Α806. 120Ε βγαινει,τουμπανακι ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Πολυ καλο κ αυτο αλλα σκεφτομαι οτι αν ειναι να παρω κινητο πανροφλα θα ειναι παντοφλα,οι 5 ιντσες μου φαινονται καπως λιγες.Αν και τωρα ειμαι με ενα samsung 4' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kobe 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Δες το lenovo k3 note..5.5 ιντσες full HD οθονη (αφου οι 5 σ φαινονται λιγες)..το πηρα προσφατα στ 150 € και ειμαι υπερευχαριστημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 υπαρχει και xiaomi και meizu σε αυτα τα λεφτα μια ερωτηση πως θα παραγγειλεις κινητο τωρα? επειδη και γω ηθελα αλλα εχουν παγωσει συνναλαγες με paypal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 υπαρχει και xiaomi και meizu σε αυτα τα λεφτα μια ερωτηση πως θα παραγγειλεις κινητο τωρα? επειδη και γω ηθελα αλλα εχουν παγωσει συνναλαγες με paypal Δεν θα παραγγειλω τωρα,αλλα μολις δουλεψουν οι τραπεζες αν δε γινει καμια τρομερη αλλαγη μετα το δημοψυφισμα μειον μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyros77 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 kyros αυτό το jiayu έχει και ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο; ξέρεις;;; :) Ναι ειναι κομπλέ. Το έχει ένας γνωστός και το περιμένω και εγω. Σφαίρα το εργαλείο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Ναι ειναι κομπλέ. Το έχει ένας γνωστός και το περιμένω και εγω. Σφαίρα το εργαλείο... το συγκεκριμενο αν δεις εδω το εχουν στοκ στην ελλαδα. γλιτωνεις καθε τυχον υποψια τελωνειου http://www.to2c.com/warehouse/greece-warehouse.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 jiayu s3 ή lenovo k3 note? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) k3 απο μενα ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.kimovil.com/en/compare/jiayu-s3,jiayu-s3-2gb,lenovo-k3-note Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον strokt up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) k3 απο μενα ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.kimovil.c...,lenovo-k3-note μα με βαση αυτα που λεει το s3 advanced ειναι σαφως καλυτερο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2015 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 μα με βαση αυτα που λεει το s3 advanced ειναι σαφως καλυτερο Και σαφώς πολύ ακριβότερο. Το κ3 είναι υπεραρκετό για τον μέσο χρήστη. Υπέρ-αρκετό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 εγω το jiayu θα επαιρνα γιατι απο προσωπικη εμπειρια η φωτο του τα σπανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Γιατι το λενοβο δεν εχει καλη καμερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2015 Γιατι το λενοβο δεν εχει καλη καμερα? Το Κ3 το εχω. Η αληθεια ειναι οτι η καμερα του ειναι το μονο μειον του.Δεν ειναι για 13 ΜΡ. Αλλα εαν δεν εισαι με το κινητο μονιμα για φωτογραφικη δεν σε ενδιαφερει. Εχει αριστο gps,αριστο ηχο πολυ καλη μπαταρια και οθονη. Γενικα για τα 140Ε που πλεον κοστιζει παιρνεις πολυ κινητο. Ουτε το NC τετοιο value. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Αν μπορουσες να ανεβασεις καμια φωτο που ειναι τραβηγμενη απο το κινητο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 http://benbaba.tweakblogs.net/blog/11780/lenovo-k3-note-review-english Μενα αυτες που βγαζει το δικο μου ,μου ψιλοφαινονται πιο χαλια απο αυτες του review. Ισως να φταιει η ρομ που φοραω και να φτιαξει με αλλη. Δεν εχω βγαλει και πολλες φωτο εξω για αυτο ανεφερα και για συγκεκριμενες συνθηκες.οσες εχω βγαλει ειναι μεσα στο σπιτι με μετριο φωτισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyros77 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Λοιπον χθες παρελαβα το jiayu S3 Advanced στα χερια μου. Δεν παιζεται το μηχανημα. Θες απο ταχυτητα θες απο καμερα, απο πιιοτητα κλησεων... Ειναι αντε γεια.. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Λοιπον χθες παρελαβα το jiayu S3 Advanced στα χερια μου. Δεν παιζεται το μηχανημα. Θες απο ταχυτητα θες απο καμερα, απο πιιοτητα κλησεων... Ειναι αντε γεια.. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλορίζικο...φίλε μου, έχεις υπόψιν σου κάπου στο κουτί του ή στις οδηγίες να γράφει την τιμή sar? Για το lenovo K3 note, κάπου είδα 0,29. Σ'ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyros77 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Στο κουτι δεν βλεπω κατι. Βεβαια ειναι ολα στα κινεζικα :) Θα κοιταξω και στο βιβλιαρακι και αν δω κατι θα το ποσταρω Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Παιδια βρηκα το note 3 στα 370 ευρω. Αξιζει για αυτα τα λεφτα . για κινεζικο δινω μεχρι 200 Λοιπον χθες παρελαβα το jiayu S3 Advanced στα χερια μου. Δεν παιζεται το μηχανημα. Θες απο ταχυτητα θες απο καμερα, απο πιιοτητα κλησεων... Ειναι αντε γεια.. Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ειχα πει οτι εχει φοβερη καμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 μπορουμε να πληρωσουμε με paypal στα κινεζομαγαζα αυτην τη στιγμη ή ακομα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Όχι, ελπίζω σύντομα να μπορούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Έφτασε ο καιρός να πάρω καινούριο smartphone και τις επόμενες μέρες θα προβώ μάλλον στην αγορά του Coolpad F1.Δεν είναι φρέσκο μοντέλο αλλά είναι αρκετά δοκιμασμένο και η τιμή του δελεαστική.Θα ήθελα να ζητήσω από τους γνώστες την άποψή τους γι αυτή τη συσκευή αλλά και αν υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλό και δοκιμασμένο στο budget των €120. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες