Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Κανονικα επαιρνα τηλ και με επαιρναν. Απλα πετουσε την περιαγωγη πριν γινει καποια κληση μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μανώλη μόλις το επεξεργαστείς λίγο δώσε εντυπώσεις ! Καλoδούλευτο bro ! :grin:

Τροποποιήθηκε από τον raven31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έφτασε το Redmi Note 4G. 19 ημέρες με SG Post.

Σφεντόνα το to2c. 3ο κινητό που παίρνω από εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έφτασε το Redmi Note 4G. 19 ημέρες με SG Post.Καλορίζικο.

Σφεντόνα το to2c. 3ο κινητό που παίρνω από εκεί. Εμένα πάντως απο εκεί μου είχανε στείλει χαλασμένο το Lenovo :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανέβα λίγο και τσίμπα το Coolpad F1.

Νομίζω ότι πιο VFM και απίστευτα καλή υποστήριξη από developers. Επίσης πολλές σελίδες θέμα και πολλοί κάτοχοι στο myphone.gr

Το πρώτο πράγμα που κοιτάω στα κινέζικα είναι η υποστήριξη τους από 3rd party developers. Γιατί οι περισσότερες εταιρίες απλά βγάζουν την μαμά ROM άντε και ένα δύο update και τέρμα. Για αυτό βασίζεσαι στο αν ασχολείται κανένας dev μαζί του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα προτεινω και το newman k1s το εχω 5 μηνες και ειναι πολυ καλο. και απο αποψη αντοχης.

και επειδη εχουμε και coolpad f1 στην οικογενεια θα σου πω οτι το newman βγαζει καλυτερες φωτο (τα συγκριναμε διπλα διπλα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασα και χειροκινητα και αυτοματα. Και 3g και 2g.

Κανονικα βρισκει τη wind (Q) που εχω. Αλλα μου πεταει οτι η σιμ ειναι σε περιαγωγη.

H Q δουλεύει μόνιμα σε περιαγωγή. Δεν ξέρω τι μαλακία έχουν κάνει με τα συστήματα τους αλλά έτσι είναι!!! Δεν ξέρω τι γίνεται όταν είσαι κοντά στα σύνορα και μπορεί να πιάνει ότι είσαι εκτός χώρας και να σε χρεώνει.

Έχω και κάρτα Q εδώ και χρόνια και ξέρω τι σου λέω. Και εγώ στην αρχή είχα το ίδιο θέμα αλλά μετά από άπειρες κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και στα καταστήματα wind αυτό μου είπαν.

Ενεργοποίησα λοιπόν και εγώ την περιαγωγή και δουλεύει κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ποιοτική κατασκευή πολύ καλά specs καλη μπαταρια και miui , για μένα θα ήταν το ιδανικό smartphone αν δεν είχε sar 1.3 . Γενικά τα xiaomi δυστυχώς έχουν υψηλό sar και αυτός είναι ο μονος λογος που δεν έχω το hongmi Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Q δουλεύει μόνιμα σε περιαγωγή. Δεν ξέρω τι μαλακία έχουν κάνει με τα συστήματα τους αλλά έτσι είναι!!! Δεν ξέρω τι γίνεται όταν είσαι κοντά στα σύνορα και μπορεί να πιάνει ότι είσαι εκτός χώρας και να σε χρεώνει.

Έχω και κάρτα Q εδώ και χρόνια και ξέρω τι σου λέω. Και εγώ στην αρχή είχα το ίδιο θέμα αλλά μετά από άπειρες κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και στα καταστήματα wind αυτό μου είπαν.

Ενεργοποίησα λοιπόν και εγώ την περιαγωγή και δουλεύει κανονικά.

Κατάλαβα μλκιες της q....

Η sim τουλάχιστον γίνεται micro ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιοτική κατασκευή πολύ καλά specs καλη μπαταρια και miui , για μένα θα ήταν το ιδανικό smartphone αν δεν είχε sar 1.3 . Γενικά τα xiaomi δυστυχώς έχουν υψηλό sar και αυτός είναι ο μονος λογος που δεν έχω το hongmi

τι ειναι το miui?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι λέγεται η rom της xiaomi , είναι το android με τo ui της xiaomi.

ΥΓ :P http://lmgtfy.com/?q=%CF%84%CE%B9+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+miui+%3B+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίδες, υπάρχει κανένας με iNew κινητό; του έχει βγει καλό; ακούω μερικά παράπονα και καλοβλέπω inew V7 ως οικονομική λύση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιοτική κατασκευή πολύ καλά specs καλη μπαταρια και miui , για μένα θα ήταν το ιδανικό smartphone αν δεν είχε sar 1.3 . Γενικά τα xiaomi δυστυχώς έχουν υψηλό sar και αυτός είναι ο μονος λογος που δεν έχω το hongmi

1.3 sar? Και μου άρεσε σαν κινητό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τόσο έχουν και τα μηλαράκια πληροφοριακά.... :peep:

Θα παραμείνω σε αυτό τότε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα παραμείνω σε αυτό τότε :D

χαχαχαχ

πάντως αν σε κάτι είναι καλά τα samsung(σε όλα είναι :P) είναι τα επίπεδα sar.

Βέβαια αν θες να πιάνεις φουλ σήμα ακόμα και μέσα σε πηγάδι,το υψηλό sar δε το γλυτώνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα