Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Παρομοίως , πρίν 15 μέρες. Τελικά έβαλα σε 2 ξεχωριστές παραγγελίες, πιστεύω να έρθουν σε εύλογο χρονικό διάστημα... Ήρθε η ώρα να περάσω στον κόσμο των Android κι εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 καλώς να σου έρθουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Προς ενημέρωση, εγώ έφερα τον Μάρτιο 2 κινητά στην ίδια συσκευασία και όλα ήταν οκ! Απλά όσο περισσότερα είναι αυξάνεις εκθετικά το ρίσκο. Αξίζει;Για μένα όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Πήρα το boogee dagger 550 εχθές απο κινέζο πωλητη με έδρα Ενωμένο Βασίλειο. Με τις πουστιες του PayPal στη μετατροπή κ αυξημενα ταχυδρομικά λόγω 4 ημ παράδοση, έφτασε 164 εύρω. Απο τη μια σπαστηκα για τα περίπου 40+ ευρα που έδωσα παραπάνω απο την άλλη θα πόναγε πολύ Τελωνειακη επαφή τρίτου τυπου Με συστημένο από Κίνα κατά 99,9% δεν περνάει τελωνείο. Π00στιά η προμήθεια του paypal ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Συστημένο δε παίζει,απλό δέμα τα στέλνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirax 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Με συστημένο από Κίνα κατά 99,9% δεν περνάει τελωνείο. Π00στιά η προμήθεια του paypal ?? Πουστιά, εννοώ οτι όταν αγοράζεις σε αγγλική λίρα το PayPal στην μετατροπή σε εύρω με έφαγε κάπου 8 λίρες .... μιλώ για προϊόν αξίας 124£ τα μετέτρεπε σε 164€… για πιάστε τα κομπιούτερακια .... πόσο με έτρωγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Συστημένο δε παίζει,απλό δέμα τα στέλνουν. Απλό και tracking? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) ναι αμέ. Άκυρο,μπερδεύτηκα. Αλλά απλό συστημένο με track παίζει επίσης. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 ε αυτο τέλος πάντων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Δεν υπάρχει θέμα παιδιά. Έχω φέρει βενζινοκίνητο r/c 1:8 από κίνα χωρίς τελωνείο. Στο κουτί μέσα χώραγαν πάνω από 30 κινητά με τα κουτιά τους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Καλά και κουστούμια για μηχανές φέρνεις,που χωράνε 500 κινητά μέσα.όλα είναι θέμα τύχης και σταμπαρίσματος των πακέτων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Εγώ πιστεύω ότι από Κίνα, με ταχυδρομείο, δύσκολα να πληρώσεις. Εκτός και αν πάνω γράφει 500$ το πακέτο ή στην κούτα χωράει ολόκληρο μηχανάκι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Βασικά στο τελωνείο του αεροδρομίου δεν είναι χαζοί. Αν δεις πόσα πακετάκια σαν τα δικά μας σκάνε κάθε μέρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Βασικά στο τελωνείο του αεροδρομίου δεν είναι χαζοί. Αν δεις πόσα πακετάκια σαν τα δικά μας σκάνε κάθε μέρα.... εγω εχω σκεφτει και το ενδεχομενο να εχει περασει γραμμη απο κινα μερια να μην φορτωνουν εδω στην ελλαδα με παραπανω δασμους για λογους μαρκετινγκ και διακινησης εμπορευματων. αλλωστε εχουν το λιμανι του πειραια μην το ξεχναμε αυτο. ασχετο με το αεροδρομιο βεβαια αλλα κατι χου εχει η δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 Πιθανόν,αλλά έχω γνωστό που την έφαγε πρόσφατα,με ένα κινητό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Παιδες πρεπει να αγορασω συντομα κινητο. Ειμαι αναμεσα σε Motorola Moto G LTE - LG G2 mini - LG L90 (αυτο οχι και τοσο). Εντυπωσεις αναμεσα σε αυτα τα 2? Γουσταρω την σουπερ οθονη του Moto G αλλα η μπαταρια μου φαινεται καπως μικρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) έχω το lenovo a820 που είναι 4,5'' και quadcore 1,2 ghz σαν το moto g και με μπαταρία 2000 mAh δεν μπορώ να πω πως έχω πρόβλημα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 To '09 πείρα ένα ExpoDisc από Η.Π.Α. το οποίο τότε είχε κόστος με μεταφορικά: 91,7€. Φρέναρε όμως στο τελωνείο και πλήρωσα: FedEx: 29,75€ Αποθήκευτρα αεροδρομίου (Swissport): 10,72€ Τελωνείο: 19€ Συνολικά 151,17€ παρόλο που έκανα τον εκτελωνισμό μόνος μου. Αν έβαζα και εκτελωνισμό θα ήταν ένα 30άρι επιπλέον. Βάλτε και 4,40€ για διόδια, κάτι τις σε βενζίνες και ένα 3ωρο μέχρι να ξεμπερδέψω... Ένα 65άρι επιπλέον. Από τότε δεν ξαναπήρα τίποτα εκτός Ε.Ε. Τελευταία που έστειλα την Contour για service πήγε η ψυχή μου στην Κούλουρη αφού πάλι φρενάρισε στο τελωνείο αλλά ευτυχώς το πλήρωσα μόνο σε χρόνο, με 5 ημέρες καθυστέρηση. Το καλό είναι ότι μου ήρθε νέα κάμερα με όλα τα επιπλέον συμπράγκαλα! Άψογη υποστήριξη γενικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Fedex. Λογικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Εγω μενω Ολλανδια οποτε θα το παρω απο εδω οποιο και αν αποφασισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Fedex. Λογικό. Ας μην ρίξουμε το φταίξιμο μόνο στη FedEx. Στην τελική, το ορθό είναι να περάσεις τελωνείο. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε περίπτωση τελωνιακού και σε εταιρεία με ακριβές υπηρεσίες εκτελωνισμού. Επίσης από ότι κατάλαβα ακόμη και μόνος σου να κάνεις τον εκτελωνισμό θα πληρώσεις το 30αράκι. Πριν πρέπει να έκανα λάθος. Αν το έκανε η FedEx θα ήταν ακόμη περισσότερα. Δεν θυμάμαι πόσα αλλά θυμάμαι ότι μου έπεσαν τα μαλλιά, και για αυτό έτρεξα να κάνω εγώ την διαδικασία... (Έχω την εντύπωση ότι ήταν κοντά στα 70-80€ !!!) Και τώρα με το service έπρεπε να αποδείξω ότι το είχα αγοράσει προηγουμένως από Ε.Ε. οπότε μου ζητούσαν την απόδειξη. Για τα περί δασμών / κόστη εκτελωνισμού: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_1319.html http://www.ekpizo.gr/usefull/τέλη-εκτελωνισμού-ταχυδρομικών-αντικειμένων http://www.dhl.gr/el/express/shipping/customs_support/duties_taxes.html#goods_personal_use Και ένα εργαλείο υπολογισμού: http://www.dutycalculator.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Λογικό είναι να περνάνε όλα μεν,δε το κάνουν δε.. Βέβαια ότι έρχεται με μεταφορική,να το έχετε σχεδόν σίγουρο. Αν το κάνει η μεταφορική μόνη της μπορεί να φτάσει το 100άρι. Συνήθως είναι 70-80 ευρώ η ταρίφα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.doogee.cc...oductId=70.html nice! OS: Android 4.4 KitKat Screen: Gorilla glass 3 Rear camera: 18.0MP AF with True Flash LED + SONY IMX135 camera Front camera: 8.0MP Screen: 5.0" FHD 1080*1920 IPS OGS Full lamination technology CPU: MT6592 (octa-core 1.7 Ghz Processor) Internal Memory: 2GB RAM + 16GB ROM External Memory: Micro SD card ( T-FLASH card), max 64GB Battery: 2500mAh integrated lithium polymer built-in Support Dual sims dual standby, Double Micro SIM Μέσα Οκτώβρη κάπου στα 200 ντάλαρς! http://www.minideal.net/doogee-dg900-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-fhd-corning-gorilla-glass-3-screen-18-0mp-camera-black.html Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 από τον Apisteftos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 και εγω πηρα 2 κινητα σε μια παραγγελια αλλα ευτυχως την γλιτωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Παραγγελία ενός μεταχειρισμενου τηλεφώνου από Αμερική. Τελωνείο +FedEx για εκτελωνισμο=140€... Τι επέλεξα? Επιστροφή στον αποστολέα. Κόστος? 110€ αποθήκευτρα+φόρος αεροδρόμιου+αμοιβή FedEx. Άλλη φορά από Αμερική ούτε οδοντογλυφιδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες