Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

Πολύ ενδιαφέρον ευχαριστώ!

Το θέμα είναι πως εδώ και 2 μέρες λέει στα ΕΛΤΑ το ίδιο...ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS που σημαίνει ότι έχει αναχωρήσει η πτήση. Ε πως είναι δυνατόν να μην έχει φτάσει ακόμα.. Δεν παίζει να είναι 2 μέρες στον αέρα! lol Εκτός και αν είναι με στάσεις... Όπως και να έχει κοντός ψαλμός αλληλούιλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ ενδιαφέρον ευχαριστώ!

Το θέμα είναι πως εδώ και 2 μέρες λέει στα ΕΛΤΑ το ίδιο...ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS που σημαίνει ότι έχει αναχωρήσει η πτήση. Ε πως είναι δυνατόν να μην έχει φτάσει ακόμα.. Δεν παίζει να είναι 2 μέρες στον αέρα! lol Εκτός και αν είναι με στάσεις... Όπως και να έχει κοντός ψαλμός αλληλούιλα!

RF197300343SG

Δες το δικό μου tracking number αν θες για να υπολογίσεις λίγο ημερομηνίες. Νομίζω βιάζεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RF197300343SG

Δες το δικό μου tracking number αν θες για να υπολογίσεις λίγο ημερομηνίες. Νομίζω βιάζεσαι!

Άρα καμιά βδομάδα ακόμα στο νερό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην μου το πεις θα τρελαθώ!!! :P

Βασικά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου ό,τι έχω παραγγείλει από κίνα έχει έρθει περίπου στις 35-40 μέρες... Αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν με sigpost, οπότε ήλπιζα μήπως έρθει νωρίτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδια τι λετε να παρω αυτο για γνωστο μου;

Απτο συγκεκριμενο site , μιας και εχει πολυ καλη τιμη... Ελλαδα εχει 270 καλυτερη τιμη (το 16gb) και στο γερμανο το 16gb εχει 290... Eδω το δινει 180 με 1 χρονο εγγυηση και 32gb rom...

Το site αυτο ειναι εμπιστο , εχει παρει κανεις; Γενικα ξερω οτι ειναι γνωστο site , αλλα αν εχει κανεις καμια εμπειρια ας μου πει...

Παντως η τιμη ειναι πολυ καλη και σε σχεση με τα καλα κινεζικα , αλλα οπως και να το κανεις σαν htc , πιστευω θα αντεξει περισσοτερο στο χρονο... Το μονο που με χαλαει η μπαταρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα χρυσα τα "επωνυμα" αλλα την ευκολια του δικαρτου dual sim κινητου δεν την εχεις.

Το επομενο τηλεφωνο που θα παρω μετα το πολυ καλο Galaxy S2 θα ειναι δικαρτο, για να εκμεταλλευομαι τις προσφορες των εταιριων.

Επεσε στα χερια μου ενα φοιτητικο πακετο Wind (απο αυτα που μοιραζουν και σε μη φοιτητες με τα 1000 λεπτα προς ολους και 1000MB με 5 ευρω!), το οποιο μεχρι στιγμης το εκμεταλλευομαι με sim cloning (γυριζω μια το βασικο και μια το φοιτητικο νουμερο ενεργο αναλογα ποιο χρειαζομαι). Αλλοι κουβαλανε 2 κινητα ακομα και 4! εχω δει, αλλα νομιζω το δικαρτο πλεον ειναι must.

Τροποποιήθηκε από τον furious99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά ότι κινέζικο έχω δει έχει πάντα πρόβλημα στο τέλος! Ρίξε μια ματιά σε αυτό. Το πήρε μια φίλη και δεν φαίνεται να έχει βγάλει κάτι. Είναι και φτηνό και δείχνει να ανταποκρίνεται καλά. Αν πάλι είναι αναγκαίο το Dual Sim δες το Samsung Galaxy S Duos S7562. Αρκετά καλή συσκευή για τα λεφτά της, προκειμένου να αποφύγεις την παγίδα του κινέζικού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κινέζικο δικαρτο κανένα πρόβλημα ως τώρα. Άλλα 3 παρήγγειλα για φίλους διαφορετικής μάρκας, περίπου στις ίδιες τιμές, κανένα πρόβλημα ως τώρα. Οι Κινέζοι πήραν κεφάλι και μπήκαν δυναμικά στην αγορά. Εξάλλου η τεχνολογία εχει πουληθεί..

Απτο συγκεκριμενο site , μιας και εχει πολυ καλη τιμη... Ελλαδα εχει 270 καλυτερη τιμη (το 16gb) και στο γερμανο το 16gb εχει 290... Eδω το δινει 180 με 1 χρονο εγγυηση και 32gb rom...

Το site αυτο ειναι εμπιστο , εχει παρει κανεις; Γενικα ξερω οτι ειναι γνωστο site , αλλα αν εχει κανεις καμια εμπειρια ας μου πει...

Παντως η τιμη ειναι πολυ καλη και σε σχεση με τα καλα κινεζικα , αλλα οπως και να το κανεις σαν htc , πιστευω θα αντεξει περισσοτερο στο χρονο... Το μονο που με χαλαει η μπαταρια...

Απο οτι Ξερω σταμάτησε η HTC να κανει αναβαθμίσεις, ψαξτο λιγο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω κινέζικο δικαρτο κανένα πρόβλημα ως τώρα. Άλλα 3 παρήγγειλα για φίλους διαφορετικής μάρκας, περίπου στις ίδιες τιμές, κανένα πρόβλημα ως τώρα. Οι Κινέζοι πήραν κεφάλι και μπήκαν δυναμικά στην αγορά. Εξάλλου η τεχνολογία εχει πουληθεί..

Απο οτι Ξερω σταμάτησε η HTC να κανει αναβαθμίσεις, ψαξτο λιγο .

Σωστος! :_thumbsup:

Aλλα καποια στιγμη θα βγουν και σ'αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ψωνισει καποιος απο το συγκεκριμενο site?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εφαρμόσουμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σ' αυτά τα κινητά, το google play σβήνεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εφαρμόσουμε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σ' αυτά τα κινητά, το google play σβήνεται;

μόνο ο λογαριασμός σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αστείο δεν σας το είπα ε;;και το δεύτερο Lenovo A850 που παρέλεβα έχει πρόβλημα τελικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αστείο δεν σας το είπα ε;;και το δεύτερο Lenovo A850 που παρέλεβα έχει πρόβλημα τελικά...

τι γκαντέμης είσαι εσύ ρε παιδί μου...

Τι πρόβλημα έχει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξέρω γω κάποιος με μούτζωσε,όταν σκέφτηκα "ας πάρω και εγώ ένα μωρέ,σε όλους πήρα"....

δε μπαίνει σε deep slepp αν διαστήματα,και η μπαταρία φεύγει νεράκι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξέρω γω κάποιος με μούτζωσε,όταν σκέφτηκα "ας πάρω και εγώ ένα μωρέ,σε όλους πήρα"....

δε μπαίνει σε deep slepp αν διαστήματα,και η μπαταρία φεύγει νεράκι!

δεν μπορείς να ξαναπεράσεις μόνος σου το λειτουργικό κλπ; κάτι σαν φορμάτ ρε παιδί μου... δεν ξέρω απο αυτά, γι'αυτό ρωτάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ειναι το deep sleep παλι?

Ρε Μακη ....αστο το γμμενο ..δεν σε θελει ο κινεζος ...πηγαινε παρε ενα ΝΟΚΙΑ να τελειωνεις :peep:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορείς να ξαναπεράσεις μόνος σου το λειτουργικό κλπ; κάτι σαν φορμάτ ρε παιδί μου... δεν ξέρω απο αυτά, γι'αυτό ρωτάω.

αν με έβλεπε η Lenovo σε τι σημείο έχω φτάσει,θα με είχε προσλάβει τώρα.

τι ειναι το deep sleep παλι?

αδρανοποίηση με λίγα λόγια.

είναι σαν να δουλεύει συνέχεια εν ολίγης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδρανοποίηση με λίγα λόγια.

είναι σαν να δουλεύει συνέχεια εν ολίγης.

Και αυτο πως το καταλαβες ... δεν σβηνει η οθονη ή απο τις ρυθμισεις στην μπαταρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

cpu spy και τλπ.

το καταλαβαίνεις βασικά,αφήνοντας(όπως εγώ το βράδυ)ανοιχτό το κινητό πλήρως φορτισμένο και το βρίσκεις το πρωί να έχει καταπιεί 15%.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα